” Si atunci El va fi un Locas sfant …..”

Internetul vuieste cu stiri despre reconstructia Templului din Ierusalim. Religiile lumii si politicienii lor cauta sa realizeze o intelegere in privinta locului in care sa-l construiasca .

Profetia referitoare la Hristos spune : „

Faceti la planuri cat voiti, caci nu se va alege nimic de ele! Luati la hotarari cat voiti, caci vor fi fara urmari! Caci Dumnezeu este cu noi (Emanuel).. Asa mi-a vorbit Domnul, cand m-a apucat mana Lui si m-a instiintat sa nu umblu pe calea poporului acestuia:”Nu numiti uneltire tot ce numeste poporul acesta uneltire; si nu va temeti de ce se teme el, nici nu va speriati! Sfintiti insa pe Domnul ostirilor. De El sa va temeti si sa va infricosati. Si atunci El va fi un locas sfant, dar si o piatra de poticnire, o stanca de pacatuire pentru cele doua case ale lui Israel, un lat si o cursa pentru locuitorii Ierusalimului! Multi se vor poticni, vor cadea si se vor sfarama, vor da in lat si vor fi prinsi.” -Inveleste aceasta marturie, pecetluieste aceasta descoperire, intre ucenicii Mei. – ” Cele doua case ale lui Israel sunt astazi iudeii recunoscuti ca evrei, si ceilalti israeliti inca nerecunoscuti de lume raspanditi intre popoare si nascuti din nou de catre Duhul Sfant „Vedeti ce dragoste ne-a aratat Tatal, sa ne numim copii ai lui Dumnezeu! Si suntem. Lumea nu ne cunoaste, pentru ca nu L-a cunoscut nici pe El. (1Ioan.3:1)

Intelesul spiritual al profetiilor a fost descoperit in Noul Testament prin vorbirea Domnului Isus Hristos si prin scrierile ucenicilor Sai din toate epocile Bisericii , inclusiv prin Cuvantul vorbit de Dumnezeu astazi si raspandit prin viu grai si prin scris , ajungand pana la marginile pamantului „Ci voi veti primi o putere, cand Se va cobori Duhul Sfant peste voi, si-Mi veti fi martori in Ierusalim, in toata Iudeea, in Samaria si pana la marginile pamantului.” (Fapt.1:8 Evangheliaaceasta a Imparatiei va fi propovaduita in toata lumea, ca sa slujeasca de marturie tuturor neamurilor. Atunci va veni sfarsitul. (Mat.24:14)

In vremea aceasta , cand Dumnezeu a extins timpul mantuirii dincolo de cele sapte epoci ale Bisericii, natiunile lumii exacerbeaza cursa innarmarilor prin ” programe spatiale „, sperand ca de acolo” de sus ” sa poata garanta pacea si securitatea mult dorita de cei care le stapanesc

Lumea nu este in necunostinta despre urmarile actiunilor ei, insa este total inconstienta si nepasatoare fata de felul in care Hristos finalizeaza Templul Sau prin lucrarea unei Slujbe incincita , pentru ca Dumnezeu a poruncit si ce zice El se face intocmai precum a zis :
” Inveleste aceasta marturie, pecetluieste aceasta descoperire, intre ucenicii Mei. –

Insa despre celalalt popor,pe care El l-a numit ” cei ce sunt afara din numarul vostru „a zis asa : ”

El va pribegi prin tara, apasat si flamand, si, cand ii va fi foame,( spirituala , desigur cum a zis Amos.8:11) se va mania si va huli pe Imparatul si Dumnezeul lui, apoi, fie ca va ridica ochii in sus,. fie ca se va uita spre pamant, iata, nu va fi decat necaz, negura, nevoie neagra, si se va vedea izgonit in intuneric bezna. ( Isaia 8.21-22)

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la ” Si atunci El va fi un Locas sfant …..”

 1. Dan zice:

  Sunt temple si temple, neamuri de tot felul.
  Proverbele 30:11 Este un neam de oameni care blestemă pe tatăl său şi nu binecuvântează pe mama sa. (dar totusi le fura identitatea)
  Proverbele 30:12 Este un neam de oameni care se crede curat, şi totuşi nu este spălat de întinăciunea lui.
  Proverbele 30:13 Este un neam de oameni ai căror ochi sunt trufaşi şi care îşi ţin pleoapele sus.
  Proverbele 30:14 Este un neam de oameni ai căror dinţi sunt nişte săbii şi ale căror măsele sunt nişte cuţite, ca să mănânce pe cel nenorocit de pe pământ şi pe cei lipsiţi dintre oameni.Iov 24:2 „Sunt unii care mută hotarele, fură turmele şi le pasc; ”

  Cu greu poti gasi un om si foate rar un adevarat Israelit.
  Maleahi 1:14 „Nu! Blestemat să fie înşelătorul care are în turma lui o vită de parte bărbătească, şi totuşi juruieşte şi jertfeşte Domnului o vită beteagă! Căci Eu sunt un Împărat mare”, zice Domnul oştirilor, „şi Numele Meu este înfricoşat printre neamuri. Luca 11:32 Bărbaţii din Ninive se vor scula, în ziua judecăţii, alături de neamul acesta şi-l vor osândi, pentru că ei s-au pocăit la propovăduirea lui Iona; şi iată că aici este Unul mai mare decât Iona.

  1 Tesaloniceni 2:14 „Căci, fraţilor, voi aţi călcat pe urmele Bisericilor lui Dumnezeu care sunt în Hristos Isus, în Iudeea; pentru că şi voi aţi suferit din partea celor de un neam cu voi aceleaşi rele pe care le-au suferit ele din partea iudeilor.
  „15 Iudeii aceştia au omorât pe Domnul Isus şi pe proroci, pe noi ne-au prigonit, nu plac lui Dumnezeu şi sunt vrăjmaşi tuturor oamenilor,
  16 căci ne opresc să vorbim neamurilor ca să fie mântuite. Astfel, ei totdeauna pun vârf păcatelor lor.

  Nu este de mirare ca vor sa desfiinteze orice urma a Evangheliei.
  in schimbul talmudului.
  Dumnezeu inca ii cheama la pocainta si doreste ca nici unul sa nu piara !

 2. Dan zice:

  Has Zionism Hijacked Judaism ?
  The Battle of World Jewry against Zionism – What Israel Don’t Want You to Watch;

  • Este o diversiune impotriva Cuvantului lui Dumnezeu, care merge mana in mana cu politica pentru o noua Ordine mondiala . Dumnezeu a dat Tara Canaan poporului Israel curat, virgin, adica neamestecat cu alte popoare ( ei sunt neintinati cu femei )n si numai lor . Numarul lor in vremea de pe urma este numit ” ramasita” celor care vor fi mantuiti cand va cobora Isus pe Muntele Maslinilor ( Zaharia 14 ) si este stabilit la o suta patruzecisi patru de mii, Israelitii cei multi sunt aceia ” scuturati ” printre Natiuni si aceia nu sunt cei care fac zarva in video urmator, ci sunt crestinii adevarati care sunt cunoscuti de Dumnezeu si vor fi luati de pe pamant inainte de razboiul profetit in Cartea lui Zaharia si in Apocalipsa . Ei sunt insa inconstienti inca de adevarata lor identitate si nu au nimic de-a face cu Ierusalimul pamantesc si cu lupta pentru el. Cei care se lupta pentru a-l stapanii sunt falsii pretendenti la mantuirea Domnului Isus Hristos, Dumnezeul nostru si aceia care nu-l recunosc pe Isus ca Mesia

   Isaia, de alta parte, striga cu privire la Israel: „Chiar daca numarul fiilor lui Israel ar fi ca nisipul marii, numai ramasita va fi mantuita. (Rom.9:27)

 3. Dan zice:

  Chiar daca Isaia spune asa, totusi comunitatea religioasa adica cea practicanta a religiei este separata de politica israelului condus de prim ministru. different body.
  Netanyahu si-a facut studiile la Harvey university body cu …se pare.

 4. Dan zice:

  Si uite ce fac ei peste hotarele trasate de Dumnezeu oricarei natiunii de sub ceruri
  impotriva oricarei dreptati omenesti conduse de un asa numit stat subteran zionist. like their speaker sad : We lie, we steal, we hate, torture and kill.
  Nu este asta ce sta scris pe structurile megalitice egiptene?

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.