De ce forteaza americanii ” colonizarea” Lunii ?

https://www.space.com/nasa-moon-2024-lunar-south-pole-target.html

Trump porunceste specialistilor de la NASA sa se reantoarca pe Luna in cel mult 4 ani ! ( Adica, sa-si ia ” catra-fusele ” si sa-si mute bazele de lansare la polul sud al Lunii) Oare de ce vrea ” sa se scape ” de ei ? ( ei se plang , zicand ca ” nu-i chiar asa de usor ” )

https://www.space.com/39221-trump-moon-space-policy-planetary-scientists.html

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

22 de răspunsuri la De ce forteaza americanii ” colonizarea” Lunii ?

 1. Se poate ajunge sau nu pe Luna (conform teoriei pamantului plat)?
  Dar raspunde rogu-te in 2-3 propozitii, nu pune filme de 2-3 ore ca nu am timp sa ascult…

 2. Se poate ajunge ( cu privirea ) daca ne luam dupa inchipuiri SF si jocuri pe calculator .
  Insa, daca judecam dupa toate simturile normale , fizice si spirituale, date omului de Dumnezeu, si dupa invatatura Cuvantului Sau, , Luna si Cerurile nu au fost create pentru a fi ” calarite „, ci doar pentru a fi admirate . Asa este scris :
  Cand privesc cerurile – lucrarea mainilor Tale – luna si stelele pe care le-ai facut, (Ps.8:3) imi zic: Ce este omul, ca sa Te gandesti la el? Si fiul omului, ca sa-l bagi in seama? L-ai facut cu putin mai prejos decat Dumnezeu si l-ai incununat cu slava si cu cinste.. I-ai dat stapanire peste lucrurile mainilor Tale,
  toate le-ai pus sub picioarele lui:
  oile si boii laolalta, fiarele campului,
  pasarile cerului si pestii marii, tot ce strabate cararile marilor.
  Doamne Dumnezeul nostru, cat de minunat este Numele Tau pe tot pamantul! „

  • Daca Dumnezeu a creat luna si stelele cu scop de a fi luminatori, de ce crede omul ca le-ar putea obtura lumina punand lucrarile lui pe ele ? Ce s-a intamplat cu mintea unora dintre cei care au fost facuti cu putin mai prejos decat Dumnezeu ?
   Pavel a zis ca ” S-au falit ca sunt intelepti, si au innebunit;” (Rom.1:22)

   • Dan zice:

    Sunt printre ei unii care se vâră prin case şi momesc pe femeile (si sufletele ) uşuratice, îngreuiate de păcate şi frământate de felurite pofte,
    7unii (iudei)care învaţă întotdeauna şi nu pot ajunge niciodată la deplina cunoştinţă a adevărului.
    8 După cum Iane şi Iambre s-au împotrivit lui Moise, tot aşa şi oamenii aceştia se împotrivesc adevărului, ca unii care sunt stricaţi la minte şi osândiţi în ceea ce priveşte credinţa.
    9 Dar nu vor mai înainta; căci nebunia lor va fi arătată tuturor, cum a fost arătată şi a celor doi oameni.
    10 Tu însă ai urmărit de aproape învăţătura mea, purtarea mea, hotărârea mea, credinţa mea, îndelunga mea răbdare, dragostea mea, răbdarea mea,
    11 prigonirile şi suferinţele care au venit peste mine în Antiohia, în Iconia şi în Listra. Ştii ce prigoniri am răbdat, şi totuşi Domnul m-a izbăvit din toate.
    12 De altfel, toţi cei ce voiesc să trăiască cu evlavie în Hristos Isus vor fi prigoniţi.
    13 Dar oamenii răi şi înşelători vor merge din rău în mai rău, vor amăgi pe alţii şi se vor amăgi şi pe ei înşişi.
    14 Tu să rămâi în lucrurile pe care le-ai învăţat şi de care eşti deplin încredinţat, căci ştii de la cine le-ai învăţat:
    15 din pruncie sa cunoşti Sfintele Scripturi, care pot să-ţi dea înţelepciunea care duce la mântuire prin credinţa în Hristos Isus.

    PS. Şi credinţa este o încredere neclintită în lucrurile nădăjduite, o puternică încredinţare despre lucrurile care nu se văd.
    2 Pentru că, prin aceasta, cei din vechime au căpătat o bună mărturie.
    3 Prin credinţă pricepem că lumea a fost făcută prin Cuvântul lui Dumnezeu, aşa că tot ce se vede n-a fost făcut din lucruri care se văd.
    4 Prin credinţă a adus Abel lui Dumnezeu o jertfă mai bună decât Cain. Prin ea a căpătat el mărturia că este neprihănit, căci Dumnezeu a primit darurile lui. Şi prin ea vorbeşte el încă, măcar că este mort.
    5 Prin credinţă a fost mutat Enoh de pe pământ, ca să nu vadă moartea. Şi n-a mai fost găsit, pentru că Dumnezeu îl mutase. Căci înainte de mutarea lui, primise mărturia că este plăcut lui Dumnezeu.
    6 Şi fără credinţă este cu neputinţă să fim plăcuţi Lui! Căci cine se apropie de Dumnezeu trebuie să creadă că El este şi că răsplăteşte pe cei ce-L caută.

    Ei nu au cunoscut cunoscut luna si etc asa cum o cunoasteti voi si totusi au primit marturia ca sunt placuti lui Dumnezeu.
    Va osteniti degaba!

 3. Deci, prin multe citate ai spus că nu se poate ajunge pe Lună… Dar de ce nu se poate? E prea sus, prea departe, sau este doar o „lumină” (proiecţie) pe care nouă ne este dat doar să o admirăm (și poate să îl lăudăm pe Dumnezeu, dar oare pentru ce mai exact, dacă nici măcar nu știm ce este???)…

  Eu totuși gândesc mai practic: Să fie Luna totuși o bucată de rocă luminată de Soare? Și Soarele, nu e doar să ne facă nouă lumină, ci mai degrabă căldură, altfel am îngheța instantaneu…

  Și dacă Luna nu este doar „lumină” (iluzie optică), ci materie fizică, din partea mea, poate să fie şi o „şaibă” (plată ca şi Pământul), de ce nu s-ar putea ajunge la ea?

  M-aş bucura dacă ai da câteva explicaţii în acest sens şi nu doar citate care poate sunt importante pentru un om religios, dar în rest ridică doar alte întrebări…

 4. Bine, am înţeles cu Soare, Luna şi stelele că sunt „luminători”, deşi nu ştim cum şi de ce funcţionează… dar ce părere ai despre astfel de „arătări” cereşti?

  Există ele cu adevărat (pe bolta cerească sau oriunde în univers) sau le încadrezi mai degrabă la categoria „inchipuiri SF si jocuri pe calculator”?

  • Puiul de Dac ce se crede Liber nu crede in Hristos si nu cunoaste Biblia .El face totusi un lucru bun ca povesteste ce citeste in engleza despre subiecte despre care romanul de rand nu are mari sanse sa le afle .
   Eu eram familiarizat oarecum cu occidentul de cand eram elev la Liceu si primeam muzica ” By request ” pe 2 liste pe care am reusit sa le trimet prin posta romana lui Cornel Chiriac, cu un an inainte sa fie asasinat . Am ascultat melodiile preferate si Radio Europa Libera si in unitatea de Securitate de la Orastie, cand eram in stagiu la Termen Redus . Nu pot sa-mi explic nici mie macar , cum de am fost tot timpul privilegiat in unele domenii ale vietii. Am fost concentrat de 3 ori in unitati de Securitate,, ultima data chiar la Baneasa pentru avansare in grad, desi de fiecare data tineam seara in dormitor sedinte Biblice cu colegii, prezentandu-le Mesajul ( Colegii erau ingineri profesori, judecatori, ( adica intelectuali, absolventi de diferite facultati ).Citeam reviste tehnice si almanahuri, eram la curent cu situatia OZN si cu Constelatiile din vremea aceea, fiind membru intr-un club clandestin din Cluj , impreuna cu un coleg de liceu . Chiar ne-am dus special in Padurea Hoia ( intr-o zi in care clasa noastra era la intampinarea lui Ceausescu, care facea o vizita in oras ) la locul in care se zicea ca aterizase un OZN. Cand eram la facultate, eram nelipsit de la biserica Baptista miercurea seara, cand vorbea Iosif Ton si cand veneau oaspeti din Occident . In timpul acela am aflat Mesajul Orei si setea mea de documentare nu a slabit inca , dupa cum se vede si pe blog. Incerc sa ma gandesc bine inainte ca sa-mi dau parerea despre ceva . Acuma, cu Brexit-ul, am citit acum doi ani un articol din revista pe care o primesc in posta de la Church of God, numita Byound Today numit ” De ce nu se potriveste Uk cu Europa ?” Cu cativa ani in urma am citit cartea http://www.cogneo.org/literature/hwa/books/britain.pdf prin care orizontul cunoasterii mi s-a largit cu cateva grade bune . Si , de asemenea mi s-a largit si mai mult de cand administrez blogul si ascult pe cei mai buni predicatori ai Mesajului, care – aproape toti- viziteaza adunarea noastra din Londra .
   Eu cred ca pot acuma foarte usor sa fac comparatie intre diferite pareri , dar aleg totdeauna sa cred pe aceea care este cel mai aproape de ce este scris in Biblie .
   ” Caci mie nu mi-e rusine de Evanghelia lui Hristos; fiindca ea este puterea lui Dumnezeu pentru mantuirea fiecaruia care crede: intai a iudeului, apoi a grecului;
   deoarece in ea este descoperita o neprihanire pe care o da Dumnezeu, prin credinta si care duce la credinta, dupa cum este scris: „Cel neprihanit va trai prin credinta.”
   Mania lui Dumnezeu se descopera din cer impotriva oricarei necinstiri a lui Dumnezeu si impotriva oricarei nelegiuiri a oamenilor care inabusa adevarul in nelegiuirea lor.
   Fiindca ce se poate cunoaste despre Dumnezeu le este descoperit in ei, caci le-a fost aratat de Dumnezeu.
   In adevar, insusirile nevazute ale Lui, puterea Lui vesnica si dumnezeirea Lui se vad lamurit, de la facerea lumii, cand te uiti cu bagare de seama la ele in lucrurile facute de El
   . Asa ca nu se pot dezvinovati;
   fiindca, macar ca au cunoscut pe Dumnezeu, nu L-au proslavit ca Dumnezeu, nici nu I-au multumit; ci s-au dedat la gandiri desarte, si inima lor fara pricepere s-a intunecat.
   S-au falit ca sunt intelepti, si au innebunit; ”
   Citind acest fragment din Epistola catre Romani, sper sa-ti dai seama de raspunsul meu . Eu pot sa cred doar ceea ce-mi dicteaza ” bunul simt ” bazat numai pe ceea ce se poate experimenta usor , fara sa fie nevoie de mijloace prea sofisticate la care nu se poate ajunge . ” Urechea te-nseala si ochii te mint ” a scris un poet ortodox , si cred ca are dreptate , fiindca Adevarul se poate afla numai prin Descoperirea lui Isus Hristos, si asta se capata prin cunoasterea corecta a Bibliei .

   • Eeeee, pui de securist, am stiut eu… 😛

    Dar dincolo de povestea vietii (multumesc ca ai povestit-o, a fost interesant sa citesc), intreb si eu… (ca sa nu mor prost): Dom’le, cum e cu poza asta de mai sus (sau multe altele, si mai spectaculoase) – sunt ele reale sau fakeuite pe computer?…

    • FAKE la drumul mare !
     ( vezi ce zice securistul Emil Streinu in video Vampirul Galactic) In America s-a construit un Planetariu special pentru a indoctrina copiii
     https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/2017/12/09/educatia-mincinoasa-despre-cosmos-prin-imagini-holografice-la-planetariu-in-america/

     • Pai si ce zice? Ca nu am o ora si treisfert sa stau sa ascult…
      Si in plus, nu imi place de acest personaj „conspirationist” ce se numeste Emil Streinu. L-am ascultat acu vreo 20 ani si m-am lamurit ce… rahat pe paine mananca…

      Deci obiectul acela „Nebuloasa M42” e adevarat (se poate vedea sau fotpgrafia) sau e facut in computer graphics? Zi omule, da or ba… da nu baga movies interminables… 😀

      https://www.neurohack.com/astrotourist/M42.html

      • Daca exista portiuni mai luminoase pe cer la care omul poate ajunge cu privirea, nu inseamna neaparat ca sunt si locuri de care se poate apropia fizic, cu acest trup muritor , nicidecum sa si poata locui acolo cu acesta . Bineinteles ca imaginile sunt prelucrate si inca se mai pot ” fotoshopa „, ( este chiar indicat in aricolul ” astroturist” din comentariul tau

       • Asa, si nu puteai sa zici asta de ieri? Ce m-ai pus sa ascult degeaba porcaria aia?

        In plus, am zis eu ceva de a te apropia fizic sau sa „locuiesti” pe nebuloasa din Orion? Ti-am cerut doar parerea daca acea poza este reala sau nu, daca acea „aratare cereasca” se poate vedea in realitate, sau doar pe computer?…

        Pentru ca acum vreo 20 si ceva de ani (nici nu stiu daca aveam internet la vremea aceea) cineva imi facuse cadou o carte cu pagini mari (cam A3) care continea zeci de fotografii ale mai multor obiecte ceresti (nebuloase, galaxii, etc) care atunci m-au impresionat enorm de mult. Niciodata nu mai vazuse ceva mai frumos in viata mea, lucru care m-au facut si mai pasionat de cosmos. Si acum inca imi place sa privesc aceste imagini, plin de uimire si de reverenta.

        • Discutia asta m-a determinat sa-mi amintesc ca , pe cand eram in excursie cu clasa prin tara In anul 1977 , inaintea ultimului trimestru la terminarea liceului, innoptasem la caminul unui liceu din Tulcea si atunci am primit bataie de la doamna diriginta, profesoara de matematica pe nume Doina Garbau . S-a intamplat ca in acea seara era programata o discoteca si, cum mie si colegului Liviu Lucaciu ( care este baptist si este emigrat in Canada ) nu ne ardea de dans, ne-am hotarat sa mergem pe un deal din apropiere sa admiram cerul , caderea stelelor si constelatiile pe care incepusem sa le cunoastem prin intermediul clubului pe care-l fregventam impreuna la Cluj . Am stat pe deal pana dupa miezul noptii , fara sa banuim ca la camin eram dati disparuti si toti ne cautau cu disperare . Cand ne-am intors, diriginta sedea pe un scaun pe coridor, langa casa scarii, cu ochii umflati de nesomn .. Cand ne-am apropiat, am fost intampinati cu o serie zdravana de palme si abia apoi a chemat completul de judecata care a stabilit sanctiunile .
         Atunci eram tare naivi, nu ne-am dat seama ca ea era raspunzatoarea principala de starea noastra si ar fi trebuit s-o anuntam ca parasim grupul ( precis ca daca-i spuneam nu ne lasa sa plecam seara din camin )

     • Am ascultat mizeria asta de emisiune timp de o ora si treisfert si bineinteles ca nu mi s-a raspuns deloc intrebarilor, daca acele poze sunt reale sau nu…

      Si nici aberatiile tale plate nu le sustine, din moment ce vorbeste despre sateliti care inconjoara pamantul….

      Dar asa faci tu, postezi rahati kilometrici, pentru ca nu stii sa raspunzi cu gura ta la intrebari simple. Te-au calcat trolii pe creier pana acesta a devenit „flat brain”, ca vad ca nu mai stii sa gandesti cu el si sa porti un dialog omeneste, tot de ce esti capabil este doar BE-HE-HEE si sa dai copy paste de la descreierati?

      (Descreierati nu este o jignire, ci cf. DEX Online inseamna „oameni lipsiti de ratiune”)
      https://dexonline.ro/definitie/descreierat

 5. Obiectivul ascuns ala americanilor cu privire la destinatia rachetelor nu este acela de a coloniza cerul , ci de militarizarea lui . Pretentia ca ar trimite oameni pe Luna sau pe Marte nu-i decat praf in ochii multimii ai caror bani sunt risipiti . Nu degeaba este scris :Iata, cand Domnul ostirilor a hotarat lucrul acesta, popoarele se ostenesc pentru foc, si neamurile se trudesc degeaba. (Hab.2:13)
  https://www.space.com/spacex-falcon-heavy-static-fire-test.html?utm_source=notification

 6. Dan zice:

  Scriu numai asa pentru mine insumi fara sa astept vrun raspuns.
  Si ma intrebam acum dupa ce te-ai prezentat si zis ca : „Eu cred ca pot acuma foarte usor sa fac comparatie intre diferite pareri , dar aleg totdeauna sa cred pe aceea care este cel mai aproape de ce este scris in Biblie .”

  De ce nu crezi ceea ce este scris, mai degraba, decat sa crezi ceea ce este cel mai aproape de ce este scris?
  Ca asta, nu ar insemna ca pleci urechea la opiniile altora si nu la adevarul care este in Hristos, Domnul?
  Eu numesc asta gnosticim.
  Si Branham cam asta era.

  • Aleg sa iau in considerare ceea ce este mai aproape de ce este scris . Bineinteles ca din ceea ce iau in considerare nu cred decat ceea ce corespunde intru totul cu Scripturile . Dar ma abtin sa comentez prea mult, fiindca sunt interesat si sa observ pozitia unora dintre cei care citesc, si care se prezinta intr-un fel alttul decat sunt in realitate . Precum faci tu, de exemplu .
   Ceea ce cred, de multe ori se poate citi chiar din felul cum prezint prin titluri subiectele din unele aricole , daca vrei sa iei seama .

 7. John zice:

  Nu stiu ce vor sa faca americanii ,dar expresia de pe fetele lor pare ca au fost la o inmormantare si nu la un eveniment unic.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.