Ganduri si idei omenesti care sfideaza Cuvantul lui Dumnezeu

Ei zic, printre altele, ca Pamantul va fi inundat inca o data , insa Dumnezeu a spus contrariul :” Dumnezeu a mai vorbit lui Noe si fiilor lui care erau cu el si a zis:”Iata, Eu fac un legamant cu voi si cu samanta voastra care va veni dupa voi; cu toate vietuitoarele care sunt cu voi, atat pasarile, cat si vitele si toate fiarele de pe pamant care sunt cu voi; cu toate cele care au iesit din corabie si cu orice alte dobitoace de pe pamant.. Fac un legamant cu voi ca nicio faptura nu va mai fi nimicita de apele potopului si nu va mai veni potop ca sa pustiasca pamantul.” Si Dumnezeu a zis: „Iata semnul legamantului pe care-l fac intre Mine si voi si intre toate vietuitoarele care sunt cu voi, pentru toate neamurile de oameni in veci:curcubeul Meu, pe care l-am asezat in nor, el va sluji ca semn al legamantului dintre Mine si pamant. Cand voi strange nori deasupra pamantului, curcubeul se va arata in nor; si Eu Imi voi aduce aminte de legamantul dintre Mine si voi si dintre toate vietuitoarele de orice trup; si apele nu se vor mai face un potop, ca sa nimiceasca orice faptura. Curcubeul va fi in nor; si Eu Ma voi uita la el ca sa-Mi aduc aminte de legamantul cel vesnic dintre Dumnezeu si toate vietuitoarele de orice trup de pe pamant.” Si Dumnezeu a zis lui Noe: „Acesta este semnul legamantului pe care l-am facut intre Mine si orice faptura de pe pamant.”

Apoi, ei vor sa plece pe alte ” planete ” fara sa tina cont de locuinta lui Dumnezeu , fiindca pentru ei, El nu exista . Satana neaga vehement prezenta Creatorului si incearca sa puna in mintea oamenilor o posibilitate imposibila in conditii imposibile, nu pentru ca acestea ar fi nerealizabile, ci fiindca numai Dumnezeu este capabil de a realiza imposibilitati . Ori, Dumnezeu si-a aratat vointa Lui cu privire la omenire si ne-a fagaduit ca o va implini asa precum a zis , si numai fata de aceia care cred Cuvantul Sau si care iubesc venirea Lui . In acest video se arata ca nu se tine seama de aceste conditii, deci nu sunt prezentate alte lucruri decat povesti vanatoresti .

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Ganduri si idei omenesti care sfideaza Cuvantul lui Dumnezeu

  1. Omul nu poate sa traiasca decat intr-un spatiu in care poate sa simta prezenta lui Dumnezeu , asa cum citim in Cartea lui Iov :” Duhul lui Dumnezeu m-a facut, si suflarea Celui Atotputernic imi da viata. (Iov.33:4) Este de inteles fara putinta de tagada ca Duhul lui Dumnezeu umple toate spatiile din Universul al carui Creator este, insa este si mai de inteles faptul ca El a pregatit nuimai Pamantul pentru a fi locuinta trupeasca a oamenilor , precum este scris : „El a facut ca toti oamenii, iesiti dintr-unul singur, sa locuiasca pe toata fata pamantului; le-a asezat anumite vremuri si a pus anumite hotare locuintei lor, (Fapt.17:26) ca ei sa caute pe Dumnezeu si sa se sileasca sa-L gaseasca bajbaind, macar ca nu este departe de fiecare din noi.
    Caci in El avem viata, miscarea si fiinta, dupa cum au zis si unii din poetii vostri: „Suntem din neamul Lui…”
    Astfel, dar, fiindca suntem de neam din Dumnezeu …….” viata noastra este Hristos si ” Hristos, dupa ce S-a adus jertfa o singura data, ca sa poarte pacatele multora, Se va arata a doua oara, nu in vederea pacatului, ca sa aduca mantuirea celor ce-L asteapta. (Evr.9:28) si numai atunci „Cand Se va arata Hristos, viata voastra, atunci va veti arata si voi impreuna cu El in slava.” (Col.3:4)

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.