Dumnezeirea explicata prin Scripturi – de rev.William Branham in predica ” Cele patru lacuste „

in Cuvantul vorbit al Mesajului orei

https://drive.google.com/drive/folders/1mpDbtFj0PFX20UuXUnyAJkSDWLQyrilq

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

14 răspunsuri la Dumnezeirea explicata prin Scripturi – de rev.William Branham in predica ” Cele patru lacuste „

 1. Dan zice:

  Cele patru lacuste (imperii) capetenii, ostirea adancului,
  legea firii pamantului. (sunt si cele patru pedepse grozave despre care vorbesc Isaia si Ieremia si Ezechel. Daniel de asemenea, si…si toata prorocia de la Moise)
  – pofta si prorocul mincinos, pacatul si moartea.
  iNTELEGI ? Se urmeaza una pe alta si una dupa alta, toate merg spre pierzare.
  Păcatul şi Harul de exemplu:
  Pe cand : Dumnezeu a ales lucrurile josnice ale lumii şi lucrurile dispreţuite, ba încă lucrurile care nu sunt, ca să nimicească pe cele ce sunt, (patru)
  29 pentru ca nimeni să nu se laude înaintea lui Dumnezeu.
  30 Şi voi, prin El, sunteţi în Hristos Isus. El a fost făcut de Dumnezeu pentru noi înţelepciune, neprihănire, sfinţire şi răscumpărare, (patru dar nu cele ale pierzarii)
  31 pentru ca, după cum este scris: „Cine se laudă să se laude în Domnul.”
  Romani 5:1 „Deci , fiindcă suntem socotiţi neprihăniţi prin credinţă, avem pace cu Dumnezeu, prin Domnul nostru Isus Hristos.2 Lui Îi datorăm faptul că, prin credinţă, am intrat în această stare de har în care suntem şi ne bucurăm în nădejdea slavei lui Dumnezeu. Si mai mult, ne bucurăm chiar şi în necazurile noastre, căci ştim că necazul aduce răbdare, răbdarea aduce biruinţă în încercare, iar biruinţa aceasta aduce nădejdea.
  5 Însă nădejdea aceasta nu înşală, pentru că D*ragostea lui Dumnezeu a fost turnată în inimile noastre prin Duhul Sfânt, care ne-a fost dat. Căci, pe când eram noi încă fără putere, Hristos, la vremea cuvenită, a murit pentru cei nelegiuiţi. ”

  Romani 5:17 „Dacă deci, prin greşeala unuia singur, moartea a domnit prin el singur, cu mult mai mult cei ce primesc, în toată plinătatea, harul şi darul neprihănirii vor domni în viaţă prin Acel Unul singur, care este Isus Hristos!)”

  *ma mir ca traducerea ultima revizuire Cornilescu scrie „dragostea lui Dumnezeu”
  Probabil nu au inteles, este de ce au scris asa si „Harul”

 2. Dan zice:

  Dar Dumnezeirea nu este explicata de loc, cel putin pentru mine, prin lacuste de nici un fel !

 3. Dan zice:

  Expunerea lui nu se bazeaza pe nici un text anume din Scriptura, ci el inventeza, nascoceste lucruri pe care le numeste prorocie primita de el, cum zice „va voi spune tot ce a mancat lacusta” ma intreb de unde a iesit lacusta aia, tu nu?
  (referinta cat se poate de ciudata si ratacitoare cu totul confuz despre Ioan Botezatorul cu privire la ” ” halal meat „: carne curata , conform legilor religioase” probabil descoperirea lui Branham, corecteza-ma daca gresesc, dar nu poti.)

  • Corecteaza-te singur , si invata , ca sa stii ca hrana duhovniceasca nu se mananca cu polonicul fiindca nu este o zeama lunga , ci este desert , care se ia cu lingurita .
   Vreau sa zic, prin descoperire, nu se citeste totul pe nerasuflate, ca o poezie invatata pe de rost, ci se ia cate putin si se savureaza fiecare inghititura din Cuvant, ale carui arome nu trebuie mixate cu adaosuri intelectuale, ci doar trebuie sa fie bine rumegate, de catre oile adevarate .
   Sa nu uitam ca sunt si capre printre noi
   Despre capre , se stie ca „Dintre speciile de animale erbivore domestice, caprele se diferenţiază net de bovine şi de ovine printr-o serie de particularităţi care trebuie cunoscute atât pentru a înţelege cerinţele caprelor, cât şi pentru a limita eventualele pagube pe care acestea le pot provoca.”
   https://www.revista-ferma.ro/articole/zootehnie/ce-au-caprele-in-plus-fata-de-alte-rumegatoare
   Pe pagina ” capra” din Wikipedia, citim : „Caprele sunt extrem de curioase și inteligente. „

 4. E foarte simplu, trebuie doar să ai ceva Duhul Sfânt care să-ți arate, să-ți deschidă ochii…
  După cunoștința mea este vorba de Pomul Vietii, „vedere spirituala” aceeași situație în Vechiul Testament cât si Noul Testament, nu voi da toate ex. caută-le si tu f. Dan in Scriptură…
  1) Bătrâna lăcustă (satan) a intrat în biserică şi a mâncat CREDINȚA sinceră din ea….
  „ Aceiași este şi problema bisericii de astăzi. În ea sunt prea mulţi care ruginesc; oameni care odată au avut o experienţă, dar acum totul s-a terminat.”………
  Primiţi CREDINȚA adevărată, CREDINȚA dată sfinţilor la început, şi nu ceea ce avem în bisericile de astăzi!…. Dumnezeu nu-Şi poate contrazice propriul Cuvânt, ci trebuie să spună întotdeauna numai ceea ce a spus la început.
  2)… DRAGOSTEA Frățească, Isus a spus în Ioan 13.35: „Prin aceasta vor cunoaşte toţi că sunteţi ucenicii Mei, dacă aveţi dragoste unii pentru alţii.”
  ….De fiecare dată când Diavolul ia ceva din pom, de exemplu după ce lăcusta i-a mâncat învelişul, omul vine imediat şi pune un „înlocuitor”, deci ceva făcut de mâna lui, ca să înlocuiască originalul, ceia ce va face ca Viaţa lui Dumnezeu să iasă din ea prin rădăcină.
  Întotdeauna când Dumnezeu a binecuvântat o biserică sau un grup de oameni, dându-le o lumină mai mare asupra Cuvântului Său, ei şi-au tras o linie în jur şi şi-au făcut un standard (o dogmă proprie), refuzând să meargă mai departe. Dar Dumnezeu vrea ca noi să dărâmăm toate gardurile!
  3) Lacusta a mâncat CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU! „Dumnezeu este în Cuvântul Său” „nu în biserica Sa! Astfel, dacă biserica nu este de acord cu Cuvântul, înseamnă că este ceva greşit cu ea.” Desigur, Cuvântul lui Dumnezeu este Adevărul, de aceea, întoarceţi-vă la Cuvânt!…
  De-a lungul epocii bisericii primare ei au crezut într-un singur Dumnezeu, dar la Conciliul de la Niceea a schimbat si au acceptat învăţătura spunând că sunt trei dumnezei, FALS.
  Dar Cuvântul lui Dumnezeu spune că există un singur Dumnezeu şi acesta este IaHVeH Dumnezeu, marele „Eu sunt”, Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul……
  Biblia nu vorbeşte nicăieri despre aşa ceva…..
  4) BOTEZUL IN NUMELE DOMNULUI ISUS CRISTOS, care este Numele celor trei descoperiri ale lui Dumnezeu: ca Tată, ca Fiu şi ca Duh Sfânt. Nici o persoană din Biblie nu a fost botezată altfel, ci toţi au primit botezul în Numele Domnului Isus Hristos.
  De-a lungul istoriei – Ce au lăsat catolicii, au mâncat luteranii; ce au lăsat luteranii, au mâncat metodiştii; ce au lăsat metodiştii, au mâncat penticostalii.
  Dumnezeu a Restituit bisericii tot ce a pierdut și va finaliza pana, inainte de a Doua Sa Venire!
  Asta este ce cred eu despre ceia ce spune in CUVÂNTUL VORBIT, DESCOPERIT nouă astăzi!
  SHALOM!

  • Dan zice:

   Asta am stiut inainte sa ascult expunerea prezentata .
   Si daca si eu am ajuns relativ la aceiasi concluzie in privinta asta, cu ce sunt mai prejos decat voi care ati aflat astea dela Branham?
   Eu mi-am facut temele si ma laud cu osteneala mea si nu a altuia.
   Cu privire insa la ” halal meat „: carne curata , conform legilor religioase”
   terminologie islamica si nu iudaica, ma intoiesc ca Ioan Botezatorul ar fi acceptat. …sa fi mancat toate soiurile de lacuste.
   Dar chiar voi nu gasiti de bune unele lacuste dupa cum ati auzit dela invatatorul vostru.
   Revenind la subiectul paginii blogului, unde este dumnezeirea aratata in lacuste? Si din nou intreb: care este locul din Scriptura, care expunerea prezenta tinde sa dea lumina?
   Daca raspundeti la asta vom putea sa ne rezumam la un anumit subiect din Scriptura si sa nu vorbim vrute si nevrute fara sa ne intelegem catusi de putin. Sau sa ne invinuim unii pe alti ca nu stim despre ce vorbim.

   Ca lucrurile aratate si descoperite in pilda lacustelor sunt multe si nenumarate. La care dintre ele va referiti, spuneti un pasaj Biblic ? Dar nu le enumerati pe toate deodata pentru ca vorbeste de lucruri diferite.
   Si poate daca va voi Domnul vom putea vorbi si intelege unul cu altul.

   • Ma gandesc despre Dan ca probabil el uita prea repede ce aude si ca, daca citeste, retine mai bine . Redau deci, in scris , Divinitatea explicata in predica :
    „Desigur, Cuvântul lui Dumnezeu este Adevărul, de aceea, întoarceţi-vă la Cuvânt!

    Romani 3.4: „Nicidecum! Dimpotrivă, Dumnezeu să fie găsit adevărat şi toţi oamenii să fie găsiţi mincinoşi, după cum este scris: „Ca să fii găsit neprihănit în cuvintele Tale, şi să ieşi biruitor când vei fi judecat.”

    Vedeţi ce a mâncat lăcusta?

    De-a lungul epocii bisericii primare ei au crezut într-un singur Dumnezeu, dar la Conciliul de la Niceea s-a ridicat întrebarea dacă există un singur Dumnezeu sau dacă sunt trei? Tatăl fiind primul Dumnezeu, Fiul fiind al doilea, iar Duhul Sfânt al treilea.

    Şi acolo ei au acceptat învăţătura care spune că sunt trei dumnezei.

    Dacă nu mă credeţi, am să vă citez chiar din cartea Conciliului de la Niceea, intitulată „Părinţii la Niceea”. Acolo scrie clar că ei au făcut aceasta. Dar Cuvântul lui Dumnezeu spune că există un singur Dumnezeu şi acesta este IaHVeH Dumnezeu, marele „Eu sunt”, Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul.

    Ei aveau nevoie de ceva care să se potrivească cu învăţătura lor trinitară, aşa că au spus că sunt trei dumnezei: Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul şi Dumnezeu Duhul Sfânt. Dar Biblia nu vorbeşte nicăieri despre aşa ceva. Categoric! Nu există trei dumnezei, de aceea o astfel de învăţătură este păgânism!

    Când spui Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt, este vorba de trei slujbe, de trei descoperiri ale aceluiaşi Dumnezeu.

    Astfel, când Dumnezeu locuia singur în slava Sa, a dorit ca omul să-I aducă închinare, iar El să locuiască în om. Pentru aceasta era însă nevoie să vină la om, iar când a făcut aceasta, a creat ceva. Da, El a umbrit-o pe fecioara Maria. IaHVeH Dumnezeu a făcut aceasta. El a creat în pântecele ei o celulă de sânge, care S-a dezvoltat şi a dat naştere unui Om care a fost numit Hristos Isus, iar Dumnezeul cel Atotputernic a locuit în El.

    În ziua în care a fost botezat de Ioan Botezătorul, El a primit Duhul Sfânt.

    Atunci, Ioan a mărturisit că a văzut Duhul lui Dumnezeu coborându-Se peste El ca un porumbel şi că a auzit un glas din cer care spunea: „Acesta este Fiul Meu preaiubit în care Îmi găsesc plăcerea să locuiesc.” (Matei 3.16-17).

    Apoi Isus a spus: „Eu şi Tatăl una suntem.” (Ioan 10.30) şi „El locuieşte în Mine.” pentru că aşa spune Biblia în 2Corinteni 5.19: „Dumnezeu era în Hristos, împăcând lumea cu Sine.”

    Mulţi dintre voi înţeleg greşit acest lucru, astfel încât spun: „Cum adică El este Tatăl?” Nu, El nu este Tatăl, şi totuşi este Dumnezeu.

    Dumnezeu este Duhul, Domnul (IaHVeH), iar Hristos a fost Cortul, Casa în care a locuit Duhul.Când El a sacrificat acest trup, Şi-a dat Duhul, iar prin Sângele Său neprihănit vărsat pe Golgota, ne-a sfinţit pe mine şi pe tine. În felul acesta, Dumnezeu este cu noi. Acesta este Duhul Sfânt, adică Dumnezeu Însuşi, IaHVeH Dumnezeu.

    Şi El a zis: „Şi iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului.” (Matei 28.20) şi: „Adevărat vă spun, că cine crede în Mine, va face şi El lucrările pe care le fac Eu; ba încă va face altele şi mai mari decât acestea, pentru că Eu Mă duc la Tatăl.” (Ioan 14.12).

    Dar vedeţi, tocmai acolo a început să mănânce viermele, încercând să-L prezinte pe Dumnezeu Tatăl stând în slavă, pe Dumnezeu Fiul stând la dreapta lui Dumnezeu şi pe Dumnezeu Duhul Sfânt ca un porumbel.

    Despre „dreapta lui Dumnezeu” putem citi în Fapte 7.56: „Iată, văd cerurile deschise şi pe Fiul omului stând în picioare la dreapta lui Dumnezeu.” prin cuvintele „dreapta lui Dumnezeu”, Ştefan nu a vrut să spună că Dumnezeu ar avea o mână dreaptă lângă care stă Isus, ci aceasta înseamnă că Isus avea autoritatea, puterea, pentru că El a spus în Matei 28.18: „Toată puterea Mi-a fost dată în cer şi pe pământ.”

    Deci, El avea toată autoritatea.

    Dumnezeu era în Hristos, adică EL (DUHUL) era în EL (TRUPUL), deoarece Biblia spune în Coloseni 2,9: „Căci în El locuieşte trupeşte toată plinătatea dumnezeirii.”

    Şi acum vreau să vă spun ceva: Dacă încercaţi să faceţi trei dumnezei individuali, sunteţi mai păgâni decât orice păgân.

    Ştiu că ceea ce spun este dur, dar ascultaţi-mă mai departe.

    După ce şi-au făcut trei dumnezei, aveau nevoie şi de un botez pentru cei trei dumnezei, aşa că Diavolul le-a orbit ochii cu textul din Matei 28.19: „Duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh.”

    Şi cum i-a orbit Diavolul? Răstălmăcindu-le Cuvântul.

    Acum fiţi atenţi! Ştiu că vă voi răni puţin prin ceea ce voi spune, dar aş vrea să mă ascultaţi, pentru că acesta este Adevărul.

    Cercetaţi Scripturile şi arătaţi-mi un singur text în care scrie că cineva ar fi botezat în Numele Tatălui, Fiului şi Duhului Sfânt.

    Voi îmi veţi spune desigur: „Păi, aşa este scris!”, iar eu vă răspund: „Da, este adevărat că aşa scrie, dar Diavolul poate lua Cuvântul şi să-L sucească cum vrea el. Oare nu cu aceste cuvinte s-a dus el şi la Domnul Isus? „Căci este scris…”

    Domnul Isus nu Şi-a lovit niciodată picioarele de vreo piatră, dar Diavolul voia să-L facă să vadă ceva ce Biblia nu a spus niciodată.

    Priviţi Matei 28.19 şi uitaţi-vă în ce extremă au căzut trinitarienii bisericii catolice.

    Biserica primară a botezat în Numele Domnului Isus Hristos, iar până la Niceea nici măcar nu s-a vorbit despre un botez într-un alt nume. Dar după formarea bisericii catolice această învăţătură falsă a mers mai departe fiind preluată şi de bisericile protestante.

    Şi eu vă întreb: Cum credeţi că este posibil să vedeţi dacă Dumnezeu nu vă deschide ochii?

    Nu puteţi vedea, de aceea rugăciunea mea este ca Dumnezeu să vă deschidă ochii.

    Acum fiţi atenţi căci voi lua textul din Matei 28.19:

    „Duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh.”

    Cum aţi fost botezaţi? „În Numele Tatălui, al Fiului şi al Duhului Sfânt”, spuneţi voi, dar aşa ceva nu scrie nicăieri în Biblie.

    Voi spuneţi: „Binecuvântată să fie „sfânta treime”, dar vă rog să-mi arătaţi unde este scrisă în Cuvântul lui Dumnezeu expresia: „sfânta treime”.

    Aceasta este o dogmă făcută de oameni, o cârpă murdară a bisericii, înfăşurată în jurul vostru ca să ia locul „sevei”, a Duhului Sfânt al lui Dumnezeu.

    „Sfânta treime” nu există, dar dacă totuşi găsiţi aşa ceva în Cuvântul lui Dumnezeu aş vrea să-mi arătaţi şi mie. Dacă însă această expresie nu există în Biblie, înseamnă că dogma: „Tată, Fiu şi Duh Sfânt”, este venită din iad. Desigur, şi aceasta pentru că nu există trei dumnezei.

    Acum fiţi atenţi.
    Biblia spune: „Duceţi-vă şi botezaţi-i în NUMELE Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh.” Şi nu în „Numele Tatălui, Fiului şi al Duhului Sfânt,” ceea ce ar face din El trei dumnezei diferiţi.
    „Şi” este o conjuncţie care leagă acelaşi Nume: „în Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh”.
    Acum priviţi. După înălţarea Domnului la cer, ucenicii s-au dus în camera de sus ca să aştepte rusaliile, adică revărsarea Duhului Sfânt, iar când s-a întâmplat acest lucru, s-a născut Biserica Primară.
    Ce a urmat după aceea? Era nevoie de o „reţetă”, aşa că dr. Simon Petru a trebuit să scrie prima reţetă, deoarece Domnul Isus îi încredinţase lui „creionul”: „Petre, Eu ţi-am dat cheile de aceea orice „reţetă” pe care o vei face pe pământ, Eu o voi primi în Farmacie. Scrie-o şi Eu o voi aproba.”

    Ce s-a întâmplat? Când oamenii au auzit gălăgia pe care o făceau cei aflaţi în camera de sus, după revărsarea Duhului Sfânt, au întrebat:

    „Ce înseamnă aceasta? Cum de galileienii aceştia vorbesc în limba noastră şi spun despre lucrurile minunate ale lui Dumnezeu?”

    Atunci Petru s-a ridicat şi a spus:
    „Pocăiţi-vă şi fiecare din voi să fie botezat în Numele lui Isus Hristos, spre iertarea păcatelor voastre; apoi veţi primi darul Sfântului Duh.”

    Ce au făcut însă catolicii? Au adăugat expresia: „Tată, Fiu şi Duh Sfânt,” care nu era în reţetă. Aşa este. Şi ce au mai adăugat? „O, voi nu trebuie să mergeţi afară, nici nu este nevoie să vă purtaţi ca ei! Nu trebuie să cereţi putere, nici să vorbiţi în limbi, ci este suficient dacă vă treceţi numele în registrul bisericii şi apoi vă strângeţi mâna.”
    Acesta este însă UN DROG ucigaş al Satanei.
    Dacă acel „medicament” a făcut ca ucenicii să se poarte astfel, înseamnă că şi voi trebuie să vă purtaţi la fel când Îl luaţi! Pentru aceasta este nevoie însă să luaţi aceeaşi „reţetă’.
    Ce a lăsat larva, a mâncat omida!

    Acum nu uitaţi! Nici o persoană din Biblie nu a fost botezată altfel, ci toţi au primit botezul în Numele Domnului Isus Hristos, de aceea provoc pe oricine să vină şi să-mi arate un singur loc în care scrie că cineva ar fi fost botezat în „Numele Tatălui, Fiului şi al Duhului Sfânt.”

    Acest lucru s-a întâmplat numai la trei sute de ani de la moartea ultimului apostol.
    Este mai clar decât cele zece degete din faţa mea, dar voi nu veţi putea vedea acest lucru decât după ce Dumnezeu vă va deschide ochii.
    „O,” spuneţi voi, „nu este aceasta o descoperire?”
    La numai zece zile după ce Isus le dăduse porunca să meargă pretutindeni şi să boteze în „Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh”, Petru s-a ridicat şi a spus: „Pocăiţi-vă, şi fiecare din voi să fie botezat în Numele lui Isus Hristos…” Da, el a primit, cu siguranţă, o descoperire, iar noi trebuie să avem aceeaşi descoperire ca şi el.
    Dar aceşti trinitarieni au primit o descoperire greşită, deoarece nu folosesc „linia sevei” adevărate, ci au luat o cârpă şi au înfăşurat-o în jurul lor. Prin aceasta însă, au scos din mijlocul lor Viaţa lui Dumnezeu, adică pe Duhul Sfânt.
    Nerespectarea reţetei îl va ucide pe pacient.
    Lăsaţi-mă să clarific acest lucru, dar pentru aceasta aş vrea să vă luaţi puţin Bibliile ca să mă urmăriţi.

    Deschideţi la Matei 1.18 şi citiţi cu atenţie:

    „Iar naşterea lui Isus Hristos a fost aşa:
    Maria, mama Lui, era logodită cu Iosif; şi înainte ca să locuiască ei împreună, ea s-a aflat însărcinată de la Duhul Sfânt.”

    Acum fiţi atenţi!
    Acesta este Tatăl, Cel din mijloc este Duhul Sfânt, iar acesta este Fiul. (fratele Branham foloseşte trei obiecte ca să ilustreze aceasta).
    Acum vă întreb: Cine este Tatăl Domnului Isus Hristos? Dumnezeu, este adevărat? (Adunarea răspunde: Amin!”).
    Tatăl Domnului Isus Hristos este Dumnezeu.

    Acum voi citi din Biblie:
    „Iar naşterea lui Isus Hristos a fost aşa:
    Maria, mama Lui, era logodită cu Iosif; şi înainte ca să locuiască ei împreună, ea s-a aflat însărcinată de la Duhul Sfânt.”
    Eu v-am spus de multe ori că dacă citiţi o carte, nu ajunge să citiţi doar sfârşitul, unde scrie de exemplu: „Maria şi Ion au trăit fericiţi până la sfârşitul vieţii”, ci trebuie să luaţi cartea de la început ca să vedeţi cine sunt cei doi şi cum au ajuns să trăiască fericiţi împreună; deci trebuie să citiţi toată cartea.
    Acelaşi lucru este valabil şi pentru textul din Matei 28.19, unde Domnul Isus a spus: „.botezaţi-i în Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh.”

    Acum aş vrea să vă întreb ceva:
    „TATĀL” este un nume? (adunarea răspunde: „NU!”). Cu siguranţă nu este un nume.
    „…şi al Fiului…” „FIUL” este un nume? („NU!”). Desigur, este tot un titlu ca şi „Tatăl”.
    Dar „DUHUL SFÂNT” este un nume? (NU!). Aşa este. E tot un titlu sau o calitate a lui Dumnezeu.
    Duhul Sfânt este natura lui Dumnezeu: „Dumnezeu este DUH.” (Ioan 4.24).
    Poate cineva spune: „Duhul Sfânt este un substantiv!” Aşa este, dar vreau să vă spun că şi cuvântul „om” este tot un substantiv. Vedeţi? Eu sunt un om, dar numele meu nu este „OM”.
    Acelaşi lucru este valabil şi pentru El. El este Duhul Sfânt, dar acesta nu este Numele Său, ci arată ce este El.
    Şi acum, dacă „TATĂ” nu este un nume; „FIU” nu este un nume şi „DUHUL SFÂNT” nu este un nume, se ridică întrebarea: Care este Numele Tatălui şi al Fiului şi al Duhului Sfânt?”
    (Adunarea răspunde: „Domnul Isus Hristos”).
    Sigur că da. Vedeţi? „Tatăl” nu este un nume.
    Isus a spus: „..botezaţi-i în Numele Tatălui şi al Fiului şi al Duhului Sfânt,” iar Petru s-a ridicat şi a poruncit: „…în Numele Domnului Isus Hristos…” Mai mult, dacă vom merge în Faptele Apostolilor, vom vedea că acesta este felul în care au botezat toţi apostolii.
    Ce au făcut însă înţelepţii lumii, bisericile şi organizaţiile? S-au înfăşurat cu o cârpă denominaţională veche ca să fie la fel ca ceilalţi.”

    Î

 5. Dan zice:

  „Lacusta a mancat cuvantul lui Dumnezeu”
  _n-a mancat nicio lacusta Cuvantul lui Dumnezeu, ci numai verdeata.
  Dar daca in pilde vorbeste despre „lacusta”, lacusta nu mai este lacusta!

  • Vezi ca ai inceput sa-ti dai de rand ? Daca este pilda, nu mai este lacusta , lacusta , ci organizatie religioasa !

   • Dan zice:

    …iarasi vorbesti dela tine!… de multe ori ai vorbit dar nici acum nu ai baza biblica. Pui pe masa ce ai mancat sau ce ti-a dat altii sa mananci.
    Oare la ce se referea Isaia cand zicea:
    Dar şi ei se clatină de vin şi băuturile tari îi ameţesc; preoţi şi proroci sunt îmbătaţi de băuturi tari, sunt stăpâniţi de vin, au ameţeli din pricina băuturilor tari; se clatină când prorocesc, se poticnesc când judecă.
    8 Toate mesele sunt pline de vărsături murdare şi nu mai este niciun loc curat. De ce? Pentru ca ei zic_adica voi care nascociti si dati nastere la lacusta! …brahamisti….! Aiureaza stau tolaniti si le place sa doarma (sa aiba vedenii) 3 Credeţi că ziua nenorocirii este departe şi faceţi să se apropie domnia silniciei. „Ei se culcă pe paturi de fildeş şi stau întinşi alene pe aşternuturile lor; mănâncă miei din turmă şi viţei puşi la îngrăşat. 6 Beau vin cu pahare largi, se ung cu cel mai bun untdelemn şi nu se întristează de prăpădul lui Iosif!7 De aceea vor merge în robie în fruntea prinşilor de război şi vor înceta strigătele de veselie ale acestor desfătaţi.”
    5 Aiurează în sunetul alăutei, se cred iscusiţi ca David în instrumentele de muzică.
    9 Si zic: „Pe cine vrea el să înveţe înţelepciunea? Cui vrea să dea învăţături? Unor copii înţărcaţi de curând, luaţi de la ţâţă?
    10 Si dă învăţătură peste învăţătură, învăţătură peste învăţătură, poruncă peste poruncă, poruncă peste poruncă, puţin aici, puţin acolo.”
    Amos de asemenea instiinteaza dar voi NU ! nu despre noi vorbeste !

    Asa face Branham si nu stiu cine e mai rau el sau voi?
    Tu vorbesti de lacuste si organizatie religioasa care zici:
    ascultati Mesajul orei?

    • Dumnezeu ne-a lasat alegerea libera , sa cercetam si sa acceptam doar ceea ce ne place si ce ni se potriveste caracterului fiecaruia , dupa duhul de care vrem sa ne lasam calauziti . El a zis, in Scriptura , un sfat parintesc : „Supuneti-va, dar, lui Dumnezeu. Impotriviti-va diavolului, si el va fugi de la voi. (Iac.4:7)”
     Dane, cine te face sa te simti obligat sa asculti si sa comentezi asupra unor lucruri care nu-ti aduc nici o bucurie ? Daca crezi ca ai ceva de dat altora, doar fa-o, cu inima larga, fara manie si fara indoieli , dar cerceteaza-ti mainile , mai intai (1Tim.2:8) vezi daca poti sa le ridici spre cer .
     Decat sa pierzi timpul insirand versete , mai bine citeste sau asculta cu luare aminte predicarea Evangheliei
     http://www.infomesaj.ro/slujba-incincita/william-marrion-branham-intruchiparea-crestinismului/

 6. Dan zice:

  Intotdeauna ai raspuns prosteste la intrebarile care ti s-au pus.
  Numai un nebun poate sa spuna _predic botezul in numele lui Isus…
  Dar hai sa-ti spun o taina: uite ce spune
  http://www.infomesaj.ro/slujba-incincita/william-marrion-branham-
  Si asta a fost pentru mine o pricina de intristare.
  Si-n naivitatea mea am crezut ca se poate indrepta cate ceva, de aceea am insistat. Goana dupa vant.
  Mainile le-am indreptat catre tine, dar degeaba! „Ce este strâmb nu se poate îndrepta şi ce lipseşte nu poate fi trecut la număr.” decat la … aia unde mergi,
  Esti plin de prostie, nebunie si fatarnicie.

  • Oi fi ….ce sa-ti zic, daca numai la atata te duce capu cand te cerceteaza Cuvantul lui Dumnezeu …”.Domnul va judeca si va hotari intre mine si tine, El va vedea. El imi va apara pricina si El imi va face dreptate,”.. cum zice Scriptura ….fiindca acuma vad ca esti din acelasi neam incapatanat, ca si mine

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.