Prorocul a spus ” Asa vorbeste Domnul ! ” Isus a spus : ” Adevarat, adevarat va spun ! „

Aceasta predica dovedeste Infaibilitatea Cuvantului facut trup

https://drive.google.com/drive/folders/11QUliEGxWJwME25Dg0r5lRyvDSGwY6mx

Preluata de pe blogul http://www.infomesaj.ro/slujba-incincita/william-marrion-branham-infailibilitatea-cuvantului/

https://drive.google.com/drive/folders/1_0AV2I7sbbtrmhOChQQcqx72Z7z7cgGb

http://www.infomesaj.ro/slujba-incincita/william-marrion-branham-cuvantul-infailibil-a-lui-dumnezeu/

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

14 răspunsuri la Prorocul a spus ” Asa vorbeste Domnul ! ” Isus a spus : ” Adevarat, adevarat va spun ! „

 1. Este vre-o deosebire intre Cuvantul vorbit in aceste predici si predicarea intelectuala din toate video propuse spre ascultare in articolele precedente ?

 2. Normal ca nu are nici o legatura Cuvantul vorbit cu acele video… oare chiar ai asa mult timp sa-l irosesti cu alte chestii nefolositoare Semintei lui Avram? Eu nu!
  Sunt o multime de lucruri frumoase si ziditoare de spus din sau despre Cuvantul vorbit, traim Sfarsitul tuturor lucrurilor, nu mai avem timp de pierdut cu lucruri incepatoare, oameni religiosi… etc… Shalom!

 3. Chiar asa… De ce tot propui spre ascultare si vizionare tone filme pe care chiar tu insuti le nesocotesti?

  Chiar nu ai nimic mai bun de facut, decat sa prezinti aprox. 90% lucrurile „negative”???

 4. „Orice om care este uns de Dumnezeu este prea mare ca să stea să asculte la critici şi la alte lucruri ca acestea. El are ceva de făcut, trebuie să-L asculte pe Dumnezeu, iar Dumnezeu se va îngriji de restul.”

 5. M-am asteptat sa nu pricepeti acum ce va prezint eu, dar sper ca veti intelege mai tarziu . – dupa clipa in care crestinii vor fi luati,
  ATUNCI VETI CAUTA CU DISPERARE O ALTA CALE DE SCAPARE SI VETI INTELEGE PREA BINE CE ATI AVUT SI CE ATI PIERDUT

 6. Nu inteleg ce ai priceput tu mai mult ca altii? – Si de ce crezi ca altii „vor cauta cu disperare”?
  Daca vei pleca, crezi ca o sa pleci fara mine… te inseli…
  Oamenii ( fratietatea) se uita la ce izbeste ochii, la inima doar Domnul, ca omul e ocupat cu persoana sa si nu mai are cum privi in oglinda inima aproapelui sau! Prov. 27-19
  „ Cum raspunde in apa fata la fata, asa raspunde inima omului inimii omului.”
  Dar asta e altceva… din alta lectie…

  • Cuvantul Domnului ne spune si asa despre inima omului : „Inima este nespus de inselatoare si de deznadajduit de rea; cine poate s-o cunoasca? (Ier.17:9)
   Iata ce am priceput eu : Domnul Dumnezeu a promis celor pe care i-a ales dintre oameni ca sa fie poporul Sau ” Le voi da o alta inima si voi pune un duh nou in voi. Voi lua din trupul lor inima de piatra si le voi da o inima de carne,” (Ezec.11:19)
   Si prin alt profet a mai zis : ” Le voi da o inima si o cale, ca sa se teama de Mine totdeauna, spre fericirea lor si a copiilor lor dupa ei. (Ier.32:39) Le voi da o inima ca sa inteleaga ca Eu sunt Domnul. Ei vor fi poporul Meu, iar Eu voi fi Dumnezeul lor, daca se vor intoarce la Mine cu toata inima lor. (Ier.24:7)
   Cred ca altii vor cauta cu disperare sa inteleaga ceea ce este scris cu litere ingrosate in citatul de mai sus si cred ca atunci cand vor intelege va fi prea tarziu ca sa mai poata obtine si CALEA spre fericirea lor si a copiilor lor

 7. Daca Dumnezeu a poruncit lui Moise sa arate poporului Sau credincios ( nu paganilor ) si binele si raul,si viata si moartea, si binecuvantarea si blestemul, cine suntem noi sa oprim pe altii de la informatiile care contin aceasta cunostinta ? (Deut.30:15 +19)
  Dumnezeu se adreseaza in versetul 1 si crestinilor care sunt adevarata samanta a lui Abraham risipita intre neamuri , astazi ” ….cand se vor intampla toate aceste lucruri, binecuvantarea si blestemul pe care le pun inaintea ta, daca le vei pune la inima in mijlocul tuturor neamurilor intre care te va risipi Domnul Dumnezeul tau,…….”

 8. „Eu Sunt” O Samanta a lui Avram.
  Lumea este Flamanda dupa Adevar, nu dupa „informatiile de pe net.
  Oricine azi are acces la invormatii de tot felul, deci… mai bine intoarce-
  te si tine-te doar de Adevarul Descoperit, daca esti un om al Mesafului, deoarece celelalte informati le avem la tot pasul!
  Incearca sa iesi dintr-un anumit sablon care il prezinti de ceva timp…
  Critici vor fi tot timpul, dar daca nu sunt e un bai…. sunt multe de spus fratele meu, dar cam te faci ca nu intelegi si bati nu stiu unde, doar sa ai tu mereu ultimul cuvant, nebagand in seama ca nu toti sunt „o apa si un pamant” ci „semintele sunt diferite”! Shalom!

 9. Cand tu esti impregnat in Adevaratul Cuvant tu nu mai poftesti la altceva din lumea aceasta, te ingretoseaza tot restul… din lume…

 10. Sunt atat de multe lucruri frumoase si fascinante pe care se merita sa le cunosti, sa le studiezi si sa le prezinzi altora. Insa tu iti dedici cea mai mare parte a timpului si spatiului pe blog in a cauta si a prezenta lucrurile pe care tu NU LE CREZI si care sunt in contradictie cu ceea ce crezi tu.

  In loc sa mergi la o sursa vie de hrana (spirituala, oricare ar fi aceea), tu mergi mai degraba la haldina de gunoi, scoti afara deseurile si le prezinti: „Iata ce prostie am mai gasit azi… ce fraieri sunt cei care cred asta si ailalalta, care nu este conform cu ce cred eu…”.

  Practic esti mai mult un gunoier, iti plac mai mult reziduriile, ceea ce au aruncat altii, decat lucrurile minunate, cu adevarat ziditoare, pentru care timpul scurt al acestei vieti nu ne ajunge sa le contemplam…

  Si pe cei carora nu le place sa caute si ei in gunoaie, si nu se bucura impreuna cu tine de „cacarezele” pe care le gasesti la tot pasul, nu iti este jena sa ii condamni si sa ii ameninti.

 11. Da, chiar asa ! Bucuros de critica voastra constructiva, trec peste orice ironie ! Si chiar daca sunt cu capul in nori, simt inca picioarele-mi calcand pe pamant si impiedicandu-se de gunoaiele intalnite la tot pasul . Nu am voie sa-mi exprim nemultumirea ? Va rog politicos sa ma scuzati si sa nu mi-o luati in nume de rau daca mi-o voi exprima si de acuma inainte

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.