…. fiindca ei rastignesc din nou, pentru ei, pe Fiul lui Dumnezeu si-L dau sa fie batjocorit. (Evr.6:6)

Aceasta actiune omeneasca ce se petrece si in zilele acestea a fost aratata inca din vechiul Testament si imaginea care a simbolizat-o este Stanca lovita a doua oara de profetul Moise . Este scris in explicatia data de apostolul Pavel :

” toti au baut aceeasi bautura duhovniceasca, pentru ca beau dintr-o stanca duhovniceasca ce venea dupa ei; si stanca era Hristos. „(1Cor.10:4)

Recitind istoria lui Moise cu ochii spirituali ai apostolului, in epistola lui catre Corinteni, cap.10 , ne dam seama ca timp de 40 de ani oamenii plecati din Egipt spre Canaan au supravietuit numai datorita unor minuni pe care le-a facut Dumnezeu , poruncind naturii ostile de desert prin care treceau, lucrurilor inexistente acolo sa apara in realitate , prin gura profetului Moise . Ei nu au avut nimic de facut prin munca, fiindca mancarea si bautura necesara ca hrana erau lucruri duhovnicesti care apareau ” peste noapte ” in mod inexplicabil stiintific , iar imbracamintea lor, desi a fost spalata de nenumerate ori si incaltamintea a fost julita de tot drumul pietros sau nisipos , nu s-a deteriorat deloc , asa cu s-ar fi intamplat in conditii normale

Toti acei oameni care au umblat in cerc inchis , zi dupa zi, pe drumurile din pustie, fara sa recunoasca locurile prin care treceau , ca au mai fost batute de cateva ori, ( ne spune Pavel ) ” au fost luminati odata – si au gustat darul ceresc, si s-au facut partasi Duhului Sfant, si au gustat Cuvantul cel bun al lui Dumnezeu si puterile veacului viitor -” au fost opriti  de catre Dumnezeu sa mearga mai departe de pustie  si nu li s-a permis sa intre in tara promisa fiindca au exprimat nemultumire fata de tratamentul supranatural la care au fost supusi si au cartit impotriva Cuvantului vorbit prin Moise . Din aceasta cauza, la a doua provocare a stancii care venea dupa ei, Moise a lovit-o iarasi , pentru ca sa obtina apa vietii , si astfel a maniat pe Dumnezeu, fiind si el oprit la granita . Relatarea biblica ne spune despre poporul razvratit ca a pierit in pustie, dar profetul ales de Dumnezeu a fost luat de ingeri si urmeaza sa fie adus iarasi in timpul de pe urma in locul acela si va pasi si el in tara , pentru o ultima lucrare de marturie despre maretia lui Dumnezeu in fata tuturor popoarelor lumii contemporane noua, in aceste zile de pe urma .

Acestea fiind zise, ma intreb si eu , citind din Biblie : ” Caci, daca Cuvantul vestit prin ingeri s-a dovedit nezguduit si daca orice abatere si orice neascultare si-a primit o dreapta rasplatire, cum vom scapa noi, daca stam nepasatori fata de o mantuire asa de mare, care, dupa ce a fost vestita intai de Domnul, ne-a fost adeverita de cei ce au auzit-o, in timp ce Dumnezeu intarea marturia lor cu semne, puteri si felurite minuni si cu darurile Duhului Sfant, impartite dupa voia Sa!

Ma gandesc la cei care au fost informati despre Cuvantul vorbit de fratele William Branham, stiind ca l-a preluat direct de la Ingerul Domnului, a carui prezenta a fost pe deplin simtita in adunarile de vindecare a bolnavilor prin vestirea Evangheliei insotita de rugaciunea de credinta facuta in Numele Domnului Isus Hristos .

Si in special la aceia care denigreaza omul pe care l-a desemnat Dumnezeu pentru lucrarile Sale, nestiind ca prin vorbirea lor batjocoritoare ( exprimata in scris si pe acest blog ) se pun impotriva Celui care l-a trimes .

Citez iarasi Scripturile : ” Vai de ei !….Caci au urmat pe calea lui Cain! S-au aruncat in ratacirea lui Balaam, din dorinta de castig! Au pierit intr-o rascoala ca a lui Core! (Iuda.1:11)

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.