Pledoarie pentru familie

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Pledoarie pentru familie

 1. Ce apreciez la fratele Coman este abilitatea de a se strecura in Scripturi si a scoate invataturi care au priza la public . Insa, in privinta invataturii trinitare de care se tine in adunarile adventiste (Vezi video foarte bine regizat cu botezul in localitatea .Nazna ….in care a compilat crezul ortodox si l-a ” implementat ” in adventism ), desi , ca profesor si conferentiar universitar penticostal a vrut sa se creada ca este in opozitie, citand cateva versete in care Domnul Isus este aratat ca fiind insusi Iehova in piele si oase , pot sa spun ca este dovedit a fi un prieten de nadejde al ecumenismului satanic mondial
  De altfel in predica aceea cu botezul el nici nu se mai adreseaza ” fratilor ” ci doar ” dragii mei oameni ”

 2. Dan zice:

  Oare cati din ei fac parte sau aduc anumite servicii, serviciilor secrete si care dintre ei sunt cu adevarat slujitori ai Domnului?… ca vorbesti de a „strecura”.
  Nu numai ca se strecoara printre frati la care nu se mai adreseaza ca la fratii, dar si strecoara erezi pe furis, in scopul de a folosi adunarea in atingerea scopului…serviciilor.
  Doctor profesor conferentiar… Povestea cineva prin ce amanuntita investigatie a putut trece si ce a suferit numai pentru faptul ca s-a inscris pentru a obtine diploma de pastor.
  De fapt Coman dupa cate am auzit nu tine de o anume confesiune, preda si la ortodocsi, numai stiu unde tine discurri si pledoari.
  om al sistemului…

 3. Haide sa pastram doar ce este bun din predica lui.

 4. Dan zice:

  Romani 16:17 „Vă îndemn, fraţilor, să vă feriţi de cei ce fac dezbinări şi tulburare împotriva învăţăturii pe care aţi primit-o dela noi!
  Depărtaţi-vă de ei.”
  _… astfel de oameni nu slujesc lui Hristos, Domnul nostru, ci pântecelui lor şi, prin vorbiri dulci şi amăgitoare, ei înşală inimile celor lesne crezători.
  Vă rugăm, fraţilor, să priviţi „bine” dela Dumnezeu in Domnul Isus Hristos, pe cei ce se ostenesc între voi, care vă cârmuiesc în Domnul şi care vă sfătuiesc.
  (nu vad nicio osteneala la Coman, nici cand vorbeste cuvantul lui este moale si lesinat, fara putere, fara dragoste , nici macar firesca)
  13 Să-i preţuiţi foarte mult, în dragoste, din pricina lucrării lor.Trăiţi în pace între voi. 14 Vă rugăm, de asemenea, fraţilor, să mustraţi pe cei ce trăiesc în neorânduială; să îmbărbătaţi pe cei deznădăjduiţi; să sprijiniţi pe cei slabi, să fiţi răbdători cu toţi. 15 Luaţi seama ca nimeni să nu întoarcă altuia rău pentru rău,
  (dar nici rau pentru bine) ci căutaţi totdeauna să faceţi ce este bine atât între voi, cât şi faţă de toţi.

 5. Dan zice:

  Chiar Israel de azi a incetat de mult sa mai lupte pentru Dumnezeu. Iar prioritatile de pe agenda lor nu include pe gentiles decat spre nimicire sau „buna lor stare, o zic cei dintre ei:

 6. Dan zice:

  Asa ca pilda smochinului a fost inteleasa gresit.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.