Adevarul despre Cain ? „

 • Unii oameni nu suporta sa le fie obstructionate convingerile prin comentarii contrare gandurilor lor . Din pacate, chiar si crestinii sunt in aceasta situatie . Eu cred ca noi ar fi trebuit de mult sa ne fi conformat cuvintelor spuse de apostolul Pavel : „

Cel ce S-a coborat este acelasi cu Cel ce S-a suit mai presus de toate cerurile ca sa umple toate lucrurile.. Si El a dat pe unii apostoli; pe altii, proroci; pe altii, evanghelisti; pe altii, pastori si invatatori, pentru desavarsirea sfintilor, in vederea lucrarii de slujire, pentru zidirea trupului lui Hristos, pana vom ajunge toti la unirea credintei si a cunostintei Fiului lui Dumnezeu, la starea de om mare, la inaltimea staturii plinatatii lui Hristos ;ca sa nu mai fim copii, plutind incoace si incolo, purtati de orice vant de invatatura, prin viclenia oamenilor si prin siretenia lor in mijloacele de amagire; ci, credinciosi adevarului, in dragoste, sa crestem in toate privintele, ca sa ajungem la Cel ce este Capul, Hristos.

Nu Te rog sa-i iei din lume, ci sa-i pazesti de cel rau ” (Ioan.17:15) a zis Domnul nostru , rugandu-se in favoarea noastra . Nu ar trebui sa ne fie frica sa ascultam parerile contrare credintei noastre , ci sa cerem Domnului sa ne faca si noua – ( cei carora ni s-a dat promisiunea despre care a vorbit Pavel  (1Cor.6:2) – dupa cererea lui Solomon , care s-a rugat lui Dumnezeu asa : „Da, dar, robului Tau o inima priceputa, ca sa judece pe poporul Tau, sa deosebeasca binele de rau! Caci cine ar putea sa judece pe poporul Tau, pe poporul acesta asa de mare la numar!?” (1Reg.3:9)


 Dar preotii, levitii, fiii lui Tadoc, care au pazit slujba Locasului Meu celui Sfant cand se rataceau copiii lui Israel de la Mine, aceia se vor apropia de Mine sa-Mi slujeasca si vor sta inaintea Mea ca sa-Mi aduca grasime si sange, zice Domnul Dumnezeu. Vor invata pe poporul Meu sa deosebeasca ce este sfant de ce nu este sfant si vor arata deosebirea dintre ce este necurat si ce este curat. (Ezec.44:23) La fel ca si preotii Vechiului Testament, crestinii Noului Testament aceia care au fost facuti ” ….. o imparatie si preoti pentru Dumnezeul nostru, si ei vor imparati pe pamant!” (Apoc.5:10) sunt somati de Domnul prin aceste cuvinte spuse de Isus Hristos primilor Sai ucenici : ….”invatati-i sa pazeasca tot ce v-am poruncit. Si iata ca Eu sunt cu voi in toate zilele, pana la sfarsitul veacului.” Amin. (Mat.28:20)

Acestea fiind zise, nu ar trebui oare sa putem discerne pentru noi insine si pentru fratii mai slabi in credinta ?
Ce fel de ” pastor ” este Edi Constantinescu ? Este invatatura lui biblica suta la suta ? Ne spune el insusi in aceste video

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

42 de răspunsuri la Adevarul despre Cain ? „

 1. Multumesc pentru recomandare, nu l-am mai ascultat de vreun an sau doi pe Edi (intrucât nu am prea avut timp).

  Stii ca il apreciez, e un om dupa inima mea (poate nu si dupa a ta, sau a lui Dumnezeu) 😉

  Dar cine a spus ca este pastor? Sau ca inca mai este? Este si el, daca mi se permite a spune, un „ras-popit” al denominatiei lui.

  O sa ascult cu mare interes.

 2. Dan zice:

  Mintea lui este atat de intortocheata ca nici nu isi mai da seama ce zice si nici ce face, uitand chiar si de bunul simt, duda Emi Constantinescu.
  Avem un indiciu , baza a adevarului evangheliei care nu poate fi rasturnat.
  „ce fală este să suferiţi cu răbdare să fiţi pălmuiţi când aţi făcut rău?” si nici de appreciaat, pozitiv vorbind!
  Pe cine crede el ca pacaleste? Pe nimeni! Nu se identifica deloc cu ocara lui Hristos.

  • Stai linistit, pentru ca „adevarul evangheliei” este in grad foarte mare relativ…

   In plus, „duda” Constantinescu nu pacaleste pe nimeni. Adevaratii pacalici stau cuminti in spatele amvoanelor (si tele-amvoanelor)…

   • Dan zice:

    NU, nu ! Pe tine in mod sigur a reusit.
    Cat despre cei ce sunt in spatele amvonului, se pacalesc singuri !
    dar intr-alt fel.

    • Nu. Eu deja iesisem din „sistem”, apoi l-am gasit pe Edi (tot afara)…

     • Dan zice:

      Atunci nu pot face comparatii intre voi!
      Dar eu nu cred ca tu esti afara, ci numai dezamagit un pic neclar in ce sa crezi. Ai vrea sa crezi totul, dar sti ca nici asta nu se poate. Si esti in mare dilema. Ce ai citit in Evanghelie va fi cu neputinta de uitat, altele le vei uita dar acest gand nu-l vei putea sterge.

     • 🙂 Eu sunt mul mai afara din „sistem” decat cometa Haley din campul vizual al Pamantului… Si in acelasi timp, sunt si miezul din dodoashca… 🙂

      De aia sunt incomparabil, 😉 si din cand in cand ma interesectez cu crestinii, ateii, sau cu cei de alte credinte…

      Am crezut multe in viata, acum nu mai vreau sa cred nimic, ci sa cunosc. Pot crede multe, pentru un o perioada de timp, dar nu tin neaparat cu dintii de credinte, ci am capacitatea de a le reseta de la o secunda la alta, daca se dovedesc inutile sau false…

      • Dan zice:

       N-ai inteles, pe „cei de afara” nu sunt de comparat cu cei din launtru.
       Tu esti miezul noptii din dodoasca ! (daca vorbesti asa)
       sau nodul din doasca cu care nu se poate face nimic.
       Asa de incomparabil suntem fara Hristos.

 3. Dan zice:

  Si nu numai eu ci si toti cei ce au primit adevarul Evangheliei lui Dumnezeu.
  Romani 5:2 „Lui Îi datorăm faptul că, prin credinţă, am intrat în această stare de har în care suntem şi ne bucurăm în nădejdea slavei lui Dumnezeu.”

  cat priveste Costantin, daca este vrun adevar despre Cain, poate fi spus si despre
  Constantinescu.

 4. Dan zice:

  Abel frate, zici si citez, nu doar ca raspunsurile sunt all over, dar sa ne si intelegem, macar :zici_ „De aceea am spus ca multi de fapt acum dorm, dar candva se vor trezi cu totii. Nu asta ne spune Biblia?”

  Biblia spune ca unii dorm dar alti sunt morti. Pe cand cei ce dorm au o sansa de a se trezi, cei morti nu! Asa ca de fapt cei morti nici nu mai sunt. pe cand ceice dorm dorm noaptea si isi fac planurile in noapte. De cand Isus lumina lumii a venit, noaptea aproape ca a trecut. Sa traim dar ca in timpul zilei nu in chefuri si betii, inconstienti de ceeace este scris in Cuvant.Cei ce nu se trezesc pana la venirea a doua a lui Hristos, nu se vor mai trezi niciodata dar la judecata mare vor fi cum n-ar fi fost.

  Cand am zis ca nu vreau sa traiesc in realitatea lor care si-o creaza, macar ca nu va dainui, de ce mi-as face eu pe a mea departe de Fata Domnului?

 5. Am ascultat ce zice si ce crede fostul pastor adventist in aceste video si in altele .( el nu crede tot ce zice , bineinteles, cum nici eu nu cred tot ce prezint in postarile mele dar le prezint pentru a avea o baza de comparatie , dupa cum a zis Domnul la inceputul istoriei biblice a poporului Sau Israel : :Iau azi cerul si pamantul martori impotriva voastra ca ti-am pus inainte viata si moartea, binecuvantarea si blestemul. Alege viata, ca sa traiesti, tu si samanta ta, (Deut.30:19) )
  Sunt nemultumit de comentariile care se aduc , fiindca cele mai multe sunt departe de subiectul propus . Mi se pare ca unii cititori sunt batuti in cap ( cum se zice cand cineva nu pricepe despre ce se vorbeste ) si comenteaza orice altceva, numai despre subiectul propus, nu !
  Eu as fi vrut sa aflu parerea cititorilor daca si cat din ceea ce spune Constantinescu este conform Bibliei . Fiindca as vrea ca toti sa ne putem asigura ca suntem bine informati despre ceea ce credem si astfel sa avem siguranta ca am primit o credinta care este indreptatita de Dumnezeul adevarat asa cum am spus in articolul pe care l-am scris dupa acesta

 6. Dan zice:

  „” credinta care este indreptatita de Dumnezeul adevarat””
  Asta este deci subiectul…! Daca asta poate fi un subiect, sa fiu batut in cap! sa pot fi de acord!
  …cat din ceea ce spune Constantinescu este conform Bibliei ?
  zero la suta!

  • Bineinteles, Dane, ” Multe cai pot parea bune omului, dar la urma se vad ca duc la moarte. – (Prov.14:12)
   Insa despre indreptatirea lui Dumnezeu in privinta credintei a scris si „Simon Petru, rob si apostol al lui Isus Hristos, catre cei ce au capatat o credinta de acelasi pret cu a noastra, prin dreptatea Dumnezeului si Mantuitorului nostru Isus Hristos: (2Pet.1:1) . Nu stii tu, ( sau poate ai uitat ? ) ca apostolii ( Pavel, Iacob,) au vorbit si despre o credinta zadarnica ?
   Se vede ca nu ai ascultat bine prelegerile adventistului ( chiar daca zice ca nu mai e, tot el ramane ) altfel ai fi auzit ca prezinta si cateva lucruri biblice care pana acuma au trecut pe langa urechile altor crestini denominationali, dar pe care Mesajul orei le-a prezentat cu 60 de ani in urma . Din pacate, Constantinescu le subestimeaza, prezentandu-le la gramada cu multele lui aberatii ..Ce bine ar fi sa putem toti sa ajungem la ” unirea credintei si a cunostintei Fiului lui Dumnezeu, la starea de om mare, la inaltimea staturii plinatatii lui Hristos; (Efes.4:13) ca sa nu ramanem printre aceia „care invata intotdeauna, si nu pot ajunge niciodata la deplina cunostinta a adevarului. (2Tim.3:7)

 7. Dan zice:

  Tu nu sti ce vorbesti…credinta indreptatita de Dumnezeu eih!
  M-am lamurit si cu tine. Constantinescu de fapt si la urma urmei dupa mai mult de 60 de ani a ajuns sa recunoasca Mesajul orei!
  Daca ar auzi ce ai spus te va…iti va aduce omagii! Tu nu auzi ce spune Abel ca Constantinescu a iesit afara din sistem.?

  Abel ben Adam zice:
  ianuarie 30, 2019 la 10:23 pm
  Nu. Eu deja iesisem din „sistem”, apoi l-am gasit pe Edi (tot afara)…

  • Ce zice Abel ( sau Constantinescu ) este ” zicatoarea ” lui, pentru mine este important ce zice cineva care a fost confirmat de Dumnezeu ca este trimisul Lui .Eu iau de bune cuvintele apostolului :
   „El nu s-a indoit de fagaduinta lui Dumnezeu, prin necredinta, ci, intarit prin credinta lui, a dat slava lui Dumnezeu,deplin incredintat ca El ce fagaduieste, poate sa si implineasca.
   De aceea credinta aceasta „i-a fost socotita ca indreptatire ”
   Dar nu numai pentru el este scris ca „i-a fost socotita ca indreptatire;
   ci este scris si pentru noi, carora, de asemenea, ne va fi socotita, noua celor ce credem in Cel ce a inviat din morti pe Isus Hristos, Domnul nostru,
   care a fost dat din pricina faradelegilor noastre, si a inviat din pricina ca am fost socotiti indreptatiti.
   Numai aceia pe care Dumnezeu socoteste ca si copii ai Lui primesc acele fagaduinte nespus de mari si scumpe , despre care apostolul a zis ca prin ele ne facem partasi firii dumnezeiesti dupa ce am fugit de stricaciunea care este in lume prin pofte.
   De aceea este bine si pentru tine sa nu ramai doar un simplu cititor al Bibliei ci sa te straduiesti sa cunosti si sa intelegi mesajul lui Dumnezeu scris in Cartea deschisa special pentru tine in timpul in care traiesti

  • Dupa ce zice Constantinescu ( sau Abel ) se intelege ca el nu a ajuns sa recunoasca Mesajul orei, ( chiar daca a ajuns sa cunoasca ceva din el ) cum ai concluzionat in mod gresit, tu, Dane !
   Ceea ce am observat ca stie si el mai mult decat colegii lui este faptul ca fiii celui rau au dezvoltat civilizatia terestra, cum este descrisa in Geneza 4 . Numai ca E. D . nu recunoaste in Cain pe ” cel rau ” si faptul ca ” fiicele oamenilor ” erau fetele din neamul lui Cain, iar ” fiii lui Dumnezeu ” erau baietii din neamul lui Set , nu fiinte ingeresti ( despre care este scris ca nu au sex, deci nici nu se insoara ,nici nu se marita )

   • Hai lasa-ma, ce descoperitor de taine… Daca nu venea Branham nu am fi stiut niciodata ca Cain a intemeiat civilitatia, stiinta, tehnologia…

    El (Cain) a început apoi să zidească o cetate şi a pus acestei cetăţi numele fiului său, Enoh.

    Ţila, de partea ei, a născut şi ea pe Tubal-Cain, făuritorul tuturor uneltelor din aramă şi din fier.

    Daca nu venea Cain, poate mai ramaneam si acum niste ciobani nespalati la curul mioarelor…

 8. Dan zice:

  Citez din comentariul tau, cuvintele tale pe care le-ai scris:
  „( el nu crede tot ce zice , bineinteles, cum nici eu nu cred tot ce prezint in postarile mele dar le prezint pentru a avea o baza de comparatie , ”
  nu mentionez cealalta parte a frazei pentru ca nu sunt deacord cu logica ei, si nici nu ma intereseaza sa o inteleg.
  Intrebare: cat la suta din ce zici, gandesti si scri pe blog, crezi?
  Si cat la suta din ce scri, as putea sti daca crezi?

 9. Dan zice:

  Pricepi enomitatea neintelegerilor noastre ce ai creat?

 10. Ai ascultat ” Controversa ISUS „, ? Prelegerea lui Iacob Coman din al trilea video al articolului ” Ce gandesc si la ce privesc predicatorii-teologi ecumenici cand citesc Biblia”
  Daca gasesti timp, ai putea sa asculti si predica ” Ce spunr Sfanta Scriptura despre tine ”

 11. Oricat ai vrea tu sa defomrezi vorbele, Constantinescu nu e „pe linie” cu Branham.

  Edi spune ca femeia e UN CREATOR COEGAL CU YAHVEH:

  Eva a creat un om, impreuna cu Yahve si omul acesta a creat civilizatie. El se numeste Cain, adica creatie, fiindca Cain este un creator de civilizatie. Ce urmeaza dupa aceea este condamnarea civilizatiei si condamnarea femeii care pretinde autonomie fata de sotul ei si care pretinde ca are samanta, nu este doar purtatoare de samanta si care pretinde parteneriat cu Yahve si oarecum, daca nu egalitate cu sotul ei, iese din aceasta dependenta absoluta fata de sotul ei, ca in numele unei zeitati patriarhale si unei religii radical patriarhale…

  Branham spune ca femiea e UN CACAT: (un incubator, o murdarie, un rebut, o pubela, un produs secundar, o criminala, o perversiune, o hrana pentru câini)… Rusine lui!

  „Femeia nu este nimic, decat un incubator. Nici o parte din sangele mamei nu este in bebelus.”

  „Nu exista nimic facut prin design, care sa poata cadea mai jos, decat o femeie.”

  „O femeie este singurul lucru care poate fi imoral.”

  „Ea este construita prin design doar pentru murdarie si o traire necurata. Doar femeia poate…”

  Satan este cel ce a construit-o prin design.”

  „Daca vezi o femie purtand machiaj sa ii spui: ‘Buna, Hrana pentru caini’!

  „Dumnezeu a luat un Produs Secundar al omului. Femeia niciodata nu a iesit proaspata din mana lui Dumnezeu, ca un produs Real al lui Dumnezeu.”

  „Ea este o pervertire a creatiei originale.”

  „Doar o bucata de REBUT, facuta din barbat, pentru a-l seduce, Dumnezeu a facut-o.”

  „Ea nu este nimic, decat o Pubela umana, o expunere a sexului. Asta e tot ce este, o femeie imorala, o PUBELA SEXUALA, o MURDARIE.”

  90 % din toate crimele au fost comise de femeie, sau femeia a fost in spatele lor.”

  Nu merita un glont bun curat sa o ucizi cu el.”

  ––––––––

  …condamnarea civilizatiei si condamnarea femeii…

  Nu a facut Branham tocmai acest lucru?

  • Dan zice:

   Femeia pacatoasa cea luata din barbat,
   Oare la adresa barbatului pacatos si fara Dumnezeu si partea lui, scoasa din el a vorbit el?
   Da, Abel, asa e doar libertate de exprimare.

   Si pentru o zi mai buna a mai vorbit de o femeie si fiica a Sionului.
   Zi mai brahamistule!!!

 12. Ai o logica perfecta, dar nu-ti dai seama cat este de perversa, in acelasi timp Abel !
  Daca ar fi adevarat ce spune Constantinescu, , daca Eva a fost ” creatoare ” cu Dumnezeu, El nu ar fi facut din actul sexual si din nasterea fireasca o mizerie . Oricine savarseste o impreunare sexuala are nevoie imediata de curatire, fiindca urmarile acelui act aduc , dupa placere , si putoare . Acelasi lucru se intampla si la nastere. si asta inseamna ca nu o astfel de nastere a vrut Dumnezeu pentru om .
  Fratele Branham a spus adevarul , Cuvantul a rupt perdeaua din Templul firesc si se poate vedea ca acolo nu este nici un Chivot , nu este nimic ” sfant ” ci numai o pacaleala a diavolului.
  Chivotul lui Dumnezeu a fost luat si dus de profetul Ieremia intr-o grota sub pamantul deasupra caruia a fost rastignit Isus si el a devenit ” pantecul ” care inghite firea pamanteasca si naste din nou, , fara voia firii vreunui om , fara carne si sange perisabil , ci numai din apa si din duh , fiindca apa spala murdaria veche si duhul da o viata noua , viata aceea fara mizeria „lazii de gunoi „a barbatului viata care vine din fecioara . . Daca nu intelegi fenomenul, gandeste-te ca din gramada de spermatozoizi ejaculati, numai unul poarta viata care fecundeaza, ceilalti devin ” hoituri ” care se imputesc la scurt timp dupa ce ajung in ” lada ” . Si, dupa nastere, de asemenea , placenta, care este tot o „punga cu carne ” ( ” caci si omul nu este decat carne pacatoasa:.” (Fac.6:3) si ea este eliminata imediat dupa golire .

  • Dan zice:

   Logica perfecta de banker de pe Wall street, care nu este deloc perversa numai profitabila. Probabil ca la femeia aceea de banker se referea Branham si de aia a si fost executat!

   • Dan zice:

    Roothless Rawchild nu l-a iertat,,
    fratii si neamul lui Cain care ne-au adus civilizatia si tehnologia fara de care am fi ramas la coada mioritelor si au construit cetati stralucite pe tot pamantul.
    Asta vrea sa spuna Abel, Edi !

    • Dan zice:

     Dar uite ce au mai facut acesti mesteri minunati _s-au batut pana la moarte intre ei, rasaritul impotriva apusului, miazanoaptea impotriva celui dela miazazi ce se numeste, zice, pentru suprematie:

     • Video de pe telefon nu merge pe blogul acesta , la Londra .
      Am incercat sa-l deschid pe alt link, si am gasit scris „The following content has been identified by the YouTube community as inappropriate or offensive to some audiences. ” Asta ne avertizeaza ca a inceput sa se instaureze cenzura pe internet

 13. Dan zice:

  Si daca tu nu zici, bine o spune Scriptura, Apostol al lui Hristos:Numai ia aminte ce spune despre ele_
  1 Tot astfel, nevestelor, fiţi supuse şi voi bărbaţilor voştri; pentru ca, dacă unii nu ascultă Cuvântul, să fie câştigaţi fără cuvânt, prin purtarea nevestelor lor,
  2 când vă vor vedea felul vostru de trai: curat şi în temere.
  3 Podoaba voastră să nu fie podoaba de afară, care stă în împletitura părului, în purtarea de scule de aur sau în îmbrăcarea hainelor,
  4 ci să fie omul ascuns al inimii, în curăţia nepieritoare a unui duh blând şi liniştit, care este de mare preţ înaintea lui Dumnezeu.
  5 Astfel se împodobeau odinioară sfintele femei, care nădăjduiau în Dumnezeu şi erau supuse bărbaţilor lor;
  6 ca Sara, care asculta pe Avraam şi-l numea „domnul ei”. Fiicele ei v-aţi făcut voi, dacă faceţi binele fără să vă temeţi de ceva.
  7 Bărbaţilor, purtaţi-vă şi voi, la rândul vostru, cu înţelepciune cu nevestele voastre, dând cinste femeii ca unui vas mai slab, ca unele care vor moşteni împreună cu voi harul vieţii, ca să nu fie împiedicate rugăciunile voastre.
  8 Încolo, toţi să fiţi cu aceleaşi gânduri, simţind cu alţii, iubind ca fraţii, miloşi, smeriţi. 9 Nu întoarceţi rău pentru rău, nici ocară pentru ocară; dimpotrivă, binecuvântaţi, căci la aceasta aţi fost chemaţi: să moşteniţi binecuvântarea.
  10 „Căci cine iubeşte viaţa şi vrea să vadă zile bune să-şi înfrâneze limba de la rău şi buzele de la cuvinte înşelătoare.
  11 Să se depărteze de rău şi să facă binele, să caute pacea şi s-o urmărească.
  12 Căci ochii Domnului sunt peste cei neprihăniţi şi urechile Lui iau aminte la rugăciunile lor. Dar Faţa Domnului este împotriva celor ce fac răul.”
  13 Şi cine vă va face rău, dacă sunteţi plini de râvnă pentru bine?
  14 Chiar dacă aveţi de suferit pentru neprihănire, ferice de voi! „N-aveţi nicio teamă de ei şi nu vă tulburaţi!
  15 Ci sfinţiţi în inimile voastre pe Hristos ca Domn.” Fiţi totdeauna gata să răspundeţi oricui vă cere socoteală de nădejdea care este în voi, dar cu blândeţe şi teamă, 16 având un cuget curat, pentru ca cei ce bârfesc purtarea voastră bună în Hristos să rămână de ruşine tocmai în lucrurile în care vă vorbesc de rău.
  17 Căci este mai bine, dacă aşa este voia lui Dumnezeu, să suferiţi pentru că faceţi binele decât pentru că faceţi răul!
  18 Hristos, de asemenea, a suferit o dată pentru păcate, El, Cel neprihănit, pentru cei nelegiuiţi, ca să ne aducă la Dumnezeu. El a fost omorât în trup, dar a fost înviat în duh, 19 în care S-a dus să propovăduiască duhurilor din închisoare,
  20 care fuseseră răzvrătite odinioară, când îndelunga răbdare a lui Dumnezeu era în aşteptare, în zilele lui Noe, când se făcea corabia în care au fost scăpate prin apă un mic număr de suflete, şi anume opt.
  21 Icoana aceasta închipuitoare vă mântuieşte acum pe voi, şi anume botezul, care nu este o curăţire de întinăciunile trupeşti, ci mărturia unui cuget curat înaintea lui Dumnezeu, prin învierea lui Isus Hristos,
  22 care stă la dreapta lui Dumnezeu după ce S-a înălţat la cer şi Şi-a supus îngerii, stăpânirile şi puterile.

 14. Cine nu-si da seama ca Eva a devenit ” mincinoasa inconstienta ” ?. Si ca multe dintre urmasele ei au iesit de pe acelasi calapod ? Inainte ca sa se nasca vre-o fiica a lui Dumnezeu,( din neamul lui Set ) fetele oamenilor ( din neamul lui Cain ) populau pamantul din acea vreme . Fratele Branham a spus ca numai dragostea Barbatului, care s-a saturat de singuratate, a salvat-o de la nimicire . Aduceti-va aminte ca si nevasta lui Iov a vorbit ca o femeie nebuna „, si chiar si Sara a scapat de pedeapsa cand a ras de Dumnezeu, tot de dragul barbatului ei, pe care Dumnezeu il iubea.. Credeti ca degeaba a avertizat Dumnezeu femeile, prin vorbele apostolului ?
  ” Femeii nu-i dau voie sa invete pe altii, nici sa se ridice mai presus de barbat, ci sa stea in tacere.
  Caci intai a fost intocmit Adam, si apoi Eva.
  Si nu Adam a fost amagit; ci femeia, fiind amagita, s-a facut vinovata de calcarea poruncii.
  Totusi ea va fi mantuita prin nasterea de fii, daca staruie cu smerenie in credinta, in dragoste si in sfintenie.”
  Pedeapsa – pe viata , pe care nimeni nu poate s-o aboleasca – a femeii pentru faptul ca s-a lasat sa fie amagita este mizeria actului sexual si a nasterii cu durere , iar a barbatului, pentru ca s-a lasat sa fie si el intinat ( cine ia pe femeia lasata murdara de un alt barbat , preacurveste – zice Scriptura ) este munca fizica,, pe care femeile de astazi vor cu orice pret sa si-o egaleze .

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.