Desteptari -l-

De la cei care sunt dispusi la Asteptari ,  prima asteptare este ca , ascultand si crezand Mesajul in aceasta predica sa auda sunetul care da semnalul desteptarii pentru intampinarea lui Hristos venit viu in viata de fiecare zi  si sa inceapa a trai  sub calauzirea Lui

https://drive.google.com/drive/folders/1_x6QnSfOspqE_KlAe6V_oX_id_VzX4PS

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

11 răspunsuri la Desteptari -l-

 1. Una dintre descoperirile Cuvantului vorbit de Isus , cand S-a rugat asa ;
  Si Ma rog nu numai pentru ei, ci si pentru cei ce vor crede in Mine prin cuvantul lor. (Ioan.17:20), este aratata prin ce a spus apostolul Pavel :
  Astfel, credinta vine in urma auzirii; iar auzirea vine prin Cuvantul lui Hristos. (Rom.10:17)
  Daca cititi aceste randuri cu gandul la Scripturi, veti observa ca Pavel , dupa invatatura teologica de astazi, ar fi trebuit sa spuna ” prin Cuvantul lui Isus Hristos „, fiindca El este singurul Fiu al Lui Dumnezeu si doar pe El trebuie sa-L urmam noi, nu pe un om mincinos ( apropo la fr. Branham )
  De ce a spus Pavel doar ” Hristos „.?
  Eu cred ca a zis asa pentru ca asteptarile lui erau sa fie gasit din belsug Cuvantul lui Hristos in noi (Col.3:16) si sa ne aratam nadedea slavei prin lucrarile pe care le face Hristos din noi (Col.1:27) Asa cum a trait El in fratele Branham
  Aceasta a fost pana acum o taina intre Neamuri a mai zis El . :”
  Daca sunteti batjocoriti pentru Numele lui Hristos, ferice de voi! Fiindca Duhul slavei, Duhul lui Dumnezeu, Se odihneste peste voi.” (1Pet.4:14)
  Acestea fiind zise, dragi cititori, la acest inceput de an 2019, Pe voi insiva incercati-va daca sunteti in credinta. Pe voi insiva incercati-va. Nu recunoasteti voi ca Isus Hristos este in voi? Afara numai daca sunteti lepadati. (2Cor.13:5)

 2. Dan zice:

  Oridecate ori in Scriptura este mentionat Isus sau cuvintele lui Isus, sau Isus a zis samd as zice ca textul se refera la o intelegere si intelepciune trupeste, care nici acestea nu se pot desfiinta, pe cand atunci cand spune „cuvantele Mele” sau „Cuvantul Meu” sau „sa nu numiti pe nimeni Invatator, pentru ca Unul Singur este Invatatorul vostru: Hristos iar voi sunteti frati” se refera la inteles Duhovnicesc care este mai mare si mai puternic decat orice intelepciune trupeasca.
  Fie cuvintele lui Isus, fie cuvintele lui Hristos ele sunt aceleasi insa acel inteles si talmacire, invatatura Duhovniceasca ce este mai inalta si dupa cum spune Apostolul Pavel „auzirea care duce la credinta in Dumnezeu CelPreainalt, intelepteste vorbind in si despre cele Duhovnicesti vine prin auzirea cuvintelor lui Hristos.”
  Desigur ca Isus, duhul proorociei este mare si chiar greu de inteles, cu atat mai inalta este a Celui ce a Inviat din morti si acesta este HRISTOS DOMNUL, Marire Lui!

 3. Dan zice:

  Sa incerc din nou a explica_ mai simplu Isus este Duhul proorociei, care stim ca vai de cine va scoate sau adauga la el si as zice si schimba intelesul lui.
  Auzirea cuvintelor proorociei nimeni nu a putut vro data cunoaste cum le cunoaste Hristos. Intelegere mai inalta si mai tare si mai puternica decat a Lui Hristos nu exista si de aceea numai prin El, Hristos Unul Singur, se ajunge la Dumnezeul Cel AtotPuternic si Tatal, Creator al tuturor lucrurilor.
  Ce spun alti despre Cel AtotPuternic sunt minciuni . Si Cel ce se numeste „EU SUNT” spune asta, nu eu.

 4. Dan zice:

  Cand Domnul Hristos spune_nimeni n-a vazut vrodata pe Tatal, _
  tot El explica si spune_ voi nu I-ati vazut niciodata Fata( si Fata Lui Dumnezeu Hristos Este, nu Isus, macar ca nici pe Isus nu iL cunoastea, macar ca le statea in fata)) si nici Cuvantul Lui nu ramane in voi_spunea Isus.
  (nu vreau sa ametesc pe nimeni, dar a trebuit sa scriu asa ca sa facem diferenta intre duhuri si peste toate un Singur Duh in cele inalte_intelepciune cunostinta pricepere putere de a face minuni…)

  • Dan zice:

   Nenumarate versete a Scripturii sune acest fapt implinit_
   2
   Faptele apostolilor 2:24 Dar Dumnezeu L-a înviat, dezlegându-I legăturile morţii, pentru că nu era cu putinţă să fie ţinut de ea.
   Faptele apostolilor 2:32 Dumnezeu a înviat pe acest Isus, şi noi toţi suntem martori ai Lui.
   Faptele apostolilor 3:15 Aţi omorât pe Domnul vieţii, pe care Dumnezeu L-a înviat din morţi; noi suntem martori ai Lui.

   Faptele apostolilor 5:30 Dumnezeul părinţilor noştri a înviat pe Isus, pe care voi L-aţi omorât, atârnându-L pe lemn.
   Faptele apostolilor 10:40 Dar Dumnezeu L-a înviat a treia zi şi a îngăduit să Se arate, nu la tot norodul, ci nouă, martorilor aleşi mai dinainte de Dumnezeu, nouă, care am mâncat şi am băut împreună cu El după ce a înviat din morţi.

   36 Să ştie bine dar, toată casa lui Israel, că Dumnezeu a făcut Domn şi HRISTOS pe acest ISUS pe care L-aţi răstignit voi.”

   Isus Proslavit si imbracat cu Slava Tatalui El Este, HRISTOS.
   Isus inviat din morti_Rascumparator, Mijlocitor si Marele Preot_ „Capetenia desavirsirii voastre” spune Apostolul Pavel catre Evrei

 5. Dan zice:

  De ce nu a spus _prin cuvantul lui Isus sau Isus Hristos ci a spus prin „cuvantul lui Hristos” ca noi sa facem deosebire si sa cautam pe Hristosul cel inviat din morti si cuvantul si invatatura Lui care nu este de obarsie omeneasca ci samanta Dumnezeiasca doreste Dumnezeu dela noi. Si aceasta ne-a fost data in Hristos, nu Fiul lui Dumnezeu, ci Cel nascut din Dumnezeu numai. Fiu este lucrare, Cuvantul este faptura Dumnezeiasca, nu lucrare.
  Altfel ar fi gresit ca nu s-ar mai implinii fagaduinta care zice_ tuturor celor ce l-au primit le-a dat dreptul sa se faca copiii ai lui Dumnezeu….nascuti din Dumnezeu.

  • Dan zice:

   24 Dar El, fiindcă rămâne „în veac”, are o preoţie care nu poate trece de la unul la altul. De aceea şi poate să mântuiască în chip desăvârşit pe cei ce se apropie de Dumnezeu prin El, pentru că trăieşte pururea ca să mijlocească pentru ei. (pentru a deveni copii, nu fii)
   26 Şi tocmai un astfel de Mare Preot ne trebuia: sfânt, nevinovat, fără pată, despărţit de păcătoşi şi înălţat mai presus de ceruri,

 6. Dan zice:

  Fagaduinta aceasta este prea mare pentru noi, insa avand in vedere ca vorbim despre Dumnezu, in tot procesul implinirii ei, poate vom avea, si eu, parte de binecuvantare. Este un mare , mult prea inalt lucru pentru mine.
  Este enorm de mare!

  • Dan zice:

   Ma gandeam la ceeace spunea Apostolul Pavel_
   9 De asemenea, şi firea aşteaptă cu o dorinţă înfocată descoperirea fiilor lui Dumnezeu. Căci firea a fost supusă deşertăciunii – nu de voie, ci din pricina celui ce a supus-o…
   cu nădejdea însă că şi ea va fi izbăvită din robia stricăciunii, ca să aibă parte de slobozenia slavei copiilor lui Dumnezeu.

 7. Dan zice:

  David, imparatul canta _Un psalm al lui David
  1 Ascultă, Dumnezeule, strigătele mele, ia aminte la rugăciunea mea!
  2 De la capătul pământului strig către Tine cu inima mâhnită şi zic: „Du-mă pe stânca pe care n-o pot ajunge, căci este prea înaltă pentru mine!”

  3 Tu eşti un adăpost pentru mine, un turn tare împotriva vrăjmaşului.
  4 Aş vrea să locuiesc pe vecie în cortul Tău, să alerg la adăpostul aripilor Tale. (Oprire)
  Cercetează-mă, Dumnezeule, şi cunoaşte-mi inima!
  Încearcă-mă şi cunoaşte-mi gândurile!
  – Vezi dacă sunt pe o cale rea şi du-mă pe calea veşniciei!

  Ce as putea zice eu…? Poate-i ceva ce nu inteleg eu!

 8. Dan zice:

  Astfel sper sa aveti in adevar un an nou bun si fericit!
  Dar nu este obligatoriu, cei ce nu-si doresc un an nou in Hristos sau nu sunt de acord, desigur ca isi pot lua pe cel vechi care aproape a trecut si trai ca pe un an nou.
  Dar unde este Harul?
  În credinţă au murit toţi aceştia, fără să fi căpătat lucrurile făgăduite, ci doar le-au văzut şi le-au urat de bine de departe, mărturisind că sunt străini şi călători pe pământ. Cei ce vorbesc în felul acesta arată desluşit că sunt în căutarea unei patrii.15 Dacă ar fi avut în vedere pe aceea din care ieşiseră, negreşit că ar fi avut vreme să se întoarcă în ea.
  16 Dar doreau o patrie mai bună, adică o patrie cerească. De aceea lui Dumnezeu nu-I este ruşine să Se numească Dumnezeul lor, căci le-a pregătit o cetate. Si ” Dacă numai pentru viaţa aceasta ne-am pus nădejdea în Hristos, atunci suntem cei mai nenorociţi dintre toţi oamenii!
  20 Dar acum, Hristos a înviat din morţi, pârga celor adormiţi.
  21 Căci dacă moartea a venit prin om, tot prin om a venit şi învierea morţilor.”
  _Omul Isus Hristos! ca mijlocitor intre Dumnezeu si oameni.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s