De ce trebuie sa moara oamenii ? -ll-

In articolul anterior am raspuns asa : fiindca ei trebuie sa dea socoteala lui Dumnezeu, creatorul lor, de toate faptele lor . Indiferent cine suntem, dupa familie, rang in societate sau realizari pe plan financiar sau intelectual, oricat de ” mari ” am fi si oricat am socoti de neplacuta aceasta intrerupere a vietii pe Pamant, trebuie sa ne oprim din orice activitate personala , momentul mortii fiind timpul de infatisare la tronul de jjudecata al Creatorului nostru

Acuma, vreau sa va trag de atentie spre un alt motiv , pe care multi oameni nu-l stiu si nici nu le poate trece prin minte . Daca ati observat, am pus cateva poze ale nepoatei mele si un cantecel pentru copii, in prima parte . Intentia mea a fost ca voi, cititorii, sa va ganditi la ce ati fost, apoi la ce sunteti si la faptul ca nu peste multa vreme nu veti mai fi decat ” oale si ulcele „, adica va veti intoarce in lutul din care ati fost plamaditi .Generatii noi inlocuiesc permanent , dupa a treia generatie numai, ( in vremuri mai indepartate se spune ca oamenii traiau sa-si vada si stra -stra neptii ) pe cei care parasesc lumea aceasta culcati pe spate si cu picioarele inainte , in sunetul bocetelor succesorilor de care se despart ( unii chiar definitiv, fiindca nu sunt siguri ca vor avea aceeasi soarta dupa ziua jjudecatii )

Stiti voi, oare, adevaratul motiv pentru care Dumnezeu a randuit ca soarta oamenilor sa fie in felul acesta ? Cei care cunoasteti Mesajjul orei, ar trebui sa stiti !

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la De ce trebuie sa moara oamenii ? -ll-

 1. Dan zice:

  Negresit ca cel ce cunoaste Mesajul Orei va putea raspunde dupa placul tau.

  Sa vedem cine se incumeta sa-ti raspunda!
  (lucrul cu privire la soarta omului expus de tine este simplu si cunoscut de toti, insa cine va arata toate implicatiile lui in lucrarea lui Dumnezeu, randuita in cele sapte zile, sa vedem si ce trebuie urmat ca atare, sa urmam calea spre Rascumparare si Mantuire?)

 2. Cine cunoaste mesjaul va raspunde dupa Adevar, Si negresit, va fi si dupa placul tau, nu numai al meu !

 3. Dan zice:

  Orice mesaj despre Adevar in adevar sa fie si Dumnezeu fie binecuvantat.
  Dar ca sa ramanem in tot adevarul, sa ramanem in Propovaduirea Evangheliei lui Hristos. Nimeni nu poate spune ca temelia Adevarului si Evangheliei nu a fost pusa, cat si ca poate pune alta sub motiv ca ei clarifica ceea ce au spus Apostolii si Proorocii Domnului Hristos Isus.
  Daca lui Dumnezeu ii este placut, sa-mi fie placut si mie, Slava Domnului, Dumnezeului Binecuvantat prin harul Sau ce ne-a fost dat prin Isus Hristos!
  Iar daca este ceva ce nu imi va placea, as rabda mai degraba pentru cei ce au fost chemati Efeseni 4:13 „până vom ajunge toţi la unirea credinţei şi a cunoştinţei Fiului lui Dumnezeu, la starea de om mare, la înălţimea staturii plinătăţii lui Hristos; …2 pentru ca să li se îmbărbăteze inimile, să fie uniţi în dragoste şi să capete toate bogăţiile plinătăţii de pricepere, ca să cunoască taina lui Dumnezeu Tatăl, adică pe Hristos, 3 în care sunt ascunse toate comorile înţelepciunii şi ale ştiinţei.”
  Zic asta ca sa nu pun nici o piedica desavarsirii lucrarii lui Dumnezeu inceputa prin Sfiintii Sai Apostoli si Prooroci in voi prin Duhul Sau, Isus Hristos, fie ca este vorba de Israel, fie ca este Neamuri, dupa vorba Apostolului Pavel ca Neamurile
  să-I fie o jertfă bine primită, sfinţită de Duhul Sfânt.
  Ca ce stiu eu?

 4. Mi-am amintit de acest articol pe care l-am publicat mai demult, in care am promis ca voi reveni cu unele obiectii la invatatura exprimata prin scrisul lui Lori Balogh . Poate ca ar fi bine sa-l cititi .
  De altfel, despre sufletul omului si felul in care este conditionat el de catre Dumnezeu, am mai scris si in alte articole si eu cred ca in Biblie sunt scrise absolut toate conditiile de existenta pe care ni le-a revelat = descoperit Dumnezeu, numai noi sa fim cu luare aminte la Cuvantul vorbit in timpul acesta . Este cineva care ne poate ajjuta sa ne amintim cat mai multe din ele ?
  Dar, mai intai sa cititi : http://www.loribalogh.ro/2013/06/de-ce-nu-cred-ca-duminica-este-adevarata-zi-de-inchinare-a-crestinilor/

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.