De ce trebuie sa moara oamenii ?-l-

Pentru ca sa poata fi  judecati de Dumnezeu   , Creatorul  lor, pentru tot ce au gandit, au  vorbit si au facut  in timpul cat au trait pe  Pamant .

Este scris : „… oamenilor le este randuit sa moara o singura data, iar dupa aceea vine judecata, „(Evr.9:27)

Si mai este scris si altceva, , anume ca  „… toti trebuie sa ne infatisam inaintea scaunului de judecata al lui Hristos, pentru ca fiecare sa-si primeasca rasplata dupa binelesau raul pe care-l va fi facut cand traia in trup. (2Cor.5:10)

Aceasta inseamna ca exista o diferenta  care ramane vizibila si dupa moartea fizica   si de aceasta diferenta  depinde invierea .

”  Nu va mirati de lucrul acesta; pentru ca vine ceasul cand toti cei din morminte vor auzi glasul Lui si vor iesi afara din ele. Cei ce au facut binele vor invia pentru viata; iar cei ce au facut raul vor invia pentru judecata „.
 (Ioan.5:29Si judecata aceasta sta in faptul ca, odata venita Lumina in lume, oamenii au iubit mai mult intunericul decat lumina, pentru ca faptele lor erau rele. (Ioan.3:19)

O dedicatie muzicala  pentru cititori  de la Sofia 

unde  privesti…..
….ce asculti…

…ce vorbesti…
…si ce iubesti !

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la De ce trebuie sa moara oamenii ?-l-

 1. Dan zice:

  Amin! Slava lui Dumnezeu in veci de veci! voi zice la ultimul cantec din video!

 2. Dan zice:

  Doamne ai mila si binecuvanteaza pe totii copiii care s-au nascut dar si de toti care se vor mai naste!

 3. Dan zice:

  De ce si cum sa moara si fata de ce? Asta era si intrebarea mea.
  De ce sa moara cand pot trai?
  Dar sa vedem acum judecata lucrurilor care sunt si nu judecata viitoare.
  Nu amesteca judecata de acum cu judecata viitoare sa nu te ratacesti!
  2 Corinteni 5:15 Şi El a murit pentru toţi, pentru ca cei ce trăiesc să nu mai trăiască pentru ei înşişi, ci pentru Cel ce a murit şi a înviat pentru ei.
  Galateni 2:19 Căci eu, prin Lege, am murit faţă de Lege, ca să trăiesc pentru Dumnezeu.
  Galateni 2:20 Am fost răstignit împreună cu Hristos şi trăiesc…, dar nu mai trăiesc eu, ci Hristos trăieşte în mine. Şi viaţa pe care o trăiesc acum în trup o trăiesc în credinţa în Fiul lui Dumnezeu, care m-a iubit şi S-a dat pe Sine Însuşi pentru mine.
  Efeseni 4:17 Iată dar ce vă spun şi mărturisesc eu în Domnul: să nu mai trăiţi cum trăiesc păgânii, în deşertăciunea gândurilor lor,

  … Când mă gândesc, mă înspăimânt şi un tremur îmi apucă tot trupul:
  7 Pentru ce trăiesc cei răi? Pentru ce îi vezi îmbătrânind şi sporind în putere? Sămânţa lor se întăreşte cu ei şi în faţa lor, odraslele lor propăşesc sub ochii lor. În casele lor domneşte pacea, fără umbră de frică; nuiaua lui Dumnezeu nu vine să-i lovească. 10 Taurii lor sunt plini de vlagă şi prăsitori, juncanele lor zămislesc şi nu leapădă. Îşi lasă copiii să se împrăştie ca nişte oi, şi copiii se zbenguie în jurul lor, Cântă cu sunet de tobă şi de harpă, se desfătează cu sunete de caval.
  Îşi petrec zilele în fericire şi se coboară într-o clipă în Locuinţa morţilor…

  Şi totuşi ziceau lui Dumnezeu: ‘Pleacă de la noi. Nu voim să cunoaştem căile Tale! Ce este Cel Atotputernic, ca să-I slujim? Ce vom câştiga dacă-I vom înălţa rugăciuni?’
  16 Ce, nu sunt ei în stăpânirea fericirii? – Departe de mine sfatul celor răi! –

 4. Dan zice:

  Psalmii 119:144 Învăţăturile Tale sunt drepte pe vecie: dă-mi pricepere, ca să trăiesc!
  Eclesiastul 9:3 Iată cel mai mare rău în tot ce se face sub soare, anume că aceeaşi soartă au toţi. De aceea şi este plină inima oamenilor de răutate şi de aceea este atâta nebunie în inima lor tot timpul cât trăiesc.
  Ieremia 12:1 Tu eşti prea drept, Doamne, ca să mă cert cu Tine; să Te întreb asupra orânduirilor Tale, pentru ce propăşeşte calea celor răi şi toţi mişeii trăiesc în pace!
  Şi după aceea? Se duc la cei morţi.

 5. Dan zice:

  Dar sa vedem ce spune Solomon, ca de Isus, Fiul lui Sirah autorul blogului nu este convins! Sa vedem dar ce spune Isus, Fiul lui, Solomon_

  https://dervent.ro/s/b/index-C.php?id=VT-Sol-02

 6. Dan zice:

  Omul asta nu, nu intelege ca a murii fata de mersul lumii acesteia (invataturile, puterile lumii de acum vor pieri) inseamna a veni la Judecata vietii de a trai, ca la infatisarea inaintea Scaunului de Judecata a lui Dumnezeu sa-ti primesti rasplata si slava vecinica in Imparatia Mielului si Dumnezeului care a intocmit si creat toate cele, ceruri si pamantul si acesta facandu-l ceresc.

  Citez cuvintele Apostolului Pavel, 1Cor cap 3;10
  … După harul lui Dumnezeu care mi-a fost dat, eu, ca un meşter-zidar înţelept, am pus temelia, şi un altul clădeşte deasupra. Dar fiecare să ia bine seama cum clădeşte deasupra. Căci nimeni nu poate pune o altă temelie decât cea care a fost pusă, şi care este Isus Hristos.
  12 Dacă clădeşte cineva pe această temelie aur, argint, pietre scumpe, lemn, fân, trestie, lucrarea fiecăruia va fi dată pe faţă: ziua Domnului o va face cunoscută, căci se va descoperi în foc. (JUDECATA)
  Şi focul va dovedi cum este lucrarea fiecăruia.
  14 Dacă lucrarea zidită de cineva pe temelia aceea rămâne în picioare, el va primi o răsplată. 15 Dacă lucrarea lui (Icoana Fiarei) va fi arsă, îşi va pierde răsplata. Cât despre el, va fi mântuit, dar ca prin foc.
  (Apocalipsa 19:20 „Şi fiara a fost prinsă. Şi, împreună cu ea, a fost prins prorocul mincinos, care făcuse înaintea ei semnele cu care amăgise pe cei ce primiseră semnul fiarei şi se închinaseră icoanei ei. Amândoi aceştia au fost aruncaţi de vii în iazul de foc, care arde cu pucioasă.”)

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s