Papadie, papadie , cat de draga-mi esti tu mie !

 Se numeste  dandelion  pe limba engleza de astazi  si denumirea  acestei plante minune se spune ca provine din limba franceza  :  dent de lion  insemnand  dinte de leu, dupa forma frunzelor. Petalele florilor de culoare galbena   dupa formarea  semintelor se transforma intr-un puf  alb  pe care vantul  il imprastie  pretutindeni . Cand eram copil, bunicul m-a invatat sa fac  trompeta din tulpina goala pe dinauntru a florilor de papadie 

Din  nefericirii, bunicii mei  nu au stiut sa beneficieze de proprietatile 
minunate ale acestei plante 

https://en.wikipedia.org/wiki/Taraxacum

In acest articol este aratata una dintre proprietatile  exceptionale ale acestei plante  foarte bine cunoscuta  ca si existenta  fiindca  ea creste pretutindeni si chiar pe unde nu te astepti si nici nu doresti , insa  foarte  necunoscuta  ca si planta medicinala  cu mult mai valoroasa decat  multe  altele 

https://wow.bzi.ro/planta-care-distruge-celulele-canceroase-in-doar-48-ore-e-de-100-de-ori-mai-eficienta-decat-chimioterapia-afla-care-este-numele-plantei-miracol-3841

Planta care distruge celulele canceroase in doar 48 ore – E de 100 de ori mai eficienta decat chimioterapia. Afla care este numele plantei-miracol

DistribuieTweetFacebookE-mailVorbim despre o planta banala, pe care o rupem atunci cand creste in stratul de flori. Beneficiile ei insa pentru sanatatea noastra sunt multiple. E pacat ca nu o folosim.

Ceaiul de papadie
 actioneaza asupra celulelor canceroase, deoarece le ucide in termen de 48 de ore, protejandu-le astfel pe cele sanatoase.
Este de 100 de ori mai eficienta decat chimioterapia: planta miracol care ucide celulele canceroase in doar 48 de ore!

Aceasta planta este foarte neglijata, insa ea are multe proprietati medicinale. Tot ce trebuie sa faceti este sa culegeti papadia de pe un camp curat, departe de transportul rutier. In timp ce bunicile noastre au folosit siropul de papadie datorita continutului de substante de vindecare, acum este cunoscut faptul ca radacina papadiei poate ajuta pacientii cu cancer. Oamenii de stiinta au descoperit ca radacinile acestei plante „lucreaza” mai bine decat chimioterapia, deoarece poate distruge celulele canceroase.

Citeste si Nu o mai calca in picioare! Este cel mai bun medicament natural de pe planet

Un studiu al Departamentului de Chimie si Biochimie din Canada a aratat ca exista o noua speranta pentru pacientii cu cancer. S-a demonstrat faptul ca radacinile papadiei in mod eficient „ucide” celulele afectate de cancer, fara a afecta alte celule din organism. Potrivit studiului, papadia actioneaza asupra celulelor canceroase, distrugandu-le in aproximativ 48 de ore.

Se concluzioneaza ca tratamentul continuu cu aceasta planta poate distruge celula cea mai mare de cancer, iar datorita rezultatelor minunate, echipa de cercetatori a primit un sprijin suplimentar pentru a continua cercetarea asupra acestei plante.

John Di Carlo, care are 72 de ani, personal s-a convins de proprietatile curative ale papadiei in timp ce, fara succes s-a tratat timp de trei ani cu alte metode. Ca o alternativa, el a baut ceai din radacina de papadie si numai dupa patru luni acest om s-a vindecat complet.

https://ro.wikipedia.org/wiki/P%C4%83p%C4%83die

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

28 de răspunsuri la Papadie, papadie , cat de draga-mi esti tu mie !

 1. Dan zice:

  Asa este, papadia de vindeca de cancer.
  Dar pentru ceice cauta slava lui Dumnezeu, rascumpararea si iertare a pacatelor savarsite, vindecarea si viata, bucuria si mantuirea de pacatele care da moartea pentru totdeauna,
  pentru toti acestea va aduc o veste nespus de buna: dupa cum spuni deodată, împreună cu îngerul o mulţime de oaste cerească, lăudând pe Dumnezeu şi zicând: „Azi in Cetatea lui David, vi s-a nascut un Mantuitor care este Hristos Domnul”
  Filip evanghelistul propovaduia mantuirea aceasta unui famen Etiopian care il intreba: ce ma impiedica sa fiu „vindecat”?
  Si Filip ii raspunde: Crede din toata inima si esti vindecat !
  Si l-a luat si l-a botezat, Marire lui Dumnezeu prin Numele lui Isus Hristos, Amin!

  • Dan zice:

   Bine, pacatele da moartea nu numai fata de veacul viitor ci si pentru veacul asta, de acum.
   Da , „pacatele care da moartea pentru totdeauna” e zis bine si-i adevarat.
   Sunt unii care sunt vii de acum, iar alti sunt…cu parere de rau si nerecunoscatori, deocamdata, dar Dumnezeu poate totul…

   Proverbele 20:23 „Domnul urăşte două feluri de greutăţi, şi cântarul mincinos nu este un lucru bun. 24 Domnul îndreaptă paşii omului, dar ce înţelege omul din calea sa?”

 2. Dan zice:

  Auzind aceste lucruri, m-am dus de graba in Casa Painii si a Mantuirii si am gasit pruncul infasurat si culcat pe iesle, pruncul lui, Rascumparatorului si Mantuitor neamului si Mariei.

  • Dan zice:

   (Eu zic) Ca in Betleem ni s-a nascut un Mantuitor si in El ne-a nascut si pe noi la o nadejdie si viata noua. Si bucuria aceasta este pentru tot norodul care IL va iubi! Marire lui Dumnezeu, in veci Amin!
   Nu este vorba de moarte ci de viata, dupa hotararea lui Dumnezeu de mai’nainte prin darul si Harul Sau in Domnul nostru Isus Hristos!

   (dupa cum si Simeon slaveste pe Dumnezeu in cantarea sa)
   Şi iată că în Ierusalim era un om numit Simeon. Omul acesta ducea o viaţă sfântă şi era cu frica lui Dumnezeu. El aştepta mângâierea lui Israel, şi Duhul Sfânt era peste el.
   26 Duhul Sfânt îl înştiinţase că nu va muri înainte ca să vadă pe Hristosul Domnului.
   27 El a venit în Templu mânat de Duhul. Şi, când au adus părinţii înăuntru pe Pruncul Isus, ca să împlinească cu privire la El ce poruncea Legea,
   28 Simeon L-a luat în braţe, a binecuvântat pe Dumnezeu şi a zis:
   29 „Acum, slobozeşte în pace pe robul Tău, Stăpâne, după cuvântul Tău.
   30 Căci au văzut ochii mei mântuirea Ta,
   31 pe care ai pregătit-o să fie, înaintea tuturor popoarelor,
   32 lumina care să lumineze neamurile şi slava poporului Tău Israel.”

 3. cherie zice:

  Eu am impresia ca judecata si pedeapsa lui Dmnezeu ne urmareste si in timpul vietii dar de murit murim caci asa este facuta lumea, nimic nu este vesnic, totul se transforma….

  • Pacatele unor oameni sunt cunoscute si merg inainte la judecata, iar ale altora vin pe urma. (1Tim.5:24)
   Stii ce inseamna ?
   Oricine crede in El nu este judecat; dar cine nu crede a si fost judecat, pentru ca n-a crezut in Numele singurului Fiu al lui Dumnezeu. (Ioan.3:18)
   Pacatele celor care nu cred merg inainte la jjudecata
   „Caci toti trebuie sa ne infatisam inaintea scaunului de judecata al lui Hristos, pentru ca fiecare sa-si primeasca rasplata dupa binele sau raul pe care-l va fi facut cand traia in trup”. (2Cor.5:10)
   Toti oamenii pacatuiesc …..( „Caci toti au pacatuit si sunt lipsiti de slava lui Dumnezeu. (Rom.3:23) De aceea, dupa cum printr-un singur om a intrat pacatul in lume, si prin pacat a intrat moartea, si astfel moartea a trecut asupra tuturor oamenilor, din pricina ca toti au pacatuit… (Rom.5:12)
   …….de aceea , pacatele ne urmaresc pe toti pana in ziua jjudecatii ( vin pe urma )
   Biblia = Cuvantul lui Dumnezeu ne invata un lucru care trebuie tinut minte Exista o stavila tare inaintea pacatelor si le opreste sa ne ajjunga atunci cand ne oprim in pragul vesniciei Este credinta in promisiunile facute de Dumnezeu ca urmare a implinirii voii Sale prin felul nostru de comportare in timpul vietii pamantesti . O comportare corecta dovedeste ca- L cunoastem si ca facem parte din neamul Lui
   Cine poate sa-si dovedeasca credinfa conform Cuvantului vorbit de Dumnezeu ( exprimat ) prin profetii si prin apostolii Lui , evita judecata , fiindca judecata si pedeapsa meritata de oamenii pacatosi a trecut , prin biciuire si rastignire pe cruce , pe spinarea si prin palmele si calcaiele Mantuitorului Isus Hristos

  • Dan zice:

   Nici nu este vorba de pacat si pedeapsa dar oarecum de judecata lui Dumnezeu in privinta unor pacatosi dupa cum si noi am fost dar iertati, ci de izbavire pace si bucurie in Duh prin nasterea lui Isus, Hristos Domnul, Marire Lui!

 4. Dan zice:

  Cat priveste boala si despre vindecare, iata ce am gasit si mi se pare bine fie ca este vorba de trup duhovnicesc ori chiar pentru o perioada ca cel pamantesc!

  Cartea Înţelepciunii lui Isus, Fiul lui Sirah (Ecclesiasticul)
  [ Cap. 38 ] CAPITOLUL 38
  Despre doctori, bolnavi şi vindecare. Plângerea morţilor. Lucrătorul cu mâinile şi lucrătorul cu mintea.
  1 Doctorului, pentru slujba lui, dă-i cinstirea ce i se cuvine,
  căci, şi pe el, Domnul l-a făcut.
  2 Că de la Cel-Preaînalt vine tămăduirea
  şi [doctorul] de la rege va primi dar.
  3 Ştiinţa doctorului îi înalţă fruntea;
  în faţa celor mari se bucură de cinste.
  4 Domnul este Cel ce din pământ a făcut leacurile,
  iar omul înţelept nu le dispreţuieşte.
  5 Oare nu printr’un lemn s’a îndulcit apa,
  pentru ca prin aceasta să I se cunoască puterea?
  6
  Tot El este Cel ce le-a dat oamenilor ştiinţa,
  ca să fie El slăvit în minunile Sale.
  7
  Prin ele [doctorul] îngrijeşte şi curmă suferinţa,
  prin ele farmacistul îşi face amestecurile.
  8
  În acest fel, lucrările Lui nu rămân la mijlocul drumului
  şi de la El vine pacea pe faţa pământului.
  9
  Fiule, dacă eşti bolnav, n’o lua în uşor,
  ci roagă-te Domnului, iar Domnul te va vindeca.
  10
  Îndepărtează greşala, păzeşte-ţi mâinile curate
  şi de tot păcatul curăţeşte-ţi inima.
  11
  Adu jertfă de tămâie binemirositoare
  şi, drept jertfă de pomenire, făinuţă de grâu
  şi prinoase mărinimoase, după puterea ta;
  12
  apoi fă-i loc doctorului, căci Domnul l-a făcut,
  şi nu-l îndepărta, fiindcă ai nevoie de el.
  13Sunt împrejurări când izbânda se află’n mâinile lui,
  14 căci şi el I se va ruga Domnului
  ca prin el Acesta să-ţi dea uşurare
  şi vindecare, ca să scapi cu viaţă.
  15
  Cel ce păcătuieşte împotriva Celui ce l-a făcut,
  acela să cadă în mâinile doctorului! d

  • Foarte tare Sirah asta. Nu l-am citit pana acum, dar sunt de acord cu el in acest subiect.

   Mi-a sarit in och urmatorul titlu (probabil a fost pus de cineva, nu apare in textul original):

   „Lucrătorul cu mâinile şi lucrătorul cu mintea.”

   Ma gandesc ca e vorba de „doctor” (probabil in original cuvantul e „vindecator”, sau ceva asemanator, persoana care faciliteaza vindecarea)

   Despre „lucrul cu mainile” nu scrie in Biblie ca: „Puneti-va mainile peste bolnavi si bolnavii se vor vindeca”? Iar „lucrarea cu mintea” consta in a-l ajuta pe om sa se deconditioneze, sa scape de programe mentale nesanatoase, dar si de emotii negative generatoare de boala.

   Ma gandesc ca la asta se refera cand spune sa iti curatesti inima:

   „Îndepărtează greşala, păzeşte-ţi mâinile curate şi de tot păcatul curăţeşte-ţi inima.”

   • Adica e bine si cu medicamente, e bine si cu plante, dar trebuie si un „doctor de minte” care sa iti scoata gargaunii din cap (scenarii, droburi de sare, afectiuni psihice si psihosomatice) si care poate vindeca prin bio-camp („cu mainile”).

    Cu alte cuvinte, o medicina HOLISTICA. Foarte tare maestrul Isus Sirah sau cine o fi scris…

   • Dan zice:

    Abel, ce zici de restul cap. este si mai tare! Despre lucratorul cu mintea, ce lucratorul cu mainile nu poate, el ce lucreaza cu intelepciune, pe toate le face de minune, ca dela Dumnezeu vine!

   • Dan zice:

    Diferenta intre cei doi lucratori este covarsitoare din moment ce cei doi lucratori infatiseaza pe cei doi lucratori sub cele doua legaminte, unul sub Lege iar celalalt lucrator sub Har.
    Unul nascut rob iar celalalt Fiu.
    De fapt dupa cum spune Moise in Psalmul 90 parca vers
    12″ Învaţă-ne să ne numărăm bine zilele, ca să căpătăm o inimă înţeleaptă!
    13 Întoarce-te, Doamne! Până când zăboveşti? Ai milă de robii Tăi!
    14 Satură-ne în fiecare dimineaţă de bunătatea Ta şi toată viaţa noastră ne vom bucura şi ne vom veseli!
    15 Înveseleşte-ne tot atâtea zile câte ne-ai smerit, tot atâţia ani câţi am văzut nenorocirea!
    >>16 Să se arate robilor Tăi lucrarea Ta şi slava Ta fiilor lor!<<

    17 Fie peste noi bunăvoinţa Domnului Dumnezeului nostru! Şi întăreşte lucrarea mâinilor noastre, da, întăreşte lucrarea mâinilor noastre!"

    Rugaciunea lui era indreptata catre Dumnezeu pentru tot Israelul care s-au nascut sub cele doua Legaminte. respectiv vechiul si noul dat de Unul, Singurul Domn si Stapan.

    • Dan zice:

     Si inchei citand referitor la cei doi:
     31
     Toţi aceştia-şi pun nădejdea în mâinile lor
     şi fiecare e îndemânatic în meseria lui.
     32
     Fără ei, nici o cetate n’ar putea fi zidită,
     nimeni n’ar putea nici să se aşeze, nici să călătorească;
     33
     dar nici că-i vei afla în sfatul obştesc!
     şi nici că’n adunare vor fi oameni de vază;
     nici că vor şedea pe scaun de judecată,
     şi nici că vor pricepe ce-anume spune legea.
     34
     Nu strălucesc nici prin învăţătură, nici prin judecată,
     şi nu-s de găsit printre [făcătorii de] parabole.
     Dar ei sunt cei ce ţin temeinicia lumii,
     iar ruga lor e’n treaba meşteşugului.

 5. Cam ciudate afirmatiile acestui Isus Sirah ! Este insa un alt Isus acesta citat de tine, este , Isus-ul mormonilor Nu este Isus Hristos al crestinilor, nicidecum . Oricat ar zice el de bine,din gura, nu are cetera ( vorba tiganului din Romania ) Isusul tau zice , dupa cum ai scris in vers. 15 :”Cel ce păcătuieşte împotriva Celui ce l-a făcut, acela să cadă în mâinile doctorului! ” Stii cu ce seamana asta ? Cu blestemul tiganului, care zice dusmanului sau : ” Taiete-ar doctorii pe masa de oiaga ! ”
  Cuvantul oiaga inseamna sticla , pe ardeleneste ( cuvant luat din limba maghiara )
  Stii ce zice Isus Hristos ? „Isus le-a zis: „Fara indoiala, Imi veti spune zicala aceea: „Doctore, vindeca-te pe tine insuti”; si Imi veti zice: „Fa si aici, in patria Ta, tot ce am auzit ca ai facut in Capernaum.” (Luc.4:23)Dar”, a adaugat El, „adevarat va spun ca niciun proroc nu este primit bine in patria lui. ”
  Cuvantul Domnului este acesta : ” Binecuvanta, suflete, pe Domnul, si tot ce este in mine sa binecuvanteze Numele Lui cel sfant! Binecuvanta, suflete, pe Domnul si nu uita niciuna din binefacerile Lui! iti iarta toate faradelegile tale, El iti vindeca toate bolile tale; (Ps.103:3) El iti iarta toate faradelegile tale, El iti vindeca toate bolile tale; (Ps.103:3)
  Doctorul a invatat cum sa recunoasca felul bolii dupa simptomele ei si oarecare substante chimice care omoara microbii cauzatori de boala . Dar el nu stie cum sa vindece , nici macar pe sine insusi (sa repare stricaciunile facute de acea viata straina si sa scoata afara din trup lesurile microbilor = puroiul ) Aceste lucruri numai viata din om le poate face, fiindca suflarea de viata umana este o particica din Creator, adica Domnul Dumnezeu . Asa cum am citit in Psalmul 103 , este important sa binecuvantam Numele Lui cel sfant.
  Stii tu, Dan ( nazdravan ) care este Numele Lui cel sfant ?

 6. Dan zice:

  Citatul dat este din biblia, respectiv versiunea Anania, ce a luat ca referinte si alte texte pe care King James versiune le-a lasat la o parte. Cornilescu fiind traducerea bibliei King James.
  De fapt aceasta carte ca si altele au fost acceptate de la inceputul istoriei crestinismului. Totusi nu intru in argumente cu tine pe nici o tema, asta fiind specialitatea ta sa eviti tratarea orisicarui subiect cu seriozitate.
  Te intreb dar intr-o „doara” doar sa fie mentionat pentru cei ce se intreaba despre intentia ta daca este sincera in privinta asta, epistola catre Romani cat si catre Corinteni de ce aminteste despre darurile Duhului intre altele si darul tamaduirilor? Dar toti au cunoscut deja.
  Dar tu nu esti nici doctor si n-ai nici darul tamaduiriilor. Nu toti au daruri.
  Si pentru ca nu crezi, nici sa nu ai parte. Dumnezeu sa te fereasca de doctorii.
  Faceti-se dupa credinta ta!
  Tu nu cunosti nici versiunea Cornilescu ce sa mai vorbim despre cartea lui Isus Sirah. Cu toate ca ar fi fost bine pentru tine.

 7. Am Cartea mormonilor in biblioteca ( Am si Coranul pe raft )
  Cat desprew darul tamaduirii , daca vrei sa citesti Biblia , cum ai zis tu, cu seriozitate, vei afla cu siguranta ca este vorba de rugaciunea facuta cu credinta Cine poseda credinta aceea care a fost data odata pentru totdeauna sfintilor are si darul vindecarii . Pentru cine crede cu adevarat in Domnul Isus Hristos si in Numele Lui, darurile vin la pachetsigilat de Duhul Sfant ( daca vrei sa stii )
  Si, daca vrei, poti sa citesti http://www.infomesaj.ro/slujba-incincita/unde-este-el/

  • Credinta data „odata pentru totdeauna” nu este intr-un sistem filosfic-religios al unei religii, denominatii, cult sau secte, ci pur si simplu credinta in VINDECARE. E un pic simplist spus, mai sunt niste detalii in plus, dar in principiu asta e…

   • Cu cat e spus mai simplu, cu atata este mai eficient ! Fratele Branham a explicat foarte bine care este procesul vindecarii , in multe predici . Cine a luat seama ? Nicidecum aceia care le-au citit cu ochii de critic !
    El a spus ca toate bolile sunt provocate de un duh de viata microbiana care se hraneste din celulele trupului tau si lasa excrementele in urma lor . Acea viata straina lupta impotriva vietii tale si daca n-o bagi in seama te biruie si te omoara .
    Insa daca viata ta este sub controlul Duhului Sfant, ea este mai puternica si omoara microbii . Aici este partea cea mai grea din boala , Cata vreme boala se dezvolta, merge in paralel cu celulele tale si nu este bagata in seama . Abia cand microbii incep sa moara, formand puroi , corpul tau intra in alerta , in munca de curatire si cresterea temperaturii este un semn ca a inceput lupta pentru vindecare .
    Insa oamenii necunoscatori ai lucrarii lui Dumnezeu se sperie cand creste temperatura si le scade credinta . Atunci ei nu mai insista in rugaciune la adevaratul Dumnezeu si cad pe mana doctorilor ,( vorba lui Isus Sirah .) si de ei scapa doar cine poate ( sa-si intoarca iarasi privirile spre Creatorul sau ) Citeste Iov 33 de la vers . 19 si vei sti mai multe ” detalii in plus „

 8. Dan zice:

  Macar sti atata lucru despre tamaduire.
  cat priveste ca darurile ar veni la pachet sigilat, nu vine orisicui.
  Ca cel ce crede are parte de tamaduire, asta nu inseamna ca are si darul tamaduirii. Ti-am zis ca tu nu cunosti nici versiunea Cornilescu.
  Ar cam trebui sa-ti gura, ca nu sti ce vorbesti!

 9. Dan zice:

  Papadie, papadie… textul care l-ai dat mie…!
  Poate ai auzit ceva dar cu siguranta nu ai auzit bine, as ca sa-l redam integral;
  _ Este vreunul printre voi în suferinţă? Să se roage! Este vreunul cu inimă bună? Să cânte cântări de laudă!
  14 Este vreunul printre voi bolnav? Să cheme pe prezbiterii Bisericii şi să se roage pentru el, după ce-l vor unge cu untdelemn în Numele Domnului.
  15 Rugăciunea făcută cu credinţă va mântui pe cel bolnav şi Domnul îl va însănătoşi şi, dacă a făcut păcate, îi vor fi iertate.
  16 Mărturisiţi-vă unii altora păcatele şi rugaţi-vă unii pentru alţii, ca să fiţi vindecaţi. Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit.

  Cine din textul respectiv are darul tamaduirii, sau daca au toti acelasi dar al tamaduirii, de ce sa mai trimeata la presbiterii bisericii, te-ai intrebat vro data?
  (ca zici ca toti: cine crede cu adevarat in Domnul Isus Hristos si in Numele Lui, darurile vin la pachetsigilat de Duhul Sfant) ?

 10. Dan zice:

  Iarasi folosesti material in exclusivitate?
  Disagrement se citeste in toata idea pe care ai expus-o.
  Nu toti sunt sfiinti, fratele meu, dar toti am fost socotiti neprihaniti prin Harul Sau si capatat darul fiecare in felul „dupa buna placere a voii Sale”
  Ba chiar cand spune despre toti ca am fost socotiti neprihaniti, totusi numai unii se roaga pentru altii, adica cel Neprihanit.
  Neprihanirea vine in urma implinirii Legii si nu a auzirii ei.
  Dar ma rog, destul, cu cat vrei sa fi mai explicit din aia devine mai incurcat.

  Asa cum zici tu e bine deocamdata, asa e!

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s