Strainii monitorizeaza Referenduumul romanesc

Ei sunt mai interesati in aceasta decat majoritatea romanilor
http://business-review.eu/news/live-updates-polls-open-on-second-day-of-romanias-referendum-on-including-same-sex-marriage-into-constitution-186804
Dupa prima zi de votare, apare faptul ca in Roamania sunt mai multi oameni cu mintea sucita =homosexuali decat oamenii normali

In articolul acesta se dau numele parlamentarilor romani din Parlamentul European care au semnat favorabil actul care da dreptul la casatorie homosexuala
Sa nu va mirati deci de faptul ca referenduumul este fraudat in mod grosolan http://business-review.eu/news/pm-dancila-endorsed-a-report-encouraging-legalization-of-same-sex-marriage-while-a-member-of-the-european-parliament-186755

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Strainii monitorizeaza Referenduumul romanesc

 1. Dan zice:

  „Faptul ca in Roamania sunt mai multi oameni cu mintea sucita =homosexuali decat oamenii normali” nu este justificat din pricina unor euro parlamentari platiti cu bani pentru a sustina sau promova o diversiune si ciuma in societate,..

  Se stie ca o majoritate covarsitoare din Romania este pentru „familia traditionala”!
  Si nu am nevoie sa-mi spuna niste strainii care monitorizeaza referendumul cu gandul si intentia de a-si anunta propria lor voia despre „familia traditionala”!
  Cat despre acesti „parlamentari europeni romani” astia nu mai sunt oameni ci hoituri unde se aduna uliul si vulturii.
  Referendumul nu este decat o prostie sau fatarnicie infecta, de care se crede ca vor profita imparatul (si) fiarei dela miazanoapte. (bine fiara este originara dela miaza noapte, dar a imprastiat negura celei mai grele si intunecoase noptii pe tot pamantul) Daca va reusi, este un alt lucru. Eu nu cred.
  Si dupa cum scrie la Daniel multi din popor o vor urma. (adica isi vor folosi ca hrana, mancandu-se unii pe altii)
  _1 Apoi am văzut în cer un alt semn mare şi minunat: şapte îngeri care aveau şapte urgii, cele din urmă, căci cu ele s-a isprăvit mânia lui Dumnezeu.
  2 Şi am văzut ca o mare de sticlă amestecată cu foc şi pe marea de sticlă, cu alăutele lui Dumnezeu în mână, stăteau biruitorii fiarei, ai icoanei ei şi ai numărului numelui ei.
  3 Ei cântau cântarea lui Moise, robul lui Dumnezeu, şi cântarea Mielului. Şi ziceau: „Mari şi minunate sunt lucrările Tale, Doamne Dumnezeule, Atotputernice! Drepte şi adevărate sunt căile Tale, Împărate al neamurilor!
  4 Cine nu se va teme, Doamne, şi cine nu va slăvi Numele Tău? Căci numai Tu eşti Sfânt şi toate neamurile vor veni şi se vor închina înaintea Ta, pentru că judecăţile Tale au fost arătate!”

 2. Dan zice:

  Ei au transformat „ruperea Legamantului Sfant” si anuntat cu gand ca sa-l raspandesca pretutindeni, castigandu-si astfel adeptii, printr-un „referendum”
  Si cei lingusitorii care servesc la implementarea lui sunt cei dela parlamentul european si zece coarne ale fiarei. Printre care si unii romani, ca sa „serveasca intereselor natiunii romane, AMBASADORII ALESI ai poporului ce trebuie calauzit pe calea cea „buna si democratica””
  Nu este de mirare ca imparatul dela miazanoapte care se va slavii pe sine insusi, celui ce-l va recunoaste ii va da multe daruri si bogatii, pe nedrept binenteles.
  Asa si cu europarlamentarii. Nu tin cont de niciun dumnezeu al parintilor lor si nici de pofta femeilor lor….
  Dar a nesocotit experienta prin care a trecut Nebucadnetar si sfatul lui, a unuia dintre ei, si-i va fi fatala si care zice:
  Daniel 3:29 „Iată acum porunca pe care o dau: Orice om din orice popor, neam sau limbă ar fi, care va vorbi rău de Dumnezeul lui Şadrac, Meşac şi Abed-Nego va fi făcut bucăţi şi casa lui va fi prefăcută într-un morman de murdării, pentru că nu este niciun alt dumnezeu care să poată izbăvi ca El.””
  Ca deh! Dumnezeu este Duh si nu carne. Ce s-a rostit se va implinii!
  Chiar Nebucadnetar se va scula din mormant si-l va nimicii.

 3. Dan zice:

  La monitorizat sa-l poata invalida.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.