Biserica lumeasca asteapta „trezirea”, vremurile de inviorare, reasezarea din nou a tuturor lucrurilor ….

…..cand, aceste vremuri sunt deja apuse . Oare ce mai pot astepta ei, dupa ce au respins Mesajul orei ? Doar ceea ce prezinta acest mesaj al Semnelor Vremurilor din luna care este si ea pe terminate (conferinta anuntata in video a avut loc ieri , 25 sept.)
( Titlul articolului este inspirat din cuvintele folosite de Aurel Gheorghe la finalul filmului . La inceput, el zice ca ” oricine va chema Numele Domnului va fi mantuit” dar nu prezinta niciodata in mod corect si clar Numele Domnului si nici identitatea Lui, ci continua cu indemnul slujirii la Trinitate. Aurel nu vrea ,nici el, sa stie ca Isus este IHVH . Vorbeste – discutii- doar despre lumea fizica, nici un cuvant de descoperire din domeniul spiritual, din Cuvantul lui Dumnezeu pentru Biserica Domnului nostru Isus Hristos ,de azi .)

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Biserica lumeasca asteapta „trezirea”, vremurile de inviorare, reasezarea din nou a tuturor lucrurilor ….

 1. Dan zice:

  Daca despre trezire vrea sa vorbeasca atunci Pilda celor zece fecioare este acea vreme care trebuie amintita, pentru toti cei ce mai intai au crezut s-au pocait si au primit botezul in Numele lui Isus. Pilda vorbeste ca toti au atitpit, nu au murit ci atipit. mai trebuie mentionat ca cel ce atipeste nu este mort?
  Deci nu este vorba de pocainta si primirea botezului, acestea fiind implinite spre iertarea pacatelor inainte de vreme cand au fost adusi la viata impreuna cu Hristos, ci trezirea pentru intampinarea Mirelui prin puterea Duhului a celor ce il aud si asculta. Aurel le ia in ansamblu vorbind probabil de diferiti oameni in diferite imprejurari; caci in vremea aceea da, oricine va chema Numele Domnului va fi mantuit ! Problema este ca unele si-au luat candele si untdelemn, dar altele au iutat de untdelemn. Pilda este mult mai clara.
  1 Atunci, Împărăţia cerurilor se va asemăna cu zece fecioare care şi-au luat candelele şi au ieşit în întâmpinarea mirelui .
  2 Cinci din ele erau nechibzuite, şi cinci, înţelepte.
  3 Cele nechibzuite, când şi-au luat candelele, n-au luat cu ele untdelemn,
  4 dar cele înţelepte, împreună cu candelele, au luat cu ele şi untdelemn în vase.
  5 Fiindcă mirele zăbovea, au aţipit toate şi au adormit.
  6 La miezul nopţii, s-a auzit o strigare: ‘Iată mirele, ieşiţi-i în întâmpinare!’
  7 Atunci, toate fecioarele acelea s-au sculat şi şi-au pregătit candelele.
  8 Cele nechibzuite au zis celor înţelepte: ‘Daţi-ne din untdelemnul vostru, căci ni se sting candelele.’
  9 Cele înţelepte le-au răspuns: ‘Nu, ca nu cumva să nu ne ajungă nici nouă, nici vouă, ci mai bine duceţi-vă la cei ce vând untdelemn şi cumpăraţi-vă.’
  10 Pe când se duceau ele să cumpere untdelemn, a venit mirele: cele ce erau gata au intrat cu el în odaia de nuntă şi s-a încuiat uşa.
  11 Mai pe urmă, au venit şi celelalte fecioare şi au zis: ‘Doamne , Doamne, deschide-ne!’12 Dar el, drept răspuns, le-a zis: ‘Adevărat vă spun că nu vă cunosc!’13 Vegheaţi dar , căci nu ştiţi ziua, nici ceasul în care va veni Fiul omului.

  Candela este Cuvantul pe cararea mea, untdelemnul si ungerea este implinirea lui in viata de credinciosie, in pribegia mea.
  Nimeni nu are pe Duhul cu el daca nu implineste cuvantul Meu_ spune Hristos Domnul. Nu va inselati singuri mai zice El _fiecare sa ia bine seama dar cum zideste pe aceasta temelie. Si temelia nu pusa pe nisip, ci sapat adanc in stanca.

 2. Dan zice:

  Asa ca toata expunerea lui Aurel cu privire la schimbarile si dezastre climaterice, cutremure, samd: nu conteza chiar deloc si fara importanta.
  Umplutura pentru cei ce se tem de semnele cerului. America …povesti tot ce a vazut el despre America.
  Iata ce zice Hristos, Domnul Slavei prin prooroci_2 Imparati 17:37 „Să păziţi şi să împliniţi totdeauna învăţăturile, rânduielile, legea şi poruncile pe care vi le-a scris El şi să nu vă temeţi de alţi dumnezei. „Să nu uitaţi legământul pe care l-am făcut cu voi şi să nu vă temeţi de alţi dumnezei” Isaia 8:12 „„Nu numiţi uneltire tot ce numeşte poporul acesta uneltire şi nu vă temeţi de ce se teme el, nici nu vă speriaţi!” Ieremia 10:2 Aşa vorbeşte Domnul: „Nu vă luaţi după felul de vieţuire al neamurilor şi nu vă temeţi de semnele cerului, pentru că neamurile se tem de ele.
  Ieremia 10:5 Dumnezeii aceştia sunt ca o sperietoare de păsări într-un ogor de castraveţi şi nu vorbesc; sunt duşi de alţii, pentru că nu pot să meargă. Nu vă temeţi de ei, căci nu pot să facă niciun rău şi nu sunt în stare să facă niciun bine.”
  Maleahi 4:2 Dar pentru voi, care vă temeţi de Numele Meu, va răsări Soarele neprihănirii şi tămăduirea va fi sub aripile Lui; veţi ieşi şi veţi sări ca viţeii din grajd.
  Matei 10:26 Aşa că să nu vă temeţi de ei. Căci nu este nimic ascuns care nu va fi descoperit şi nimic tăinuit care nu va fi cunoscut.
  Matei 10:28 Nu vă temeţi de cei ce ucid trupul, dar care nu pot ucide sufletul; ci temeţi-vă mai degrabă de Cel ce poate să piardă şi sufletul, şi trupul în gheenă.

  Oamenii spun vesti ca sa faca senzatie celor ce traiesc sub pofta firii pacatoase si pamantesti si macar ca Aurel vorbeste de unii ca fac aceste lucruri, totusi el este unul dintre ei. Lucruri firesti, menite sa inchida ochii celor ce nu tariesc decat prin vedere.
  nu trezire, doreste el ci pune mai degraba o mahrama si acopera ochii celor nestatornici si lesne crezatori. Isaia 31:1 „Vai de cei ce se coboară în Egipt după ajutor, se bizuiesc pe cai şi se încred în mulţimea carelor şi în puterea călăreţilor, dar nu privesc spre Sfântul lui Israel şi nu caută pe Domnul! 2 Dar şi El este înţelept şi aduce nenorocirea şi nu Îşi ia vorbele înapoi, ci Se ridică împotriva casei celor răi şi împotriva ajutorului celor ce săvârşesc nelegiuirea.
  3 Căci egipteanul este om, nu Dumnezeu, şi caii lui sunt carne, nu duh. Doar mâna să-Şi întindă Domnul, şi ocrotitorul se va clătina, iar cel ocrotit va cădea şi vor pieri cu toţii.”
  Ezechiel 13:18 „Spune: ‘Aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu: «Vai de cele ce cos pernuţe pentru subsuori şi fac marame pentru capetele oamenilor de orice mărime, ca să prindă suflete! Socotiţi că veţi prinde sufletele poporului Meu, ca să vă păstraţi cu viaţă sufletele voastre?” 3 Aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu: „Vai de prorocii fără minte, care umblă după duhul lor şi nu văd nimic!
  4 Prorocii tăi, Israele, sunt ca nişte şacali în mijlocul dărâmăturilor!
  5 Voi nu v-aţi suit înaintea spărturilor, n-aţi înconjurat cu un zid casa lui Israel ca să rămâneţi tari în luptă în ziua Domnului.
  6 Vedeniile lor sunt înşelătoare şi prorociile lor, mincinoase. Ei zic: ‘Aşa vorbeşte Domnul!’, măcar că Domnul nu i-a trimis, şi fac pe oameni să tragă nădejde că se va împlini cuvântul lor.
  7 Nu sunt înşelătoare vedeniile pe care le aveţi şi nu sunt mincinoase prorociile pe care le rostiţi? Voi ziceţi: ‘Aşa vorbeşte Domnul!’ în timp ce Eu n-am vorbit.”
  8 De aceea, aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu: „Pentru că spuneţi lucruri înşelătoare şi vedeniile voastre sunt minciuni, iată, am necaz pe voi”, zice Domnul Dumnezeu. 9 „Mâna Mea va fi împotriva prorocilor ale căror vedenii sunt înşelătoare şi ale căror prorocii sunt mincinoase; ei nu vor rămâne în adunarea poporului Meu, nu vor fi scrişi în cartea casei lui Israel, nici nu vor intra în ţara lui Israel. Şi veţi şti că Eu sunt Domnul Dumnezeu.
  10 Lucrurile acestea se vor întâmpla pentru că ei rătăcesc pe poporul Meu, zicând: ‘Pace!’ când nu este pace. Poporul Meu zideşte un zid şi ei îl tencuiesc cu ipsos.
  11 De aceea, spune celor ce-l acoperă cu ipsos că se va prăbuşi, va veni o ploaie cu vifor, pietrele de grindină vor cădea şi se va dezlănţui furtuna.
  12 Iată, vi se prăbuşeşte zidul! Şi atunci vi se va zice: ‘Unde este ipsosul cu care l-aţi tencuit?’”
  13 De aceea, aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu: „În urgia Mea, voi porni furtuna; în mânia Mea, va veni o ploaie cu vifor şi vor cădea pietre de grindină ca să nimicească. 14 Voi surpa zidul pe care l-aţi tencuit cu ipsos, îl voi doborî la pământ şi i se vor dezgoli temeliile; se va prăbuşi şi veţi pieri în mijlocul dărâmăturilor lui. Şi veţi şti că Eu sunt Domnul. 15 Îmi voi potoli astfel mânia împotriva zidului şi împotriva celor ce l-au tencuit cu ipsos şi vă voi spune: ‘Nu mai este niciun zid! Şi s-a isprăvit cu cei ce l-au tencuit cu ipsos!

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.