Gata de plecare ?

Umbland cu Dumnezeu, precum Enoh, odinioara ….

Cum ” a umblat ” Enoh cu Dumnezeu ? (Fac.5:22 +24) Si cum sa umblam si noi, ca sa fim ” luati ” ca el ?
Pentru cine – L iubeste pe Domnul Isus Hristos si a primit invatatura Lui, este un raspuns simplu : primind Duhul Sfant, atunci cand am crezut ! Fiindca Dumnezeu este Duh , iar cine umbla prin lumea aceasta trecatoare calauzit de Duhul Sfant prin Cuvantul descoperit al Scripturilor, acela umbla ca Enoh, umbla cu Dumnezeu .

http://archives.bcfellowship.org/2727?mediaType=Video
http://archives.bcfellowship.org/2730?mediaType=Video

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

17 răspunsuri la Gata de plecare ?

 1. cherie zice:

  Ce ai scris este foarte frumos si crestineste spus….Dar am citit si eu despre ingerii văzuti de Enoh si trebuie să recuniosc că parca ar fi niste extraterestri în maşini actuale de zbor între marte si pămant !
  Crezi că ar fi posibil ?….

  • Astia de peste 50 ani se tot lauda cu plecarea, dar tot printre noi sunt… 😀

   Veni-ar odata extraterestrii sa-i ia si sa-i rapeasca… oriunde 😛

   Cred ca trebuie s-o intelegem simbolic, cei de la „Mesaj” sunt cel mult… plecati cu sorcova 😉

   Oaie:
   Am urmarit BC-Fellowship cu placere, pe cand tu probabil nici nu stiai sa vorbesti englezeste. Era cea mai tare Biserica in mediul online, dar odata cu plecarea adevaratilor pastori – familia Jenkins – adunarea in frunte cu paiatele lor predicatoare a devenit o caricatura.

   Acu vreo 3 ani am facut niste constatari referitor la marea intelepciune a oaiei puciste „Char Lamb” (chiar asa il cheama, asta e, se intampla) care a incercat sa ne prezinte maretele taine ale „Mesajului Orei”:

   https://mesajul.blogspot.com/2015/04/ce-este-minciuna-de-pe-munte-ii.html

  • Pardon, CHAD il cheama, nu CHAR. Dar tot oaie e, daca se numeste LAMB, sau gresesc?

   Iata-l aici pe marele EROU PRINCIPAL de la BCF:

  • Iata aici cateva din nepretuitele PERLE DE INTELEPCIUNE „BINAH” pe care le grai OAIA:

   „Apoi când scrieţi 10, puneţi bară şi scrieţi 7, pentru că 10 şi 7 merg împreună. Şi unde aveţi 28 puneţi bară şi scrieţi 17, pentru că 28 şi 17 merg împreună. Poate, cum mergem mai departe vă gândiţi că sunt nebun, pentru că eu cum mergeam mai departe am crezut că îmi pierd mintea. Am crezut că am ajuns în fanatism şi că sunt cel mai fanatic. Şi după asta poate că mi se va spune aşa, dar mă voi face auzit azi.”

   Daca nu azi, atunci cand? Pai cum altfel…? 😉

   „Vreau să înţelegeţi …. nu ştiu cum să explic … are cumva de a face … nici nu înţeleg complet… poate mă credeţi nebun, dar aşa a spus Branham… Sunt nebun ca şi Profetul … Ce perfect, ce copleşitor … veţi vedea mai departe.”

   Apreciez sinceritatea: E nebun ca si Branham. 😀

   „Fratele Branham spune tot timpul că acea lumină a mers sus, norul a mers sus şi că „l-au fotografiat, şi eu eram acolo în ziua aceea“ şi toate celelalte. Eu nu pot corela toate aceste detalii. Eu nu pot să spun de ce a spus lucrurile în felul în care le-a spus. Nu pot să vă spun la ce se referă prin felul în care le spune. Când spune „în aceeaşi zi“ se referă la o perioadă de timp? Se referă la… nu ştiu la ce se referă. Nu pot să vă spun la ce se referă. Dar sunt destule locuri în care spune la ce se referă, încât voi vă puteţi da seama ce s-a întâmplat în ziua aceea. Dar doar dacă credeţi. Dacă nu vreţi să credeţi, vă pot da vreo 10 – 12 citate care să vă ajute să nu credeţi.”

   Nu-i nimic daca nu stii, lasa ca stim noi… 😛

   „Şi l-am sunat pe Jeremy Sanders, şi i-am zis: „Spune-mi dacă am înnebunit.“ L-am sunat vineri seara la 10, şi l-am întrebat: „Sunt nebun sau fanatic, deraiez cumva? Şi am început să îi explic. Şi m-a întrebat: „Ce zi este astăzi?“ „A 8-a.“ „Ce lună?“ „A 8-a.“ în a 8-a zi din luna a 8-a, toate bucăţile s-au potrivit. Este mai uimitor decât atât. Am plecat acasă de la birou la ora 11 seara. Că suntem lucrătorii ceasului al 11-lea, am venit la acest Mesaj târziu.”

   Daca ma suna pe mine, poate ii spuneam daca e un fanatic deraiat… 😀

   „Fraţi şi surori, eu vă spun ce s-a întâmplat, poate am greşit vreo două, trei detalii. Poate am făcut un număr mai important decât altul, dar nu toate acestea. Nu se poate. Şi dacă v-am spus o parte sau două din aceasta puteţi să le ştergeţi, dar când vi le zic pe toate, ce faceţi cu ele? Conduc spre casă, şi ceva mi s-a întâmplat ceva ce nu mi s-a mai întâmplat de când… V-am spus că am avut bătălii în minte săptămâna trecută. Era confuzie, căutam citatele, nu aveau sens, fratele Branham zicea că el era acolo, Norul s-a urcat, l-au fotografiat, şi nu putea să aibă sens în mintea mea şi gânduri de îndoială şi discrepanţe veneau şi mă luptam cu ele şi eram mizerabil şi când m-am pus pe genunchi, vineri dimineaţa, în a 8-a zi din a 8-a lună 8/8/14 (8 August 2014), Şi merg acasă, şi din câte îmi pot aminti, nu am călcat niciodată un sconcs. Dar în drum spre casă am călcat un sconcs şi imediat un citat mi-a venit în minte. Fratele Branham a zis: „Eu nu mă pot gândi la un sconcs mai mare decât Diavolul.“ Şi cu această descoperire, am călcat Diavolul. Şi apoi am decis să caut citatul. Dacă scrieţi „sconcs“ şi „diavol“ în tabel, în aceeaşi propoziţie apare de 8 ori. În 8 August, am călcat acel sconcs bătrân – diavolul, pe care fratele Branham îl face sconcs de 8 ori în Mesaj.”

   Eroul zilei a salvat omenirea de Diavol, calcandu-l cu masina… Daca nici asta nu este un Happy End?

   Mai pe larg, in articolul meu pe care l-am sharuit mai sus…

   • Ai luat-o iarasi ” de-a curmezisul pe aratura ” , cumetre Abel ben Stan ?! Ca de erai Ben Adam , ” te-ai fi dat pe brazda ”
    Nici un lucru ” mai de Doamne ajuta” nu stii sa prezinti in comentarii ? Bazaconiile tale nu te mai ajuta deloc la ” popularitatea ” la care aspiri !. Din contra , te arata chiar mai josnic decat esti , desigur ! Vezi ca eu te las sa scrii ce vrei,” sa-ti arati coltii ” si o fac doar pentru ca oile sa stie bine cu cine au de-a face .Nu te mai ingrijora, nici una ” nu va incapea pe laba ta ” de acum incolo , ti-ai facut singur „reclama ” , dandu-ti ” arama pe fata ” Si cu cat vei continua sa o faci, cu atata vei deveni mai ” rosu ” pe labe , intocmai precum Pilat din Pont , care s-a spalat pe maini in loc sa se scufunde in apa botezului lui Isus Hristos ( citeste http://www.infomesaj.ro/slujba-incincita/despre-botezul-prin-scufundare/ )

    • Nu am ce lucruri de „Doamne ajuta” sa prezint. Fiindca ma raportez la nivelul acestui blog, pe care il vad fara sens.

     Asa cum bine ai observat, chiar ma arat mai „josnic” decat sunt, intrucat eu in realitate sunt la alt nivel, si pot mult mai mult… Dar aici sunt adaptiv, si de dragul tau ma „aplec” la nivelul actual la care te afli. (In caz ca nu ai inteles, mottoul meu este: Prostului raspunde-i dupa prostia lui!)

     Daca tot ai adus vorba de laba, de ce nu zici nimic cu privire la mentorul tau si ruda ta behaitoare „Chad fiu de Oaie”? Pentru mine, toata „predica” pe care ti-o recomand cu multa caldura (ca ti se potriveste) nu este nimic decat… masturbatie mentala. 😀

     Abel ben SATAN

     • Dan zice:

      Pot sa-ti raspund Abel? (nu vreau sa ma cert cu cineva pe care nici nu il cunosc.) sper ca nu te opreste nimeni, nici chiar posibilitatea ca nu am intelege ce ai spune…Daca ai timp_ trebuie sa mentionez cu tot respectul ca sa nu fie cu suparare? Fie si asa, eu fiind mai de jos si sunt.
      …daca ar fi dupa argumentul pe care multumesc ca l-ai adus de parca ai vorbit dela Dumnezeu_ si Dumnezeu pentru binele nostru ne vorbeste prin tine_ fa-ne si binele acesta despre care vorbesti si ridica-ne din nivelul acesta josnic in care ne aflam!
      Acum dar, sa nu intelegi gresit ca la urma urmei ai amintit tu insuti la ce nivel suntem, asa ca sa ne fie cu iertare si ingaduieste-ne!
      Ba chiar inceteaza a te apleca ci tinde spre nivelul la care aspiri, poate vom invata si noi ceva! Nu este o porunca ci mai degraba o rugaminte frate, si care nu este facuta cu asprime si iutime sau ura, sigur ca intelegi, n-as indrasni asa ceva impotriva lui Dumnezeu.
      Nu am o tema, dar se va ivi pe parcurs.
      Multumesc cum zice si americanul_ your’s truly. Adica iti voi da toata atentia de care dispun evident.

 2. Dan zice:

  Omenirii nu le este de folos sa vina niste extrateresti (ce ar putea sa invete ei?) sa ii salveze din mess-ul in care sunt, sa-i ia sa-i mute depe Pamant pe Marte(?), ci de niste oameni care odata au trait pe pamant, trecuti prin lucrurile pamantesti de care toti avem parte, si poate sa-i invete sa traiasca, cu o intelepciune data a Celui de Sus, ce a intocmit si facut toate de pe pamant, dar cu o intelepciune cereasca, precum a fapturilor celor ceresti ale Lui.
  Asta poate ar fi intr-adevar rapire si rascumparare din moarte.
  Si cum zice proorocul: „Sa-nvie dar morti tai Israele! ”
  Si rascumpararea asta este dela Dumnezeu.
  Enoh a umblat mai intai cu Dumnezeu si apoi si „fast” a fost rapit.
  Mai mult iata ce spune unul din aceia pe care El, de bunăvoia Lui, a născut prin Cuvântul adevărului, ca să fim un fel de pârgă a făpturilor Lui:
  _”19 Ştiţi bine lucrul acesta, preaiubiţii mei fraţi! Orice om să fie grabnic la ascultare, încet la vorbire, zăbavnic la mânie,
  20 căci mânia omului nu lucrează neprihănirea lui Dumnezeu.
  21 De aceea lepădaţi orice necurăţie şi orice revărsare de răutate şi primiţi cu blândeţe Cuvântul sădit în voi, care vă poate mântui sufletele.
  22 Fiţi împlinitori ai Cuvântului, nu numai ascultători, înşelându-vă singuri.
  23 Căci, dacă ascultă cineva Cuvântul şi nu-l împlineşte cu fapta, seamănă cu un om care îşi priveşte faţa firească într-o oglindă
  24 şi, după ce s-a privit, pleacă şi uită îndată cum era. (ca in trup nu se va mai intoarce)
  25 Dar cine îşi va adânci privirile în legea desăvârşită, care este legea slobozeniei, şi va stărui în ea, nu ca un ascultător uituc, ci ca un împlinitor cu fapta, va fi fericit în lucrarea lui. (ci, faptura noua)
  26 Dacă crede cineva că este religios şi nu-şi înfrânează limba, ci îşi înşală inima, religia unui astfel de om este zadarnică.
  27 Religia curată şi neîntinată înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani şi pe văduve în necazurile lor şi să ne păzim neîntinaţi de lume.”

 3. Dan zice:

  Hmm! Mama dracului sa vina…? Deşertăciunea tuturor lucrurilor .
  – Bine a zis omul asta!
  Eclesiastul 1:14 Am văzut tot ce se face sub soare; şi iată că totul este deşertăciune şi goană după vânt!
  Eclesiastul 2:1 Am zis inimii mele: „Haide! Vreau să te încerc cu veselie şi gustă fericirea.” Dar iată că şi aceasta este o deşertăciune.
  Eclesiastul 2:11 Apoi, când m-am uitat cu băgare de seamă la toate lucrările pe care le făcusem cu mâinile mele şi la truda cu care le făcusem, am văzut că în toate este numai deşertăciune şi goană după vânt şi că nu este nimic trainic sub soare…. Şi am zis în inima mea: „Dacă şi eu voi avea aceeaşi soartă ca nebunul, atunci pentru ce am fost mai înţelept?” Şi am zis în inima mea: „Şi aceasta este o deşertăciune.?”… Atunci am urât viaţa, căci nu mi-a plăcut ce se face sub soare: totul este deşertăciune şi goană după vânt.
  Eclesiastul 2:19 Şi cine ştie dacă va fi înţelept sau nebun? Şi totuşi el va fi stăpân pe toată munca mea, pe care am agonisit-o cu trudă şi înţelepciune sub soare.
  Şi aceasta este o deşertăciune.
  Eclesiastul 2:21 Căci este câte un om care a muncit cu înţelepciune, cu pricepere şi cu izbândă, şi lasă rodul muncii lui unui om care nu s-a ostenit deloc cu ea. Şi aceasta este o deşertăciune şi un mare rău.
  Eclesiastul 2:23 Toate zilele lui sunt pline de durere, şi truda lui nu este decât necaz: nici măcar noaptea n-are odihnă inima lui. Şi aceasta este o deşertăciune.
  Eclesiastul 2:26 Căci El dă omului plăcut Lui înţelepciune, ştiinţă şi bucurie, dar celui păcătos îi dă grija să strângă şi s-adune, ca să dea celui plăcut lui Dumnezeu! Şi aceasta este o deşertăciune şi goană după vânt.
  Căci soarta omului şi a dobitocului este aceeaşi; aceeaşi soartă au amândoi; cum moare unul, aşa moare şi celălalt; toţi au aceeaşi suflare, şi omul nu întrece cu nimic pe dobitoc, căci totul este deşertăciune. Din nou zic: sa vina …cine?
  Daca nu ne-ar fi lasat Domnul Savaot o Samanta, ne-am fi asemanat cu Sodoma si Gomora.
  Bine a zis Solomon si bine a zis si Apostolul. Si dupa ce Solomon ne-a descris inainte ochilor nostri despre ce se petrece pe pamant, nu despre acelasi lucru vorbeste Apostolul cand vorbeste despre CEL CERESC Si un astfel de mantuitor ne trebuia care pentru implinirea oricarei fagaduinte a lui Dumnezeu, includand si pe neamurile lui Dumnezeu, Si-a dat viata ca jertfa pentru pacatele noastre : Da, in Hristos Isus ni se vesteste implinirea fagaduintei lui Dumnezeu vestita poporului Sau de mai inainte! (Beniamin) Suferintele celui drept nu sunt desertaciune si goana dupa vant.(inaintea ochilor lui Dumnezeu, bineinteles)

  • Nu va pleca nimeni de aici de pe pământ, nicăieri, niciodată, pentru că nu va veni nimeni să îi adune. Nici Hristos, nici dracu… Nu va merge nimeni sa fie cu Enoh, Ilie, nici in sânul lui taica Abraham… Cine crede asta, se amăgește singur, lor le zic: Somn ușor în continuare!

   Răpirea despre care tot cred unii ca știu mai bine este doar o altă stare de conștiință, nu are nimic de a face cu locuri fizice sau dimensiuni astrale… Na că m-am ridicat un pic de la nivelul propus de a scrie, pe înțelesul behăitoarelor.

   GHINION

   • Dan zice:

    A te trezi la o alta stare de constiinta fara sa aiba de a cu face locuri fizice, si ma gandesc ca acele locuri fiziice ar fi conditionate de starea de constiinta a fiecaruia, nu asta in sine ar implica o rapire si inviere dar care nu este la indemana omului muritor ci numai la Dumnezeu?
    Dupa cum zicea Acel Cineva: Iata voi face ceruri si un pamant nou, si nimanui nu-i va mai veni in minte lucrurile trecute.
    Dupa cum spune si Solomon _un neam trece altul vine(dar nu dela sine) si pamantul ramane vecinic in picioare.(si iarasi nu dela sine)
    Cred in consecinta ca este vorba de exprimare , a limbii de comunicare, dar adevarul in sine cine i_L va spune decat El insusi i_l va si implinii.
    Curios de ce va fi , credinta fiecaruia iti va dovedi. _atunci in ziua aceea !

   • Dan zice:

    Bine ai facut, Slava Domnului!

    • Dan zice:

     Vorbind in termeni tai_ daca este o stare de constiinta apoi sunt si locuri chiar „fizice” potrivit ei legi care sa le guverneze intr-o dimensiune adecvata ei sau lumii lor. Dar vorbim de Imparatia lui Dumnezeu si lucrurile pe care le-a pregatit El pentru cei cel iubeste pe El.
     si Imparatia Lui da si stapanirea Hristosului Sau.
     Biblia este cum nu se poate mai adecvata si adevarata.

 4. Dan zice:

  Dar sub orice forma nu ne este ingaduit sa spunem ca acele locuri nu exista sau ca acele locuri sunt imaginare, simbolice, cum interpreteaza unii, atata timp cat sunt reale si vecinice de nezguduit. Macar ca Domnul spune Iata ca Imparatia lui Dumnezeu nu vine in asa fel ca sa izbeasca privirile.
  Ba mai mult ceea ce este de neclatinat si chiar cerul cerurilor nu poate cuprinde este in inima voastra…. cum? _Prin credinta, prin Duhul si Duhul adevarului Evanghelia mantuirii noastre, pe care l-ati auzit si crezut in El. Dar pe care cei ce nu cred in El IL nesocotesc neprimindu-L pe CEL Vrednic de primit si care a facut totul, chiar si lucrurile vazute.

 5. Dan zice:

  Noi traim prin puterea Imparatiei lui Dumnezeu si nu prin puterea si in puterea lumii care este trecatoare, zona europeana sau anglicana odata ce suntem socotiti niste prosti si morti fata de ei cei ce se pretind ca traiesc si sunt inteligenti, ei judecatorii nostrii: ci a Celei vecinice potrivit credintei; dupa cum este scris si despre ea:

  Şi fără credinţă este cu neputinţă să fim plăcuţi Lui! Căci cine se apropie de Dumnezeu trebuie să creadă că El este şi că răsplăteşte pe cei ce-L caută. 7 Prin credinţă Noe, când a fost înştiinţat de Dumnezeu despre lucruri care încă nu se vedeau şi, plin de o teamă sfântă, a făcut un chivot ca să-şi scape casa; prin ea el a osândit lumea şi a ajuns moştenitor al neprihănirii care se capătă prin credinţă.
  8 Prin credinţă Avraam, când a fost chemat să plece într-un loc pe care avea să-L ia ca moştenire, a ascultat şi a plecat fără să ştie unde se duce.
  9 Prin credinţă a venit şi s-a aşezat el în ţara făgăduinţei ca într-o ţară care nu era a lui şi a locuit în corturi, ca şi Isaac şi Iacov, care erau împreună-moştenitori cu el ai aceleiaşi făgăduinţe.
  10 Căci el aştepta cetatea care are temelii tari, al cărei meşter şi ziditor este Dumnezeu.
  11 Prin credinţă şi Sara, cu toată vârsta ei trecută, a primit putere să zămislească, fiindcă a crezut în credincioşia Celui ce-i făgăduise.
  12 De aceea, dintr-un singur om, şi încă un om aproape mort, s-a născut o sămânţă în mare număr, ca stelele cerului, ca nisipul de pe malul mării, care nu se poate număra.
  13 În credinţă au murit toţi aceştia, fără să fi căpătat lucrurile făgăduite, ci doar le-au văzut şi le-au urat de bine de departe, mărturisind că sunt străini şi călători pe pământ.
  14 Cei ce vorbesc în felul acesta arată desluşit că sunt în căutarea unei patrii.
  15 Dacă ar fi avut în vedere pe aceea din care ieşiseră, negreşit că ar fi avut vreme să se întoarcă în ea.
  16 Dar doreau o patrie mai bună, adică o patrie cerească. De aceea lui Dumnezeu nu-I este ruşine să Se numească Dumnezeul lor, căci le-a pregătit o cetate.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.