La ce este bun internetul ?

Intr-o postare anterioara https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/2018/06/07/la-ce-este-ne-bun-internetul/
am spus ca in multe privinte socializarea pe internet este periculoasa . De fapt, nu eu am spus , doar v-am prezentat ce am gasit scris in ziar, ce au spus unii sociologi din lume.
Acuma eu vreau sa va spun ca Internetul si socializarea pe Internet este totusi demna de apreciat de catre crestinii care doresc sa se hraneasca spiritual din ceea ce a pregatit Dumnezeu pentru ei in bucataria de pe munte, in care Maestrul bucatar este Cuvantul si in care se pregateste un ospat cu bucate grase si miezoase, cu vinuri vechi si limpezite, (Isa.25:6) pe baza retetelor din Cartea de Bucate a Bibliei .
In aceasta Carte gasim toata hrana necesara pentru o crestere sanatoasa in credinta, incepand de la laptele duhovnicesc si curat,dorit de pruncii nascuti de curand pentru ca prin el sa creasca spre mantuire, (1Pet.2:2) pana la hrana tare ,care este pentru oamenii mari, pentru aceia a caror judecata s-a deprins, prin intrebuintare, sa deosebeasca binele si raul. (Evr.5:14)
Pe langa celelalte ” shop-uri ” in care puteti gasi o astfel de hrana,in special din aceea pentru prunci, va recomand si Moldova Crestina . Numai sa bagati de seama ca se poate intampla sa aiba si cutii cu hrana expirata , cum se intampla in toate magazinele din ” lumea crestina ” Amintiti-va totdeauna acest citat biblic , atunci cand gasiti astfel de ambalaje in care hrana spirituala nu corespunde Mesajului Orei : „”Rau! Rau!” zice cumparatorul, si plecand, se fericeste. – (Prov.20:14)
In aceste video gasim ganduri si sfaturi bune

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la La ce este bun internetul ?

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.