Cum da Dumnezeu Duhul Sfant fiilor si fiicelor Lui ?

. Isus le-a zis din nou: „Pace voua! Cum M-a trimis pe Mine Tatal, asa va trimit si Eu pe voi.”
Dupa aceste vorbe, a suflat peste ei si le-a zis: „Luati Duh Sfant! Celor ce le veti ierta pacatele, vor fi iertate; si celor ce le veti tine, vor fi tinute.”
Ati ascultat predica lui Vasile Filat, pe care am recomandat-o cu doua articole mai inainte? El a vorbit bine din Scriptura, dar s-a oprit a mai continua din Biblie si a abordat la urma lucrurile pamantesti gresite pe care oamenii le-au luat ca obiceiuri, sarbatorind Rusalii in locul Cincizecimii .
De ce n-a mers el mai departe in descoperire ? Fiindca el a refuzat descoperirea !
Dumnezeu a dat in zilele noastre descoperirea completa a Cuvantului Sau , gratuit, tuturor oamenilor . De ce nu o au toti ? Pentru simplul motiv ca refuza sa o primeasca .
Domnul Isus mustra si azi pe fariseii moderni , prin vechile cuvinte :
„Pentru ce nu intelegeti vorbirea Mea? Pentru ca nu puteti asculta Cuvantul Meu.” (Ioan.8:43)
Cand cineva le vorbeste despre Mesajul orei, ei cred ca stiu mai multe lucruri decat Dumnezeu si nu au nici timp, nici dorinta sa asculte . Ba mai degraba cauta in mintea lor sa gaseasca motive pentru care sa respinga descoperirea, fiindca vad ca nu se potriveste cu ceea ce stiu ei , cu informtiile pentru care s-au straduit poate ani intregi sa si le adune si sa le puna laolalta prin fortele proprii ale inteligentei lor , luand ca surse de informare in interpretarile lor tot scrieri si vorbiri izvorate din ganduri omenesti .
Prin acestea, ei trec foarte usor cu vederea peste cele mai importante lucruri aratate in Cuvantul scris al lui Dumnezeu, care este , bineinteles, tocmai Biblia pe care o citesc

Dar, gata cu critica = mustrarile, haideti sa nu ne mai mintim unii pe altii de la amvoane si pe bloguri, pentru ca asa este scris : ” Nu va mintiti unii pe altii, intrucat v-ati dezbracat de omul cel vechi cu faptele lui, si v-ati imbracat cu omul cel nou, care se innoieste spre cunostinta, dupa chipul Celui ce l-a facut.” (Col.3:10)
Haideti sa spunem tuturor adevarul ca Dumnezeu da Duhul Sfant numai si numai prin Cuvantul Sau
Toate simtirile noastre capatate prin alte lucruri sau alte influiente in gandire sunt doar amagirile Satanei , si stim asta fiindca Domnul Isus a spus :
„Cand va veni Mangaietorul, Duhul adevarului, are sa va calauzeasca in tot adevarul; caci El nu va vorbi de la El, ci va vorbi tot ce va fi auzit si va va descoperi lucrurile viitoare. (Ioan.16:13)
Ce va fi auzit Duhul Sfant pe care L-am primit de la Dumnezeu ?
„Dar Mangaietorul, adica Duhul Sfant, pe care-L va trimite Tatal in Numele Meu, va va invata toate lucrurile si va va aduce aminte de tot ce v-am spus Eu.” (Ioan.14:26)

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s