Descoperirea lui Isus Hristos , pe care ne-a dat-o Dumnezeu acestei ultime generatii de crestini, este identica cu aceea primita de prima generatie , la evenimentul Cincizecimii. Cine este Domnul Isus Hristos, al carui titlu pamantesc este Fiul lui Dumnezeu ?

Este restituirea promisa prin prooroci pe care Dumnezeu o da numai copiilor lui Abraham, care fac parte din samintiile lui Israel, poporul pe care El il aduna astazi, in Hristos, din mijlocul tuturor Neamurilor in care a fost risipit,, devenind oi pierdute, pe care Pastorul cel Bun le-a cautat si le-a gasit strigandu-le pe nume , pe fiecare in parte , de-a lungul celor sapte epoci ale Bisericii,perioada din istoria mantuirii care se incheie cu generatia aceasta , prin Mesajul orei .
Am avut o discutie in comentarii cu numitul Dan ,pentru care as vrea sa inteleaga ce trebuie sa stie despre ce nu are
Un proverb Biblic zice „Cel care vorbeste intai in pricina lui, pare ca are dreptate, dar vine celalalt si-l ia la cercetare. „- (Prov.18:17)
Am observat ca multi oameni se lauda ca sunt crestini, dar ei nu au si chiar neglijeaza obtinerea descoperirii lui Isus Hristos,care ar trebui sa fie baza credintei lor . Ei dovedesc prin exprimarea lor ca nici nu cunosc Cuvantul lui Dumnezeu, decat ca si unii elevi de scoala elementara tocilari, care memoreaza fara sa se gandeasca sa si inteleaga ceea ce li se cere sa stie.
Daca pui cuiva o intrebare biblica , foarte putini se dovedesc a fi crestini veritabili care stiu sa raspunda corect , folosind invatatura intreaga a sfintelor Scripturi . Majoritatea cunosc doar invatatura unei denominatiuni si se multumesc cu aceea, neluand in considerare faptul ca nu conducatorii acelei denominatiuni,( chiar daca ei au o parte buna din Cuvantul lui Dumnezeu) ci Duhul Sfant este Invatatorul care ne calauzeste in tot adevarul si numai El ne poate aduce aminte tot ce a vorbit Dumnezeu prin gura lui Isus Hristos din Nazaret (Ioan.14:26)
Intrebarea a fost si ramane aceasta : Cine este Domnul Isus Hristos, al carui titlu pamantesc este Fiul lui Dumnezeu ?
Invatatura trinitara a denominatiunii catolice, pe care au preluat-o toate celelalte denominatiuni derivate din ea, este ca Dunmezeu este tripersonal ,dar o singura fiinta . Aceasta este insa cea mai bine ticluita minciuna a Diavolului, si Biblia ne spune ca Dumnezeu l-a insarcinat sa vina cu ea la oameni, ca sa-i insele si ca acei care se vor lasa inselati sa poate fi pedepsiti
Un crestin veritabil stie ca Dumnezeu nu este fiinta , asa cum intelege omul aceasta notiune, fiindca Universul creat de El si cunoscut de noi este neincapator pentru exprimarea deplina a Sa fata de intelegerea altor creaturi ( ingeri, de exemplu) insa Dumnezeu are virtute suficienta sa se exprime in plinatate = intregime intr-un Om si a dovedit acest lucru prin viata traita de Omul Isus Hristos intr-un timp crucial al istoriei omenirii.
Cine a putut, deci, sa stie mai bine cine este Domnul Isus Hristos decat cei care i-au fost ucenici timp de trei ani si jumatate, cat a fost timpul slujbei Lui pentru mantuirea lor si a noastra , toti aceiaa care credem marturisirea facuta de ei despre El ?
Si cine poate intelege mai bine marturia ucenicilor Lui decat acei care pun seama pe toate relatarile lor si le cerceteaza, pentru ca apoi sa poata cere Duhului Sfant sa le aduca aminte de tot ce au cercetat si sa le talmaceasca Scripturile pe intelesul lor corect ?
Cine cerceteaza Scripturile cu sinceritate, n-o face doar ” de florile marului ” ci fiindca socoteste ca in ele , adica in Cuvantul lui Dumnezeu se afla viata vesnica pe care dorim s-o obtinem noi , toti muritorii.
Isus a spus ca nu este suficienta doar cercetarea Scripturilor, ci trebuie si sa mergem la El. Cum vom merge la El daca nu stim precis Cine este si unde locuieste, adica unde putem sa-L gasim ? Isus ne-a dat si un indiciu pretios, spunandu-ne ca tocmai Scripturile pe care le cercetam marturisesc despre El .
Poate cineva dintre voi, dragii mei cititori, ( despre care observ ca sunteti tot mai multi in acest an ) sa ne aduca marturia lor, raspunzand la aceasta intrebare si prin asta sadovedesca din Scripturi ca au primit Descoperirea lui isus Hristos ? Va astept sa scrieti in comentariu, pe care-l astept cu drag, din partea noastra

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

12 răspunsuri la Descoperirea lui Isus Hristos , pe care ne-a dat-o Dumnezeu acestei ultime generatii de crestini, este identica cu aceea primita de prima generatie , la evenimentul Cincizecimii. Cine este Domnul Isus Hristos, al carui titlu pamantesc este Fiul lui Dumnezeu ?

 1. dan zice:

  „”Am avut o discutie in comentarii cu numitul Dan ,pentru care as vrea sa inteleaga ce trebuie sa stie despre ce nu are
  Un proverb Biblic zice „Cel care vorbeste intai in pricina lui, pare ca are dreptate, dar vine celalalt si-l ia la cercetare””
  „”Intrebarea a fost si ramane aceasta : Cine este Domnul Isus Hristos, al carui titlu pamantesc este Fiul lui Dumnezeu ? „”

  Fiul lui Dumnezeu _ titlu pamantesc? Sau Dumnezeiesc?
  Daca ar fi fiu pamantesc, n-ar mai fi Dumnezeiesc.
  Ce este pamantesc este chip firesc, pentru cei firesti si pamantesti.
  Si cei pamantesti primeste pe fiu, dar nu pe cel de Dumnezeu.
  Daca Cel de care vorbesti a primit un titlu pamantesc, ma indoiesc.

 2. De ce-ti este asa de greu sa recunosti ca ai intrat unde sunt lucruri necunoscute tie, Dan ?
  Domnul Isus i-a intrebat pe ucenicii ce spune lumea despre El, al carui titlu era atunci ” Fiul omului ” Fiul omului este titlul dat profetilor Acesta este tot un titlu pamantesc . Isus mai are un titlu pamantesc , dupa familia in care S-a nascut , acesta este Fiul lui David . Acestea sunt titluri care i-au fost date pe Pamant, dupa ce S-a nascut in trup omenesc si fiecare are o semnificatie anume, ne arata cate ceva din calitatile Lui , din ceea ce este El
  „Ingerul i-a raspuns: „Duhul Sfant Se va cobori peste tine, si puterea Celui Preainalt te va umbri. De aceea Sfantul care Se va naste din tine, va fi chemat Fiul lui Dumnezeu. (Luc.1:35)
  Dar CINE este EL, este cu totul altceva si aceasta as vrea sa stii si tu, Dan !
  Iti dau un indiciu de gandire :
  Ingerul a vorbit direct Mariei, cand i-a descoperit taina despre Sfantul care trebuia sa Se nasca . Simon Petru nu a fost de fata si nici un om nu putea sa-i spuna ce i-a spus Ingerul Gabriel Mariei , totusi el a raspuns corect la intrebarea lui Isus (Mat.16:16). Vezi acuma ce inseamna a avea Duhul Sfant ? Duhul Sfant este Dumnezeu insusi , nu o a treia persoana a dumnezeirii
  „Isus a luat din nou cuvantul si i-a zis: „Ferice de tine, Simone, fiul lui Iona; fiindca nu carnea si sangele ti-a descoperit lucrul acesta, ci Tatal Meu care este in ceruri.” (Mat.16:17)
  Si iti mai spun ca este scris clar in Biblie Cine este Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu . Clar, pentru toti aceea carora Tatal din ceruri le-a descoperit ca raspuns si adeverire la credinta lor, nu la indoielile care au cauzat cercetarile prin inteligenta firii lor pamantesti

 3. dan zice:

  „Indiciul” pe care il dai este bun, chiar foarte bun. Daca Petru a recunoscut cine este Isus este pentru ca Tatal i-a aratat cine este cel cu care vorbeste, totusi ceilalti si au fost multi in Israel, nu le-a fost dat, caci cautau slava si titluri care vin dela oameni. Aduti aminte de pilda vierului care zicea: vor primi cu cinste pe Fiul Meu! Oare cu cinste l-au primit? si de ce / pentru ca nu l-au cunoscut!_ „ca daca L-ar fi cunoscut n-ar fi rastignit pe Domnul Slavei””
  Daca ar fi fost vorba de un titlu pamantesc, dupa cum ai convenit sa o numesti, desigur ca toti l-ar fi recunoscut. Dar trebuia o descoperire dela Tatal prin duhul prorocului sau inger, in cazul lui Petru dela Insusi Tatal despre cine este Isus.
  De aceea zic ca titlul nu este pamantesc, daca Insusi Tatal Ceresc face aceasta descoperire, Inteles, acum?
  tu ma intelegi gresit, si eu cred ca pana la urma ne vom intelege ca Isus este Unsul Domnului.
  dupa cum a zis David_ Domnul a zis Domnului Meu… Cand insa a primit El Slava, pecand era in trup de om, ori dupa suferinta patimei, a fost incununat si proslavit cu Slava? Vedem dar ca atata timp cat a fost in trup Isus a primit o slava pe care nu multi au recunoscut-o, aceea de Rascumparator. Pare insa, chiar Isus in insemnatatea lui inseamna Rascupararea lui Iehova, sau asa ceva; si aceea din pacat si de pacate, pe care noi debusolati il iubeam atat de mult.
  Iata cine este Isus pentru mine. Si nu numai atat!

  • Nu numai lui Petru, ci si lui Filip si lui Ioan, si lui Toma, in cele din urma aratari, adica tuturor ucenicilor lui Isus le-a aratat Tatal cine este Isus Hristos, Fiul Lui . I-a aratat si lui Pavel, toti au marturisit cu gura lor si chiar si in scris , ce le-a fost aratat . Numai ca oamenii firesti nu citesc cu deamaruntul si cu gand sa inteleaga corect ce au spus ei . De ce oare? Pai, nu stii ca este scris : ” Multi vor fi curatati, albiti si lamuriti; cei rai vor face raul si niciunul din cei rai nu va intelege, dar cei priceputi vor intelege. „(Dan.12:10
   Profetul ne arata aici ca toti, si cei priceputi chiar, trebuie sa fie lamuriti de catre Cineva
   , adica de Duhul Sfant , care , de cand este lumea, a lucrat prin oameni alesi , sfintiti si trimisi de Dumnezeu , oameni care sunt gata sa accepte slujba aceasta (Isa.6:8) El a zis atunci: „Du-te si spune poporului acestuia: „Intruna veti auzi, si nu veti intelege; intruna veti vedea, si nu veti pricepe!” Pana cand ? El zice ca in timpul de sfarsit al lucrarii de impietrire, ” o samanta sfanta se va naste iarasi din poporul acesta.”
   O nastere din nou va avea loc in Poporul lui Dumnezeu, Israel si acest lucru se intampla acum ! Esti si tu un israelit, sau nu esti , Dane ? Dupa nume, se pare ca da .

 4. dan zice:

  Cel ce s-a pogorat din Cer este Acela (si Acelasi) cu Cel ce s-a suit la Cer !
  Cat a trait in trup de om noi iL cunoastem de Isus, da, El Hristosul lui Dumnezeu, nu a gasit de apucat sa fie deopotriva cu Dumnezeu, ci s-a dezbracat de Sine insusi, facandu-se asemenea oamenilor…, partasi sangelui si carnii si s-a dat pe Sine insusi ca jertfa de rascumparare pentru noi.
  Apropo toate „Titlurile si Slava si Numele” dupa cum ziceai pe pagina din urma citez din comentariul tau_” Baga bine de seama , nu te intreb despre ce este El, ce calitati ale Lui sunt exprimate prin titlurile Lui, ca Fiul lui David, Fiul omului, Fiul lui Dumnezeu, Mantuitor, rascumparator, vindecator, imparat, mare preot, pastor, etc, ci te intreb CINE este El ?” _ calitatile si Titlurile Lui este chiar EL, daca vrei sa intelegi, Trupul si Harul lui Dumnezeu ce ni s-a dat in preaiubitul Lui_ Hristos,- Isus – Tu cum l-ai cunoscut, pe Hristos nu mai intai ca Isus si apoi la venirea Lui ca Hristos si Mantuitor? Deocamdata este bine dupa cum este randuit de Dumnezeu, ca Rascumparator- Isus.

  • Prefer sa cred ca nu ai inteles intrebarea, Dan .
   In Biblie scrie , cuvant dupa cuvant , Cine este Fiul lui Dumnezeu , acolo unde zice ca noi suntem din Dumnezeu si ca toata lumea zace in cel rau, si scrie ca noi stim lucrul acesta . Insa, pentru a sti , trebuie sa cunoastem si sa intelegem ce au spus toti profetii , cu privire le El, adica sa ne fi fost mai intai tilcuite Scripturile, umbland cu El pe drumul nostru de intoarcere din cetatea in care Isus a fost respins si rastignit, spre locuinta ( spre Emaus)

   • dan zice:

    „Ştim că Fiul lui Dumnezeu a venit şi ne-a dat pricepere să cunoaştem pe Cel ce este Adevărat. Şi noi suntem în Cel ce Este Adevărat, adică în Isus Hristos, Fiul Lui. (In) El Este, Dumnezeul adevărat şi viaţa veşnică. ”
    Trebuie sa mentionez, ca cuvintele marturisirii Apostolilor si Proorocilor cu incepere dela Moise le putem citi fiecare dintre noi, insa intelepciunea in spatele marturisirii lor, nu ne este data fiecaruia la fel dupa cum au capatat-o ei.Totusi si noi Neamurile ne bucuram sa avem partasia cu ei, macar prin Acelasi Nume si credinta.
    Ioan cap 14, parca, spune Fiul: Aveti credintă in Dumnezeu si aveti credinta in Mine…
    Dar fiecaruia i s-a dat aratarea Duhului, dupa cum voieste El
    (Tatal Ceresc) Tatal Meu lucreaza si Eu deasemenea lucrez, zice Domnul
    pana la marginile pamantului si pentru asta a dat pe unii Apostoli pe altii prooroci samd. dupa cum marturiseste Apostolul Pavel in Efeseni.
    Nu, nu sunt israelit nascut, ci astept infierea lui Israel, dar chiar si cel nascut din nou in Duhul de infiere, o asteapta, in ziua aceea.
    (Este si logic pe undeva< de aceea ni se si propovaduieste Fiul, in vederea infierii; dar ce stiu eu, mai putin conteaza pe langa ceea ce ti s-a incredintat tie, Domnul spune – Credinta ta te-a mantuit ! )

   • dan zice:

    Sau tu n-ai inteles raspunsul

 5. dan zice:

  In alta ordine de idei !
  Nu prea inteleg ce vrei sa spui, poate ca este exact ceeace scris si daca nu este asa, poti sa formulezi din nou? Tu zici ca, si citez : „Este restituirea promisa prin prooroci, pe care Dumnezeu o da numai copiilor lui Abraham, care fac parte din semintiile lui Israel, poporul pe care El il aduna astazi, in Hristos, din mijlocul tuturor Neamurilor in care a fost risipit,, devenind oi pierdute, pe care Pastorul cel Bun le-a cautat si le-a gasit strigandu-le pe nume , pe fiecare in parte , de-a lungul celor sapte epoci ale Bisericii,perioada din istoria mantuirii care se incheie cu generatia aceasta , prin Mesajul orei .”
  Cine sunt acesti copii ai lui Abraham ce fac parte din semintiile lui Israel, reiesind din textul tau ca nu toti copiii lui Abraham sunt socotiti copii ai sai ? si nici Neamurile nu pare sa beneficieze de aceasta „restituire”
  Sa inteleg ca Mesajul orei este adresat numai lor ? Neamurile nu sunt adunate in Hristos?
  Sa Inteleg, dupa cum ai scris sau este o greseala felul de a citi ceeace ai scris? Nu pot intelege decat ceeace ai scris, nu iti cunosc si intentiile daca nu le exprimi corect. am inteles insa ca ce scri este o doctrina ce ai preluat-o si tradusa in limba romana, munca foarte istovitoare, care poate deveni inexacta

  • Iti voi arata, , cu ajutorul Cuvantului lui Dumnezeu, tot ce le-a spus Domnul Isus celor doi ucenici dezorientati , descifrandu-le Scripturile cu privire la El, in cateva articole urmatoare,
   Domnul a spus despre cartea lui Daniel „ cine citeste , sa inteleaga (Mat.24:15) „fiindca in ea ne sunt date amanunte privitoare la vremea de pe urma
   Apostolul Filip l-a intrebat pe famenul etiopian ” intelegi tu ce citesti ? ”
   Cine crezi ca era acel famen ? Era si el, ca si Zacheu, (Luc.19:9) un fiu al lui Abraham
   Daca iti amintesti, fratele si sora lui Moise erau odata suparati pe el fiindca si-a luat o sotie etiopiana . Efraim si Manase , fiii lui Iosif, erau pe jumatate egipteni. Solomon , fiul lui David era pe jumatate hitit, (mama lui a fost nevsta hititului Urie, inainte ca David s-o iubeasca), si a avut sute de neveste si tiitoare, din toate neamurile .. Erau copiii lor sau nu erau fiii lui Abraham ? Eu zic ca erau . Dar nu toti aveau in ei samanta fagaduita , adica pe Hristos , fiindca numai Dumnezeu poate sa faca pe cineva Hristos , adica un om uns de Duhul Sfant , asa cum El L-a facut pe Isus (Fapt.2:36)
   Pavel a spus, prin descoperire divina, ca samanta lui Abraham este Hristos si ca Isus este Cel intai nascut dintre mai multi frati . Este adevarat ?
   Isus a mai spus ca se vor scula hristosi mincinosi , si asta ne face sa intelegem ca trebuie sa existe si hristosi adevarati , adica unsi cu Duhul original .Peste cei mincinosi vine un duh de amagire .
   Toate textele din Scriptura in care sunt date fagaduinte, acestea sunt numai pentru copiii lui Abraham, pentru acea samanta a lui in care Dumnezeu pune Duhul original, Duhul lui Hristos , si crestinii adevarati inteleg corect motivul pentru care Isus a zis odata fariseilor :”Isus le-a raspuns: „Nu este scris in Legea voastra: „Eu am zis: sunteti dumnezei”? (Ioan.10:34) Si acel motiv este aratat clar in Psalmul 82.6 „Eu am zis: „Sunteti dumnezei, toti sunteti fii ai Celui Preainalt.” (Ps.82:6)
   Apostolul Ioan ne-a spus si el adevarul acesta : „Vedeti ce dragoste ne-a aratat Tatal, sa ne numim copii ai lui Dumnezeu! Si suntem. Lumea nu ne cunoaste, pentru ca nu L-a cunoscut nici pe El. (1Ioan.3:1)
   Intelegi de ce insist eu asa de mult asupra faptului ca trebuie sa stim bine Cine este Domnul isus Hristos , Fiul lui Dumnezeu?
   Urmareste articolele care urmeaza, ca sa pricepi care este taina lui Hristos despre care a vorbit Pavel , cand a zis : „…ca, adica, Neamurile sunt impreuna mostenitoare cu noi, alcatuiesc un singur trup cu noi si iau parte cu noi la aceeasi fagaduinta in Hristos Isus, prin Evanghelia aceea, (Efes.3:6) al carei slujitor am fost facut eu, dupa darul harului lui Dumnezeu dat mie prin lucrarea puterii Lui. ”
   Pavel a vestit o Evanghelie care i-a fost data de Domnul Isus Hristos Insusi, dar acea Evanghelie s-a pierdut in timpul epocilor intunecate ale Bisericii crestine . S-a intamplat asa cu a zis el de mai multe ori ca se teme, in scrisoarea a doua adresata Bisericii din Corint .
   Dar noi stim ca apostolul Petru ne-a dat o mangaiere, cand a spus ” Pocaiti-va, dar, si intoarceti-va la Dumnezeu, pentru ca sa vi se stearga pacatele, ca sa vina de la Domnul vremurile de inviorare. si sa trimita pe Cel ce a fost randuit mai dinainte pentru voi: pe Isus Hristos,
   pe care cerul trebuie sa-L primeasca, pana la vremurile asezarii din nou a tuturor lucrurilor; despre aceste vremuri a vorbit Dumnezeu prin gura tuturor sfintilor Sai proroci din vechime. ”
   Iata ca acum, in vremea noastra, noi traim acele vremuri de inviorare , vremurile asezarii din nou a tuturor lucrurilor . Acesta este Mesajul orei

 6. dan zice:

  Pe scurt, si scuza-ma ca insist, poate chiar asta este un defect al meu; dar nici nu o lua ca pe o insulta. Stiu ca ai predilectie pentru acel Mesaj al orei si nu vei crede daca cineva iti spune altceva, decat ai primit dela ei. Insa pentru ca zici ca sunt hristosi si adevarati „Hristosi” pe care ii numesti frati adevarati, iata problema.
  Nimeni dintre prooroci nu a spus, nici macar Cel trimes de Dumnezeu sa pregatesca calea inaintea Domnului, „eu sunt Hristosul” si nici unul dintre Apostoli chiar!
  Iar tu, bine nu tu, zic numai, Mesajul orei zice ca famenul Etiopian ar fi deci; Pentru ca este fiul lui Avraam, in consecinta scri ca; „si asta ne face sa intelegem ca trebuie sa existe si hristosi adevarati , adica unsi cu Duhul original ”
  Ba mai mult scri despre Efraim si Manase si fiul lui David, Solomon : „Erau copiii lor sau nu erau fiii lui Abraham ? Eu zic ca erau . Dar nu toti aveau in ei samanta fagaduita , adica pe Hristos” ” , fiindca numai Dumnezeu poate sa faca pe cineva Hristos , adica un om uns de Duhul Sfant , asa cum El L-a facut pe Isus”
  Bine cu celelalte ce le-ai scris printre aceste randuri scrise tot de tine, nu pare sa fie chiar asa de rau mesajul orei! dar vorbeam nai inainte de cursivitatea frazei, logica ei si constructia gandurilor, n-o vad. Asa ca trebue sa mai astept!
  A scoate ceva din context este a evidentia acel ceva, ceeace in text impreuna cu celelalte scrise, nu pare chiar grav, pentru ca este sters de ilogica continutului.
  Biblia adica marturisirea Apostolilor, nici chiar a Proorocilor Vechiului Legamant nu zice asa. Pare ceva adaugat la Scriere. Ce sa fie oare?
  Oricum Domnul cunoaste pe ai Sai Cine rosteste Numele Domnului sa se departeze de faradelege, adica spun _de indemnul a ceea ce nu vine din ce
  „este scris” Cercetati toate lucrurile si pastrati ce este bun (..In care I-mi gasesc toata placerea?) Si ceace nu vine din incredintare, nu este bun!
  (9adica ce nu este scris)
  Referinta despre ce este scris despre Hristosul Lui Dumnezeu, nu eu:
  Luca 4:18 „Duhul Domnului este peste Mine, pentru că M-a uns să vestesc săracilor Evanghelia, M-a trimis să tămăduiesc pe cei cu inima zdrobită, să propovăduiesc robilor de război slobozirea şi orbilor, căpătarea vederii, să dau drumul celor apăsaţi
  Romani 10:15 Şi cum vor propovădui, dacă nu sunt trimişi? După cum este scris: „Cât de frumoase sunt picioarele celor ce vestesc pacea, ale celor ce vestesc Evanghelia!”
  Galateni 1:11 Fraţilor, vă mărturisesc că Evanghelia propovăduită de mine nu este de obârşie omenească, – Puterea lui Dumnezeu de mantuire.
  (totusi obârşie omenească in intelepciunea ei, nu o poate tagadui)

 7. dan zice:

  Dar sa nu ne departam, vorbeai si tu si eu despre „restituirea” Domnului.
  data de Dumnezeu in Domnul si este bine ca ai spus cui. Cert este ca fagaduinta este chezasiuita pentru toata „samantei lui Avraam” si Samanta era Hristos.
  Nu , nu esti departe, dar nici eu nu sunt prea aproape fata de tine.
  Deci fie eu care sunt tare departe de a cunoaste adevarul, fie tu care esti nu departe ci aproape, indemnul este, dupa cum spune Apostolul, ca si Neamurilor impreuna cu Poporul lui Dumnezeu, eu care facand parte dintre neamuri, roman dintre romani, El, în veacurile trecute, a lăsat pe toate neamurile să umble pe căile lor, Faptele apostolilor 17:27 „ca ei să caute pe Dumnezeu şi să se silească să-L găsească bâjbâind, măcar că nu este departe de fiecare din noi. ”
  calauziti de Poporul Lui in Domnul. Dupa cum este zis: „ca şi toate neamurile peste care este chemat Numele Meu’, Romani 15:9 şi ca neamurile să slăvească pe Dumnezeu pentru îndurarea Lui, după cum este scris: „De aceea Te voi lăuda printre neamuri şi voi cânta Numelui Tău.” Deci si „neamurile” acestea , pot spune si nadajdui dupa cum spune Pavel, Apostolul :”Hristos in noi, nadejdea Slavei” Si asta se potriveste cu ceeace spune Isaia, nu zic eu ci Apostolul_
  Romani 15:12 Tot astfel, şi Isaia zice: „Din Iese va ieşi o Rădăcină, care se va scula să domnească peste neamuri, şi neamurile vor nădăjdui în El.”
  Dar mai tare se capata marturia ca acestea sunt adevarate cand citim si vedem implinit , reiesind din cele intamplate cand spune Apostolul, el evreu dintre evrei, nu eu, roman dintre neamurile care au crezut, urmatoarele:
  Romani 15:16 ca să fiu slujitorul lui Isus Hristos între Neamuri. Eu îmi împlinesc cu scumpătate slujba Evangheliei lui Dumnezeu, pentru ca Neamurile să-I fie o jertfă bine primită, sfinţită de Duhul Sfânt.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.