Ce am stiut si ce stim astazi despre forma Pamantului : de la plat cu 4 colturi la glob, de la glob la plat si circular ca un sigiliu cu baza conica, de la plat cu baza conica la ” convex” cu suprafata plana a apelor si un continent necunoscut in partea de nord, dincolo de centura de gheata care inconjoara zona cunoscuta


O alta teorie : Pamantul gol pe dinauntru, si suprapopulat

De altfel, in Biblie citim ca orice genunchi se va pune pe pamant inaintea Domnului Isus Hristos, si se spune acolo un lucru care pare foarte ciudat, despre genunchii celor de sub pamant – care , eventual, locuiesc sub pamant , sau poate , mai degraba , este vorba despre cei morti, care vor fi inviati in ziua judecatii

Reclame

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Ce am stiut si ce stim astazi despre forma Pamantului : de la plat cu 4 colturi la glob, de la glob la plat si circular ca un sigiliu cu baza conica, de la plat cu baza conica la ” convex” cu suprafata plana a apelor si un continent necunoscut in partea de nord, dincolo de centura de gheata care inconjoara zona cunoscuta

 1. facliaiubiri zice:

  Eu cred ca pamantul este un rotund plat si de aceea are margini si sta pe 4 picioare sau 4 colturicare are dedesubt iadul care se afla la cateva mii de km departare de pamant aceasta nu este o fictiune si este adevarul,pentru mine nu mai este o necunoscuta.Cine crede ca nu exista iad se inseala.

 2. cherie zice:

  O alta varianta…. este gol pe dinauntru (si ocupat de o populatie care nu vrea să ia legătura cu noi ăștia de la suprafață…..)
  Pământul gol pe dinauntru
  Posted: 11 May 2018 01:00 AM PDT
  Pământul gol pe dinauntru analizează teoria că planeta noastră este goală în interior, unde ar exista o altă lume. Ideea a fost avansată în vremurile noastre de astronomul Edmund Halley, iar susținătorii teoriei afirmă că miezul Pământului nu este o aglomerație de solide topite, ci un spațiu deschis și locuibil, unde continuă să trăiască ființe preistorice și entități care provin din afara planetei. Filmul […]
  Vezi filmul →

  • Or fi ceva goluri in Pamant, cu siguranta , dar nu prea departe de suprafata lui ( vezi existenta catacombelor din Asia Mica si din alte parti ale Europei unde se presupune ca se adunau crestinii in timpuri de persecutie )
   Si in Biblie gasim ca undeva sub pamant traiesc oameni care au genunchi care se vor indoi la pronuntarea Numelui lui Isus .( poate se refera la cei care construiesc buncare de salvare pentru vremurile nucleare care asteapta sa le vina timpul de desfasurare )
   „Fiindca este scris: „Pe viata Mea Ma jur, zice Domnul, ca orice genunchi se va pleca inaintea Mea si orice limba va da slava lui Dumnezeu.” (Rom.14:11)
   pentru ca, in Numele lui Isus, sa se plece orice genunchi al celor din ceruri, de pe pamant si de sub pamant, (Filip.2:10)
   Iata ca aici ni se spune ca si in ceruri sunt oameni ( cu genunchi ) care locuiesc acolo, probabil cei de pe ISS sau alte statii interplanetare ? Ori poate ca se refera la milioanele de oameni aflati in calatorie zburand in avioane in fiecare zi ?

  • Cherie, pune macar titlul Filmului, daca nu poti sa-i dai copy paste sau share, ca sa intelegem mai bine referinta ( de unde ai preluat ideea )
   Eu cred ca in documentariul pe care l-am prezentat sunt arhisuficiente dovezi vizibile si clare de inteles pentru oricine despre faptul ca Pamantul nu poate nicidecum sa aiba forma de glob, chiar daca calatoreste prin Spatiu , dupa cum se presupune

 3. dan zice:

  Da, am inteles … voi citi si urmari vantul si crede orice prostie !
  -cam asa si cu blogul asta…si mai multe !
  Recunosc mi-am cam pierdut rabdarea.

  • N-ai vrea cumva sa fii ajutat sa ti-o regasesti ( rabdarea ) ?
   Dar mai bine ar fi , zic eu, sa-ti procuri o noua imbracaminte, din care sa faca parte si indelunga rabdare
   „Astfel, dar, ca niste alesi ai lui Dumnezeu, sfinti si preaiubiti, imbracati-va cu o inima plina de indurare, cu bunatate, cu smerenie, cu blandete, cu indelunga rabdare.” (Col.3:12)

 4. dan zice:

  Atata timp cat perdeaua nu este rupta, calea spre ea nu este posibila.
  Tu cu ce botez ai fost botezat si cu ce ai fost imbracat?
  Lucru de care vorbesti este dupa perdea. Sa fie oare chivotul sau sfesnicul sau masa si painile pentru inaintea Domnului.
  Romani 11:2 Dumnezeu n-a lepădat pe poporul Său, pe care l-a cunoscut mai dinainte. Nu ştiţi ce zice Scriptura în locul unde vorbeşte despre Ilie? Cum se plânge el lui Dumnezeu împotriva lui Israel.
  Evrei 9:2 În adevăr, s-a făcut un cort. in partea dinainte, numită „Locul Sfânt”, era sfeşnicul, masa şi pâinile pentru punerea înaintea Domnului;
  Dar oare de ce scriu aceste versete ? Pai aceste lucruri despre care vorbesti sunt ele in posesia ta sa le dai? Eu te-as indruma numai spre cel ce le are cum spune Scriptura. Si care le-a creat si intocmit pe toate?
  (Vorbeam de rabdare, tu vorbesti de indelunga rabdare! Doua lucruri diferite.
  Da, tot rabdare este. Da! Dar una intrece pe cealalta patrunzand dincolo de toate!
  Si apoi fiecare are rabdarea lui si bine ar fi de si-ar pierde acea rabdare
  dupa cum ai citat si tu: „ca niste alesi ai lui Dumnezeu”_ deci fiecare la randul cetei lui. Prin rabdarea voastra va veti mantui sufletele)
  O rabdare ce nu patrunde niciunde, de o astfel de rabdare m-as lepada.
  Nu imi pare rau ca am pierdut-o.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s