Sa privim Mesajul Orei la adevarata lui valoare

Multi frati care s-au alipit de Cuvantul vorbit al Mesajului orei , care a fost vestit prin fratele William Branham au primit o indrumare total gresita , ca sa nu asculte altceva decat predicile profetului.
Cei care impun altora astfel de porunci ar trebui sa se gandeasca ca trebuie sa cunoasca ce este mesajul , anume asezarea din nou a tuturor lucrurilor pa locul originar, asa cum Dumnezeu le-a asezat la inceput in Cuvantul Sau . Si asezarea la inceput a fost facuta nu prin fratele Branham, ci prin apostoli si a fost continuata prin mesagerii fiecarei Epoci a Bisericii lui Isus Hristos
Deci, daca astazi auzim pe cineva predicand Cuvantul adevarului, acesta predicare este si ea o parte a Mesajului Orei, este o descoperire care a fost data Bisericii in timpul respectiv si nu pate fi nicidecum lepadata . Copiii lui Dumnezeu sunt aceia care s-au nascut in Familia Lui si acestia posdeda darul deosebirii duhurilor, asa ca nu este necesar ca sa le spuna cineva ce sa asculte si ce nu, fiindca vremea despre care a profetit Isaia este acum : „Niciunul nu va mai invata pe aproapele sau pe fratele sau zicand: „Cunoaste pe Domnul!”, ci toti Ma vor cunoaste, de la cel mai mic pana la cel mai mare, zice Domnul; caci le voi ierta nelegiuirea si nu-Mi voi mai aduce aminte de pacatul lor.” (Ier.31:34) Domnul Isus Hristos a iertat nelegiuirea si pacatul tuturor fratilor Lui ,Caci Cel ce sfinteste si cei ce sunt sfintiti sunt dintr-unul. De aceea, Lui nu-I este rusine sa-i numeasca „frati” (Evr.2:11)
Un exemplu avem si in acest video :


Reclame

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s