Disectia invataturii trinitare

….facuta de catre teologii adventismului modern

Citind articolul urmator, ne dam seama de ceata intunecoasa in care bajbaie astazi toti crestinii denominationali , ei totusi pretinzand ca ar umbla in lumina descoperirii divine .

http://www.loribalogh.ro/2017/02/dezvoltarea-doctrinei-trinitatii-in-biserica-adventista-de-ziua-a-saptea/#comment-4002

Totusi , este de admirat felul in care autorul isi incheie prezentarea sa :
„Desi au fost elevi in cea mai inalta scoala care a existat vreodata, nici ucenicilor nu li s-a descoperit adevarul dintr-o data. A fost nevoie de venirea unui „alt Mangaietor”, Duhul adevarului, care sa completeze in timp instruirea si calauzirea lor in adevar. „Cand va veni Mangaietorul, Duhul adevarului, are sa va calauzeasca in tot adevarul; caci El nu va vorbi de la El, ci va vorbi tot ce va fi auzit , si va va descoperi lucrurile viitoare” ( Ioan 16,13 ).
De aceea, sa fim mereu deschisi fatza de lumina pe care Duhul lui Dumnezeu o va aduce asupra Scripturilor la timpul potrivit si prin mijloacele hotarate de El.
semnat de Lori Balogh ”

Dupa cum a afirmat de mai multe ori Domnul Isus ” vine vremea, si acum a si venit „, la fel si in zilele noastre , Descoperire lui Isus Hristos , dupa Cartea scrisa de apostolul Ioan, a ajuns la incheiere, in Mesajul Orei, care ne-a fost predat de catre Domnul Isus Hristos insusi prin intermediul fratelui William Branham. La fel ca si apostolul Pavel, fratele Branham a adus la lumina desavarsita acest adevar istoric ” ca adica Dumnezeu era in Hristos impacand lumea cu Sine netinandu-le in socoteala pacatele lor, si ne-a incredintat noua propovaduirea acestei impacari. (2Cor.5:19)
” Sinea ” in care noi am fost impacati cu El este trupul de carne cu sangele Domnului nostru Isus Hristos , despre care apostolul descoperirii , Ioan, a spus : ” El este Dumnezeul adevarat si viaata vesnica . Copilasilor, paziti-va de idoli . Amin ” ( 1 Ioan 5.20 )
Cuvantul ” idoli ” inseamna dumnezei, la plural si asa este si Trinitatea , o invatatura izvorata din Babilonul religios stravechi

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.