„…; si va aseza din nou toate lucrurile; tot asa dupa cum este scris despre Fiul omului ca trebuie sa patimeasca mult si sa fie defaimat. (Marc.9:12)

Fiul omului este Domnul Isus Hristos , socotit in slujba lui de Profet
Profetul Moise a primit o viziune de la Dumnezeu si el a exprimat-o asa : „Domnul Dumnezeul tau iti va ridica din mijlocul tau, dintre fratii tai, un proroc ca mine: sa ascultati de el! (Deut.18:15)
Si profetul Ezechiel este numit ” fiul omului ” (Ezec.2:1), in aproape toate capitolele cartii.
Psalmistul spune si el, de mai multe ori „Doamne, ce este omul ca sa iei cunostinta de el, fiul omului ca sa iei seama la el? (Ps.144:3) Mana Ta sa fie peste omul dreptei Tale, peste fiul omului pe care Ti l-ai ales!” (Ps.80:17)
Trimitand pe ucenici in lume, ca sa duca Vestea buna a Imparatiei lui Dumnezeu, Domnul Isus a zis : „Cand va vor prigoni intr-o cetate, sa fugiti intr-alta. Adevarat va spun ca nu veti ispravi de strabatut cetatile lui Israel pana va veni Fiul omului. (Mat.10:23).
Aceasta afirmatie nu poate sa fie inteleas corect decat daca acceptam adevarul ca cele 10 semintii imprastiate intre Neamuri la caderea Asiriei Oile pierdute ale Casei lui Israel , adica Biserica adevarata a Domnului Isus Hristos , iar toate orasele unde locuiesc aceia sunt cetatile lui Israel , situate in toata lumea , si aceasta a fost porunca originala ” Acestia sunt cei doisprezece pe care i-a trimis Isus, dupa ce le-a dat invataturile urmatoare: „Sa nu mergeti pe calea paganilor si sa nu intrati in vreo cetate a samaritenilor; (Mat.10:5). ci sa mergeti mai degraba la oile pierdute ale casei lui Israel. Si pe drum, propovaduiti si ziceti: „Imparatia cerurilor este aproape!” Vindecati pe bolnavi, inviati pe morti, curatati pe leprosi, scoateti afara dracii. Fara plata ati primit, fara plata sa dati. In orice cetate sau sat veti intra, sa cercetati cine este acolo vrednic si sa ramaneti la el pana veti pleca. La intrarea voastra in casa, urati-i de bine; si, daca este casa aceea vrednica, pacea voastra sa vina peste ea; dar, daca nu este vrednica, pacea voastra sa se intoarca la voi.”
„Si daca va fi acolo un fiu al pacii, pacea voastra va ramane peste el; altminteri ea se va intoarce la voi” (Luc.10:6)
Aflam, deci, ca pacea lui Dumnezeu este destinata numai celor care sunt ” fiii pacii” , adica ” oilor pierdute ale Casei lui Israel ”
Fratele Branham a fost si el adeverit de Dumnezeu ca fiu al omului,pe care l-a ales in slujba lui pentru Trupul lui Hristos, prin duhul si puterea lui Ilie , de aceea si el este defaimat, intocmai ca si Domnul, fiindca a continuat slujba Lui, intr-un mod maret, mai presus decat toti predecesorii lui.
Fratele Branham a avut si semnul de vindecare , pe mana , ca si Moise , si daca citim atenti profetia lui Maleahai, acolo este aratata si slujba lui Moise, langa aceea a lui Ilie , la care a fost angajat el. De asemenea, fratele Branham a lucrat si cu darul de descoperire a gandurilor, , precum a facut si Domnul Isus , ca si prooroc
Promisiunile Domnului in privinta acestor daruri spirituale sunt date pentru toata Biserica, noi ar trebui sa stim la ce sa ne asteptam, daca suntem madulare vii !
Pentru a patrunde mai adanc in tainele Mesajului, ascultati sau cititi
http://infomesaj.ro/chad-lamb-_-in-inviere-nu-este-nici-o-osandire/

( Am fost inspirat sa scriu acest articol in timpul unui comentariu pe care l-am facut la video

in timp ce foloseam calculatorul fiicei mele ca sa ascult predica respectiva )

Eliza Dascal
1 second ago
Ai vorbit bine, frate Vasile, in ” partea ” care ti-a fot data ” Caci cunoastem in parte si prorocim in parte;. dar, cand va veni ce este desavarsit, acest „in parte” se va sfarsi.”(1Cor.13:10)
Daca ai o inima inteleapta, vei cerceta Mesajul Orei si vei intelega ca invatatura epocilor baptista si penticostala este inca cate o parte, adaugata la redescoperirea adevarului original de la cincizecime .. Desavarsirea in toate lucrurile este posibila numai in epoca Miresei, lucrare care cheama la inviere pe toate celelalte epoci, impreuna cu adevarul descoperit in partea fiecareia , la randul cetei lor .
In aceasta epoca , in care traim astazi, Duhul Sfant ne readuce iarasi la descoperirea originala, , aceasta ultima epoca a Bisericii lui Hristos , trebuind sa fie identica cu prima
in care apostolul Pavel a intregit Cuvantul lui Dumnezeu , pentru ca era si el un prooroc (Col.1:25).
Acest Cuvant intregit ne invata ca Domnul va reveni la Biserica in acelasi fel cum S-a inaltat , pentru ca ” cerul trebuie sa-L primeasca, pana la vremurile asezarii din nou a tuturor lucrurilor; despre aceste vremuri a vorbit Dumnezeu prin gura tuturor sfintilor Sai proroci din vechime. (Fapt.3:21) Si Cuvantul ne spune si cine trebuie sa vina , ca sa aseze din nou toate lucrurile , intai prin ultimul profet al V. T .. Maleahi 5. 4-6 si apoi este confirmat de Domnul insusi „”Ilie va veni intai; si va aseza din nou toate lucrurile; tot asa dupa cum este scris despre Fiul omului ca trebuie sa patimeasca mult si sa fie defaimat. (Marc.9:12)
Cine vrea sa afle mai multe despre toate lucrurile reasezate corect in Cuvantul original, sa citeasca cele sapte articole cu titlul
https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/2011/04/28/de-ce-zic-carturarii-ca-trebuie-mai-intai-sa-vina-ilie/

Reclame

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s