„….daca nu mancati trupul Fiului omului si daca nu beti sangele Lui, n-aveti viata in voi insiva. (Ioan.6:53)

Taina acestui Cuvant vorbit este dazvaluita in >Pecetea a patra, partea intai < pe infomesaj.ro The Fivefold Ministry

” De câte ori l-aţi auzit pe fratele Branham spunând povestea oului de vultur care se afla sub găină? Aţi putea spune că povestea aceasta este de fapt o temă importantă în cadrul slujbei sale? Eu aş numi-o o temă importantă în cadrul slujbei sale, iar dacă el a repetat-o de nenumărate ori, cred că ar trebui să ne întrebăm: „De ce era profetul acestei epoci atât de atras de povestirea aceasta?”
Prieteni, această povestire este o pildă. Prin ea, el aducea, introducea epoca vulturului, şi ţineţi minte că vulturul este diferit de toate celelalte trei făpturi. Leul, viţelul şi omul sunt făpturi legate de pământ: toate trei au început cu lapte de la mamele lor şi şi-au trăit întreaga viaţă pe pământ, dar vulturul este complet diferit. Vulturul este o pasăre a cerului, o făptură cerească. El este construit să zboare; nu să stea pe pământ, ci să se înalţe în slavă. Vedeţi? Ungerea vulturului nu a venit pentru ca noi să stăm aici, ci a venit ca să plecăm. Este ungerea plecării, a părăsirii pământului. Mai mult, vulturul nu începe cu lapte, pentru că noi am avut lapte timp de două mii de ani, ci El vine şi puii de vultur încep cu carne. Ei nu se hrănesc cu lapte, ci încep cu Carnea proaspătă a Cuvântului; ei sunt aici ca să ia Mana proaspătă din ceruri, care este porţionată pe măsură ce cresc. Vulturii sunt atraşi de această Hrană pentru că este o epocă diferită, un timp diferit, este epoca Vulturului, iar eu am un citat din ceea ce a spus fratele Branham când a început să spună această poveste:
„Dar acum se instalează epoca vulturului; Dumnezeu Şi-a asemănat întotdeauna profeţii cu vulturii şi El Însuşi se numeşte pe Sine, Vultur.
Ca vulturul care isi scutura cuibul, zboara deasupra puilor, isi intinde aripile, ii ia Si-i poarta pe penele lui: Asa a calauzit Domnul singur pe poporul Sau si nu era niciun dumnezeu strain cu El. (Deut.32:11-12)
Vulturul merge atât de sus încât nu mai există nimic ce l-ar putea atinge. Dar nu numai că este acolo sus, ci el este construit pentru acea poziţie, iar când ajunge sus, vede unde se află.
Unii oameni ajung acolo sus, dar nu pot vedea unde se află; deci nu le face nici un bine să fie acolo.”
Aşadar, trebuie să fii rânduit pentru aceasta, trebuie să ai ochi să vezi şi urechi să auzi, trebuie să ai totul pus în ordine pentru a ajunge acolo sus, deoarece dacă nu eşti construit pentru aceasta, vei fi făcut bucăţi când vei ajunge acolo. Acesta este motivul pentru care unii oameni umblă atât de mult în Adevăr, ajung atât de sus, dar în cele din urmă sunt sfărâmaţi în bucăţi. Ei sunt atât de sus încât nu mai pot vedea, devin confuzi şi de aceea decid să se întoarcă înapoi pe pământ. Vedeţi, trebuie să fii construit special ca să zbori atât de sus.
Fratele Branham a spus că Dumnezeu Şi-a asemănat întotdeauna profeţii cu vulturii, El Însuşi numindu-se Vultur. Aceasta este foarte important. Scopul ungerii epocii vulturului este să ia vulturii care au fost clociţi în curtea găinilor şi să-i ducă înapoi la starea lor originală.
Despre aceasta este Pecetea a patra: sămânţa din noi, gena noastră este de Vultur, dar am fost clociţi jos pe acest pământ, am ajuns într-o curte cu toate celelalte păsări şi pentru că suntem păsări, ca şi ei, am încercat să ne integrăm acolo, dar nu am putut face aceasta.
De câte ori a spus fratele Branham povestea aceasta? De nenumărate ori. Micuţul vultur nu a putut să se integreze printre găini pentru că ele erau legate de pământ, dar el nu s-a născut pentru a fi legat de pământ, iar dacă v-aţi uita la el, nici măcar nu poate umbla pe pământ. Găinile scurmă în pământ, dar puteţi să vă imaginaţi un vultur făcând aceasta? Ar cădea în nas dacă ar încerca. Vulturul nu a fost construit ca să umble pe pământ, iar voi nu aţi fost construiţi pentru viaţa aceasta, ca să vă integraţi aici, să mergeţi înainte cu valul şi să fiţi fericiţi aici. Voi nu veţi fi niciodată fericiţi aici pentru că sunteţi vulturi, aţi fost concepuţi ca vulturi; chiar şi atunci când aţi fost în curtea găinilor eraţi tot vulturi.
Micuţul vultur stătea acolo, încerca să scurme în pământ, nu îşi înţelegea viaţa, nu se putea integra în peisajul acela şi nu ştia de unde venea şi încotro se îndrepta. El doar presupunea că era ca ceilalţi, dar într-o zi a trecut pe acolo mama vultur şi a scos un strigăt. Atunci, el a privit în sus şi a văzut-o, iar când a văzut făptura aceea a ştiut cine era el.
Când noi am văzut slujba profetică păşind în scenă şi făcând ceea ce putea face numai Isus Hristos, am ştiut cine eram. Atunci ne-am trezit şi am spus: „Orice este El, sunt şi eu. Puterea care trăieşte în acest profet este ceea ce sunt şi eu; înăuntrul meu sunt ceea ce este El.”
Slujba profetică a început să strige şi să strige, iar când am privit în jur, nu am mai fost fericiţi. Cum mai puteam fi fericiţi în curtea găinilor, după ce am auzit Mesajul? Nu puteam, aşa că am întrebat: „Cum pot ajunge acolo?” „Dă din aripi pentru că tu eşti construit ca să zbori!”
Vedeţi, Pecetea a patra ne aduce înapoi, la starea noastră de la început, în locul rânduit mai dinainte pentru noi.
Fratele Branham a spus că profeţii lui Dumnezeu sunt numiţi vulturi şi că El Însuşi S-a numit Vultur, Vulturul cel mare, în timp ce noi suntem vulturaşii Săi. Micuţii vulturi arată diferit de vultur sau arată la fel? Se comportă diferit sau se comportă la fel ca vulturul? Vă întreb aceasta pentru că pe măsură ce vom merge mai departe, vom afla că taina Peceţii a patra este întruparea sau manifestare lui Dumnezeu în poporul Său. Marele Vultur trăind propria Sa Viaţă într-un Trup Vultur alcătuit din mai multe mădulare.
Prieteni, noi nu suntem aici pentru a continua epoca omului, ci suntem pentru ceva total diferit. Suntem aici pentru a ne trezi din starea noastră hibridă; am ajuns la o trezire care ne aduce la cunoştinţă cine suntem cu adevărat, şi am fost zidiţi, am fost ridicaţi şi ni s-a spus cum să zburăm.
Astfel, fratele Branham a început să vorbească despre naşterea din nou şi a spus:
„Dumnezeu este desăvârşit în trei. Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt sunt un singur Dumnezeu. Şi aşa cum neprihănirea, sfinţirea şi botezul cu Duhul Sfânt alcătuiesc o singură naştere spirituala , tot asa precum apa, sângele şi Duhul alcătuiesc o singură naştere fizica ” ( intai este scurgerea apei,urmeaza taierea cordonului ombilical , cu sangele care se scurge si duhul de viata, odata cu prima respiratie si strigatul ( plansul ) noului nascut )
El ne-a adus prin epocile Bisericilor şi ne-a vorbit despre leu, viţel, om şi vultur, dar Dumnezeu nu este descoperit în patru, ci în trei. Antihristul este cunoscut în patru, dar Dumnezeu este desăvârşit în trei, nu în patru.
Aşadar, în fapt, când ajungem la epoca vulturului, aceasta nu este o a patra epocă, ci este al patrulea stadiu al descoperirii. Dar ce este de fapt această a patra ungere? A patra ungere descoperă ce au fost primele trei ungeri, pentru că neprihănirea, sfinţirea, botezul Duhului Sfânt, sau leul, viţelul şi omul, sunt naşterea din nou, în timp ce a patra este Viaţa; cele trei sunt naşterea.
Când se naşte un copil avem apa, sângele şi duhul. Noi nu venim la apă, sânge, duh şi apoi urmează naşterea, ci apa, sângele şi duhul reprezintă naşterea, viaţa. Nu este un al patrulea stadiu, ci rezultatul celor trei este viaţa. Tot aşa, rezultatul celor trei: leul, viţelul şi omul, este Viaţa.
El a venit jos, iar un fiu al omului L-a descoperit pe Fiul omului. Un vultur L-a descoperit pe Marele Vultur pentru a chema vulturii Săi. Amin!”

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la „….daca nu mancati trupul Fiului omului si daca nu beti sangele Lui, n-aveti viata in voi insiva. (Ioan.6:53)

 1. Trupul Fiului omului pe care trebuie sa-l mancam este carticica deschisa, este descoperirea Cuvantului lui Dumnezeu, este Mesajul care ne arata ca traim in vremea sfarsitului
  „Si glasul pe care-l auzisem din cer mi-a vorbit din nou si mi-a zis: „Du-te de ia carticica deschisa din mana ingerului care sta in picioare pe mare si pe pamant!”
  M-am dus la inger si i-am cerut sa-mi dea carticica. „Ia-o”, mi-a zis el, „si mananc-o; ea iti va amari pantecele, dar in gura ta va fi dulce ca mierea.”
  Am luat carticica din mana ingerului si am mancat-o; in gura mea a fost dulce ca mierea, dar, dupa ce am mancat-o, mi s-a umplut pantecele de amaraciune. (Apoc.10:10)

 2. Iosif zice:

  Aproape adevarat articolul. Frumos !

 3. dan zice:

  Proverbele 30:12 „Este un neam de oameni care se crede curat, şi totuşi nu este spălat de întinăciunea lui. ” Tot aşa este şi calea femeii preacurve: ea mănâncă şi se şterge la gură şi apoi zice: „N-am făcut nimic rău.”
  Proverbele 30:18 „Trei lucruri sunt mai presus de puterile mele şi chiar patru pe care nu le pot pricepe: urma vulturului pe cer, urma şarpelui pe stâncă, urma corabiei în mijlocul mării şi urma omului la o fată.
  Asa si urma invataturii asupra celui fara minte.
  Totusi, bine a intrebat un om: Rabunii ce sa fac sa mostenesc viata vecinica? (nu ce sa gandesc) iar adevaratul Invatator a zis nici mai mult si nici mai putin: daca vrei sa intri in viata, pazeste poruncile! Urma intelepciunii in viata _neprihannirea !
  Totul altceva-i preacurvie.
  Tot aşa este şi calea femeii preacurve: ea mănâncă şi se şterge la gură şi apoi zice: „N-am făcut nimic rău.”
  Isaia 29:11 „De aceea toată descoperirea dumnezeiască a ajuns pentru voi ca vorbele unei cărţi pecetluite. Dacă o dai cuiva care ştie să citească şi-i zici: ‘Ia citeşte!’ El răspunde: ‘Nu pot, căci este pecetluită!’ „

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s