„Voi nu vreti sa va duceti?” (Ioan.6:67)

Urmarind evenimentele care au culminat cu hotararea mai multor ucenici sa se intoarca inapoi la afacerile lor si sa nu mai umble cu Isus Hristos din Nazaret, vizualizam o imagine contemporana asemanatoare in Biserica Mesajului orei .
Motivul celor care s-au lepadat de credinta este acelasi cu celor din vechime, anume o vadita si completa intelegere gresita a Cuvantului vorbit de Dumnezeu prin Persoana fizica ce cs-a abandonat pe sine sub directa calauzire a Duhului Sfant . Acea Persoana fizica era atunci insusi Domnul nostru Isus Hristos , omul nascut fara pacatul sexual in ale carui vene circula sangele divin capabil , prin viata sfanta din el, sa distruga orice germene de viata parazita patruns in trupul uman de-a lungul intregii istorii a omenirii .
In discutia Lui cu fariseii in cladirea Sinagogii evreiesti Isus a dezvaluit in mod tainic ( voalat )secretul nasterii din nou , in urma unei relatii intime, spirituale, dintre duhul de viata umnan si Duhul divin al Fiului Omului
Contracarand nasterea fizica ce a urmat dupa ” mancarea” din pomul interzis , in gradina Eden, Isus recomanda o nastere din nou, spirituala, prin ” mancarea „din pomul vietii , pe care-l identifica cu trupul Sau
Prin descoperirea prezentata in detalii prin Mesajul orei stim ca apropierea sexuala a Evei de sarpele cel vechi, mai intai, urmata imediat dupa aceea de apropierea sexuala de Adam ( prezentata metaforic prin mancarea din rodul pomului cunostintei binelui si a raului ) a condus la inultirea omenirii pe calea sexuala, animalica, ce nu era dupa placul lui Dumnezeu . De aceea Dumnezeu a pedepsit pantecele femeii si i-a subjugat dorintele carnale sa se tina dupa barbatul ei ( singular ), nu dupa barbatii dimprejur
Iata ca in acest Cuvant al Evangheliei dupa Ioan ne este prezentata o altfel de apropiere intima, prezentata in acelasi fel metaforic de invitatie la mancare :
„Eu sunt Painea vie care s-a coborat din cer. Daca mananca cineva din painea aceasta, va trai in veac; si painea pe care o voi da Eu este trupul Meu pe care Il voi da pentru viata lumii.” (Ioan.6:51): „Adevarat, adevarat va spun ca, daca nu mancati trupul Fiului omului si daca nu beti sangele Lui, n-aveti viata in voi insiva. Cine mananca trupul Meu si bea sangele Meu are viata vesnica; si Eu il voi invia in ziua de apoi.
Caci trupul Meu este cu adevarat o hrana, si sangele Meu este cu adevarat o bautura. Cine mananca trupul Meu si bea sangele Meu ramane in Mine, si Eu raman in el. Dupa cum Tatal, care este viu, M-a trimis pe Mine, si Eu traiesc prin Tatal, tot asa, cine Ma mananca pe Mine va trai si el prin Mine.”
In alte texte din Noul Testament ne este descoperit faptul ca Trupul lui Hristos are Cap si Madulare si ca denumirea data Lui este Biserica .
Apostolul Pavel a scris : ” … v-ati apropiat de muntele Sionului, de cetatea Dumnezeului celui Viu, Ierusalimul ceresc, de zecile de mii, de adunarea in sarbatoare a ingerilor, (Evr.12:22) de Biserica celor intai nascuti, care sunt scrisi in ceruri, de Dumnezeu, Judecatorul tuturor, de duhurile celor neprihaniti, facuti desavarsiti, de Isus, Mijlocitorul legamantului celui nou, si de sangele stropirii, care vorbeste mai bine decat sangele lui Abel.”
Draga cititorule, intelegi tu care este problema ?
O relatie intima de apropiere spirituala de Trupul lui Dumnezeu, sorbind Cuvintele rostite de Gura Lui materializata prin Isus Hristos, prin ucenicii Lui, prin toti predicatorii Evangheliei pacii din toate cele sapte Epoci ale Bisericii , prin Cuvantul facut trup in fiecare generatie in mijlocul crestinilor autentici „Cine va primeste pe voi Ma primeste pe Mine; si cine Ma primeste pe Mine primeste pe Cel ce M-a trimis pe Mine.” (Mat.10:40)
” Ei nu sunt din lume, dupa cum nici Eu nu sunt din lume.
Sfinteste-i prin adevarul Tau: Cuvantul Tau este adevarul.
Cum M-ai trimis Tu pe Mine in lume, asa i-am trimis si Eu pe ei in lume. Si Eu insumi Ma sfintesc pentru ei, ca si ei sa fie sfintiti prin adevar.Si Ma rog nu numai pentru ei, ci si pentru cei ce vor crede in Mine prin cuvantul lor. (Ioan.17:20)
Viata adevarata , aceea care este vesnica, nu vine prin nasterea din trup, prima , prin care venim in lumea materiala, ci prin nasterea din nou, a doua, din Duh , prin care trecem pe taramul Imparatiei lui Dumnezeu a carui realitate poate sa fie perceputa chiar cu aceste unsprezece simturi puse de Dumnezeu in trupurile de carne umana
” Duhul este acela care da viata, carnea nu foloseste la nimic; cuvintele pe care vi le-am spus Eu sunt duh si viata. Dar sunt unii din voi care nu cred.” Caci Isus stia de la inceput cine erau cei ce nu cred si cine era cel ce avea sa-L vanda.
Si a adaugat: „Tocmai de aceea v-am spus ca nimeni nu poate sa vina la Mine, daca nu i-a fost dat de Tatal Meu.”
Din clipa aceea, multi din ucenicii Lui s-au intors inapoi ”

Pentru mine nu este de mirare faptul ca multi dintre cei care pretind ca ” au crescut in Mesaj ” nu pot intelege vorbirea lui Dumnezeu si s-au intors inapoi in denominatiuni

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la „Voi nu vreti sa va duceti?” (Ioan.6:67)

 1. Foarte bine ca au plecat, asta inseamna ca nu erau dintre noi! „Ei erau din lume si inapoi in lume sau dus…. ”
  Noi, dupa cum spune Domnul nostru Isus Cristos, ” Ei nu sunt din lume, dupa cum nici Eu nu sunt din lume. Sfinteste-i prin adevarul Tau: Cuvantul Tau este adevarul.”
  Exact ca ucenicii spunem si noi: „unde sa ne ducem?”
  Noi i-L asteptam sa vina sa ne duca El acasa…. Vino Doamne Isuse, vino mai curand! Amin!
  Shalom!

 2. Ei zic : ” numai voi veti fi mantuiti ? ” si ” Branham nu a descoperit nici o taina ”
  Eu pot sa zic , dupa cum am invatat din Cuvantul lui Dumnezeu , ca drumul spre Pomul vietii a fost inchis atunci cand primul Adam a mancat rodul Pomului cunostintei binelui si raului Rodul acestui pom este evanghelia satanica a Sarpelui cel vechi ( vestea ” buna ” ca ” nu veti muri, dar Dumnezeu stie ca vi se vor deschjde ochii…”) Geneza 3.4-5 )
  Dumnezeu a creat o ” cale noua si vie ” (Evr.10:20) prin al doilea Adam, si viata vesnica este iarasi accesibila si pentru a o primi este nevoie sa mancam din rodul Pomului vietii , si Acesta este, pentru cine poate si vrea cu adevarat sa priceapa : Evanghelia lui Isus Hristos prin Cuvantul vorbit al Mesajului orei Mesajul se identifica cu fiecare Cuvant scris in Biblie
  Prin Measjul Orei, Hristos, Taina lui Dumnezeu, a fost descoperita : ” Daca nu mancati trupul Fiului Omului si daca nu beti sangele Lui, , dovediti faptul ca nu aveti viata in voi insiva ”
  Perice de ” ochii ” care vad aceasta descoperire

 3. Biblia ne spune ca primul OM care a mancat rodul Pomului Vietii este Isus Hristos din Nazaret asa a marturisit El,, dupa conversatia cu femeia din Samaria , la Fantana lui Iacov ” Isus le-a zis: „Mancarea Mea este sa fac voia Celui ce M-a trimis si sa implinesc lucrarea Lui. (Ioan.4:34) Care alta sa fie lucrarea lui Dumnezeu , decat nasterea din nou , din apa vie care se transforma in izvor spiritual de viata vesnica si din Duhul de viata eterna al lui Dumnezeu primita gratuit , ca bonus , dupa fericirea si linistea pe care o primim de la Dumnezeu ca raspuns al cautarilor noastre febrile „Ma veti cauta, si Ma veti gasi, daca Ma veti cauta cu toata inima. (Ier.29:13)
  Daca esti un crestin autentic, una din acele oi pierdute printre Neamuri ale Casei lui Israel, Domnul iti zice astazi si tie : ” Ma voi lasa sa fiu gasit de voi, zice Domnul, si voi aduce inapoi pe prinsii vostri de razboi; va voi strange din toate neamurile si din toate locurile in care v-am izgonit, zice Domnul, si va voi aduce inapoi in locul de unde v-am dus in robie. (Ier.29:14) Simon a spus cum mai intai Dumnezeu Si-a aruncat privirile peste Neamuri, ca sa aleaga din mijlocul lor un popor care sa-I poarte Numele. (Fapt.15:14)
  Cand Pastorul cel Bun cheama oile Lui pe nume, acelea -I recunosc Glasul Cuvantului vorbit si-I iau asupra lor Numele prin botezul in apa in Numele Domnului Isus Hristos si ei recunosc botezul Duhului Sfant in toata calatoria lor prin aceasta lume
  Mesajul Orei include, insa nu se limiteaza la ceea ce a predicat Branham . Fiecare epoca crestina a avut Mesajul Orei in care au trait crestinii veacului respectiv . Noi train un timp dupa sfarsitul epocilor care marturisesc Botezul Duhului Sfant, , incepute in ziua Cincizecimii . Acest timp se identifica in Biblie cu timpul in care Dumnezeu a chemat toate animalele inauntru, ,pana in momentul in care a inchis usa corabiei lui Noe „Ce s-a intamplat in zilele lui Noe se va intampla la fel si in zilele Fiului omului:. mancau, beau, se insurau si se maritau pana in ziua cand a intrat Noe in corabie; si a venit potopul si i-a prapadit pe toti.” ( Luca 17.26-27 )

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.