Exercitii de gandire pentru vindecarea de orbire ….

…….mai bine zis : de prostie intelectuala dobandita prin acceptarea fara nici o judecata (printr-o minte luminata ) a teoriei globului pamatesc , in ciuda faptului ca toate simturile omenesti atesta adevarul exprimat prin Cuvantul lui Dumnezeu ca Pamantul este plat !
” Iata, dar, ce va spun si marturisesc eu in Domnul: sa nu mai traiti cum traiesc paganii in desertaciunea gandurilor lor, avand mintea intunecata, fiind straini de viata lui Dumnezeu, din pricina nestiintei in care se afla in urma impietririi inimii lor.”( Efeseni 4.17-18)
http://blackbag.gawker.com/the-earth-is-flat-explained-1755002534

Reclame

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Exercitii de gandire pentru vindecarea de orbire ….

 1. John zice:

  Efeseni 4.17-18

  Fara suparare,dar acest verset nu are nici o legatura cu parerea unora ca pamantul este plat sau sub forma de glob,Nu e indicat de scos din context versetele din Scriptura sau de scos din context citatele din predicile fr Branham si apoi sa facem zeci de directii in cadrul mesajului sau in afara lui. Asta o fac toti tunestii sau branhamistii ori cum le place unora sa le spuna frankisti.

 2. John zice:

  *tunetistii care spun de Ap 10 ca e implinita in totalitate.

 3. Sa nu ma legi tu pe mine ( sa ma faci raspunzator) cu ceea ce cred unii ori altii, ai auzit, lordule John ? Bibla zice ca devenim slobozi prin cunoasterea adevarului. Toti oamenii au mostenit de la protoparinti -stramosi ( adica Eva si Adam) capabilitatea de cunoastere a binelui si a raului, insa capabilitatea de deosebire a adevarului de minciuna nu se mosteneste, ci este daruita de Duhul Sfant , chiar numai de El .Cine nu poate deosebi dovedeste ca este strain de viata lui Dumnezeu, precum a cuvantat apostolul citat in articol

 4. John zice:

  Nu te fac si nici nu sunt raspunzator de ce cred unii sau altii despre pamant.Se poate spune aici ca unde am ajuns de aceeasi parere sa umblam la fel?
  E ultima fraza sau conversatie pe care o port pe acest wordpress sau blog.. De fapt nu am ce discuta cu vreo persoana care daca nu e de parere cu ea, atunci e ratacita.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s