Ce taine a descoperit Branham ? -…” a trebuit sa se asemene fratilor Sai in toate lucrurile „…

Cine este Copilul lui Dumnezeu si cine sunt fratii Sai ? Textul Biblic din Evrei 2 ne dezvaluie aceasta taina , zicand apoi ca toti sunt din semintia lui Abraham . De aceea mantuirea nu se putea realiza decat de catre un Salvator inrudit . Informatii detaliate si precise despre El, descoperite in Cuvantul lui Dumnezeu, se pot gasi exclusiv ( numai ) in Mesajul orei .
„. Astfel, dar, deoarece copiii sunt partasi sangelui si carnii, tot asa si El insusi a fost deopotriva partas la ele, pentru ca, prin moarte, sa nimiceasca pe cel ce are puterea mortii, adica pe diavolul si sa izbaveasca pe toti aceia care, prin frica mortii, erau supusi robiei toata viata lor.
Caci negresit, nu in ajutorul ingerilor vine El, ci in ajutorul semintei lui Avraam.

Reclame

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

17 răspunsuri la Ce taine a descoperit Branham ? -…” a trebuit sa se asemene fratilor Sai in toate lucrurile „…

 1. Poti sa ne dai si un exemplu, doua, despre ce „informatii detaliate” e vorba, ca eu nu imi dau seama?

  Si daca zici ca sunt descoperite (deja) in Cuvant, cum de nu le stia nimeni pana acum? Ce, nu stie nimeni sa citeste? 😉

 2. Ex mesaj zice:

  Ai zis: Informatii detaliate si precise despre El, descoperite in Cuvantul lui Dumnezeu, se pot gasi exclusiv ( numai ) in Mesajul orei .

  Mersi Abel. Aceeasi intrebare o am aveam si eu in minte.

  In realitate in Mesajul Orei NU GASESTI NICI O INFORMATIE PRECISA DESPRE NIMIC. Culmea e ca ei vad pe dos.

  Dar daca le ceri O SINGURA DOVADA, EI NU O AU! Atunci despre ce mai vorbesc?
  Ce ciudat e totul.

  In loc ca ei sa ne copleseasca pe noi cu dovezi dupa dovezi -ca sa ne convinga- ca Branham a fost ce a pretins ca a fost si ca intradevar a fost o lucrare autentica, tot noi le cerem dovezi si culmea:
  NU AU NICI O DOVADA ASUPRA A CEEA CE SUSTIN.

  E o situatie incredibila dpdv al normalitatii, dar dpdv al oamenilor fara stabilitate emotionala, spirituala, fara echilibru in gandire, fara siguranta in Dumnezeu, este normala o asemenea comedie.

 3. Eu cred, adica sunt perfect de acord cu faptul ca ” Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire”, (2Tim.3:16) . pentru ca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna..
  Oricine stie sa citeasca, dar asta nu inseamna ca oricine poate sa si inteleaga ce citeste in Cartea lui Dumnezeu ..
  Nu sunt toate lucrarile pe care le fac oamenii si lucrari ale lui Dumnezeu „. Fiul lui Dumnezeu S-a aratat ca sa nimiceasca lucrarile diavolului. (1Ioan.3:8) Desigur, lucrarile bune sunt lucrarule lui Dumnezeu, acelea facute dupa Planul Lui si nu pot fi facute decat de catre omul lui Dumnezeu
  Unii L-au intrebat pe Isus :” „Ce sa facem ca sa savarsim lucrarile lui Dumnezeu?” (Ioan.6:28)
  „. Isus le-a raspuns: „Lucrarea pe care o cere Dumnezeu este aceasta: sa credeti in Acela pe care L-a trimis El.”
  Oricine recunoaste pe Dumnezeu intiparit in fiinta lui Isus Hristos (Evr.1:3) va crede in ceea ce au facut si au vorbit trimisii Lui , adica apostolii si proorocii lui Hristos, ( proorocii nou testamentari, care sunt diferiti de proorocii din vechime ) pe care El i-a randuit in Biserica (1Cor.12:28)
  Eu cred ca fratele Branham a fost un om trimis de Dumnezeu si datorita faptului ca Isus a poruncit primilor oameni trimisi de El : ,”Sa nu mergeti pe calea paganilor si sa nu intrati in vreo cetate a samaritenilor; ci sa mergeti mai degraba la oile pierdute ale casei lui Israel. Si pe drum, propovaduiti si ziceti: „Imparatia cerurilor este aproape!” Vindecati pe bolnavi, inviati pe morti, curatati pe leprosi, scoateti afara dracii. Fara plata ati primit, fara plata sa dati.
  Din cate stiu eu, Branham s-a straduit toata viata sa faca aceste lucrari ale lui Dumnezeu ,( dovada sunt si cele peste 1200 de predici inregistrate pe care le-a vorbit calatorind in toata USA si peste granitele ei ) mai degraba decat lucrarile omenesti pentru firea pamanteasca, .si nici pe acelea nu le-a neglijat, cum pretind unii carcotasi .
  Predicile fratelui Branham sunt adresate oamenilor lui Dumnezeu , de aceea nu pot fi intelese de nici unul angajat in lucrarile diavolului. , oricat de mult le-ar studia, , fiindca in studiul lui va fi orbit de lucrurile firii pamantesti, pe care le iubeste si le cauta cu lumanarea .

  • Nu va dati seama cat de bine se potrivesc cuvintele Domnului Isus Hristos despre cunoasterea tainelor Imparatiei , care nu sunt date tuturor, ci pentru altii ramam doar ca vorbire in pilde, pentru ca „macar ca vad, sa nu vada, si macar ca aud, sa nu inteleaga.” (Luc.8:10) pentru acei care-si zic si se falesc ca sunt Ex- mesaj ?

   • Ex mesaj zice:

    Ati confisca mantuirea tuturor, daca ati putea, doar ca sa va aparati ideile voastre vis a vis de ceea ce Branham a spus sau nu a spus.
    In final Mantuirea nu sta in ideile tale sau ale altora.

    Fiul lui Dumnezeu sa arata sa nimiceasca puterea -minciunii- celui rau!

    Omule, oricat te chinui, nu poti transforma predicile mincinoase si plagiate ale lui Branham, in adevar. A fi duhovnicesc nu inseamna a tolera minciuna lui Branham. Aia e ignoranta, nu spiritualitate

    Cui ii pasa, in final, de ceea ce crezi tu cat timp nu ai dovedit nimic in legatura cu asta.

    Voi branhamistii si frankistii aveti o imensa problema. Iata problema adevarata:
    Voi nu stiti inca faptul ca Duhul Sfant este Duhul Adevarului si ca Dumnezeu nu poate minti. Il faceti pe Dumnezeu dupa chipul si asemanarea lui Branham, deoarece inca nu L-ati vazut spiritual vorbind, si nici nu L-ati cunoscut.

    Ia faceti invers. Aduceti-l pe Branham si ideile lui la Dumnezeu si la Cuvant, la cercetare, si vedeti ca nu va rezista. De ce nu faceti asta? DE FRICA! DE LASITATE!

    E simplu. Cuvintele lui Branham il osandesc pe el insusi si Cuvantul lui Dumnezeu la fel, il contrazice 100% pe Branham. Nu exista NICI O TEMA NICI UN SUBIECT IN CARE CUVANTUL SA NU IL CONTRAZICA PE BRANHAM, sau Branham sa minta ca el a descoperit.
    Oricat incercati sa ii dati lui Dumnezeu chipul lui Branham, cine L-a cunoscut pe Domnul, Pastorul cel Bun, stie bine ca Branham este un lup rapitor.

 4. Revin cu intrebarea, daca vrei sa ne spui si noua ideea (in esenta) la care te-ai referit in acest articol?

 5. Cartea biblica Rut nu este doar o poveste frumoasa . Daca am luat seama la Mesajul orei, cand fratele Branham ne-a spus ca Vechiul Testament este preumbrirea Noului, , ( asa cum trebuie sa intelegem prevederile Legii ” care sunt umbra lucrurilor viitoare, dar trupul este al lui Hristos.” (Col.2:17) ( Evrei 8.5; 10.1) si daca am ascultat predicile lui cu inima sincera si iubitoare de Cuvant, am fi putut sa pricepem taina pe care ne-a dezvaluit-o proorocul, prin afirmatia „Asa vorbeste Domnul, Rascumparatorul tau, Cel ce te-a intocmit din pantecele mamei tale: „Eu, Domnul, am facut toate aceste lucruri, Eu singur am desfasurat cerurile, Eu am intins pamantul. Cine era cu Mine? (Isa.44:24)Asa vorbeste Domnul, Rascumparatorul tau, Sfantul lui Israel: „Eu, Domnul Dumnezeul tau, te invat ce este de folos si te calauzesc pe calea pe care trebuie sa mergi! (Isa.48:17)
  Eu voi da asupritorilor tai sa-si manance carnea, si se vor imbata ca de must de insusi sangele lor. Si va sti orice faptura ca Eu sunt Domnul, Mantuitorul tau, Rascumparatorul tau, Puternicul lui Iacov.” (Isa.49:26)
  caci Facatorul tau este barbatul tau: Domnul este numele Lui, si Rascumparatorul tau este Sfantul lui Israel. El Se numeste Dumnezeul intregului pamant, (Isa.54:5)
  Intr-o izbucnire de manie, Imi ascunsesem o clipa fata de tine, dar Ma voi indura de tine cu o dragoste vesnica, zice Domnul, Rascumparatorul tau. (Isa.54:8)
  Vei suge laptele neamurilor, vei suge tata imparatilor; si vei sti astfel ca Eu sunt Domnul, Mantuitorul tau, Rascumparatorul tau, Puternicul lui Iacov. (Isa.60:16)
  Astfel , in povestea lui Naomi, care este Biserica ( cazuta ) in apostazie,, avand nevoie de o ruda de sange sa-i rascumpere mostenirea, Rut este Mireasa venita dintre Natiuni ca sotie pentru Boaz, care este preumbrirea Domnului Isus Hristos, din semintia lui Iuda .
  Tot la fel este si povestea lui Iosif , pe care nimeni nu a prezentat-o mai frumos decat fratele Branham, in predicile lui. . Numai cine le-a citit, asa cum am spus mai sus, cu o inima iubitoare de Cuvantul lui Dumnezeu, stie sa recunoasca adevarata lor valoare si importanta pentru ridicarea nivelului credintei necesara copiilor lui Dumnezeu care traiesc in aceste vremuri de pa urma
  Cine are intelepciune primita de la Dumnezeu va intelege legatura intre toate versetele pe care le-am citat in articol si in comentarii si va sti sa traga concluzia justa : Domnul nostru Isus Hristos este Taina lui Dumnezeu ascunsa in toate Scripurile, dar descoperita acum Copiilor Lui alesi si preaiubiti si din cauza motivului ca sunt samanta lui Abraham
  „Caci negresit, nu in ajutorul ingerilor vine El, ci in ajutorul semintei lui Avraam. (Evr.2:16)
  Adevarat si adeverit va spun : Mesajul orei ne-a aratat cine suntem, de unde venim si unde ne ducem noi, aceia care am devenit crestini prin botezul in apa ,facut la o varsta constienta ,in Numele Domnului Isus Hristos si am primit botezul Duhului Sfant atunci cand am crezut Cuvantul vorbit
  „. Si noi va aducem vestea aceasta buna ca fagaduinta facuta parintilor nostri, Dumnezeu a implinit-o pentru noi, copiii lor inviind pe Isus; dupa cum este scris in psalmul al doilea: „Tu esti Fiul Meu, astazi Te-am nascut.”( Fapte 13 32-33)
  Vestea aceasta buna este in legatura cu nasterea noastra din nou , fiindca „Noi deci, prin botezul in moartea Lui, am fost ingropati impreuna cu El, pentru ca, dupa cum Hristos a inviat din morti, prin slava Tatalui, tot asa si noi sa traim o viata noua. (Rom.6:4)
  fiind ingropati impreuna cu El, prin botez, si inviati in El si impreuna cu El, prin credinta in puterea lui Dumnezeu care L-a inviat din morti. (Col.2:12)

 6. Ex mesaj zice:

  Behaitule ai zis ceva ce mi-a starnit un ras de ma doare burta:
  „Daca am luat seama la Mesajul orei, cand fratele Branham ne-a spus ca Vechiul Testament este preumbrirea Noului…”

  Nu ca nu e adevarat, ci cum ai spus-o tu, asa de parca ce ne-am fi facut noi toti fara Branham. Ai zis-o ca si cum fara Branham tu nu stiai, nici eu si de fapt nimeni nu afla, ca VT este preumbrirea NT. Ce norocosi si binecuvantati suntem datorita lui Branham. Fara el nu stiam ca peste 100 din profetiile din VT s-au implinit in NT si inca se vor mai implinii. :))))

  Ai nevoie -si tu si ceilalti- de un tratament urgent-urgent impotriva PROSTIEI SI A IGNORANTEI.
  Dar iti multumesc ca datorita tie am ras foarte bine azi. Nu in fel batjocoritor, ci asa de comedie ca sunteti nostimi, sunteti funny si mai ales sunteti ignoranti pana la Dumnezeu. Vorba lui tata „pana la Dumnezo”.

  • Ce-am fi facut noi toti fara Branham ? Raspunsul meu este simplu, ” la mintea berbecului ” : eu, in primul rand, dupa cate ma cunosc pe mine insumi, nu as fi stiut nimic despre adevarurile biblice , iar tu, dupa cate te cunosc, nu ti-ai fi putut manifesta frustralie pe care le-ai acumulat datorita gandurilor negative care izvorasc dintr-un cuget necurat si pe care le-ai preluat cu premeditare si le prezinti cu emfaza de om laudaros prin injosirea altora , nestiind ca lauda de sine nu miroase-a bine .

   • Ex mesaj zice:

    Exista sute de studii despre preumbrirea si profetiile din VT incepand cu catolicii, evanghelicii si pana la penticostalisi altii.
    Faptul ca ai fost un om care nu a studiat aceste lucruri inainte de Branham, nu inseamna ca Branham a revelat aceste idei. Asta e pura ignoranta. Este pur si simplu o situatie de tot rasul.
    Omule draga, asta aste Everestul prostiei si a ignorantei religioase a celor de la Mesaj sa spui fraze de genul: „….datorita lui fratele Branham care prin mesajul orei ne-a aratat ca…..”
    Oridecate ori spui asa ceva de fapt minti. Cu intentie sau nu asta deja tu stii, nu te pot judeca.
    Dar astea sunt prosteli numai pentru cei care nu au pus mana pe alte carti, numai pentru oameni nedocumentati, oameni care iubesc mediocritatea si confunda simplitatea cu PROSTIA, si pe care ii puteti pacali usor cu asemea minciuni.

    Si apropo de injosit. Frate, in 25 de ani NU AM VAZUT SA existe miscare religioasa care sa injoseasca mai mult pe alti oameni asa cum o fac gruparile care cred mesajul orei, si pe Branham.
    Chiar si ei intre ei se insosesc.

    Branhamistii urasc si injosesc pe frankisti. Frankistii mai aprigi urasc pe branhamisti si pe tunetisti si fiecare intre ei. Samanta urii de la Branham domina vietile acestor oameni. Tristi, nefericiti, incruntati mereu, depresivi, agitati, nevrotici, mereu vor fi gata sa atace si sa loveasca pe oricine nu le impartaseste ideile. Sunt deformati emotional de la urletele lui Branham impotriva altora. Multi dintre ei oameni buni care inainte sa vina la mesaj erau calzi, buni, veseli, frumosi la suflet si spirit au ajuns ca niste lacasuri pentru spiritele rele eliberate de Branham si ideile lui toxice.

    Mai omule, tocmai Branham a inceput cu injosirea. El a semanat discordie. El a semanat samanta rea dupa ce Samanatorul a semanat Samanta lui Evanghelia.

    El a inceput cu ura fara limita impotriva femeilor si a altor crestini. Branham a inceput cu obsesia lui impotriva a tot ce este diferit de el. Asta dovedeste ca a fost intradevar cum a spus el ne-a spus ca este. Nevrotic. Bolnav psihic.

    Si voi toti ii duceti mesajul urii (nu al orei) pretutindeni. Asa ca nu imi vorbi mie de injosit.

    Faptul ca noi am descoperit ca Branham si mesajul este fals nu inseamna injosire. Inseamna eliberare.

    • Esti un mincinos deliberat, nu un om ” eliberat ” Esti prizonier fara scapare a unor idei asa zis ” revolutionare „, care nu-s decat idei de razvratire impotriva invataurii pe care Dumnezeu a dat-o copiilor Sai, semintiei lui Abraham nascuta prin si pentru fagaduinte divine , prin Biblie . Deci, te poftesc sa-ti vezi de viata ta, pe care singur ti-ai scos-o de sub grija lui Dumnezeu, luand-o ” in mainile tale ” pe care incep sa se vada pete de sange ale victimelor cazute in cursa diavolului care te conduce ,ca sa le atragi in ea . Dumnezeu , insa , ti le va cere din mana ta , si atunci te vom vedea cum te vei ” descarca ” Celor care sunt tentati sa dea crezare barfelor tale, le recomand sa asculte predica Rascumparatorul Rudenie ( The Kinsman Reedemer )

     • Ex mesaj zice:

      Fagaduintele biblice date semintei lui Avraam si altor profeti se refera exclusiv si sunt pentru oricine va crede in El si in Jertfa Lui. Nu are nici o singura legatura cu Branham si ideile lui despre nu stiu cine si nu stiu ce. Nici o legatura. Planul lui Dumnezeu este in Cristos si e pentru oricine, nu e pentru branhamisti.

      Toti suntem victimile minciunilor lui Branham. Si sangele victimelor lui Jim Jones si alte bestii de la mesaj, sunt pe mainile lui Branham. Inclusiv tu esti o victima. Doar ca inca nu o stii. Sper sa iti revii anul asta sa te intorci la Evanghelie.

      Pe toti ii alungi treptat. Foarte bine.

      Dar sa stii ca oamenii nu mai sunt atata de prosti si naivi mai Nelutule draga, ca sa nu poata face diferenta intre realitate si fals.

      Vei ramane ca tu singur sa iti comentezi pozitiv propriile articole si sa le lauzi.
      Succes!

 7. Ex mesaj zice:

  Cum a furat Branham povestea vietii unui vecin de al lui, chiar de langa el?

  http://mesajul.blogspot.ro/2017/07/cum-furat-imitatorul-branham-inca-o.html

  Deci Branham nu la plagiat doar pe Larkin, pe Jesus Only, pe adventisti, etc ci o parte importanta din povestirile lui despre sine, a fost de fapt copia unui predicator de acolo din Louisville, Kentucky.

  Botezul la raul Ohio cu voce divina care insarcineaza, idea anti trinitara, anti denominationala si multe altele…in mod INCREDIBIL, erau povestile de viata si credinta ale altui predicator, nu a lui Branham…oare de ce nu ma mir totusi…stim ca Branham asta facea. Copia, plagia, fura, lansa intamplari inchipuite, nu adevarate.

 8. Pe cine crezi tu ca mai intereseaza povestile despre Branham-ul tau mincinos? Ma mir ca nu te-ai saturat sa-i tot cauti in coarne ! Ala nu-i fratele meu, si te rog sa dispari , cu el cu tot, de pe blogul meu , ca daca nu ….. fac si eu ce-a facut Tata ”
  Fratele Branham al meu este cu totul altfel decat il descrii pe-al tau , eu il cunosc bine si despre al tau, de care ai zis ca esti scarbit, eu nici nu mai vreau sa aud pomenindu-se , macar .

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s