Ce taine a descoperit Branham ? ” Cine are o ureche, sa auda ce zice Bisericilor , Duhul „

Daca ai” studiat” blogul acesta, adica daca ai pus seama la ceea ce am scris in el si la ce au comentat cititorii care au avut bunavointa sa-si dezvaluie gandurile dupa citire , ai intalnit aceasta intrebare , uneori foarte insistenta ; ” Ce taine a descoperit Branham ? ”
Prin acest articol si prin cele care vor urma la care voi pune acelasi titlu, va voi transmite gandurile mele in masura in care eu am inteles Mesajul Orei, fiindca am observat ca majoritatea celor care pretind ca-l urmeaza nu sunt in stare sa depuna marturie pentru credinta lor .

Incep prin a scoate in relief faptul ca putini cititori ai Bibliei si ai Mesajului au observat un lucru ciudat la prima vedere , anume diferenta intre traducerea romaneasca facuta de Cornilescu si traducerea Cuvantului vorbit de fratele Branham . Va spun sincer ca nici eu nu as fi bagat in seama lucrul acesta daca nu mi-ar fi atras atentia, in mod batjocoritor, un frate baptist caruia i-am dat , cu ani in urma cand inca nu fusesem exclus din comunitatea respectiva, sa citeasca cartea ” Cele sapte epoci ale Bisericii „.Acel frate a zis ca ori traducatorul, ori scriitorul, adica fratele Branham , era un om incult , fiindca nu este corect sa zici ” cine are o ureche „. Si aceasta a fost singurul ecou de la el , in urma citirii , ceea ca m-a surprins in mod foarte neplacut , fiindca, pe plan firesc, a trebuit sa-i dau dreptate . Era atunci anul 1982
Insa dupa un timp, cand am primit si eu o Biblie versiunea King James, in limba engleza, am vazut ca intr-adevar acolo scrie ” an ear ” = o urecche , nu ” ears „= urechi .
” He that hath an ear, let him hear what the Spirit saith unto the churches „
Mi-a venit atunci imediat in minte expresia populara ” intra vorbele printr-o ureche si ies pe cealalta „, ceea ce inseamna ca unii oameni nu tin seama la cele auzite . ” Cine citeste, sa inteleaga ” , adica, cine primeste Mesajul, sa-l judece cu inima primita de la Dumnezeu , daca intr-adevar are parte de fagaduintele Lui :
„Lepadati de la voi toate faradelegile prin care ati pacatuit, faceti-va rost de o inima noua si un duh nou. Pentru ce vreti sa muriti, casa a lui Israel? (Ezec.18:31)
Va voi da o inima noua si voi pune in voi un duh nou; voi scoate din trupul vostru inima de piatra si va voi da o inima de carne. (Ezec.36:26)

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

nimic

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.