Descifrand tainele Bibliei prin autointerpretare : „…va spun ca ingerii lor in ceruri vad pururi fata Tatalui Meu”

Descoperirea tainelor lui Dumnezeu prin invatatura Mesajului orei referitoare la faptul ca Biblia se talmaceste prin propriile cuvinte scrise in ea de oameni calauziti de Duhul lui Dumnezeu ne face astazi constienti de identitatea , de originea si de destinatia noastra – adica cine suntem, de unde venim si unde ne ducem .
Asa rau si mizerabil cum este fratele William Branham catalogat de prietenii nostri comentatori pe acest blog si pe acelea ale lor ( ma refer la Abel, Max, Lica , etc.)prin el Dumnezeu ne-a aratat ca Isus Hristos este adevarata Lui fata intiparita pe un trup omenesc , precum ni L-a prezentat si apostolul care a scris :” El, care este oglindirea slavei Lui si intiparirea Fiintei Lui si care tine toate lucrurile cu cuvantul puterii Lui, a facut curatarea pacatelor si a sezut la dreapta Maririi in locurile preainalte ” (Evr.1:3) „El este chipul Dumnezeului celui nevazut, Cel intai nascut din toata zidirea. „(Col.1:15) De asemenea, Isus insusi a spus despte Sine : ” „De atata vreme sunt cu voi si nu M-ai cunoscut, Filipe? Cine M-a vazut pe Mine a vazut pe Tatal. Cum zici tu, dar: „Arata-ne pe Tatal”? (Ioan.14:9)
Cine-or fi ingerii acelor micuti care vad pururi, in cer, Fata lui Dumnezeu ?
aceia care au citit sau ascultat si au crezut Mesajul orei stiu precis despre cine este vorba in acest verset . Pentru cine nu stie inca, voi reveni cu detalii intr-una din zilele urmatoare . De fapt, am dezvaluit deja aceasta taina intr-un comentariu la blogul ” Conversatii despre Dumnezeu wordpress.com ”
Copiez de acolo :
In Biblie este scrisa si aceasta descoperire pe care a primit-o Pavel : ” Iata, va spun o taina: nu vom adormi toti, dar toti vom fi schimbati, intr-o clipa, intr-o clipita din ochi, la cea din urma trambita. Trambita va suna, mortii vor invia nesupusi putrezirii, si noi vom fi schimbati. (1Cor.15:51+52)
Si nu numai atat, dar descoperirea tainei a mers si mai departe, anume ca” schimbarea noastra la fata ” ( sarbatoarea tinuta de ortodocsi ) va fi identica cu aceea a Mantuitorului, adica noi vom avea chipul din tinerete , ca la 20 de ani . Stau marturie mai multe poze facute la moartea unor crestini, pe negativul carora a aparut ca o holograma a lor din vremea cand erau tineri , aceasta fiind ” teofania ” lor, sau ” ingerul ” care venise dupa ei la incheierea drumului in aceasta lume .
Cherie a scris : „.citez din Ev.Matei 23
• Despre înviere
” În aceeaşi* zi, au venit la Isus saducheii, care** zic că nu este înviere
Ioan 20:9;
………………………………………………………
• 30 Căci, la înviere, nici nu se vor însura, nici nu se vor mărita, ci vor fi* ca îngerii lui Dumnezeu în cer.
• * 1 Ioan 3:2;
• 31 Cât priveşte învierea morţilor, oare n-aţi citit ce vi s-a spus de Dumnezeu, când zice:
• • 32 ‘Eu* sunt Dumnezeul lui Avraam, Dumnezeul lui Isaac şi Dumnezeul lui Iacov’? Dumnezeu nu este un Dumnezeu al celor morţi, ci al celor vii.”
Cine a vazut si stie cum sunt ingerii ??? Exiosta si ingeri decazuti …. ”

„Cateva explicatii la versetele pe care le-ai citat :
saducheii erau o „partida ” care avea credinte gresite, iar urmasii lor continua si astazi sa interpreteze Tora in aceeasi maniera . Ma gandesc ca dupa unii ca ei s-a luat si Abel, prezentandu-le gandurile care n-au nimic de-a face cu descoperirea data de Domnul Isus Hristos .
Cuvantul ne spune ca ” vor fi ca ingerii lui Dumnezeu in cer ” nu ca si aceia care ” au fost aruncati pe pamant ”
Fiindca , dupa cum am aflat prin descoperirea adusa de Mesajul orei, doar fiii lui Dumnezeu au ” ingerii lor , care vad pururi fata Domnului „,( Matei 18.10) cu alte cuvinte, au ” teofania,” sau trupul de slava care-i asteapta dupa ce-l parasesc pe acesta de tarana . Oamenii care nu primesc mantuirea sau salvarea din pacat au totul aici pe pamant, fara nici un viitor , dupa moartea fizica , fiindca duhurile lor sunt cele ale ingerilor cazuti , care si-au trait traiul si si-au mancat tot malaiul .
Citatele urmatoare certifica ce-am spus in comentariul anterior : ” Si gemem in cortul acesta , plini de dorinta sa ne imbracam peste el cu locasul nostru ceresc ” (2. Cor. 5.2), locas la care s-a referit si Domnul Isus Hristos, vorbind ucenicilor : ” In casa Tatalui Meu sunt multe locasuri; daca nu ar fi asa, v-as fi spus .Eu ma duc sa va pregatesc un loc ”
(Ioan 14.2)
” Chiar in cortul acesta, deci, gemem apasati ; nu ca dorim sa fim dezbracati de trupul acesta,ci sa fim imbracati cu trupul celalat peste acesta, pentru ca ce este muritor in noi sa fie inghitit de viata „(2 Cor.5.4) „

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.