Pacatul originar Lumea stie, lumea -l cunoaste, lumea-l practica in continuare, dar ramane inconstienta de faptul acesta, desi Cuvantul lui Dumnezeu a clarificat situatia de la inceput, in Cartea Genezei – Partea – 4 –

Cuvantul lui Dumnezeu se transpune pe de-a ‘ntregul si cu acuratete in realitatea materiala Oamenii pot sa cunoasca lucrul acesta prin toate cele 10 sinturi cu care i-a inzestrat Dumnezeu .
Insa noi toti venim pe lume cu handicapuri, „avand mintea intunecata, fiind straini de viata lui Dumnezeu, din pricina nestiintei in care se afla in urma impietririi inimii lor. (Efes.4:18) Pavel ne-a mai spus si ca” noi suntem lucrarea Lui si am fost ziditi in Hristos Isus pentru faptele bune pe care le-a pregatit Dumnezeu mai dinainte, ca sa umblam in ele.
De aceea, voi, care altadata erati Neamuri din nastere, numiti netaiati imprejur de catre aceia care se cheama taiati imprejur, si care sunt taiati imprejur in trup de mana omului: aduceti-va aminte ca in vremea aceea erati fara Hristos, fara drept de cetatenie in Israel, straini de legamintele fagaduintei, fara nadejde si fara Dumnezeu in lume.
Oamenii care sunt considerari a fi ” de stiinta „, au ajuns si ei la concluzia ca omul provine dintr-un animal, enuntand falsa teorie a evolutiei, prin care incearca sa excluda pe Dumnezeu din tabloul creatiei . Dar Biblia dovedeste ceea ce este corect, adica faptul ca omul s-a hibridizat pe sine insusi la inceput , si astazi vedem ca ” stiinta ” lui face acelasi lucru, pregatind organe de inlocuire crescute in porci prin implantare de ADN uman in embrioni de animal . Ei nu pot accepta realitatea vindecarilor divine, faptul ca Domnul Insusi , Cel care a creat omul a pregatit de la inceput si are la indemana oricand remediul nedureros si instantaneu chiar pentru o ” reparatie capitala „Si El nu are trebuinta sa-I faca cineva marturisiri despre niciun om, fiindca El insusi stie ce este in om atat in partea fizica cat si in aceea morala, (Ioan.2:25) El a fagaduit ca va reface trupurile noastre descompuse prin moarte in imaginea pe care am avut-o pe cand eram in floarea varstei prin procesul de inviere, cand ne va chema la viata eterna prin Cuvant, strigandu-ne pe numele nostru cel nou iar noi vom raspunde prin Glasurile celor sapte tunete .
Continuare …dupa ce ma intorc de la munca

Reclame

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Pacatul originar Lumea stie, lumea -l cunoaste, lumea-l practica in continuare, dar ramane inconstienta de faptul acesta, desi Cuvantul lui Dumnezeu a clarificat situatia de la inceput, in Cartea Genezei – Partea – 4 –

  1. Pingback: Ce au spus Glasurile celor sapte tunete –ll – | behaitul oilor si Glasul Pastorului

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s