Pe cine atrage Dumnezeu si pe cine respinge El ? Si cum putem sa-i cunoastem pe unii si pe ceilalti ?

Eu cred ca in Biblie gasim raspunsul si la aceste intrebari , fiindca ea este Cartea Vietii despre care citim ca in ea este scris de dinainte de intemeierea lumii numele unora dintre oamenii care au trait si vor mai trai pe pamant , si de asemenea citim ca numele altora a fost sters din Carte sau n-a fost scris niciodata in ea .
Cine vrea cu adevarat sa afle adevarul despre sine insusi, este rugat sa cerceteze si sa ne ajute sa prezentam acest subiect delicat
Cine a luat seama la faptul ca fratele Branham ne-a vorbit despre aceste lucruri si ne-a spus cum ne regasim numele nostru , daca este scris ?

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

37 de răspunsuri la Pe cine atrage Dumnezeu si pe cine respinge El ? Si cum putem sa-i cunoastem pe unii si pe ceilalti ?

 1. cherie zice:

  Unde scrie în biblie că Dumnezeu respinge pe cineva? Dumnezeu nu respinge pe nimeni, noi oamenii îl respingem, îl căutăm sau îl acceptăm în forme personale.
  Scrii:
  Cine vrea cu adevarat sa afle adevarul despre sine insusi, este rugat sa cerceteze si sa ne ajute sa prezentam acest subiect delicat
  Fiecare om are propria viziune despre Dumnezeu funcţie de credinţa personală sau, în cazul când se leagă de textul bibliei aşa cum ceri, de felul cum interpreteză fiecare textul bibliei. Să reproduci niste citate scoase din context nu mi s-a părut niciodată corect. Dar ca subiect de discutie… sunt curioasă ce spun alţii…

  • „Să reproduci niste citate scoase din context nu mi s-a părut niciodată corect.”

   Aşa zic şi eu, dar ce să faci dacă atâta poate? Se auto-limitează, îşi amputează singur creierul ca să pară evlavios, sau poate îi e frică că îl dă afară Domnul Dumnezeu, ca pe Eva din grădină, dacă se apucă să îşi activeze neuronii…

 2. Daca ai citi, ai gasi mai multe marturii , intre care si acestea:
  dupa cum este scris: „Pe Iacov l-am iubit, iar pe Esau l-am urat.” (Rom.9:13) „V-am iubit, zice Domnul! Si voi ziceti: „Cu ce ne-ai iubit?” Nu este Esau frate cu Iacov? – zice Domnul; totusi am iubit pe Iacov, si am urat pe Esau, i-am prefacut muntii intr-o pustietate, si mostenirea lui am dat-o sacalilor din pustiu. (Mal.1:2-3)
  ” Cand a vazut Simon ca Duhul Sfant era dat prin punerea mainilor apostolilor, le-a dat bani
  si a zis: „Dati-mi si mie puterea aceasta, pentru ca peste oricine-mi voi pune mainile sa primeasca Duhul Sfant.” Dar Petru i-a zis: „Banii tai sa piara impreuna cu tine, pentru ca ai crezut ca darul lui Dumnezeu s-ar putea capata cu bani!Tu n-ai nici parte, nici sort in toata treaba aceasta, caci inima ta nu este curata inaintea lui Dumnezeu. (Fapt.8:18-21)
  „Apoi va zice celor de la stanga Lui: „Duceti-va de la Mine, blestematilor, in focul cel vesnic care a fost pregatit diavolului si ingerilor lui! (Mat.25:41)
  ” dar spre Cain si spre jertfa lui n-a privit cu placere. Cain s-a maniat foarte tare si i s-a posomorat fata. Si Domnul a zis lui Cain: „Pentru ce te-ai maniat si pentru ce ti s-a posomorat fata Nu-i asa? Daca faci bine, vei fi bine primit; dar daca faci rau, pacatul pandeste la usa; dorinta lui se tine dupa tine, dar tu sa-l stapanesti.” (Fac.4:5-7)

 3. Tinand cont de faptul ca Dumnezeu va pedepsi pe cei nelegiuiti, ( daca n-a crutat El lumea veche, ci a scapat pe Noe, acest propovaduitor al neprihanirii, impreuna cu alti sapte insi, cand a trimis potopul peste o lume de nelegiuiti; inseamna ca Domnul stie sa izbaveasca din incercare pe oamenii cucernici si sa pastreze pe cei nelegiuiti, ca sa fie pedepsiti in ziua judecatii: (2Pet.2:5+ 9)” cum impacam, in mintea noastra, faptul acesta cu fagaduinta Domnului Isus Hristos : ” Si dupa ce voi fi inaltat de pe pamant, voi atrage la Mine pe toti oamenii.” – (Ioan.12:32)

  • Păi vezi? Dacă zice că îi atrage pe toţi, unde mai e problema?

   • Problema este ca nu toti care se misca pe doua picioare sunt oameni adevarati Este vorba de oamenii pur sange, nascuti din Adam, dupa nasterea celui de-al treilea lui fiu, numit Set , si de oameni cu sange de animal, nascuti din Sarpele cel vechi, prin samanta capatata de Eva inainte de impreunarea cu Adam..
    Nu Adam este acela care a pus numele acelei fiinte numita de Eva ” un om capatat de la Domnul” ( nu de la Adam ) caruia tot ea i-a pus si numele : Cain . Despre Cain Biblia zice ca ” era de la cel rau si a ucis pe fratele sau ”
    Datorita faptului ca , de-a lungul veacurilor, sangele s-a amestecat in mod ingrozitor, , desi Cuvantul Domnului a interzis acel amestec, a venit pe pamant Fiul Omului, cu sange curat, nascut fara dorinta sexuala , prin fecioara Maria, ca sa sfinteasca pe cei alesi de Dumnezeu sa redevina iarasi copiii Lui., al caror nume a fost scris in Cartea vietii inainte de intemeierea lumii fizice ,

    • Dragi OAMENI BUNI. O vedeţi scrisă cu ochii voştri, dacă Behăitul nu o va modifica sau şterge:

     Permiteţi-mi să vă prezint: „MIZERIA OREI” aşa cum a fost „DESCOPERITĂ” de PROFETUL MINCIUNOS WILLIAM BRANHAM

     –––––––––––––––––––––––––––––––––-
     Nu toţi oamenii sunt UMANI, ci o parte sunt cu SÂNGE ANIMAL, născuţi din „Şarpele cel Vechi”.
     De fapt, UMANI sunt doar cei care acceptă pretenţiile Liderului de Sectă.
     Majoritatea covârşitoare a bipezilor vorbitori de pe planetă sunt aşadar doar nişte ANIMALE.
     Nu, de fapt nu sunt nici animale, sunt DEMONI întrupaţi.
     Acesta este MESAJUL NAZIŞTILOR!!!!!!!!!!!
     Dacă majoritatea nu sunt oamni, ci animale, sau demoni, de ce să nu îi tratăm ca atare? Că doar îşi merită soarta?
     Să îi OMORÂM pe toţi, să îi băgăm în camere de gazare, să îi aruncăm la groapa comună.
     Poate că o se uite şi Iehova Sângerosul cu bunăvoinţă la noi, dacă îi facem un serviciu?
     –––––––––––––––––––––––––––––––––-

     Aceasta a făcut WILLIAM BRANHAM. S-a făcut vinovit de GENOCID, pentru că a UCIS CU SABIA GURII SALE SPURCATE TOATĂ AMERICA ŞI TOATĂ OMENIREA.

     Aceasta au făcut urmaşii lui, pedofilul nazist precum PAUL SCHAFER care a primit „Mesajul” direct de la singurul îndreptăţit şi autorizat să îl răspândească în lume, „Robul credincios” Ewald Frank.

     Si altii, precum JIM JONES care a dus cam o mie de oi la pierzare. Şi homosexualul LEO MERCER, cel care l-a făcut „profet” pe Branham, a instituit de asemenea un „Parc” al terorii…

     Aşa că nu mă vei opri tu nici nimeni să sciu tot ce ştiu despre acest Profet Ticălos şi „Mesajul” său odios şi dezumanizant.

     • Abele, iarasi ai dat in bara cu gandurile tale ai ajuns srantit la cap ! Mesajul ne spune ca toti oamenii au sangele amestecat, fiindca toti ne-am nascut in pacat, niciunul macar nu suntem curati. Mesajul ne-a invatat, conform Bibliei, ca numai sangele lui Isus Hristos ne poate curati si astfel sa primim dreptul de-a ne numi iarasi copiii lui Dumnezeu
      Nazismul si ura de rasa este numai in mintea ta , care a inceput sa urasca Cuvantul care te face sa te dai singur de gol , dorind sa dispara adunarea fratilor tai, pe care i-ai parasit fara temei si te-ai ridicat cu razboi impotriva lor, pe baza de rapoarte mincinoase

     • Eu nu ma consider „necurat”. Nimeni nu are sânge „amestecat”, ai vazut tu transfuzie de sânge între om şi animal?

      Eşti o oaie mincinoasă! Nu Mesajul, ci Biblia ne-a invatat ca sangele lui Isus Hristos ne curateste, si ca prin el ne putem numi copii ai lui Elohim. Şi totul este doar la nivel meta-fizic, întrucât nu am văzut încă nici o moleculă din sângele fizic al lui Isus, care să se amestece cu sângele uman, şi să îl „cureţe”. Nu are nici o treabă cu planul material…

      Mesajul vostru a dat totul peste cap, a călcat Biblia în picioare. Nu este deloc cum zici tu, ci are aceleaşi rădăcini ca şi Nazismul şi Antropofobismul. De ce nu faci referire la cazurile enumerate („Colonia Dignidad” din Chile, „Peoples Temple” si „The Park”) care au rezultat din emanaţiile toxice ale Şarpelui Mason şi KuKluxKlan din Jeffersonville?

      Branham a zis: „În ACESTE ULTIME ZILE, ADEVĂRATA BISERICĂ vine la Piatra de Vârf, EA VA FI SUPER BISERICA, O SUPER RASĂ. În timp ce ei se apropie de marea Piatră de Vârf ei vor fi foarte asemănători Lui, ei vor fi chiar în imaginea Lui, pentru a fi uniţi cu El. Ei vor fi Una. Ei vor fi manifestarea Dumnezeului cel Viu. DENOMINAŢIILE NU POT PRODUCE NICIODATĂ ACEASTA. Ele vor produce crezurile şi dogmele lor amestecate cu Cuvântul şi vor produce un PRODUS HIBRID.” („Cuvântul Vorbit este sămânţa originală” 62-0318).

      Ce mai vrei? Este foarte clar! Doar cei de la „Mesaj” sunt adevărata Biserică şi aceasta este „SUPER BISERICA”, „SUPER RASA”.

      Branham nu pierde nici o ocazie să-i facă „CURVE” şi „GĂINI” sau „SĂMÂNŢA ŞARPELUI/DIAVOLULUI” pe toţi creştinii „DENOMINAŢIONALI”, adică cei care nu au acceptat ideile lui.

      Tot „Mesajul” se bazează pe frică, aceea că dacă cineva nu acceptă o iotă din cele spuse de „Profet”, este foarte posibil ca să facă parte din tabăra Şarpelui. Şi, tot Mesajul defineşte că există oameni care s-au născut în această tabără şi că pentru ei este imposibil să mai fie mântuiţi, oricât de mult ar dori ei şi s-ar strădui. Este pur şi simplu „alegerea” lui Iehova cel Fioros, cine s-a născut în tabăra Şarpelui şi cine nu.

      Branhamiştii sunt cei mai nenorociţi oameni, pentru că ei niciodată nu au cum să ştie dacă nu cumva sunt „Sămânţa Şarpelui”. Pentru aceştia nu mai există absolut nici o mântuire, deoarece, după Branham, ei nu sunt OAMENI ci ANIMALE. Şi Isus nu şi-a dat viaţa pentru aceştia.

      Vedeţi nesiguranţa lor chiar în întrebarea de mai sus: „Unde putem vedea numele scris?” Cu alte cuvinte, cum pot eu ştii, dacă numele meu îmi este scris în Cartea Vieţii? Câte întrebări nu i s-au pus şi lui Branham, în legătură cu această „Carte” şi cu cea a „Vieţii Mielului”, şi dacă poţi fi înscris sau şters de acolo.

      Branham a spus că în „Cartea Vieţii Mielului” (şi doar aia contează) ai fost scris începând de la întemeierea lumii. Dar dacă eşti doar scris în „Cartea Vieţii” trebuie să umblii cu grijă, căci poţi să fii şters la orice oră din zi sau din noapte… 😉

      Ei se cred „SUPER RASA”, „MIREASA”, „ALEŞII LUI DUMNEZEU”, „CUVNTUL MANIFESTAT”, dar de fapt nu au nici o bază solidă. Au doar nevoie de alţii care să le spună că sunt „SPECIALI” în ochii lui Dumnezeu. Sunt nişte oameni foarte labili psihic. Fără DROGUL numit „MESAJ” nu mai pot trăi. Şi sunt oricând la mâna celor care îi conduc. Dacă nu se conformează sunt făcuţi praf de la amvon. Şi chiar şi cu ajutorul păstrorilor care le vorbesc după inima lor nu se pot ţine singuri pe picioare. Cum vine un vânt, o încercare, cum careva a călcat pe bec, sunt dărâmaţi, se văd „şterşi din cartea vieţii”, sunt vai de ei…

      • John zice:

       Cred ca aceeasi parere proasta ai si despre Domnul Isus cand le-a spus fariseilor din timpul lui „voi aveti de tata pe diavolul”. Ai putea sa-L acuzi asa cum o faci si cu Branham.

      • Sincer să fiu, nu l-am auzit pe Isus niciodată spunând aceasta. Şi nu mă iau după ce scrie unul sau altul… Şi chiar de-o fi spus aşa ceva, nu aş fi înţeles-o la propriu.

       În schimb pe Branham l-am auzit, nu doar odată…

       • John zice:

        Voi aveti de tata pe diavolul; si vreti sa impliniti poftele tatalui vostru. El de la inceput a fost ucigas; si nu sta in adevar, pentru ca in el nu este adevar. Ori de cate ori spune o minciuna, vorbeste din ale lui, caci este mincinos si tatal minciunii. (Ioan.8:44)

        La versetul acesta m-am referit. Dar cred ca stii Biblia si o intelegi mai bine ca mine.

       • Ştiu şi eu Biblia, dar cred că m-am exprimat clar: EU NU AM AUZIT

        Înţelegi tu, Cuvântul VORBIT e ce contează până la urmă, nu ce s-a scris…

 4. kosk zice:

  Marcu 14
  Si sculandu se in mislocul lor arhiereul l-a intrebat pe Iisus: Esti tu Hristosul Fiul celui Binecuvantat?
  Iar Iisus a zis: Eu Sunt si veti vedea pe Fiul Omului sezand de-a Dreapta Celui Atotputernic si venind pe norii cerului
  Iar Arhiereul sfasiindu-si hainele a zis; Ce trebuinta mai avem de martori?
  Ati auzit hula.Ce vi se pare voua? Iar ei toti au judecat ca El este vinovat de moarte.

 5. Da ce e Dumnezeu, MAGNET? Sa atraga pe unii si sa respinga pe altii?

 6. kosk zice:

  …Dumnezeu are toate atributele pozitive iar omul ca ca o fiinta intelifenta are liber arbitru sa aleaga intre doo cai; viata (mantuirea) sau moartea (sufletului -care este etern)..ca doar nu crezi ca tirani ca Nero Hitler Stalin Pol Pot Mao etc vor fi vecini cu tine in „rai”?

  • Sigur că nu cred. Cum să cred? Nu există aşa ceva ca „rai” sau „iad”. Şi nici „tiranii” enumeraţi de tine nu mai există. Acelea erau doar personalităţi vremelnice, nişte personaje, ROLURI trecătoare pe care le-au jucat nişte suflete eterne.

   Şi dacă sufletul este etern, nu are cum să existe nici „moartea sufletului”…

   Nu cred nici într-un DUMNEZEU BIPOLAR, alb şi negru, care atrage pe unii şi respinge pe ceilalţi. Sau doar într-un dumnezeu alb, bun şi într-un diavol negru…

   Mai degrabă cred că oamenii suferă de grave tulburări BIPOLARE şi şi-au creat fiecare dumnezei după chipul şi asemănarea lor…

   Despre Dumnezeu cred doar că este UNA (ECHAD) şi sufletele sunt la fel UNA şi sunt TOATE nişte „limbi de foc” din aceeşi energie conştientă, infinită

   Şi nu îmi pasă ce cred alţii ca tine…

   • Esti mincinos, Abel !Daca nu ti-ar pasa ce cred altii nu ti-ai mai vara botul pe aici , incercand sa corupi de la credinta pe cititorii mei.. Dar te asigur ca vei da faliment cat de curand in intreprinderea ta rea

    • Şarpe veninos şi ticălos, nu mă interesează deloc credinţa ta şi a verzei de cluj. Dar îmi pasă de OAMENII pe care tu încerci să îi înveninezi cu doctrinele mincinoase ale unui sociopat schizofrenic şi antropofob care a avut neruşinarea să se numească „Fiul Omului” şi „Cristos descoperit a doua oară”. Aşa că ţine-ţi căcărezele mioritice pentru tine, dacă nu vrei să ţi le returnez de fiecare dată când îmi dai ocazia…

 7. kosk zice:

  Ps Abele..
  ar fi util sa dezvolti subiectul despre „locomotivele”care trag umanitatea spre „mantuire (asa cum o intelegi tu) cine sunt acesti ‘supermeni”? eo am cautat prin cotloanele interneturilor si i am gasit…DAR sunt modele din ” trecute vremi de doamne si domnite”..alte modele recente nu am gasit poate ma iluminezi..

 8. BERNSCHUTZ Lucian zice:

  Frate drag unde putem vedea numele scris

  • In „Cartea Vieţii” 😀

  • In Cuvantul vorbit gasim explicatia aceasta simpla, capatata prin credinta in Cuvantul scris si inteles asa cum este ., a faptului ca viata din sangele uman a fost amestecata , prin nasterea din femeie, cu viata de animal provenita de la Sarpele cel vechi . De aceea Dumnezeu insusi a venit pe pamant ca sa locuiasca in ” Omul al doilea, „. (1Cor.15:47)care este din cer, dar nascut prin fecioara, si care a fost facut duh datator de viata (1Cor.15:45) si prin sangele Lui varsat in tarana in care s-au intors toti oamenii de pana la generatia actuala, s-o sfinteasca = curete , (Evr.9:22) si apoi, la sfarsitul timpului, sa-i cheme pe toti ai Lui la noua viata ” chemandu-i pe nume ” , dupa numele cel nou , care nu mai poate sa fie confundat, ( astazi sunt multi Ioni si multe Marii, de exemplu ) fiindca toti cei nascuti din nou si botezati cu Duhul sfant au aceasta fagaduinta, anume ca vor primi o piatra alba pe care este scris un nume pe care nu-l stie decat acela care-l primeste , si acela va fi chemat la inviere .

 9. kosk zice:

  Abel
  Tot tie..
  si totusi cine sunt „locomotivele care trag umanitatea spre mantuire
  ?” Pai sa ti dau cateva exemple din „trecute vieti…”.. Ioan Damaschin, Isaak Sirul, Thomas Aquino, Meister Eckhart, Maxim Marturisitorul, Ioan de Kuksa, Ioan Gura de aur, Justin Filosoful, Ioan Maxinovici, Francisc de Asissi, Sfintii Pustiei , Justin Popovici, Marcu al Efesului , etc, etc, etc..de care probabil nu ai citit/auzit (in Filocalii) in viata ta…da iute un search pe gogle ca sa pari si tu un atoatestiutor…

 10. kosk zice:

  Ps
  Tot tie..asa la repezeala caci sunt multe „locomotive” mas de 144.000 daca intelegi ce vreau sa spui..daca nu, nu, vezi-ti de viata ta banala, amigo, pe teresa la o bere cu amicii sa cujetati la sensul vietii (intre Cancan si Libertatea ce culoare au chilotii noului iubit al Danielei Crudu..:)))

 11. kosk zice:

  „kosk”e doar un pseudonim, il folosesc de 20 ani de interneturi, tu ai steaua lu David la avatar, esti evreu new age, puiule? nu cred..esti doar un adept al curentelor „spirituale” ce bantuie internetul.

  • Care David, cel din Biblia pentru copii? Cască-ţi ochii mai bine, nu am nici o stea la avatar.

   Şi nu înţeleg care e problema ta la ce curente spirituale ader eu? E fix treaba mea!

   Ţi-ai ales pseudonumele după cum ţi-e şi creierul, măi Kapuszta…

 12. kosk zice:

  tu chiar esti tampit? pai ai steaua in 6 colturi (cea de pe steagul Israelului) la avatar sau nu vezi bine (ai cataracta-albeata la ambii ochi) 1
  2.poti sa fi si adeptu lui Aleister Crowley , fix in 3 litere ma doare. dar imi plac mult discutiile in contradictoriu

  • Şi ce, dacă îmi puneam o ZVASTICĂ ziceai că sunt NAZIST?

   Simbolurile sunt mai vechi decât poveştile cu David sau nişte steaguri ce au apărut acu 70 ani…

   Eu nu sunt tâmpit, dar tu eşti chior şi nu vezi bine.

   Dă şi tu un click pe avatar, mai beleşte ochii şi după aia scobeşte pe net, dacă eşti curios…

 13. kosk zice:

  Ps
  o yantra androgina (simbol masonic preluat de la „poporul ales”) asta simbolizeaza avatarul tau dude..

 14. kosk zice:

  Pps
  zvastika e un simbol hindus, bah.. :)))

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s