Sa comparam ce se spune astazi despre fratele Branhm cu ce se presupune ca s-ar putea spune astazi despre apostolul Pavel

Cititi acest articol :
http://www.resursebiblice.ro/2012/%E2%80%9Cmaniati-va-si-nu-pacatuiti-%E2%80%9D-este-permisa-indignarea/

Reclame

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Sa comparam ce se spune astazi despre fratele Branhm cu ce se presupune ca s-ar putea spune astazi despre apostolul Pavel

 1. cherie zice:

  Anatema este un act de dezaprobare, de invinovatiresi de condamnare la respingere a cuiva. Cand anatemizezi pe cineva este ca si cum ai invinovati si ai condamna in numele tau pe acel cineva la un statut de pacatos. E ca si cum acel cineva a fost invinuit de tine, judecat si condamnat la respingere,ca avand obiceiuri rele din punctul tau de vedere. Doar un om poate arunca anatema, nu Dumnezeu….
  Anatemizarea nu functioneaza ca o obligatie la respingere decat doar in relatia anatemizat anatemizator ! . Doar cei care solidarizeaza cu anatema pot sa respecte anatema. Nu este ceva obligatoriu in numele lui Dumnezeu sau a lui Iisus.
  Omul nu are dreptul sa judece si sa condamne dar… anatema este un fel de judecata si condamnare permisa in relatiile bisericesti probabil ca urmare a exemplului de anatema facuta de Pavel ….
  Anatema nu are efect decat intre cel care anatemizeaza si cel anatemizat. Este un termen cu incarcatura strict religioasa. Biserca Catolica a anatemizat bisercica ortodoxa prin aruncarea anetemei asuora conducerii acesteia si reciproc, biserica ortodoxa a aruncat anathema asupra bisericii catolice prin anatemizatea conducerii bisericii catolice fata de care nu au vrut sa se supuna asa cum Pavel a aruncat anatema pe un alt apostol a lui Cristos si a rupt relatiile cu acesta deoarece nu asculta de el….
  Asta insa nu a impiedicat ca apostolul anatemizat sa nu aiba biserica lui care in numele lui Cristos sa nu il sustina si asta chiar daca istoric nu avem dovezi scrise. Si la fel, asta nu inseamna ca toti catolicii nu se inteleg cu ortodocsii sau ca nu poate intra un ortodox intr-o biserica catolica, si ca nu se mai colaboreaza intre catolici si ortodocsi in numele lui Iisus.
  Eu asta vad ! Anatema, adica respingerea, se mai ridica daca cei certati se inteleg dupa un timp, Afdica reiau relatiile chiar daca nu chiar de prietenie,…. nu se mai izoleaza si nu se mai critica….

 2. Interesant ! De unde stii lucrurile astea, ca eu n-am stiut pana acuma ce le- ai scris tu .

 3. Max zice:

  Un articol foarte interesant. Este o verificare foarte atenta si din pacate e adevarata ca multi oameni nu fac diferenta intre a isi inchipui ceva si a crede in ceva adevarat. Pot spune Slava Domnului din tot sufletul pentru claritatea ce am primit.
  http://mesajul.blogspot.ro/2017/06/rolul-inchipuirilor-in-viata-lui-branham.html

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s