Am fost apostrofat …….

https://dexonline.ro/definitie/apostrofare
……pentru ca admit ca sa fie publicate pe blog comentariile unora care urasc pe fratele Branham si vorbesc de rau Mesajul , pe care noi il apreciem ca fiind Cuvantul lui Dumnezeu pentru timpul acesta .
Vreau sa va spun ca motivul meu este unul personal, stiind ce inseamna a fi cenzurat ( sa-ti puna cineva fermoar cu lacat la gura ) fiindca opiniile tale, fie ele corecte ori gresite , nu se potrivesc cu ale altora care discuta pe aceeasi tema , prin internet . De fapt, eu urasc ” moderarea „, cum numesc unii acest urat obicei pe care l-am cunoscut pe vremea comunismului , fiindca aceasta pune frau informatiei exhaustive si garduri intre cei care cauta adevarul cu sinceritate .
Eu am invatat din Cuvantul lui Dumnezeu ca o alegere libera nu este posibila daca nu ne aste prezentat si binele si raul , in acelasi timp .
” Iau azi cerul si pamantul martori impotriva voastra ca ti-am pus inainte viata si moartea, binecuvantarea si blestemul. Alege viata, ca sa traiesti, tu si samanta ta, (Deut.30:19)
M-am intrebat de ce oare a lasat Dumnezeu pe om ca sa-si aleaga singur calea in viata aceasta scurta, fiind bine cunoscut ca suntem fiecare datori cu o moarte fizica ?
Si raspunsul pe care l-am gasit in acest verset imi arata ca este vorba despre o alta viata, aceea vesnica, in care nu trebuie sa intram fortat, ci cu bucurie si cu deplina incredintare ca dorim lucrul acesta si luptam ca sa fim primii care-l vom primi, sau cel putin in numarul acelora care ajung la rand inainte de terminarea stocului de Har Divin pastrat pentru samanta lui Abraham : Israelul dintre Neamuri
Din alt punct de vedere, am pornit la inceputul blogului cu gandul exprimat in afirmatia din rubrica ” About ” ( proorocie ? )ca vom auzi si behait de capra , citind acest blog . Ba inca Rodica Botan a zis ceva si despre ragetul magarului, in poezia pe care mi-a transmis-o la acel inceput. .
Sa nu ne fie cu suparare,( ranchiuna ) deci, ca unii oameni sunt inca incapabili sa deosebeasca stanga de drepta (Mat.25:33) si mereu vor sa se aseze in loc nepotrivit pentru starea lor de fapte (Luc.14:8-11)

Reclame

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Am fost apostrofat …….

 1. cherie zice:

  Apreciez in mod deosebit verticalitatea ta. Poti sa stergi comentariile care depasesc bunul simt dar nu sa opresti pe cei care nu sunt de acord cu tine sa isi spuna punctul de vedere, sau sa argumenteze cu ce anume nu sunt ei de acord …
  Cand ceva nu este clar lucrurile trebuie explicate, lamurite nu ascunse.

 2. Batranul Simeon, cand L-a binecuvantat pe pruncul Isus si familia lui, a zis :. Simeon i-a binecuvantat si a zis Mariei, mama Lui: „Iata, Copilul acesta este randuit spre prabusirea si ridicarea multora in Israel si sa fie un semn care va starni impotrivire. Chiar sufletul tau va fi strapuns de o sabie, ca sa se descopere gandurile multor inimi.” (Luc.2:35)
  Cine poate sa inteleaga aceasta profetie va sti si ce inseamna cuvintele pe care le-am subliniat , pentru un crestin autentic care traieste astazi pe pamantul celor vii
  „El a fost luat prin apasare si judecata. Dar cine din cei de pe vremea Lui a crezut ca El fusese sters de pe pamantul celor vii si lovit de moarte pentru pacatele poporului meu? (Isa.53:8)

  • Ex mesaj zice:

   Ai scris: , pe care noi il apreciem ca fiind Cuvantul lui Dumnezeu pentru timpul acesta.”
   Imi poti da un singur motiv pentru care voi apreciati ca mesajul -dovedit fiind fals si plagiat- este Cuvantul lui Dumnezeu?
   De ce oare nu apreciati ca Biblia este Cuvantul lui Dzeu? Ce are Biblia fals in ea ca nu o credeti si aveti nevoie disperata de surogatul branham?

   Ai scris ca noi vorbim de rau mesajul. Nu, nu am vorbit de rau mesajul, Am dovedit ca mesajul este rau, este fals si este furat de la altii de catre Branham. Ar trebui sa ne multumiti pentru asta.

   Dar oare nu voi ca lideri, trebuia sa aratati asta oamenilor?
   Va imputernicit Dumnezeu sa promovati un mesaj dovedit fals? Nu cred. Sau acolo este exact dusmanul care va trimis sa inselati oamenii? Asta da.
   Cerceteaza mai bine.

   • Prin faptul ca gandurile tale suna anapoda ( in alta directie decat trebuie ) , nu inseamna ca ai dovedit un mesaj fals, ci ca tu insuti te-ai straduit ( ai vrut ) sa transmiti asa ceva

    • Ex mesaj zice:

     Imi poti da un singur motiv pentru care voi apreciati ca mesajul -dovedit fiind fals si plagiat- este Cuvantul lui Dumnezeu?
     Obsesia ta bolnava pentru doctrina Jesus Only nu face mesajul lui Branham adevarat. Deci se pare nu urmasii mesajului nu au nici un argument pentru a crede mesajul .

     • Asculta doar predica ” Suflete care sunt acuma in inchisoare ” pe blogul ” tabernacolul Arad ” Mesajul fratelui Branham este total diferit de doctrina Jesus Only si ne da o multime de argumente din Biblie ca sa-i putem intelege veridicitatea . Tu vii doar cu argumente din firea ta pamanteasca , si scrii numai prostii ! Ai imppresia ca ai gasit sau ca vei gasi candva un nebun care sa te bage in seama ?

 3. kosk zice:

  apostrofarea lumii este inceputul urcusului spre smerenie. „fiti blanzi ca porumbeii si intelepti ca serpii”…

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s