Vegheati, dar, in tot timpul si rugati-va, ca sa aveti putere …….. sa stati in picioare inaintea Fiului omului.” (Luc.21:36)

Si ziceau muntilor si stancilor: „Cadeti peste noi si ascundeti-ne de fata Celui ce sade pe scaunul de domnie si de mania Mielului; caci a venit ziua cea mare a maniei Lui, si cine poate sta in picioare?”
Intr-o zi, Isus Se ruga intr-un loc anumit. Cand a ispravit rugaciunea, unul din ucenicii Lui I-a zis: „Doamne, invata-ne sa ne rugam, cum a invatat si Ioan pe ucenicii lui.” (Luc.11:1) Si Domnul le-a dat cateva obiective principale pentru a le avea in vedere atunci cand vor sa ceara lui Dumnezeu ceva . Intre acestea , primele lucruri sunt gandurile la supunere sub conducerea Lui : „El le-a zis: „Cand va rugati, sa ziceti: Tatal nostru care esti in ceruri! Sfinteasca-se Numele Tau; vie Imparatia Ta; faca-se voia Ta, precum in cer, asa si pe pamant. (Luc.11:2) Cine stie si cine intelege rostul acestui fel de rugaciune si asteapta implinirea ei, plecandu-si acum si aici genunchii, va sta in ziua aceea in picioare inaintea Lui , asteptand cu inima linistita rasplatirea credinciosiei fata de Cuvantul lui Dumnezeu scris in Sfanta Scriptura numita Biblia .
Domnul Isus Hristos a mai zis ucenicilor ( si noua, daca le suntem urmasi ) :
„Si, cand stati in picioare de va rugati, sa iertati orice aveti impotriva cuiva, pentru ca si Tatal vostru care este in ceruri sa va ierte greselile voastre. (Marc.11:25)

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Vegheati, dar, in tot timpul si rugati-va, ca sa aveti putere …….. sa stati in picioare inaintea Fiului omului.” (Luc.21:36)

 1. O religie a drobului de sare, varianta romaneasca a sabiei lui Damocles, care va tine toata viata in frica de zeul tribal venerat in Biblie…

  Prin asta nu veti evolua, ci veti ramane mereu in groaza si teroare in fata irealelor scenarii apocaliptice…

  Beheheeeee, ce bine e sa fii oaie…

 2. Ex mesaj zice:

  „Dacă puteţi să-mi arătaţi un pasaj din Scriptură sau aduceţi-mi o poveste, o poveste adevărată, care să-mi arate că oamenii au fost botezaţi în Biblie în numele de „Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt” sau dacă-mi aduceţi o carte de istorie, o pagină din istorie în care cineva a fost botezat vreodată în numele „Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt”, înainte de Conciliul de la Niceea al Bisericii Catolice, doar să-l aduceţi la mine, şi eu voi agăţa o pancartă pe spatele meu, şi voi traversa Jeffersonville cu voi împreună, suflând în trâmbiţe, şi voi scrie pe ea:„ACESTA ESTE UN PROFET FALS CARE ÎNŞALĂ OAMENII.” (Descoperirea lui Isus Cristos, nr. 1, Apocalipsa, pagina 37)

  Raspuns gresit frate Branham, Biblia nu ne spune ca in acest verset despre botez este ascunsa o taina!
  Iar ca raspuns la ceea ce ne-ai spus in textul de sus, iata raspunsul, desi l-am mai publicat in alt articol pe blog:

  „Cât priveşte botezul, botezaţi în modul următor: după ce ai făcut tot ce trebuie, botezaţi în numele Tatălui, şi al Fiului, şi al Sfântului Duh, într-o apă vie (apă curgătoare). Dacă nu ai apă vie, botează-l în altă apă; dacă nu te poţi servi de apă rece, foloseşte apă caldă. Varsă de trei ori apă pe capul lui: în numele Tatălui, şi al Fiului şi al Sfântului Duh.”
  (Didahia Apostolilor, capitolul VII, versetele 1-3, Dicţionar Enciclopedic al Bibliei, Alexander Westphal, pagina 800).
  http://www.earlychristianwritings.com/text/didache-roberts.html

  Didahia este datată de cei mai mulţi oameni de ştiinţă între sfârşitul primului secol şi începutul celui de-al doilea secol.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Didache

  „Aduceau pe aceştia (creştini), într-un loc în care exista apă şi primeau botezul în numele Tatălui, Domnul universului şi Mântuitorului nostru Iisus Hristos şi Duhul Sfânt.”
  (Iustin Martirul , 100-163 d. Hr., Părinţii Apostolici, 61, 3)

  „Am primit botezul pentru iertarea păcatelor în numele lui Dumnezeu Tatăl şi în numele lui Isus Hristos, Fiul întrupat, care a murit şi a înviat, şi in Duhul Sfânt al lui Dumnezeu.”
  (Irineu, 177 AD, Demonstrarea apostolice, 3, 32)

  „După căderea unuia dintre ei, el a ordonat celor unsprezece, atunci când se întoarce la Tatăl Său după înviere, să meargă şi să înveţe toate naţiunile şi să îi boteze în Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt.”
  (Tertulian, 160-220 AD, prescrierea de eretici, c. 20, 1-9)

  Culmea trinitarismului nu a fost adusa prin botezul în titlurile Tată, Fiu şi Duh Sfânt! Botezul a fost facut in Tata, Fiu si Duh Sfant din vremuri timpuri, insa noi stim asta si de aceea iti aducem aminte frate Branham ca dupa cuvintele tale trebuie sa porti pancarta pe spate „Profet fals”!

  • Singura Carte Sfanta si corecta dupa care se calauzeste crestinul este Biblia
   Daca in Biblie nu este confirmat nici un botez in titlurile trinitatii , atunci toate celelalte carti colaterale scrise de oameni sunt bune doar pentru a scoate in evidenta diferenta dintre gandurile celor care le-au scris si gandurile lui Dumnezeu
   Fratele Branham a practicat si a propovaduit botezul biblic, in Numele Domnului Isus Hristos , asa ca ” schilodeasca-se odata cei ce va tulbura ” (Gal.5:12)

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.