Un comentariu recent mutat pe prima pagina

Nici un crestin veritabil nu este bolnav , chiar daca nu este neglijat de atacurile microbilor paraziti din corpul cladit din elemente chimice terestre .Insa este dovedit faptul ca nu este nevoie neaparata de cunostinte medicale stiintifice pentru a face fata acelor paraziti de toate soiurile . Dar un crestin stie ca are nevoie de ascultare fara nici un rabat de poruncile lui Dumnezeu si de-a invata cum sa le respecte cu sfintenie ,stiind ca numai prin implinirea lor are garantata din partea Creatorului o viata pamanteasca traita in fericire deplina
Un crestin veritabil mai stie si ca atunci cand se simte atacat trebuie sa ia rapid o doza marita din acea substanta miraculoasa din care se fabrica lucrurile nadajduite si care aduce incredintarea posesiunii lucrurilor care nu se vad in momentul respectiv ( al atacului fortelor intunericului ) dar care apar la scurt timp ori chiar instantaneu atunci cand are trebuinta de ele . Si tot ajutorul vine fara stres interior al sufletului= ingrijorari , fara eforturi fizice si cheltuieli materiale ci prin simplul ” behait ” al unei oi care s-a ratacit , intr-o limba necunoscuta lupilor rapitori, ci doar de acel Bland Pastor al carui Nume este chemat : Domnul Isus Hristos .
Cine crede ca este adevarat ce-am spus mai sus ? Cine crede ca aceasta este o invatatura biblica a Mesajului orei ?
Eu si familia mea, impreuna cu comunitatea de care apartinem, o urman de mai multi ani si nu ne pare deloc rau ca avem parte de ea , vazand ca ne-a adus o viata implinita , atat din punct de vedere cat si vizionar .(invatam sa traim viitorul la prezent continuu )
Un crestin veritabil intelege ce este scris fiindca fagaduinta este scrisa in mod special pentru el, avand binecuvantarea de a fi mostenitor
” De aceea mostenitori sunt cei ce se fac prin credinta, pentru ca sa fie prin har, si pentru ca fagaduinta sa fie chezasuita pentru toata samanta lui Avraam: nu numai pentru samanta aceea care este sub Lege, ci si pentru samanta aceea care are credinta lui Avraam, tatal nostru al tuturor,
dupa cum este scris: „Te-am randuit sa fii tatal multor neamuri.” El, adica, este tatal nostru inaintea lui Dumnezeu in care a crezut, care invie mortii si care cheama lucrurile care nu sunt, ca si cum ar fi.
Nadajduind impotriva oricarei nadejdi, el a crezut, si astfel a ajuns tatal multor neamuri, dupa cum i se spusese: „Asa va fi samanta ta.”
Si, fiindca n-a fost slab in credinta, el nu s-a uitat la trupul sau care era imbatranit – avea aproape o suta de ani – nici la faptul ca Sara nu mai putea sa aiba copii.
El nu s-a indoit de fagaduinta lui Dumnezeu, prin necredinta, ci, intarit prin credinta lui, a dat slava lui Dumnezeu, deplin incredintat ca El ce fagaduieste, poate sa si implineasca.
De aceea credinta aceasta „i-a fost socotita ca neprihanire Dar nu numai pentru el este scris ca „i-a fost socotita ca neprihanire”; ci este scris si pentru noi, carora, de asemenea, ne va fi socotita, noua celor ce credem in Cel ce a inviat din morti pe Isus Hristos, Domnul nostru, care a fost dat din pricina faradelegilor noastre, si a inviat din pricina ca am fost socotiti neprihaniti.

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Un comentariu recent mutat pe prima pagina

 1. cherie zice:

  Totusi…. ce intelegi prin „un crestin veritabil ?” Pot fi crestini veritabili daca nu apartin curentului Branhamist?

 2. Un crestin veritabil iubeste Biblia fiindca simte ca in aceasta carte este redat cu acuratete modul sau de viata , de aceea nu este pentru el nici o fortare din afara care sa-l determine sa se simta obligat sa respecte principiile stipulate in ea . Acestea fac parte din ” natura ” lui , au fost acolo dintotdeauna . Chiar daca pentru o lunga perioada din istorie , inainte ca Dumnezeu sa faca in mod fizic rascumpararea omenirii din robia pacatului si a mortii, aceasta natura divina era implementata prin mijloacele neortodoxe ale Legii data prin Moise „Sa paziti legile si poruncile Mele: omul care le va implini va trai prin ele. Eu sunt Domnul! „(Lev.18:5) copiii copiilor maturizati ai lui Abraham si ai urmasilor lui care sunt in zilele noastre acei crestini veritabil despre care vorbesc in acest context, au astazi natura divina restabilita prin puterea lui Dumnezeu care a facut posibila nasterea din nou in natura Lui Isus Hristos chiar in trupul cel vechi , cel pamantesc .Si la fel cum Cel intai nascut intre mai multi frati , ca si Samanta lui Abraham , a fost ascultator si implinitor al poruncilor cu pretul mortii prin tortura, ,si cei care sunt nascuti ca frati ai Lui si surori , in trup uman, vor fi ascultatori, insa de data aceasta intr-un mod diferit de strabunii lor , fiindca ” Dumnezeiasca Lui putere ne-a daruit tot ce priveste viata si evlavia, prin cunoasterea Celui ce ne-a chemat prin slava si puterea Lui, prin care El ne-a dat fagaduintele Lui nespus de mari si scumpe, ca prin ele sa va faceti partasi firii dumnezeiesti, dupa ce ati fugit de stricaciunea care este in lume prin pofte. Crestinii veritabili au primit inapoi natura divina pierduta de stramosii lor, prin fagaduinta lui Dumnezeu, direct din Gura Lui Dumnezeu, in cuvintul Lui vorbit in calitate de Mantuitor imbracat in trup de carne umana si purtand Numele Isus Hristos din Nazaret , care este dintotdeauna Regele Iudeilor si Sfantul lui Israel .
  Daca esti crestin veritabil nu vei fi plutitor incoace si incolo pe nici un curent, cat de branhamist sa fie el. Dar tu vei sti ca Isus Hristos a dat in Biserica Lui ”
  pe unii apostoli; pe altii, proroci; pe altii, evanghelisti; pe altii, pastori si invatatori, pentru desavarsirea sfintilor, in vederea lucrarii de slujire, pentru zidirea trupului lui Hristos, pana vom ajunge toti la unirea credintei si a cunostintei Fiului lui Dumnezeu, la starea de om mare, la inaltimea staturii plinatatii lui Hristos; ca sa nu mai fim copii, plutind incoace si incolo, purtati de orice vant de invatatura, prin viclenia oamenilor si prin siretenia lor in mijloacele de amagire; ci, credinciosi adevarului, in dragoste, sa crestem in toate privintele, ca sa ajungem la Cel ce este Capul, Hristos.
  Din El tot trupul, bine inchegat si strans legat, prin ceea ce da fiecare incheietura, isi primeste cresterea, potrivit cu lucrarea fiecarei parti in masura ei, si se zideste in dragoste.
  Iata, dar, ce va spun si marturisesc eu in Domnul: sa nu mai traiti cum traiesc paganii in desertaciunea gandurilor lor, avand mintea intunecata, fiind straini de viata lui Dumnezeu, din pricina nestiintei in care se afla in urma impietririi inimii lor. ”

  Daca nu recunosti Cuvantul lui Dumnezeu vestit prin acei frati care indeplinesc cele cinci slujbe in Biserica lui Isus Hristos ,prin care se realizeaza desavarsirea sfintilor ,atunci cu siguranta ca nu esti un „OM” crestin veritabil, ci doar un „OU de Pasti, fiert ” adica un pagan vopsit crestineste , care este lipsit de viata in sine

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s