Dezvoltarea personala si spirituala – in cautarea drumului spre fericire prin cunostinta fortelor proprii – Terapia Bowen

O gandire  de traire religioasa in care  Cuvantul Dumnezeului Biblic este  lasat   deoparte Aceasta  invatatura  este  noua orientare  spirituala a  antibranhamstilor

 

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

43 de răspunsuri la Dezvoltarea personala si spirituala – in cautarea drumului spre fericire prin cunostinta fortelor proprii – Terapia Bowen

 1. Am vrut sa te laud pentru articolul precedent, unde ai prezentat in sfarsit un film de valoare (in care vorbesc Joe Dipsenza, Bruce Lipton si altii). Se pare ca ai inceput sa „te prinzi” si tu, sau sa se „prinda de tine” intelepciunea…

  Acuma vad ca o faci – ca de cele mai multe ori – „de oaie”, cand vorbesti aiurea despre ceea ce nu cunosti. Din fericire, am o cunostinta care a facut terapia Bowen si pot sa iti spun ca functioneaza, chiar ca „miraculor”. Dupa cateva „manevre”, oasele coloanei se pun singure la loc.

  In alta ordine de idei, doamna Niculina Gheorghita este una din mintile cele mai luminate ale Romaniei, si tot ceea ce a spus sau a scris dansa, a fost doar dupa ce ea insasi a incercat acele lucruri. Ea stie despre ce vorbeste, pe cand tu habar nu ai.

  Recomand canalul ei de Youtube, si filmele mai recente:
  https://www.youtube.com/user/Holisterapia/videos

  Oamenii acestia, cei enumerati mai sus sau Niculina, practica adevaruri biblice profunde, dar lasa la o parte povestile de adormit copii (interpretarile pe care tu le numesti „Cuvantul Dumnezeului Biblic”). Invatsa de la ei, daca vrei sa cresti ca OM, sau lasa-i in pace, daca vrei sa ramai in continuare la constiinta de OAIE.

  • Domnul Isus m-a numit una dintre ” oile ” Lui, care-i cunosc glasul si de aceea nu merg dupa un strain, oricat de mieroase si bine intentionate ar fi vorbele aceluia . Pentru mine ” strain” este oricine pune deoparte Numele Domnului Isus Hristos si-si rezerva slava pentru ” sinele ” personal, numindu-l ” divin ”
   Pentru ca asa vorbeste Domnul „Apoi a zis tuturor: „Daca voieste cineva sa vina dupa Mine, sa se lepede de sine, sa-si ia crucea in fiecare zi si sa Ma urmeze. (Luc.9:23)Cine nu-si ia crucea lui si nu vine dupa Mine nu este vrednic de Mine. (Mat.10:38)
   Daca Niculina ar fi o veritabila crestina, ( cum se pretinde uneori in conferintele ei ) nu ar fi neglijat complet sfatul apostolului Pavel ” ” Si orice faceti, vorbind sau lucrand, sa faceti totul in Numele Domnului Isus Hristos , multumind lui Dumnezeu Tatal prin acest Nume ” (Col.3:17)

   Ea promoveaza , constienta sau fara sa-si dea seama , noua religie mondiala ,despre care Cuvantul lui Dumnezeu ne-a avertizat prin Mesajul orei ,promovand o vindecare amagitoare, prin forte umane interioare, care departeaza oamenii de la adevarata mantuire prin jertfa lui Isus Hristos . Ea nu realizeaza faptul ca , in ciuda acelor forte , omul tot muritor ramane , oricat ar fi pentru el posibil sa-si prelungeasca viata pamanteasca prin ele
   De asemenea, interpretarea pe care ea o da pacatului impotriva Duhului Sfant ne descopera prin ce duh vorbeste .

   • Atunci urmeaza-ti pastorul care te-a numit „oaie” si behaie mai departe. Nu ai ce invata de la cei care vorbesc si traiesc ca oamenii. Nu are rost sa discutam. Ramai in continuare cu Minciunile lui Branham si promovează non-valoarea si non-umanitatea, aroganta personala si disprețul fata de alti crestini sau păcătoși.

    Niculina nu se vrea o veritabila creștină, asa cum nici un invatator de dezvoltare personală nu se pretinde. Daca te deranjează asta nu am ce sa kti fac, du-te in alta parte, de la ei nu ai ce primi.

 2. Ex mesaj zice:

  CAre sunt invataturile Cuvantul Dumnezeului Biblic pentru tine? Minciunile lui Branham? Secta branhamista de zeci de ani numai vorbeste despre Dzeu si se dezbina se urasc.Ce a facut bun secta voastra inafara de a promova ura si de a distruge oameni?Nimic.

 3. Probabil ca tu esti ( sau numai te consideri ) un om pe care te-a distus Mesajul ? Cum, adica ?Ai devenit ciung, olog, orb, ori retardat mintal ? Cand te-ai prostit, cand erai branhamist, ori dupa ce-ai iesit ?Sa vedem daca mai ai discernamant, , ca sa stim unde te incadrezi ,de esti corect sau esti falsificator odios

  • Ex mesaj zice:

   Care sunt invataturile Cuvantul Dumnezeului Biblic pentru tine? Minciunile lui Branham? Ai uitat sa raspunzi la intrebari dar ai atacat. Asta faceti voi de zeci de ani.

   • Invataturile Dumnezeului biblic ? Care ar putea sa fie altele decat cele care sunt scrise in Biblie ? . William Branham nu a spus altceva in niciuna din predici, dar in toate a laudat Numele Domnului Isus si i-a dat Lui toata slava pentru lucrarile miraculoase pe care le-a facut in lucrarea de vindecare a bolnavilor, fara sa fi invatat de la vre-un om , ci doar printr-o viziune suta la suta divina .Acuzatiile tale ca a fost mincinos sunt nefondate biblic iar acelea legate de natura lui umana sunt doar scornelile unor minti bolnave, de aceeasi boala cu care te-ai molipsit si tu : barfa acuta generata dintr-o ranchiuna cronica .

  • Ex mesaj zice:

   Oriunde branhamisti sunt exista sinucideri si ura si dezbinare a inceput in 1978 dupa ce prorocia falsa a lui Branham nu sa implinit. Iata ce a facut urmasii lui Branham si Jim Jones

 4. Ex mesaj zice:

  nici daca femeia asta ar umbla cu doua lesbiene pe langa ea tot nu ai dreptul sa spui nimic atat timp cat profetul si invatatorul tau dovedit fals Branham umbla cu homosexuali si promova ura si minciuna prin bolile lui psihice.
  Femeia asta este sanatoasa mental si ajuta oamenii. Ea nu minte ca Branham.Foloseste ce a primit pentru altii. Este de apreciat si de pastrat tot ce spune bun si care ajuta. E mai binecuvantata si ea singura face mai mult bine semenului ei decat toti liderii din Romania care mint oamenii le ia zeciuielile dar ei sunt tot bolnavi tot nefericiti si neimpliniti.

  • Oaia aceasta cre()tina este bolnava si nu o stie… S-a infectat cu virusii ciobanului ei psihopat, nevrotic, paranoic, care a transmis si el mai departte virusii de la bunicii sai adventisti, conspirationisti paranoici, care vad peste tot doar „noua religie mondiala”, prigoana, „semnul fiarei”, papa de la roma, anticrist, ura, distrugere, cataclisme, cutremure, sfarsitul lumii…

 5. Nici un crestin veritabil nu este bolnav , chiar daca nu este neglijat de atacurile microbilor paraziti din corpul cladit din elemente chimice terestre .Insa este dovedit faptul ca nu este nevoie neaparata de cunostinte medicale stiintifice pentru a face fata acelor paraziti de toate soiurile . Dar un crestin stie ca are nevoie de ascultare fara nici un rabat de poruncile lui Dumnezeu si de-a invata cum sa le respecte cu sfintenie ,stiind ca numai prin implinirea lor are garantata din partea Creatorului o viata pamanteasca traita in fericire deplina
  Un crestin veritabil mai stie si ca atunci cand se simte atacat trebuie sa ia rapid o doza marita din acea substanta miraculoasa din care se fabrica lucrurile nadajduite si care aduce incredintarea posesiunii lucrurilor care nu se vad in momentul respectiv ( al atacului fortelor intunericului ) dar care apar la scurt timp ori chiar instantaneu atunci cand are trebuinta de ele . Si tot ajutorul vine fara stres interior al sufletului= ingrijorari , fara eforturi fizice si cheltuieli materiale ci prin simplul ” behait ” al unei oi care s-a ratacit , intr-o limba necunoscuta lupilor rapitori, ci doar de acel Bland Pastor al carui Nume este chemat : Domnul Isus Hristos .
  Cine crede ca este adevarat ce-am spus mai sus ? Cine crede ca aceasta este o invatatura biblica a Mesajului orei ?
  Eu si familia mea, impreuna cu comunitatea de care apartinem, o urman de mai multi ani si nu ne pare deloc rau ca avem parte de ea , vazand ca ne-a adus o viata implinita , atat din punct de vedere cat si vizionar .(invatam sa traim viitorul la prezent continuu )
  Un crestin veritabil intelege ce este scris fiindca fagaduinta este scrisa in mod special pentru el, avand binecuvantarea de a fi mostenitor
  ” De aceea mostenitori sunt cei ce se fac prin credinta, pentru ca sa fie prin har, si pentru ca fagaduinta sa fie chezasuita pentru toata samanta lui Avraam: nu numai pentru samanta aceea care este sub Lege, ci si pentru samanta aceea care are credinta lui Avraam, tatal nostru al tuturor,
  dupa cum este scris: „Te-am randuit sa fii tatal multor neamuri.” El, adica, este tatal nostru inaintea lui Dumnezeu in care a crezut, care invie mortii si care cheama lucrurile care nu sunt, ca si cum ar fi.
  Nadajduind impotriva oricarei nadejdi, el a crezut, si astfel a ajuns tatal multor neamuri, dupa cum i se spusese: „Asa va fi samanta ta.”
  Si, fiindca n-a fost slab in credinta, el nu s-a uitat la trupul sau care era imbatranit – avea aproape o suta de ani – nici la faptul ca Sara nu mai putea sa aiba copii.
  El nu s-a indoit de fagaduinta lui Dumnezeu, prin necredinta, ci, intarit prin credinta lui, a dat slava lui Dumnezeu, deplin incredintat ca El ce fagaduieste, poate sa si implineasca.
  De aceea credinta aceasta „i-a fost socotita ca neprihanire Dar nu numai pentru el este scris ca „i-a fost socotita ca neprihanire”; ci este scris si pentru noi, carora, de asemenea, ne va fi socotita, noua celor ce credem in Cel ce a inviat din morti pe Isus Hristos, Domnul nostru, care a fost dat din pricina faradelegilor noastre, si a inviat din pricina ca am fost socotiti neprihaniti.

  • Ex mesaj zice:

   Raspunsul tau nu are nici o legatura cu faptul ca Branham mintit si a promovat multe din inchipuirile sale toxice si nici cu faptul ca ai atacat o femeie care e mai normala si mai buna decat branhamisti.
   Branham nu e fagaduinta lui Dumnezeu si nici mesajul. Ca urmare neprihanirea capatata prin credinta in mesaj este inexistenta dar oricine crede in El nu va pieri ci va avea viata eterna si nu va fi dat de rusine.
   Mesajul sa dovedit ca este lucrarea celui rau care insala oameni naivi care ignora Biblia pentru a crede un mincinos. si daca un ateist sau musulman sau satanist are o viata buna nu inseamna ca ei sant in adevar.

  • Ex mesaj zice:

   fi atent cum profetul manipuleza oamenii de dupa gratii. ii ameninta ca cine nu asculta de profet inseamna moarte.
   Nu conteaza cate dovezi sant ca el e un mincnos si abuzator ei il cred nevinovant si au poze cu e.
   Acelasi duh rau de sclavie impus de profeti falsi oamenilor fata coloana vertebrala.

   • Sa fi branhamist sau intr-o alta secta inseamna sa fi bolnav. Pentru ca sectele astea sunt toate bolnave, si daca esti bolnav, tu acolo simti ca e bine, in timp ce lumea in jurul tau o simti anormala.

    Numai asa se explica de ce acei oameni il apara pe „profet” desi este un penal condamnat la puscarie pentru zeci si sute de fapte. Si chiar si de acolo el manipuleaza „oile” credule si le transmite „indicatii pretioase”. Bolnavii zic ca asa e normal fiindca el este un martir, ca si Isus, si asta ii da o si mai mare putere mincinosului care hotaraste ca sa le distruga jucariile la copii, sau care femeie sa nu se mai culce cu barbatul ei, pentru ca trebuie sa se culce cu profetul…

    De aia, nici Branhamistii nu vor recunoaste niciodata ca profetul lor este un sarlatan ordinar un mincinoas. Ei sunt bolnavi si vor sa ramana asa.

    Sa iesi din secta este semnul ca doresti sa te vindeci.

    • Ex mesaj zice:

     Intrebare la 7.02 sec. De ce v-a dat afara? Pentru ca mama a inceput sa puna intrebari (incomode).
     Asa este peste tot in secte unde liderii controleaza mintile bolnave, naive sau nestiutoare ale enoriasilor.

 6. Ti-ai pus vreodata intrebarea : prin ce se deosebeste behaitul unui miel de behaitul unui ied ? si ai incercat sa gasesti un raspuns la ea ?(https://youtu.be/SF6McpBnu5A
  https://youtu.be/wvWvbRZ7wNE min. 2.26
  sau https://youtu.be/h8Q-jlHBcXM)
  Si de ce a zis Domnul ca atunci „. Cand va veni Fiul omului in slava Sa cu toti sfintii ingeri, va sedea pe scaunul de domnie al slavei Sale.
  Toate neamurile vor fi adunate inaintea Lui. El ii va desparti pe unii de altii cum desparte pastorul oile de capre; si va pune oile la dreapta, iar caprele la stanga Lui. „….

  • Judecand dupa inteligenta comentariilor, si ascultand si sunetele pe care ni le-ai reprodus (asta e, atata poti sa contribui si tu pe marginea unui subiect despre DEZVOLTARE personala, astia suntem, cu astia defilam, mai e loc de crestere…), dupa astea toate, imi dau seama ca am avut o imagine cu totul gresita despre tine:

   Nu esti nici capra, dar nici oaie, esti… BOU!

 7. Max Antimesaj, gandeste-te ca ar fi timpul sa incetezi cu comentariile tale pe acest blog ! Ma mir de ce nu-ti este de-ajuns cat ai barfit pana acuma ,, tot repetand lucruri scornite de niste minti bolnave care interpreteaza dupa capul lor relatarile unor evenimente care au avut loc acum o jumatate de secol ,punand la indoiala spusele martorilor oculari si ascultand cum vor sa faca unii din adevar , minciuna,, servind gandurile lor murdare , drept lucruri bune de luat in seama ,pe considerentul ca nimeni nu le mai poate dovedi contrariul din moment ce martorii sunt din ce in ce mai putini .
  De exemplu, ei zic ca profetia despre accidentul de munca din timpul construirii podului peste raul Ohio nu se poate dovedi fiindca ziarele din acel timp nu au scris despre asa ceva . si tot astfel si aparitia globului de lumina atunci cand fratele Branham a botezet al saptesprezece-lea om in prezenta a sute de oameni veniti ca sa asiste la botez , s-ar dovedi a nu fi adevarata .. Dar eu intreb : Cum putem sa fim atat de siguri ca presa de atunci se deosebeste de aceea de astazi, care stim bine ca este manipulata de interesele clasei conducatoare ?Oare numai antimesagistii nu stiu ca si astazi au loc multe minuni de vindecare prin rugaciunea de credinta iar in ziare nu se relateaza nimic ? De ce? Fiindca stiinta medicala si trusturile care vand medicamente le sponsorizeaza, si nu vor ca oamenii sa stie ca pot trai mult mai bine fara doctori si fara drogurile lor . Cateva informatii corecte se mai gasesc pe .unele bloguri personale si prin filmele puse pe You Tube de catre cei care au curajul sa mearga contrar sensului curentului pe care pluteste lumea fara Dumnezeu astazi

  • Alta intrebare:

   De ce nu incetezi tu cu articolele tale si cu tot acest blog, pardon, menajerie de circ?. Mai bine scrie despre oi, capre, soareci, sau uita-te la Animal Planet. E mult mai interesant. Asa scapi si de „barfe” si „carcotasi”. Ca in afara de noi, nici pe 👿cu familia lui nu mai intereseaza de ce mugesti tu aici… 🐮 🐮 🐮

   • Ce bine stii tu pe cine-l intereseaza ce scriu aici !. Tocmai de aceea tainele lui Dumnezeu raman taine pentru fiii lui ! „De aceea le vorbesc in pilde, pentru ca ei, macar ca vad, nu vad, si macar ca aud, nu aud, nici nu inteleg. (Mat.13:13)
    Chiar daca tie nu-ti place, totusi Dumnezeu are menajeria Lui , si reguli stabilite in aceasta
    „Sa rascumperi cu un miel pe orice intai nascut al magaritei; iar daca nu-l vei rascumpara, sa-i frangi gatul. Sa rascumperi de asemenea pe orice intai nascut de parte barbateasca dintre fiii tai.” (Exod.13:13)
    In adevar, in Legea lui Moise este scris: „Sa nu legi gura boului care treiera graul!” Pe boi ii are in vedere Dumnezeu aici? (1Cor.9:9)
    Fratilor, pentru voi am spus aceste lucruri, in icoana de vorbire, cu privire la mine si la Apolo, ca prin noi insine sa invatati sa nu treceti peste „ce este scris”: si niciunul din voi sa nu se faleasca deloc cu unul impotriva celuilalt. (1Cor.4:6)
    Domnul a zis: „Simone, Simone, Satana v-a cerut sa va cearna ca graul. (Luc.22:31). Dar Eu M-am rugat pentru tine, ca sa nu se piarda credinta ta; si, dupa ce te vei intoarce la Dumnezeu, sa intaresti pe fratii tai.”

    • Ex mesaj zice:

     „…sa nu treceti peste „ce este scris” !
     Cel mai calcat in picioare principiu de catre Branhamisti. In schimb cred toate fanteziile lui Branham si Frank ca Coleman a murit cu prorociri neimplinite ca Branham.

     • ... zice:

      Tu ca fost tunetist si ca iti era Coleman pe timpuri ca un idol, acum stiu ca esti dezamagit. Parca acum te vad intr-o intalnire pe la Iernut unde cantai despre 7 tunete.
      Coleman de fapt a fost autorul imvataturii in general despre tunete.

      • Oaie laşă şi făşarnică! Şi tu ai fost la acea întâlnire, şi ai ascultat cântarile despre tunete. Nu te mai ascunde, ci vezi-ţi mai bine de bârna din ochiul tău.

       Toţi care l-am urmat pe dereglatul psihic William Branham am fost într-o oarecare măsură bolnavi… Nu este nici o ruşine să mărturisim asta (mă rog, ţie se pare că îţi este, că de aia nu ţi-ai dezvăluit identitatea, fie şi cea virtuală, dar ştim că nu sunt prea multe oi pe-aici. Eu pariez că eşti oaia numită „John”, dar e părerea mea, nu are importanţă ce cred eu.)

       Ce este însă important, este că unora li s-au deschis ochii (ce bine că mai sunt mere la piaţă 😉 ) şi au realizat că felul lor de A FI nu este compatibil cu împuţiciunea numită „Mizeria Orei”, şi au început să o #VOMITE afară, începând prin aceasta o cură de detoxifiere (dezintoxicatie), care nu se face aşa cu una cu două, dar duce spre vindecare sufletească şi fizică.

       În schimb, voi propagandiştii odioasei mizerii toxice, după ce vi s-au prezentat miliarde de dovezi, despre care până acum 5 ani nu ştiam nimic, pentru că atunci informaţia nu a circulat, încă îl lingetţi pe chelie pe idolul vostru mort, trăi-i-ar beculetul de deasupra cutiei în care ar fi trebui să fi existat de fapt neuroni, nu norişori şi cai verzi pe pereţi…

   • VAI, VAI de tine cat de mult ai decazut, chiar nu mai poti pastra proportiile unui limbaj decent?
    Adevarat ca multa stiinta inebuneste omul…

    • Pentru Abel am raspuns…..

     • Pai cred ca asta e la mintea cocosului, ca tot suntem aici pe planeta animalelor…

      Behaitul nu avea de unde sa „decada”, el mai intai trebuie sa urce undeva, ca apoi sa poata cadea 😉

    • Eu nu am „multa stiinta”, si chiar daca as impartasi cate ceva din putinul pe care il stiu cu oile, ar fi tot de prisos. Ele nu inteleg decat… BE HE HEEEE

     Vreau sa mai lamuresc o treaba, ca sa nu fie probleme: Nu cred ca e o problema ca numesc pe cineva „Oaie”, din moment ce acest blog se numeste „Behaitul oilor”. Adica, ma simt invitat sa fac asa, vreau sa ne simtim cat mai bine, ca in familie, asa ca… fara suparare. 😉

     Va multumesc!

  • Ex mesaj zice:

   Presa a fost un ziar local din oras care s-ar fi bucurat sa aiba o stire fantastica ca le-ar fi crescut vanzarile. Da inca cum. Lumini voci ingeri , mama mia ce lucrare. dar a fost doar minciuna peste minciuna.
   Dar si mai departe. Nu s-ar fi contrazis Branham atata despre numarul celor botezati si participanti ba ca 120 ba 500 ba 3000 ba 8000 ba 10000 ba milioane =)))))) ce bolnavmental. si inca ceva nu ar fi avut 100 membri in biserica lui numai dupa o asa trezire.
   Si ar fi zis Branham asta si ar fi scris in brosuri si carti dar timp de 20 de ani nu a pomenit nimic. Nimic dar nimic.
   Si in toate pozele de la botez apar in total 15 oameni. Unde sant mii de oameni? voi delirati cu totii.
   si cand a fost intrebat ce crede el ca este lumina pe care el ar vazut-o nu ar fi zis NU STIU. Ar fi zis ce a zis dupa ce a inceput sa minta si sa isi hraneasca mintea cu inchipuiri bolnave. si multe inca multe. omule tu te zbati ca un peste pe uscat. Mesajul e fals si mort. Dovedit dovedit de sute de ori dovedit.La fel si urmasii lui. Morti si falsi.Cand adevarul nu are putere asupra la oameni care si ar da viata sa apere minciuna aceia sant morti inainte sa o faca.

 8. Mesajul este corect, mesajul este actual, mesajul este o binecuvantare pentru aceia carora se adreseaza si care L-au primit si inteles ca fiind descoperirea lui Dumnezeu ca ei sunt alesi pentru mantuire inca de dinainte de intemeierea lumii pamantesti .
  Invatatura predata de ” teologul ” Larkin a fost adeverita de Ingerul Domnului ca fiind corecta si William Branham a fost printre putinii oameni ( daca nu chiar singurul ) care au urmat-o in acel timp si nici astazi nu este recunoscuta, nici promovata si nici crezuta de catre membrii cultelor religioase , cu toate ca au inceput sa tipareasca cartile .
  Singurii crestini care raspandesc ura impotriva pacatului lumii sunt aceia care cred Mesajul orei si implicit ceea ce ziceti voi ca a plagiat Branham predicand invataturile biblice dupa cartile scrise de Larkin .
  Dar fratele Branham nu este limitat in acele invataturi, el a primit de la Ingerul Domnului o descoperire pe care Larkin nu a avut-o , anume descoperirea lui Isus Hristos in Biserica Lui. . Predicile fratelui Branham contin aceasta descoperire , pe care Dumnezeu a dat-o numai acelora predestinati,care-I cunosc Glasul si-L urmeaza , dupa ce au fugit de stricaciunea care este in lume, prin pofte. . Insa in adunarile crestine se implinesc mereu si astazi profetiile Domnului facute prin apostoli, despre vremurile din urma .cand batjocoritorii , oameni neevlaviosi care schimba in desfranare harul lui Dumnezeu strecurati intre crestini, incearca sa zadarniceasca planul lui Dumnezeu . dar ei nu fac altceva decat curatenie, indepartand toate lepadaturile si gunoaiele de oameni care s-au lipit de Biserica precum scaietii de pe camp de blana oilor . si care niciodata nu se vor recunoaste pe ei insisi fiindca nu-L pot recunoaste pe Isus Hristos ca singur Stapan si Domn al vietii lor

  • Oaie! Esti un lozincar imbecil si un propagandist pervers (unul care rasuceste lucrurile „per verso” – adica pe dos). La minciuna ii spui adevar, la plagiat „revelatie divina”, la non-valoare „absolut” si la mizerie „binecuvantare”.

   Nu scenarita apocaliptica (fie de la Larkin, fie de la hotul Branham) sunt „revelatii divine”, ci chiar Tehnica Bowen, pe care o dispretuiesti in acest articol.

   Pentru ceilalti fii ai lui Adam: Cititi si luati aminte:
   http://suntsanatos.ro/tehnica-bowen-un-dar-de-la-dumnezeu-3321.html

   • Tehnica Bowen este o imitatie ( plagiere ) a credintei pentru vindecare divina prin faptul ca pune toata slava datorata Celui care are puterea de vindecare pe seama omului care are doar abilitatea ca s-o induca altora , atragand astfel slava asupra lui insusi

    • OMUL (ADAM) are puterea absoluta de vindecare, tantalaule!

     Dumnezeu nu are nevoie sa i se aduca nici slava si osanale, sa fie laudat si preamarit, asta e doar nevoia desarta a egoul vostru ranit si vesnic nemultumit…

  • Ex mesaj zice:

   Ai zis „Mesajul este corect, mesajul este actual, mesajul este o binecuvantare…”
   Ba behaiala nu exista nici un mesaj! Exista minciuna si plagiatura
   Zi o taina! Zi mesajul. Doctrina Jesus Only te face sa crezi ca Branham are un mesaj? Esti dus cu pluta rau. Ca si cum din greseala unui falsificator de bani plin de bani falsi i-a ramas din greseala si o moneda reala in buzunar printre toate falsurile. Acea moneda il face pe el corect?
   Ai inceput sa scrii tainele mesajului orei dar spune de ce te-ai oprit. Se stie de ce. E simplu. Pentru nu ai ce sa scrii.
   Traiesti intr-o lume iluzorie creat de nevroticul Branham.
   Nu exista nici o taina si nici o descoperire la branhamisti:
   http://mesajul.blogspot.ro/2014/05/nici-o-taina-si-nici-o-descoperire-in.html

   • Raspuns la intrebarea de ce m-am oprit ca sa scriu despre taine : ” dar si cateiii se hranesc la masa stapanilor „,doar daca stau cuminti sub si in jurul mesei unde mananca copiii acea paine a vietii . Dar daca pleaca si urla prin pustii nu fac decat sa-si atraga dispretul salbaticiunilor care-i impresoara in toate partile

 9. Ex mesaj zice:

  Invatatura predata de ” teologul ” Larkin a fost adeverita de Ingerul Domnului ca fiind corecta si William Branham a fost printre putinii oameni ( daca nu chiar singurul ) care au urmat-o in acel timp si nici astazi nu este recunoscuta, nici promovata si nici crezuta de catre membrii cultelor religioase , cu toate ca au inceput sa tipareasca cartile .

  hahahah esti de ras. ce spui. tu anulezi de fapt descoperirea asa cum zice Branham ca Dumnezeu i-a descoperit lui, nu altuia, acele Epoci. Cand spui asa ceva arata ca nu cunosti mesajul si nici ce spune Branham despre Epoci.
  Toti care l-au parasit pe Branham au stiut ca Epocile si toate studiile acelea sunt ale lui Larkin si au stiut ca isi asuma merite in mod fals si inselator. Ei stiau ca el minte ei nu au negat tot ce Larkin a invatat. In SUA teologi studiaza astea inca de cand Larkin le-a scris dar epocile nu sant decat o istorie frumoasa si interesanta nicidecum REVELATIE CEREASCA A CUVANTULUI.
  Oricum o dai la intors incercand sa faci minciunna sa fe adevar nu ai cum. Ti ar fi mai usor sa lasi adevarul sa fie adevar si minciuna minciuna Dar nu poti deoarece esti nascut in acea minciuna. Nu poti iesi din ea. Nascut din falsitate minciuna si inselatorie cum ai putea spune adevarul? Nu se poate. Trebuie sa te nasti din nou.

  • Nu am spus ca teologii ar fi negat adevarul aratat de Larkin, am spus- sau am vrut sa spun – ca ei l-au trecut cu vederea ( considerandu-l asa cum ai zis , doar o istorie- probabil ai vrut sa zici poveste ori basm – frumoasa si interesanta si au continuat cu invataturile gresite preluate de la mentorii lor innamoliti in traditii si obiceiuri pagane vopsite crestineste .

 10. Cum oare sa va spun eu voua, lui Max si lui Abel, in primul rand si apoi tuturor celor care citesc blogul meu numai pentru ca sa-si satisfaca placerea unei asistente la un spectacol mai interesant pentru ei decat unul de circ ,( acolo pot sa vada animale salbatice dresate sa asculte comenzile dresorului uman , dar aici pot sa vada mai bine ca nicaieri animale domestice care nu se lasa nici in ruptul capului sa fie dresate , nu de om, oricare-ar fi Acela, ci tocmai de Cuvantul lui Dumnezeu , a carui intrebare se adreseaza tuturor pamantenilor : „. Si Dumnezeu nu va face dreptate alesilor Lui care striga zi si noapte catre El, macar ca zaboveste fata de ei? . Va spun ca le va face dreptate in curand. Dar cand va veni Fiul omului, va gasi El credinta pe pamant?” (Luc.18:8)
  Deci, cu ce cuvinte as putea sa va spun voua , ca sa intelegeti ca „•Nicio faptura nu este ascunsa de El, ci totul este gol si descoperit inaintea ochilor Aceluia cu care avem a face. .”(Evr.4:13)
  Voi zbierati cu gura pana la urechi ca aveti dreptate in afirmatiile voastre ( pe care eu le consider barfe premeditate ) si bombardati blogul cu comentarii in cuvinte desantate, in speranta ca-l veti putea compromite in ochiii unor cititori naivi in sinceritatea lor, dar eu va spun , ca sa nu puteti zice ca n-ati stiut, sau ca nimeni nu v-a spus , ca Domnul Isus s-a rugat pentru crestini asa :”Sfinteste-i ( curate-I de pacat ) prin adevarul Tau: Cuvantul Tau este adevarul. (Ioan.17:17).. Ori, eu am observant ca in vorbele scrise de voi numai Cuvantul lui Dumnezeu este atata de apreciat si de iubit incat lipseste cu desavarsire .

  • Papagalule, poti sa folosesti ce cuvinte vrei (desi nu are rost sa iti pierzi timpul), ca pe noi nu ne impresioneaza ca citezi Biblia cap coada ca un fatarnic. Degeaba vorbesti tu de „credinta” la care se referea Ieshua Ben ADAM, cand tu calci in picioare ce a spus el, pentru ca pe tine nu te intereseaza decat perversitatile (sa intorci per verso), numind minciuna „adevar revelat” si mizeria, isteria si schizofrenia „absolut, binecuvantare”.

   Nu am vazut dresura de OI, si scopul nostru nici nu este sa te invatam sa faci tumbe si sa-i faci pe oameni sa zambeasca. Oricum o faci deja, cand cineva intra in aceasta menajerie intitulata „Behaiala Oilor” nu se poate sa nu se simta ca la circ… Dresorul vostru, Fratele Escroco Buratino a reusit sa va manipuleze si sa va duca cu „zaharelul”, tinandu-va la nivelul de animale de circ…

   Stati fericiti in ZOO inca 50 ani, scopul nostru nu este sa va eliberam, ci sa luminam bine cararile intortocheate si sa avertizam pe fii lui ADAM sa nu cada in capcanele celor ce ii vor mai bine animale de circ…

   • Gresesti, ( ca de obicei,care se vede ca s-a ” impamantenit ” in sufletul tau impietrit fata de adevarul divin) in ” aprecierile” tale Tu numesti ” staulul ” Blandului Pastor drept ” menajerie de circ „, dovedindu-te hot si talhar care ai sarit inauntru peste gard , voind sa faci ravagii , dar ai fugit cand a sunat alarma . Acuma tu te simti la adapost si faci pe viteazul, dar nu stii ca singur te-ai prins in delict prin felul cum vorbesti si esti descoperit, oriunde te-ai afla si sub orice falsa dizertatie te-ai ascunde .prin vorbe ( de doi bani ). Tu crezi ca fiii bastarzi ai lui Adam merg liberi,si nu stii, bietul de tine, ca pentru ei Cuvantul lui Dumnezeu este o capcana , la fel si pentru tine, asa precum este scris : (Isa.28:13)
    Nu trebuie sa ne spui tu, noi suntem perfect constienti de staulul in care suntem si cunoastem bine avantajele pe care le avem stand in el, fiindca stam pe fagaduintele Dumnezeului nostru, date prin gura Mantuitorului si scrise in Evanghelia apostolului Ioan

 11. Urmatoarele vorbe intelepte nu sunt pentru roboti si rasele MIORITICE. Ele sunt pentru rasa ADAM, fii acestuia si toti cei care doresc sa devina oameni:

  (de la min 9)

  Creierul nostru nu face distinctie intre ceea ce traiesti real si ceea ce iti imaginezi ca traiesti. Daca iti imaginezi un scenariu apocaliptic, creierul tau va incepe sa secrete tot felul de hormoni ai stresului… In plus, majoritatea acestor scenarii nu se vor intampla niciodata, dar totusi imaginati-va cum creierul vostru secreta acei hormoni, chiar daca nu e nevoie. Cand se secreta hormonii stresului inima bate mai tare, muschii se contracta, toate intra intr-o dizaromnie. Aceasta evident ca iti aduce o stare de rau, deciziile pe care le iei nu mai sunt bune, nu sunt spre folosul tau si a celor din jur, ci sunt doar sa te aperi de ceva iluzoriu, care nici nu exista vreodata…

  Confucius spunea: ‘Fara a cunoaste puterea cuvintelor, este imposibil sa cunosti oamenii’ Pentru ca in momentul cand esti atent la ce spune cineva si daca-l vezi ca rosteste de foarte multe ori cuvinte negative sau distructive, e clar ca el in interiorul lui cam asa este… Dintr-o singura fraza iti poti da seama daca omul ala contine, sau in creierul lui sunt secretati hormoni din acestia ai starii de bine sau nu. Pentru ca daca el repeta mereu aceleasi cuvinte de frecventa coborata sau e nemultumit sau se plange de orice, sau e critic, el asa este in interiorul lui. E simplu sa iti dai seama. De aceea, eu cand cumpar o carte, prima data deschid cartea si citesc o fraza. Daca gasesc multe cuvinte negative, cartea aia nu ma intereseaza.

  Parafrazandu-l pe Confucius si pe Niculina, eu zic:

  Cand esti atent la ce spune Branham, si vazand ca rosteste numai cuvinte negative si destructive la adresa oamenilor, e clar ca in interiorul lui cam asa este. Dintr-o singura fraza poti sa iti dai seama daca in creierul lui Branham sunt secretati hormani ai starii de bine, sau daca este un fanatic sociopat. Pentru ca daca el repete mereu si mereu, 30 de ani la rand, aceleasi cuvinte de frecventa coborata, e nemultumit, nevrotic, isteric, se plange de orice, e criticm, acuza si condamna pe oricine, el asa este in interiorul lui. E simplu sa iti dai seama, desi mie mi-au trebuit 17 ani sa inteleg aceasta. De aceea, eu cand deschid o carte de la Branham, prima data citesc o fraza. Daca gasesc multe cuvinte negative, cartea aia nu ma mai intereseaza.

  ABEL

  • Crezi ca o fi fost si apostolul Ioan in aceeasu situatie,( despre care vorbeste femeia aceea si zici si tu , parafrazand-o ) cand a scris scenariile apocaliptice ?

   • Prietene, intre secolele 3-4 i.H. si 1 d.H. era plin de literatura (scenarii) apocaliptice. „Apocalipsa” [atribuita] lui Ioan este una dintre sute de carti, care a apucat sa fie inclusa in canonul Bibliei.

    Problema nici nu este cartea sau cartile in sine, ele au au valoarea si rostul lor, intrucat oglindesc o parte din subconstientul colectivului rasei lui ADAM. Dar, cand vine vorba sa literalizezi (sa intelegi in mod ad-literam) toate simbolurile si imaginile arhetipale venite de la Dumnezeu (de la subconstient), si sa creezi scenarii dupa ele, atunci treaba devine mai mult decat ridicolo. Cand se mai intemeiaza si secte pe baza acestor scenarii, cu ganduri, intentii si actiuni sinucigase, atunci cum sa mai numitm aceasta?

 12. Citind Cartea lui Ioan , spune femeia si tu o aprobi, ” deciziile pe care le iei nu mai sunt bune, nu sunt spre folosul tau si a celor din jur, ci sunt doar sa te aperi de ceva iluzoriu, care nici nu exista vreodata…? chiar asa sa fie?
  Eu cred ca un crestin intelege contrariul, intelege ca trebuie sa ia decizia cea buna spre o pocainta rapida si sa se roage pentru primirea Duhului Sfant , fara de care nu este speranta pentru mantuire . Se adevereste si in cazul acesta Cuvantul pentru zilele din urma ” isi vor da invataturi dupa poftele lor „

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s