Taine revelate prin Mesajul orei : Crestinii care vor fi rapiti sunt cu totii fii ai lui Israel apartinatori celor zece semintii care au fost imprastiate printre Neamuri odata cu iesirea lor din imperiul Asiriei, cat si celorlalte doua care au mai ramas in tara promisa ,( pentru a-L rastigni pe Domnul lor ) pana la cucerirea Ierusalimului de catre romani

Intocmai precum  in vremea lui Iosif  odinioara,  in tara Egiptului,  Domnul  si-a  descoperit  adevarata  identitate  numai  fratilor  LUi, care sunt  din spita lui Abraham nascuti  prin fagaduinta  data lui de catre Dumnezeu:  ca  el va fi   tatal  multor Neamuri „Nu te vei mai numi Avram; ci numele tau va fi Avraam; caci te fac tatal multor neamuri. (Fac.17:5)

De aceea  Dumnezeu  Si-a  aruncat privirile peste Neamuri, ca sa aleaga din mijlocul lor  un Popor care sa-I poarte Numele   . Si ni s-a spus despre  casa lui Iuda ( care L-au rastignit  pe Isus Hristos )  ca   a cazut intr-o impietrire care va tine pana va intra numarul deplin al Neamurilor. Si atunci tot Israelul va fi mantuit, dupa cum este scris: „Izbavitorul va veni din Sion si va indeparta toate nelegiuirile de la Iacov. (Rom.11:26)

Lui Iacov , Dumnezeu i-a schimbat numele, la fel cum a procedat El cu Abraham, bunicul lui,  si prin el  a inceput sa-si implineasca fagaduinta ,  care  a venit  la realitate  pamanteasca prin  trupul  lui Hristos , definit in Scripturile  Noului Legamant pe care Dumnezeu l-a facut iarasi  tot cu poporul Sau  ( nu cu  paganii ) ca  Biserica  si Mireasa Mielului

 

Reclame

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Taine revelate prin Mesajul orei : Crestinii care vor fi rapiti sunt cu totii fii ai lui Israel apartinatori celor zece semintii care au fost imprastiate printre Neamuri odata cu iesirea lor din imperiul Asiriei, cat si celorlalte doua care au mai ramas in tara promisa ,( pentru a-L rastigni pe Domnul lor ) pana la cucerirea Ierusalimului de catre romani

 1. Nu va fi nimeni „rapit”, in asa fel ca de pe de la o secunda la alta sa lipseasca in aceasta dimensiune a planului fizic si sa umble pe nori… Dar, sunt unii oameni (care au cel putin capul in nori), carora le place sa creada asta… 😀 Treaba lor. 😀

  „Rapirea” mentionata in Biblie, si ca „urcare la cer” (vezi Enoh, Ilie, Moise, Isus) dar si in alte religii ca o „calatorie ascensionala” este in primul rand o transormare a constiintei, o evolutie spirituala, o largire a mintii, o atingere a unui nou nivel de consttinta sau constientizare (Mintea Christica).

  „Israel” nu reprezinta natiunea evreilor, sau orice alt grup etnic din 2,10,12 sau mai multe triburi antice, mai mult sau mai putin imprastiate, de „numai Dumnezeu mai stie” cine e cine… Israel este, dupa Biblie, Talmud si Kabbalah, OMUL LAUNTRIC, OMUL DE DINCOLO, OMUL REAL, ESENTA, SINELE, etc…

  „Neamurile” sunt „curtea de afara”, ASPECTELE, EGOUL, APARENTA, MASTILE (pe care le poarta SINELE), FIREA PAMANTEASCA, TRUPUL, GANDURILE (care nu sunt de la Dumnezeu), MATERIA, TIMPUL, VANITATEA (ce este trecator, desertaciune).

  „Neamurile” isi au si ele rostul lor (mai bun sau mai rau) in aceasta lume. Ele sunt cele ce trebuiesc „nimicite” sau „rastignite”. Dar nu in sensul ca sa nu mai avem legaturi „lumesti” si sa traim toti in manastiri sau pesteri ca si calugarii.

  ISRAEL este „Alesul” („Fiul Meu”) care trebuie sa „domneasca” peste neamuri (cu toiag de fier), ceea ce nu trebuie inteles in sens „Sionist”, ci ca SINELE, ESENTA trebuie sa stapaneasca deasupra APARENTEI, a EGOULUI si a mintii. Israel reprezinta SPIRITUL, LUMEA ASCUNSA=NECUNOSCUTA=SUCONSTIENTA) DE DINCOLO. Neamurile trebuie sa ii fie SUPUSE, adica GANDURILE (si faptele DESARTE) trebuie sa se ACORDEZE (sa se puna in acord) cu „DOMNUL” care conduce de dincolo… ISRAEL = „Barbatul”, „Neamurile = „Femeia”, doar in acest sens trebuie sa existe subordonare!

  Cand acest nivel de existenta (acord intre SINE SI MATERIE) este atins, constiinta noastra este ridicata, si suntem „RAPITI”, in alte parti se spune ca „atingem ILUMINAREA”, dar acest termen este si Biblic, cand Isus spune „VOI SUNTETI LUMINA (sau ILUMINEAREA) LUMII. Inseamna si „NUNTA MIRELUI CERESC (SINELE DE DINCOLO) CU MIREASA PAMANTEASCA (LUMEA FIZICA).

  Cand „Neamurile” stapanesc peste „ISRAEL”, si il conduc, atunci ISRAEL=SINELE este intr-o stare de exil, sau robie, sau pribegie prin pustie… Cand Israel este asa de „orbit” si face doar „voia neamurilor”, atunci in termeni Biblici se spune ca este intr-o stare de CURVIE. Evident, ca o „nunta” a materiei (rebele) cu SINELE DIVIN nu poate avea loc in aceasta stare…

  Regretabil ca Mesajul Orei, care se vrea divin, desi vorbeste in astfel de termeni, spune multe dar nu „descopera” nimic din aceste „taine” ci continua schizma (separarea) in stil sectar, arogant, trufas, dipretuind omenirea si omenia (din oameni), invinovatand si condamnand la nesfarsit alte grupuri care nu il accepta pe William Branham ca liderul si invatatorul lor…

  • Bine totusi, ca Biblia ne asigura, ca „TOT ISRAELUL” va fi mantuit. Adica nimeni nu va scapa (nemantuit), doar firea, materia, gandurile, vanitatea, timpul, identificarea cu lumea fizica, lucrurile de joasa frecventa vor „pieri”, vor „arde”, vor fi „nimicite”. Despre asta e vorba peste tot in toata Biblia, pentru cine o iubeste si vrea sa o inteleaga corect, nu sa isi bata joc de ea, si de oameni si de Dumnezeu care ASA A CREAT TOTUL.

   • In acest caz , Mesajul spune lucrurilor pe nume, fara interpretare . Scriptura zice ” Izbavitorul va veni din Sion ( loc de pe pamant ) si va indeparta toate nelegiuirile de la Iacov ” ( numele primit la nasterea naturala, nu acela de la nasterea duhovniceasca ,in care nu este nelegiuire si care este Israel ) Toate interpretarile expuse de tine, Abel, la acest articol, sunt ” nule si neavenite ”
    Mesajul ne-a invatat ca nu esti apartinator etnic la o familie daca nu esti nascut in aceea . Poti sa fii adoptat , insa daca nu esti nascut, ADN-ul ramane diferit si arata ca ai alta origine . Numai o nastere poate sa asigure acelasi sange . De aceea a fost necesara jertfa lui Hristos, sa avem si noi parte in sangele Lui, printr-o nastere din nou reala, cu toata mizeria de rigoare,( a pocaintei de faptele moarte ) nu una fandosita si pudrata .
    Crestinii sunt Israelul Bibliei, si natural si spiritual, fiindca Scriptura zice : ” intai vine ce este firesc, ceea ce este duhovnicesc vine pe urma „, si aceasta a doua parte vine , cu siguranta , intotdeauna ,- fiindca ne-a fost promisa si noi credem ca va fi asa – chiar daca pentru unii se lasa mai mult timp asteptata .

   • Behaitule, este dreptul tau sa consideri parerile mele „nule si neavenite”. Tot asa consider si eu interpretarile lui Branham. 😀

    Diferenta intre noi este, ca tu nu aduci nici un argument (nici nu trebuie), este doar asa, ca nu iti place tie… 😉

    Eu insa, iti pot demonstra la orice ora din zi si din noapte, (si cand ma scol din somn), ca Mesajul auto-blestematului Branham este salbatic, rasist, injositor, ultra-sectant, arogant, dispretuitor, inuman, chiar nazist, asa cum sunt si afirmatiile tale cu privire la Israelul tau de tip Sionist.

    Oricat ai behai tu, pe mine ma lasa rece… Nu imi fac grija, ca stiu ca ADN-ul meu e din ADM (Adam). Sangele meu (DaM) e tot rosu (ADM, Edom) ca si al tau, degeaba de crezi tu „Super-Rasa”, ca esti tot din ADMH (Adamah, tarana) ca si mine, si tot acolo vei ajunge…

    SA PASTI FERICIT dar vezi sa nu faci indigestie! 😉

    • Multumesc pentru urare, voi paste-n continuare, fiindca Blandul meu Pastor imi face iarba covor , sa ma odihnesc pe ea , pazit de nuiaua Sa ; sa n-ajung la ingamfare (de libertate prea mare ) iesind din pasunea Lui pe domeniul dracului de care doar ma separa o linie imaginara , definita de cuvinte ce-si bat joc de lucruri sfinte aratate prin Scriptura ( pentru maturi in statura ) ca venind direct din cer prin gura de simplu Miel oferit pentru jertfire spre a lumii mantuire .
     Precum si Robert arata adevarul, scris pe tabla :

 2. John zice:

  Mi-am amintit de cateva taine ce sunt amintite in predica „Acesta este timpul ,domnilor?” , taine care se gasesc in Biblie.

  ”. O taină este un adevăr ascuns, care acum se descoperă în mod divin, dar în care mai rămâne un element supranatural, în ciuda descoperirii. Cele mai mari taine sunt:
  Numărul unu: Taina Împărăţiei cerurilor. Despre aceasta vorbim acum în legătură cu Matei 13:3-15.
  Numărul doi: taina orbirii lui Israel în timpul acestei epoci – Romani 11:25 şi întreg contextul.
  Numărul trei: taina transformării sfinţilor la sfârşitul acestei epoci – 1Corinteni 15 şi 1Tesaloniceni 4:14:17.
  Numărul patru: este taina Bisericii Nou Testamentare ca un singur Trup, compusă atât din Evrei cît şi din neamuri Efeseni 3:1-11, Romani 16:25, Efeseni 6:19 şi Coloseni 4:3.
  Numărul cinci: este taina Bisericii ca Mireasă a lui Hristos. Efeseni 5:28-32.
  Numărul şase: este taina Hristosului cel Viu, acelaşi ieri, azi şi în veci. Galateni 2:20, Evrei 13:8 şi încă multe alte versete.
  Numărul şapte: este taina dumnezeirii lui Hristos, care era plinătatea lui Dumnezeu întrupată, şi în care era restituită omului toată înţelepciunea dumnezeiască şi evlavia.
  Numărul nouă: este taina fărădelegii pe care o găsim în 2 Tesaloniceni 2 şi în alte locuri.
  Numărul zece: este taina celor şapte stele din Apocalipsa 1:20 (Noi am studiat deja aceasta. Cele şapte stele sunt cei şapte mesageri către cele şapte Biserici).
  Numărul unsprezece: este taina Babilonului, a curvei din Apocalipsa 17:5-7.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s