Marturia de credinta

Credinta , odata primita, nu se mai poate schimba . Cine zice ca si-a schimbat credinta, nu stie ca n-a avut-o si ca nici nu o are inca . Fiindca , conform Bibliei, ” credinta este substanta lucrurilor nadajduite, incredintarea puternica in posedarea lucrurilor care nu se vad ” ( Evrei 11.1)
Iertarea pacatelor, conform Bibliei, numai prin jertfa lui Isus se primeste si pentru a beneficia de ea , oricine ai fi si de cate ori te-ai boteza, trebuie sa fii in deplina cunostinta de cauza atunci cand depui marturie cu un gand sincer ca tu crezi ca este asa si nu altfel .Marturia se face printr-un botez in apa , la care se pronunta Numele Domnului Isus Hristos asupra celui botezat .. Avem mai multe exemple clare scrise in Biblie, intre care este si aceasta marturie a apostolului Pavel :
” Si a venit la mine un om, numit Anania, barbat temator de Dumnezeu dupa Lege, si pe care toti iudeii care locuiesc in Damasc il vorbeau de bine. El mi-a zis: „Frate Saule, capata-ti din nou vederea!” Chiar in clipa aceea, mi-am capatat vederea si m-am uitat la el. El mi-a zis: „Dumnezeul parintilor nostri te-a ales sa cunosti voia Lui, sa vezi pe Cel Neprihanit si sa auzi cuvinte din gura Lui; caci Ii vei fi martor, fata de toti oamenii, pentru lucrurile pe care le-ai vazut si auzit.
Si acum, ce zabovesti? Scoala-te, primeste botezul si fii spalat de pacatele tale, chemand Numele Domnului.” (Fapt.22:16)
Cine va crede si se va boteza va fi mantuit; dar cine nu va crede va fi osandit. (Marc.16:16)
In textul citat ni se spune ce se va intampla tuturor celor carora Dumnezeu le va accepta marturia de credinta prin botezul biblic :
1. vei fi luminat, adica vei intelege bine si vei pricepe usor cum stau lucrurile ( iti vei capata vederea ) 2.vei cunoaste voia Lui Isus Hristos 3. Il vei vedea 4. vei vorbi cu El direct ( fara intermediari ) 5. vei fi un martor pentru El, spunand tuturor, fara frica sau rusine de situatia ta ceea ce ti s-a intamplat si ceea ce crezi ca este adevarat , adica faptul ca El ti-a spalat pacatele si tu esti sigur ca esti mantuit , indiferent cine ce-ar zice .
Numarul 5 in Scriptura este numarul harului lui Dumnezeu

Oricine propaga  lucruri pe care nu le-a vazut, ci -a auzit doar  de la altii  ca  ar fi fost spuse , nu este un martor vrednic de crezare  ”

Nimeni sa nu va rapeasca premiul alergarii, facandu-si voia lui insusi, printr-o smerenie si inchinare la ingeri, amestecandu-se in lucruri pe care nu le-a vazut, umflat de o mandrie desarta, prin gandurile firii lui pamantesti, (Col.2:18)

Reclame

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

38 de răspunsuri la Marturia de credinta

 1. Max zice:

  ” Oricine propaga lucruri pe care nu le-a vazut, ci -a auzit doar de la altii ca ar fi fost spuse , nu este un martor vrednic de crezare ”
  Ca bine ai zis Behaitule.
  Asa e cu voi si cu Branham. Ba inca poti spune ca Epocile Bisericii sant lucrurile pe care Branham nu le a vazut ci a auzit (furat) de la altii ca ar fi fost spuse si asa mai departe cum scrie la carte .

  Si ai incheiat superb cu Col.2:18. Se potriveste perfect voua. Ai vazut tu lumina spusa de Branham si ingerul lui si norul si alte inchipuiri de a lui?A fost Branham umflat de mandrie? A fost da. daca sa dat drept ingerul si Ilie si tot felul de nume

  ” Nimeni sa nu va rapeasca premiul alergarii, facandu-si voia lui insusi, printr-o smerenie si inchinare la ingeri, amestecandu-se in lucruri pe care nu le-a vazut, umflat de o mandrie desarta, prin gandurile firii lui pamantesti, „”

  • Bine, daca crezi ca se potriveste de la sine, ce rost mai avea sa intervii si tu ?
   .Chiar daca te superi, am sa-ti dilesc toate comentariile dublura (in care repeti acelasi lucru, ca unul care vorbeste balbait ) si te sfatuiesc sa nu -ti mai pierzi timpul nici macar cu cu copy-paste, dupa cum ti-ai facut obicei , ca a gandi cu cu mintea ta se vede ca ca e imposibil pentru tine !

  • I. Grig zice:

   Bravo ,continua cu scriptura poate se indura Dumnezeu sa vada Adevarul nu po vesti inventate

 2. Max zice:

  socrate mai intelept ca Branham si branhamistii in relatia cu alti oameni

 3. Max zice:

  Iata de ce nu avem nevoie de mesajul lui Branham Frank si alti mesagisti. Diavolul uraste adevarul si il inlocuieste ca sa insele oamenii dar Adevarul Lui a stat, sta si va sta in picioare pentru totdeauna. Amin.
  IN EL AVEM TOTUL.

  “Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică.” (Ioan 3:16)

  “Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă.” (Matei 11:28)

  “Tot ce-Mi dă Tatăl va ajunge la Mine; şi pe cel ce vine la Mine, nu-l voi izgoni afară;”(Ioan 6:37)

  “Apoi le-a zis: „Duceţi-vă în toată lumea şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură. Cine va crede şi se va boteza va fi mântuit; dar cine nu va crede va fi osândit.” (Marcu 16:15-16)

  “În nimeni altul nu este mântuire: căci nu este sub cer niciun alt Nume dat oamenilor în care trebuie să fim mântuiţi.” (Fapte 4:12)

  “Căci este un singur Dumnezeu şi este un singur mijlocitor între Dumnezeu şi oameni: Omul Isus Hristos” (1Timotei 2:5)

  “Şi dacă chemaţi ca Tată pe Cel ce judecă fără părtinire pe fiecare după faptele lui, purtaţi-vă cu frică în timpul pribegiei voastre; căci ştiţi că nu cu lucruri pieritoare, cu argint sau cu aur, aţi fost răscumpăraţi din felul deşert de vieţuire pe care-l moşteniserăţi de la părinţii voştri, ci cu sângele scump al lui Hristos, Mielul fără cusur şi fără prihană.” (1 Petru 1:17-19)

  “Voi eraţi morţi în greşelile şi în păcatele voastre în care trăiaţi odinioară, după mersul lumii acesteia, după domnul puterii văzduhului, a duhului care lucrează acum în fiii neascultării. Între ei eram şi noi toţi odinioară, când trăiam în poftele firii noastre pământeşti, când făceam voile firii pământeşti şi ale gândurilor noastre şi eram din fire copii ai mâniei, ca şi ceilalţi. Dar Dumnezeu, care este bogat în îndurare, pentru dragostea cea mare cu care ne-a iubit, măcar că eram morţi în greşelile noastre, ne-a adus la viaţă împreună cu Hristos (prin har sunteţi mântuiţi). ( Efeseni 2:1-5)

  “Dar, când s-a arătat bunătatea lui Dumnezeu, Mântuitorul nostru, şi dragostea Lui de oameni, El ne-a mântuit, nu pentru faptele făcute de noi în neprihănire, ci pentru îndurarea Lui, prin spălarea naşterii din nou şi prin înnoirea făcută de Duhul Sfant, pe care L-a vărsat din belşug peste noi, prin Isus Hristos, Mântuitorul nostru; pentru ca, odată socotiţi neprihăniţi prin harul Lui, să ne facem, în nădejde, moştenitori ai vieţii veşnice.” (Tit 3:4-7)

  “Astfel, credinţa vine în urma auzirii; iar auzirea vine prin Cuvântul lui Hristos.” (Romani 10:17)

  “Dimpotrivă, dacă suferă pentru că este creştin, să nu-i fie ruşine, ci să proslavească pe Dumnezeu pentru numele acesta. Căci suntem în clipa când judecata stă să înceapă de la Casa lui Dumnezeu. Şi, dacă începe cu noi, care va fi sfârşitul celor ce nu ascultă de Evanghelia lui Dumnezeu? (1 Petru 4:16-17)

  “Şi mărturisirea este aceasta: Dumnezeu ne-a dat viaţa veşnică, şi această viaţă este în Fiul Său. Cine are pe Fiul are viaţa; cine n-are pe Fiul lui Dumnezeu n-are viaţa. V-am scris aceste lucruri ca să ştiţi că voi care credeţi în Numele Fiului lui Dumnezeu aveţi viaţa veşnică. (1 Ioan 5:11-13)

 4. In anul 2006 era in voga un program pe telefonul mobil ca si ton de sonerie, acest mesaj vocal in limba romana : ” Stapane, te cauta un fraier , iar urmatorul ; ” Stapane, fraierul insista, raspunde-i !
  Max, vazand ca si tu insisti sa capeti raspuns , iti zic tie : Tu presupui ca nu ai nevoie de nimeni ca sa te calauzeasca pe calea credintei. Probabil ca tu esti un om „mare ” . Eu, insa, dupa cum am citit, nu-ti dau tie dreptate, ci Cuvantului
  „Dar cum vor chema pe Acela in care n-au crezut? Si cum vor crede in Acela despre care n-au auzit? Si cum vor auzi despre El fara propovaduitor?. Si cum vor propovadui, daca nu sunt trimisi? Dupa cum este scris: „Cat de frumoase sunt picioarele celor ce vestesc pacea, ale celor ce vestesc Evanghelia!” Dar nu toti au ascultat de Evanghelie. Caci Isaia zice: „Doamne, cine a crezut propovaduirea noastra?” Astfel, credinta vine in urma auzirii; iar auzirea vine prin Cuvantul lui Hristos. (Rom.10:14-17)
  Iata de ce eu am avut nevoie de fratele Branham, si eu consider ca Dumnezeu a trimis Mesajul Lui si pentru mine, prin predicile = vestirea lui , ca unul dintre oamenii trimisi de Dumnezeu sa vesteasca Evanghelia = Cuvantul lui Hristos
  Vad ca si tu ai citat Cuvantul in comentariul de mai sus si miram-as ca sa fie venit pentru prima data prin tine , fara ca tu sa-l fi auzit vorbit de altii mai intai . Ma gandesc, dupa propovaduirea ta anterioara cum ca Branham a fost plagiator, ca tu esti chiar unul mai mare decat el .

  • Max zice:

   „fiind zidiţi* pe** temelia apostolilor† şi prorocilor, piatra†† din capul unghiului fiind Isus Hristos.” nu pe mesajul lui branham o scarba de plagiatura furaciune de la altii.Nu tot ce a zis branham e fals. El e fals. a mintit continuu.
   Si ce te-a invatat Branham? Doctrinele unitarilor? Ca si diavolul crede ca este un singur Dumnezeu dar tremura.

 5. John zice:

  Am cerut tuturor exmesagistilor sa imi arate din Scriptura in ce directie au luat-o din punct de vedere al lor ,dar niciunul nu mi-a aratat. O sa gasesc doar ca Branham minte, Frank minte,dar tu personal criticule sa-mi arati tu ce crezi despre tema dumnezeirii, botezului si altele, Unii mi-au raspuns exact unde au varsat cand au iesit de la vreun cult. „dumnezeu e trinitar”
  Vad ca nici nu mai cred o parte nici in Dumnezeu si si-au creat un cult personal unde ei sunt dumnezeul lor la care-i slujesc.

  „Iata de ce nu avem nevoie de mesajul lui Branham Frank si alti mesagisti. Diavolul uraste adevarul si il inlocuieste”

  Pt acest individ toti de la mesaj sunt condusi de satana, iar numai el crede ca e pe drumul cel bun. Nici macar blogul lui nu e original ci sunt articole si poze preluate de pe stricatii la cap numiti Collins sau Bergen(bier)

  (Nu sunt Cetnarovici asa cum spunea Abel)

  • Fugiti, Fugiti din Babilon, care este Mesajul Orei 🙂
   In ce directie? In oricare puteti. 😀
   Mai mort decat in Mesaj nu esti niciunde…

   Directia mea:
   https://conversatiidespredumnezeu.wordpress.com/2017/03/24/karma-sau-ilogica-toleranta-a-ateului-cumsecade/#comment-3395
   (comentariul meu din Martie 28, 2017)

   • Asa , deci , tu zici ca „Mai mort decat in Mesaj nu esti niciunde…”
    Ba ar trebui sa fii : in Hristos,( daca ai fi un crestin veritabil ) (1Tes.4:16)
    Tu esti unul ” avortat „- inainte sa fi apucat sa fii nascut din nou fiindca tu nu ai murit fata de lume, rastignit cu Hristos (Gal.6:14) – ci mai degraba de Hristos te-ai lepadat (Luc.12:9) (2Cor.13:5)

    • Asa ai învăţat să vorbeşti si tu despre oameni, de la „maestrul” tau Branham, care a zis că alte biserici ale lui Hristos sunt nişte „morgi”.

     (Poate că nu am înţeles eu, şi Branham nu îşi jignea fraţii în credinţă, ci se referea la locul în care se odihnesc „morţii în Hristos”? Mulţumesc că m-ai făcut să văd corect… 😉 )

  • Max zice:

   John uite ce crede un exmesagist:

   “În nimeni altul nu este mântuire: căci nu este sub cer niciun alt Nume dat oamenilor în care trebuie să fim mântuiţi.” (Fapte 4:12)

   “Căci este un singur Dumnezeu şi este un singur mijlocitor între Dumnezeu şi oameni: Omul Isus Hristos” (1Timotei 2:5)

   “Şi dacă chemaţi ca Tată pe Cel ce judecă fără părtinire pe fiecare după faptele lui, purtaţi-vă cu frică în timpul pribegiei voastre; căci ştiţi că nu cu lucruri pieritoare, cu argint sau cu aur, aţi fost răscumpăraţi din felul deşert de vieţuire pe care-l moşteniserăţi de la părinţii voştri, ci cu sângele scump al lui Hristos, Mielul fără cusur şi fără prihană.” (1 Petru 1:17-19)

   “Voi eraţi morţi în greşelile şi în păcatele voastre în care trăiaţi odinioară, după mersul lumii acesteia, după domnul puterii văzduhului, a duhului care lucrează acum în fiii neascultării. Între ei eram şi noi toţi odinioară, când trăiam în poftele firii noastre pământeşti, când făceam voile firii pământeşti şi ale gândurilor noastre şi eram din fire copii ai mâniei, ca şi ceilalţi. Dar Dumnezeu, care este bogat în îndurare, pentru dragostea cea mare cu care ne-a iubit, măcar că eram morţi în greşelile noastre, ne-a adus la viaţă împreună cu Hristos (prin har sunteţi mântuiţi). ( Efeseni 2:1-5)

   “Dar, când s-a arătat bunătatea lui Dumnezeu, Mântuitorul nostru, şi dragostea Lui de oameni, El ne-a mântuit, nu pentru faptele făcute de noi în neprihănire, ci pentru îndurarea Lui, prin spălarea naşterii din nou şi prin înnoirea făcută de Duhul Sfant, pe care L-a vărsat din belşug peste noi, prin Isus Hristos, Mântuitorul nostru; pentru ca, odată socotiţi neprihăniţi prin harul Lui, să ne facem, în nădejde, moştenitori ai vieţii veşnice.” (Tit 3:4-7)

   “Astfel, credinţa vine în urma auzirii; iar auzirea vine prin Cuvântul lui Hristos.” (Romani 10:17)

   “Dimpotrivă, dacă suferă pentru că este creştin, să nu-i fie ruşine, ci să proslavească pe Dumnezeu pentru numele acesta. Căci suntem în clipa când judecata stă să înceapă de la Casa lui Dumnezeu. Şi, dacă începe cu noi, care va fi sfârşitul celor ce nu ascultă de Evanghelia lui Dumnezeu? (1 Petru 4:16-17)

   “Şi mărturisirea este aceasta: Dumnezeu ne-a dat viaţa veşnică, şi această viaţă este în Fiul Său. Cine are pe Fiul are viaţa; cine n-are pe Fiul lui Dumnezeu n-are viaţa. V-am scris aceste lucruri ca să ştiţi că voi care credeţi în Numele Fiului lui Dumnezeu aveţi viaţa veşnică. (1 Ioan 5:11-13)

   • John zice:

    Prin repetarea de citate (la indigo) din Biblie nu primesc nici un raspuns.

    Am citit acel post filosofico-academico-newage a lui Abel si nu pot sa spun ca diferenta dintre un ateu si un asa zis crestin nu am vazut. Te rog sa ma luminez, poate nu inteleg pe deplin acolo,dar nu prin perspectiva canalului dioxid de carbon a lui Edi.

    • Max zice:

     nu e repetare simpla de citate , asa le vezi tu. ci acele citate explica ce cred eu. Iti arata credinta mea in ce scrie in Cuvant ca sa fi lamurit ca Branham si alti impostori nu pot schimba Evanghelia cu ideile lor de doi bani .
     Alta treaba. Totusi cineva sa imi raspunda ca vad ca nu a raspuns nimeni cand am intrebat. Va rog sa imi spuneti de ce Branham , de ce credeti voi ca Branham angajat la Tabernacolul Branham doi homalai sa i inregistreze predicile lui si de ce a umblat cu ei in munti in vacanta la vanatoare si a dormit cu ei in corturi?

     • De ce Branham…pe aici si pe dincolo…? Fiindca tu, Max, nu ai piele pe obraz, ci ai soric !
      Alta treaba : Un plagiator adevarat nu este capabil sa exprime idei prin cuvinte proprii, de aceea el copiaza mot-a-mot ( adica cuvant cu cuvant ) din ce este scris pe alte bloguri sau citeza trunchiat chiar si din Biblie, si asa procedezi si tu, dupa cum se vede . Nici macar sa tragi o concluzie personala dupa cele citate nu-ti poti permite, cu toata libertatea ta , cu care te bati in piept ca si cu o caramida

    • O sa detaliez si pe blogul meu personal

 6. Max zice:

  nu este relevant si nu este treaba ta ce crede unul sau altul. noi vorbim de ceva ce a fost investigat numarat cantarit si gasit gol si nenorocit si sarac si orb. . un mincinos care va inselat sufletele cu doctrine copiate de la unitari si altii.Ce credeti voi e tot facatura. Babilonul e in toate liniile mesajului care sa arata fals. de trei ori fals. arata mi o singura dovada ca Branham a descoperit ceva.
  John am dat mai sus versete doveditoare ale ce cred eu evanghelia si cum poti fi salvat fara idolasi vostri. Behaitule esti orb ca si asa zis inger al tau. temnita duhurilor rele este mesajul lui Branham. Satana uraste adevarul , demonii lui urla si nu stau astamparati. ii roade pe dinauntru. dar eu il repet. mie imi place adevarul. El da viata adevaratilor copii a lui Dumnezeu. Iata:

  “În nimeni altul nu este mântuire: căci nu este sub cer niciun alt Nume dat oamenilor în care trebuie să fim mântuiţi.” (Fapte 4:12)

  “Căci este un singur Dumnezeu şi este un singur mijlocitor între Dumnezeu şi oameni: Omul Isus Hristos” (1Timotei 2:5)

  “Şi dacă chemaţi ca Tată pe Cel ce judecă fără părtinire pe fiecare după faptele lui, purtaţi-vă cu frică în timpul pribegiei voastre; căci ştiţi că nu cu lucruri pieritoare, cu argint sau cu aur, aţi fost răscumpăraţi din felul deşert de vieţuire pe care-l moşteniserăţi de la părinţii voştri, ci cu sângele scump al lui Hristos, Mielul fără cusur şi fără prihană.” (1 Petru 1:17-19)

  “Voi eraţi morţi în greşelile şi în păcatele voastre în care trăiaţi odinioară, după mersul lumii acesteia, după domnul puterii văzduhului, a duhului care lucrează acum în fiii neascultării. Între ei eram şi noi toţi odinioară, când trăiam în poftele firii noastre pământeşti, când făceam voile firii pământeşti şi ale gândurilor noastre şi eram din fire copii ai mâniei, ca şi ceilalţi. Dar Dumnezeu, care este bogat în îndurare, pentru dragostea cea mare cu care ne-a iubit, măcar că eram morţi în greşelile noastre, ne-a adus la viaţă împreună cu Hristos (prin har sunteţi mântuiţi). ( Efeseni 2:1-5)

  “Dar, când s-a arătat bunătatea lui Dumnezeu, Mântuitorul nostru, şi dragostea Lui de oameni, El ne-a mântuit, nu pentru faptele făcute de noi în neprihănire, ci pentru îndurarea Lui, prin spălarea naşterii din nou şi prin înnoirea făcută de Duhul Sfant, pe care L-a vărsat din belşug peste noi, prin Isus Hristos, Mântuitorul nostru; pentru ca, odată socotiţi neprihăniţi prin harul Lui, să ne facem, în nădejde, moştenitori ai vieţii veşnice.” (Tit 3:4-7)

  “Astfel, credinţa vine în urma auzirii; iar auzirea vine prin Cuvântul lui Hristos.” (Romani 10:17)

  “Dimpotrivă, dacă suferă pentru că este creştin, să nu-i fie ruşine, ci să proslavească pe Dumnezeu pentru numele acesta. Căci suntem în clipa când judecata stă să înceapă de la Casa lui Dumnezeu. Şi, dacă începe cu noi, care va fi sfârşitul celor ce nu ascultă de Evanghelia lui Dumnezeu? (1 Petru 4:16-17)

  “Şi mărturisirea este aceasta: Dumnezeu ne-a dat viaţa veşnică, şi această viaţă este în Fiul Său. Cine are pe Fiul are viaţa; cine n-are pe Fiul lui Dumnezeu n-are viaţa. V-am scris aceste lucruri ca să ştiţi că voi care credeţi în Numele Fiului lui Dumnezeu aveţi viaţa veşnică. (1 Ioan 5:11-13)

  • V-am scris aceste lucruri ca să ştiţi că voi care credeţi în Numele Fiului lui Dumnezeu aveţi viaţa veşnică. (1 Ioan 5:11-13)
   Voi, care credeti in Numele Fiului lui Dumnezeu , in care dintre Numele Lui credeti , si cine este pentru voi Fiul lui Dumnezeu ? – intrebare pentru Max si pentru cei care-i tin isonul, in special . Credeti voi ca si 1 Ioan 5.20 ori aveti cu totul alt plan ?

   • Max zice:

    Esti total lipsit de respect.Bai , tu tot ai sters comentarii in care ti am spus adevarul si numai adevarul si am raspuns la ce ai intrebat fara sa atac sau jignesc pe cineva. Faptul ca Branham nu e ce crezi si ce spui tu este un adevar de care tu si alti mesagisti nu veti putea fugi niciodata.. Ramai aici inseland oameni si mai departe cu teorii si branhamism .

    • Nu ti-e de-ajuns timpul cat ai fost tolerat cu comentariile tale fara valoare ? Daca erau macar ” de doi bani „, treca, mearga din partea mea, dar tu nu-ti cunosti masura .Eu raman aici, tu du-te de-ti cauta linistea in locuri pustii si fara apa , poate ca vei gasi acolo alte sapte duhuri, mai rele decat tine . Insa sa ai grija ce hotarare vei lua atunci, fiindca aici nu va mai fi loc pentru voi , si daca te intorci, trebuie , pentru a mai putea sa dai din plisc, (sau pix )- musai – sa fii pocait Marturiseste -ti viata ta,vezi-ti mai intai de pacatele tale, nu mai umbla prin morminte , precum Legiune , cel din tinutul Gadarenilor

    • John zice:

     Tu crezi ca o sa bagi pe gat la mesagisti lucrurile scoase din containerele acelora care nu au inteles nimic din Mesaj? Post de post aceleasi aceleasi mizerii ( despre Branham) te vad postand.
     Ce vrei sa realizezi cu toate postarile tale?Iti spun de pe acum ca nu o sa ai niciuna pe acest blog. Ai acele 2-3 bloguri unde impartasesc aceleasi lucruri scoase din maneca, du-te acolo si varsa-ti frustrarile,dar nu mai veni aici.

     • Max zice:

      Pastor predica de 40 de ani mesajul incepe sa vada minciunile de acolo.

      • Ce zice acel ” pastor ” Mc Donald prin macaiala lui , dupa 40 de ani ? Nimic altceva decat spune si Maxvax, si Licuriciul Luciferian si Abelaua ben Adam si altii vre-o doi care se pretind a fi scosi din lada de gunoi ? Totul copiat de la capiatul ala de John Collins , care , la fel ca si urmaritorii lui au vrut , in ambitia lor fireasca sa imite pe fratele Branham, insa nu au reusit sa faca nici un purice macar, daramite vre-o lucrare pentru Dumnezeu .
       Domnul nostru Isus Hristos a afirmat ca aceia care vor crede in El vor face si ei aceleasi lucrari pe care le-a facut in acei trei ani si jumatate ai slujbei Lui , adica „Vindecati pe bolnavi, inviati pe morti, curatati pe leprosi, scoateti afara dracii. Fara plata ati primit, fara plata sa dati. (Mat.10:8)
       In privinta fratelui Branham ( din pricina caruia voi nu mai puteti trai linistiti ) avem o multime de marturii ca a implinit toata aceasta porunca ., insa despre voi, ” canci „. Asa ca, ciocul mic si tineti-va pliscul, netrebnicilor ! Sa nici nu mai aud de voi , pana cand cineva va marturisi o lucrare de-a voastra, cat de mica si macar asemanatoare de departe cu acestea pe care Dumnezeu le-a facut prin fratele Branham

       • Max zice:

        nu e vorba de collins si altii este vorba daca Branham a mintit sau nu a mintit. Toate cercetarile arata clar ca Branham a mintit. despre asta e vorba. nua vem nevoie de nimeni sa ne spuna dar orice adevar scos la lumina ne e de folos. Crezi in adevar? Atunci leapadate de minciunile lui Branham. Nimeni nu a negat vindecarile dar si alea sunt multe dovedite false si care nu au avut loc si nu uita ca Iisus a spus ca prorocii falsi fac semne si minuni. Dar ei mint. Asta il caracterizeaza pe Branham. Minciuna si falsul.

        • John zice:

         Alte gunoaie postate

         Lasati prostiile si ascultati aceasta predica. Nu stiu de cate ori am ascultat-o pana acum.

         O sa aveti curajul sa o ascultati pana la sfarsit? Max o sa aiba rabdare sa isi citeasca gunoaiele de pe blogul lui.
         Nu-mi pasa ce credeti despre fratele Branham.,nu am gasit niciunul sa prezinte asa de adanc lucrurile din Scriptura asa cum a facut-o el.

         Lasa-ma sa fiu branhamist sau frankist ori penticostal atat timp cat fiecare ramane in limitele Bibliei.

        • Max zice:

         pai a fost predicator. trebuia sa prezinte cumva frumos. De aia a prezentat si mai bine si mai rau. asa sant toti predicatorii.si cei cu asta ? asta e argumentarea ta? Branham a venit impotriva Sfintelor Scripturi cand a mintit. nu conteaza ca ce frumos a predicat el.A mintit cine e el si ce a facut. a inselat oameni si a folosit darul lui ca sa se dea Ilie profetul din Maleahi 4 si descoperitor de taine si cate si mai cate. Deja le stiti. Sa dovedit ca nici nu este Ilie si ca nici nu a descoperit nimic si ca a prezis ca se termina lumea in 1977. A mintit. A blestemat crestini si sa blestemat si pe el. A criticat femeia ca poarta pantaloni dar el a umblat cu doi homosexuali. Deci e un fatarnic un proroc mincinos un isteric.. tu accepti deci un mincinos si fatarnic si prezicator fals numai pentru ca prezinta bine si frumos anumite predici? Este vai de credinta ta atunci zic eu. Saracu de tine.. Nu ai casa construita pe Stanca Eterna Cristos dar stai pe nisipurile miscatoare din mesaj. Viata ta si salvarea ta e in primejdie.

        • Minciuna si falsul s-au salasluit in mintea ta inca dinainte sa decizi negarea Mesajului trimis de Dumnezeu prin fratele Branham , Si de atunci a facut multi pui, si este inca ” a fata ” ( expresie folosita de taranul roman cand se refera la vitele din batatura )

        • Adevarul scos la lumina si care ne este de folos il gasim in predicile omului trimis de Dumnezeu cu o slujba facuta in duhul si puterea lui Ilie, nu in povestile unora care interpreteaza dupa gargaritele din mintea lor ceea ce a spus si a facut el

 7. John zice:

  Si care cercetari mai? 50 de ani nu a comentat vreunul ce s-a petrecut si vine peste noapte un individ ce inventeaza ceva , iar lucrul ala vrea sa fie facut credibil , gunoaie ca: Branham a avut angajati homosexuali, norul ala e un fum de racheta, a plagiat nu stiu ce dupa alti scriitori.. etc .. etc
  Nu intelegi Max ca astea sunt deja putrefactii si nimeni nu o sa te bage in seama? Promit ca nu o sa mai bag in seama la nici un rahat pe care il prezinti aici.

  • Max zice:

   cum de 50 de ani nu a comentat nimeni ? toti au spus la branham cand a trait ca a luato pe aratura si ca a deviat dar la cat de incapatanat era el ia mustruit pe toti si pe apropiati ai lui care au vrut binele lui. fara sa va suparati please dar semanati cu el la incapatanare.
   sant dovezi adevarate nu putrefactii . Putrefactia inceput la mesaj. cadavrul lui pute deja.Nu e rahat . Stai sa iti explic. daca am citit cele 7 epoci ale Bisericilor si am vazut la altul de la care Branham a copiat asta si a mintit poporul ca e descoperire .Asta este pentru mine o descoperire si nu un rahat cum spui tu. Rahat era sa tac sa ma prefac ca voi ca nu vad si sa inghit si mai departe rahatu lui Branham si al tau. Mananca l in continuare. pofta buna sa ai si tu si toti..

 8. John zice:

  As aprecia frate Nelu daca ai sterge comenturile astea infecte a lui „SuperMax”, vad ca o tine tot pe a lui.Nici macar nu il intereseaza ce spui in general.Vrea sa-i fie accesat infectia aia de blog si nu e de ajuns ca se poate accesa ce scrie acolo,dar vrea sa tot repete la infinit ca un parot aceleasi fleacuri expirate importate din ghena.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s