„Te voi pazi de ceasul incercarii „…este Cuvantul fagaduintei pentru Biserica luata de pe Pamant inainte de necazul cel mare

In acest video  sunt si alte explicatii biblice  care vizeaza  invataturile false de care se folosesc  impotrivitorii  Mesajului , pentru a denigra pe  William Branham,  promotorul  acestui Mesaj  al carui  propovaduitor este si  Robert Breaker

 Mesajul orei  este  la orice timp  un mesaj  actual, specific pentru timpul prezent  Mesajul  in vremea fratelui Branham  a avut  actualitatea lui, si invataturile  date de Domnul la timpul acela  sunt in perfecta concordanta cu  acelea  date in vremurile  anterioare , dar au si elemente noi,  adica noi taine  descoperite  in cuvintele  Scripturilor, care nu a fost posibil sa fie intelese  pana atunci .  Mesajul orei  acesteia  va este  vestit  astazi  si prin acest video

Anunțuri

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la „Te voi pazi de ceasul incercarii „…este Cuvantul fagaduintei pentru Biserica luata de pe Pamant inainte de necazul cel mare

 1. Anonimus zice:

  dupa Branham cetire aka larkin promisiunea aia era pentru Filadelfia adica biserica si trezirea baptista metodista nicidecum rapirea. si ce ai uitat de la PreaProfetul tau e ca el a spus ca rapirea e in 3 pasi si deja a inceput.

 2. Anonimus zice:

  DOCTRINAL STATEMENT OF FAITH of Robert Breaker
  We believe in the one and only true God existing in three Persons: The Father, the Son, and the Holy Spirit; each active in creation (Genesis 1:1,2, 26), and redemption (John 1:1-14). And we firmly believe and preach that JESUS CHRIST is GOD (1 Tim. 3:16; 1 John 5:20).

  http://www.thecloudchurch.org/doctrinal-statement-1.html

 3. Anonimus zice:

  Si trinitarii cred ca Iisus este Dumnezeu manifestat in trup.

  We believe that Jesus Christ is God manifested in the flesh (1 Timothy 3:16), was born of a virgin by the power of the Holy Ghost (Luke 1:35), and that he shed his Divine blood (Acts 20:28) on the cross of Calvary as a vicarious substitute for all sinners (1 Timothy 2:6). He was buried and rose again the third day according to the scriptures (1 Corinthians 15:4) by his own power (John 10:18), and ascended to the right hand of the father, from whence He will personally return for all those that accept Him as their personal Saviour at the rapture (1 Thessalonians 4:16,17). Therefore, the main goal of this ministry is to preach the right Gospel (1 Cor. 15:1-4), revealed unto us by our apostle, the apostle Paul (Rom. 11:13), which is the only means of salvation for us today (and is what all men will be judged by someday according to Rom. 2:16); which is the biblical bloodstained gospel of a JUST God seeking to be the SAVIOUR of the world, rather than the modern perverted gospel of social justice, in which man seeks to right preconceived wrongs based upon his own preconceptions of right and wrong.
  http://www.thecloudchurch.org/doctrinal-statement-1.html

 4. Anonim zice:

  Una este sa citezi cu mintea si alta este sa intelegi cu inima ce este scris , pentru ca sa te intorci la Domnul si sa fii viu pentru El , fiind vindecati ! Caci inima acestui norod s-a impietrit ….(Fapt.28:27)
  Mesajul ne-a descoperit de ce si cum este Isus Hristos Dumnezeu insusi manifestat in carne ( umana ) ; pentru ca sa poata fi Salvatorul Rudenie ( asa cum spus El , vorbind prin Profeti ! )

 5. Anonim zice:

  Robert Breaker a prezentat intr-unul din filmele sale , lucrarea lui Dumnezeu ca fiind realizata in trei dispensatiuni, in care El S-a prezentat oamenilor din acele vremuri diferite in calitatile Lui de 1. Creator= Tatal ceresc ,2, Mantuitor = Fiul pamantesc 3, Mijlocitor si Calauzitor in mantuire = Duhul Sfant locuind in omul pamantesc care a fost ales ( dintr-o multime ) si chemat ( afara ) conform voii Sale .
  Desigur, persoanele prin care a actionat au fost diferite, asa cum a zis si Pavel : „Dupa ce a vorbit in vechime parintilor nostri prin proroci, in multe randuri si in multe chipuri, Dumnezeu, la sfarsitul acestor zile, ne-a vorbit prin Fiul pe care L-a pus mostenitor al tuturor lucrurilor si prin care a facut si veacurile. El, care este oglindirea slavei Lui si intiparirea Fiintei Lui si care tine toate lucrurile cu cuvantul puterii Lui, a facut curatarea pacatelor si a sezut la dreapta Maririi in locurile preainalte, (Evr.1:1)
  Acesta este Mesajul orei get-beget = autentic , nu invatatura trinitara !
  Intelege cine poate, cine nu, sta si socoate ( de e unul sau de-s trei , dar Idoli, nu Dumnezei )

 6. Anonimus zice:

  @anonim ai zis: Acesta este Mesajul orei get-beget = autentic , nu invatatura trinitara !
  Mai omule Branham a predicat si invatat trinitatea ca este de la Dumnezeu si ca este de la satana si inainte sa moara. branham avea tulburari psihice grave. era tot doua intr-una la orisice spunea.

  Branham zice
  „Vedeti, voi credeti in Dumnezeu; voi credeti in Fiul, credeti in Duhul Sfant; aceea este Trinitatea. Noi credem in ea. Intelegeti?”
  51-0506E AT.THY.WORD LOS ANGELES, CA

  „Cel care a fost peste noi, Cel mort si inviat, este glorificat in Prezenta lui Dumnezeu in seara aceasta, El vine inapoi in forma Persoanei a treia a Sfintei Treimi, Duhul Sfant, si locuieste in noi si se misca si dovedeste ca sa fie acelasi Domn Isus.”
  58-0208 THE.QUEEN.OF.THE.SOUTH_ SOUTH.BEND.IN

  „Lasati-L sa va deschida ochii. EL este Duhul Sfant, a treia Persoana a Sfintei Treimi aici seara sa va unga ochii cu alifia lui Dumnezeu: deschideti-va ochii.”
  58-0316E DOOR.TO.THE.HEART_ HARRISONBURG.VA

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s