Lupta cea buna a credintei

….purtata odata  de  copilul David  cu  o singura  piatra  aruncata  cu prastia impotriva uriasului Goliat  imbracat cu armura  si inarmat cu sabie si scut ,este  un exemplu  pentru  crestinii acestor zile  in care  suntem asaltati  de o  armata tot mai mare  de  filisteni batjocoritori,  inarmati  cu  ratiune = gandire fireasca  prin care  citesc si studiaza Cuvantul lui Dumnezeu  cu scopul  sa-L  desfiinteze  ( vezi articolele  anterioare  publicate pe acest blog, in care  apostolul Pavel  este  catalogat ca  fiind  initiatorul invataurii  nicolaitilor )

armata  crestinilor  a  ajuns sa  tremure si  sunt fara cuvinte  care sa poata raspunde  acestui fel de ratiune . dar ei ar trebui sa -si intareasca inimile si  mainile slabanogite si  sa  ia  Piatra din  Capul  unghiului cladirii ,  s-o  arunce  spre  capul Sarpelui cel vechi , cu credinta ca  Duhul Sfant este  Acela  care mijloceste si lupta pentru noi  si El va ghida  traiectoria  acestei  arme simple  si nebagate in seama  de catre  dusman,  direct spre singurul loc ramas vulnerabil  al acestuia  .

Amintiti-va  doar ca asa ne invata  Cuvantul  lui Dumnezeu  actualizat  in Mesajul orei :

 Intariti mainile slabanogite si intariti genunchii care se clatina. Spuneti celor slabi de inima: „Fiti tari, si nu va temeti! Iata Dumnezeul vostru, razbunarea va veni, rasplatirea lui Dumnezeu; El insusi va veni si va vamantui.”

”    asa vorbeste Domnul Dumnezeu: „Iata, pun ca temelie in Sion o piatra, o piatra incercata, o piatra de pret, piatra din capul unghiului cladirii, temelie puternica; cel ce o va lua ca sprijin nu se va grabi sa fuga.

”   „o Piatra de poticnire si o Stanca de cadere”. Ei se lovesc de ea, pentru ca n-au crezut Cuvantul, si la aceasta sunt randuiti .  dupa cum este scris: „Iata ca pun in Sion o Piatra de poticnire si o Stanca de cadere: si cine crede in El nu va fi dat de rusine.”

Asa cum  observam  in  ceea ce am prezentat  pana acum  , on articole si  in comentarii,  este  iarasi implinita profetia  cu privire la Israel, care se identifica  in epocile  Bisericii cu  crestinii  dintre Neamuri  ca samanta lui Abraham prin Hristos  :

” Asa mi-a vorbit Domnul, cand m-a apucat mana Lui si m-a instiintat sa nu umblu pe calea poporului acestuia: „Nu numiti uneltire tot ce numeste poporul acesta uneltire; si nu va temeti de ce se teme el, nici nu va speriati!     Sfintiti insa pe Domnul ostirilor. De El sa va temeti si sa va infricosati.   Si atunci El va fi un locas sfant, dar si o piatra de poticnire, o stanca de pacatuire pentru cele doua case ale lui Israel, un lat si o cursa pentru locuitorii Ierusalimului!   Multi se vor poticni, vor cadea si se vor sfarama, vor da in lat si vor fi prinsi.” –  Inveleste aceasta marturie, pecetluieste aceasta descoperire, intre ucenicii Mei. -Eu nadajduiesc in Domnul, care Isi ascunde fata de casa lui Iacov. In El imi pun increderea.

 CEA MAI MARE BATALIE CARE S-A DAT VREODATA  ROM62-0311  Cine va putea sa asculte aceasta predica, va intelege  pentru ce am scris  articolul  Ce mult imi place mie felul in care fratele Branham explica  lucrurile  din Scripturi !

Reclame

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Lupta cea buna a credintei

 1. Povesti „nemuritoare” sau FAIRY TALES…

  Este ridicol sa crezi ca tinerelul David l-ar fi pus la pamant cu o pietricica, pe razboinicul Goliat, care mai era pe de-asupra si protejat de o armura… Dar, ce sa zic, daca iti place sa crezi in basme…

  Si sa iti mai spun inca ceva: In toata istoria nu gasim nici o singura consemnare ca David ar fi fost imparat peste Israel. Si nici macar despre Solomon nu se gaseste absolut nimic. Nimeni la vremea aceea nu il cunostea ca fiind „cel mai mare si mai tare din parcare”… 🙂

  1 Regi 10:14  Greutatea aurului care venea lui Solomon pe fiecare an, era de şase sute şaizeci şi şase de talanţi din aur,HOHOHOOO – Chiar ca banul e OCHIUL DRACULUI. 🙂 Si de unde anume ii venea atata morman? 666 Talanti sunt 24 tone si nu e chiar maruntis. Daca este asa, atunci s-ar fi scris. Cine sa-i fi dat lui Solomon cu atata generozitate an de an atata aur? Ca doar nu era Alexandru Macedon sa cucereasca terirorii pana in India si Africa? Am fi stiut, daca era asa, nu? Si apoi, unde s-a dus tot acel aur?

  23  Împăratul Solomon a întrecut pe toţi împăraţii pământului în bogăţii şi înţelepciune. – HMMM, TOTUSI NU A SCRIS NICI O CARTE…. (nu punem in considerare scrierile PSEUDOEPIGRAFICE din Biblie)

  25  Şi fiecare îşi aducea darul lui: lucruri din argint şi lucruri din aur, haine, arme, mirodenii, cai şi catîri; aşa era în fiecare an. – DE BUNA VOIE?

  26  Solomon a strâns care şi călărime; avea o mie patru sute de care şi douăsprezece mii de călăreţi pe care i-a pus în cetăţile unde îşi ţinea carele şi la Ierusalim lângă împărat. – SI CU O MANA DE OAMENI SI 400 DE CARE A SUBJUGAT SI A OBLIGAT LA TRIBUT TOATE CELELALTE IMPARATII REALE, DESPRE CARE STIM CA AU EXISTAT PENTRU CA AVEM DOVEZI ISTORICE?

  27  Împăratul a făcut ca argintul să fie tot aşa de obişnuit la Ierusalim ca pietrele, şi cedrii tot aşa de mulţi ca smochinii din Egipt care cresc pe câmpie. – HAI DA-MA DRACU… 🙂

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s