Crestinii urmeaza invatatura apostolilor

” Ei staruiau in invatatura apostolilor, in legatura frateasca, in frangerea painii si in rugaciuni. (Fapt.2:42 )

Reclame

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

30 de răspunsuri la Crestinii urmeaza invatatura apostolilor

 1. Si daca ai pus de 8 ori acelasi film (asa apare la mine la momentul de fara), crezi ca ii va aduce mai multa credibilitate acelui „bot imblanit” care mazgaleste cat mazgaleste, si tot la „tribulation”, „millenium” si september 2017 ajunge?

  Nu ar trebui mai bine sa asculte crestinii de invatatura lui Isus, decat de cea a apostololir (fie ei si americani…)?

  Crestinismul a ajuns o caricatura expirata a lui Isus si trebuie sa fie desfiintat. Cine i-a dat sentinta? Insusi ISUS:

 2. In adins am pus in repetare, gandindu-ma ca poate acei anonimi care repeata comentariile lor antibranhamiste vor lua aminte , asa cum ai spus tu mai sus ” crezi ca ii va aduce mai multa credibilitate acelui ……” despre care eu am spus ca ” nu am nimic de zis ”
  Apoi, tu vorbesti exact ca Papa de la Roma, caruia -I ipartasesti opinia privitoare la desfiintarea crestinismului si inlocuirea lui cu Ecumenismul Cel din video este ei el un adept al Religiei Mondiale si un anti Adventist = nu mai asteapta revenirea Domnului Isus .
  Vorbe lumesti si prezentarea apostatilor aduc in acest video concluzia ca trebuie desfiintat crestinismul ! Bietul ( sau beatul ? ) om, nu stie de ce duh este calauzit ! Ce falsa si rauvoitoare interpretare data cuvintelor lui Cristos, al carui Nume il poarta Crestinii!. Cristos ne iubeste, voi vreti sa fim desfiintati . Sa vedem, deci, care pe care ! Nu ne este frica sa ne luptam lupta cea buna , multiplicand indemnul dat de apostolul Pavel lui Timotei :”Lupta-te lupta cea buna a credintei; apuca viata vesnica, la care ai fost chemat si pentru care ai facut acea frumoasa marturisire inaintea multor martori. (1Tim.6:12)

  • Și eu sunt Anti-Adventistot, revenirea lui Isus în viziunea neoprotestanta mi se pare un basm….

   In rest, nu sunt chiar ca Papa, întrucât nu pledez pentru Ecumenism sau niscai Religii, ci pentru desființarea tuturora.

 3. Desigur ca-i treaba ta pentru ce vrei a pleda , numai vezi in ce echipa te-antrenezi, la” o adica ” si cu ce scop vei lupta ,cand va veni prigoana Ca acuma inca-i bine, nimeni n-are bai de tine , dar atunci n-o fi asa ci-ti va fi-n joc viata ta .. Pe de-o parte , pe pamant, pe de alta -n cer . Curand nu va mai fi posibil sa alegi .Asa ca, baga-n seama cum alergi ! Sa nu zici ca n-ai stiut ! Omu’ acesta bine-a vrut sa ne informeze si va fi durere pentru cine nu vrea sa vegheze https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/2017/02/13/mantuit-dupa-rapire/

 4. Prigoana din partea Papei? Nu inteleg… Pai nu suntem noi pe aceeasi linie, aia cu desfiintarea Cre(s)tinismului? 😉

  Sau oare prigoana din partea Branhamistilor? Lumineaza-ma…

 5. Aceea din partea lui Dumnezeu, asa cum este scris (Apoc.6:17)

 6. Asta este imaginea ta despre Dumnezeu?

  De pe Facebook (Viorel Hluscu):

  Ce ne învață rugăciunea Tatăl nostru?
  Că Dumnezeu e departe de noi ( „care ești în ceruri” ), să fim pomanagii ( „dă-ne-o nouă astăzi” ), că suntem păcătoși ( „și ne iartă greșalele noastre” ) , că Dumnezeu ne ispitește ( „și nu ne duce pe noi în ispită”, e Dumnezeu sau Diavol? ), ne învață dualitatea ( „ne izbăvește de cel rău” ), că Dumnezeu e un stăpân absolut, tiranic și neiertător( „că a ta este împărăția, slava și puterea” ). Apoi colac peste pupăză, Dumnezeu nu mai e tiran, el împarte puterea la trei ( „în numele tatălui, a fiului și a sfântului duh” ). Cu atâtea învățăminte, care mai de care mai „benefice” pentru noi și încă continuăm să o repetă zilnic. Amin să ne fie!
  Pace și Armonie!

 7. Razi tu razi si batjocoresti, Harap-Alb , dar eu iti zic ,”Caci, daca este desertaciune in multimea viselor, nu mai putin este si in multimea vorbelor; de aceea, teme-te de Dumnezeu.” (Ecl.5:7) si cred ca ar fi mai bine si pentru tine sa iei aminte si la aceste cuvinte :
  „Sa ascultam, dar, incheierea tuturor invataturilor: Teme-te de Dumnezeu si pazeste poruncile Lui. Aceasta este datoria oricarui om.” (Ecl.12:13)

 8. Credema, asta si fac. Pazesc poruncile lui Dumnezeu, nu inchipuirea unora ce ar insemna ele…

 9. ... zice:

  Oare de ce nu mai mira atunci cand vine vorba de acest mesaj, in special cand intru in contact cu penticostalii sa spuna „decat sa te duci acolo mai bine la baptisti sau cre(s)tini dupa Evanghelie”?
  Toate directiile de credinta au aceeasi atitudine cand vine vorba de mesaj „ei nu cred in trinitate si sunt cu alt doilea botez”.
  De 17 ani de cand cunosc acest Mesaj nu regret nici o clipa ca am iesit de la cultul penticostal. Nu am stat sa judec pe nimeni ce crede dupa ce am parasit cultul,dar cand vad ca vin cu argumente lispite de suport biblic,a trebuit de multe ori sa iau atitudine.
  Te respect orice ai crede ca om,dar sa nu vii niciodata la mine sa-mi bagi pe gat forat ce vomiti tu.

  Abel spune ca e Biblia e gresita, nu trebuie sa-i mai spun nimic, asta e parerea lui,Altul il vad postand isteric si cred ca face spume de fiecare data „Branham e gresit, Frank e gresit”.Pot sa-l luminez eu cu ceva daca el vede numai acelasi lucru?Niciodata.

  Va doresc succes in continuare aici pe pamant indiferent ce parerea aveti,dar sa stiti ca toate lucrurile la sfarsit vor avea niste consecinte. Tot in pamant ne ducem majoritatea si totodata mor toate ideile omenesti preconcepute.

 10. ... zice:

  Pavel spunea in Gal 2:5

  „5. noi nu ne-am supus si nu ne-am potrivit lor nicio clipa macar, pentru ca adevarul Evangheliei sa ramana cu voi.
  6. Cei ce sunt socotiti ca fiind ceva – orice ar fi fost ei, nu-mi pasa: Dumnezeu nu cauta la fata oamenilor – acestia, zic, ei cei cu vaza nu mi-au adaugat nimic”

  Eu de ce m-as potrivi la impotrivitorii Mesajului? Nu o s-o fac niciodata.

 11. Eu nu zic ca Biblia e gresita, ci ca e umana… Si de multe ori, dezumanizanta… Nu este un „standard” sau „absolut” pentru Divinitate.

  Chiar in captolul din care ai citat, Galateni 2, citim despre o lupta pentru putere, intre masculul Alfa (Pavel), predicatorul „eiiteror” si iudeii care nu accepta noua lui „evanghelie”…

  Galateni 2:2  „M-am suit, în urma unei descoperiri, şi le-am arătat Evanghelia pe care o propovăduiesc eu” – Pavel avea o descoperire extraordinara (iesita din comun), ceva diferit de ceea ce aveau ceilalti apostoli… Dar, dupa cum am aflat din intamplarea de pe drumul Emausului, Isus le-ar fi explicat in detaliu tot ceea ce era scris despre El, in Lge si Proroci. Atunci cum se face, ca Pavel primea acum, o „descoperire diferita”?

  Galateni 2:2  „…Evanghelia pe care o propovăduiesc eu între Neamuri, în deosebi celor mai cu vază, ca nu cumva să alerg sau să fi alergat în zădar.

  Vedem aici, ca targetul lui Pavel erau „Neamurile”, nu Iudeii. Vom vedea imediat de ce… Iar dintre aceste „oi pierdute”, preferea sa se duca numai dupa cele mai grase („mai cu vaza”) si cu bani, el nu se demite sa „alerge in zadar” dupa cele slabe, rele si proaste… Pe cand „Pastorul cel bun” din pilda lui Isus, s-ar fi demis sa lase 99 oi grase ca sa se duca dupa cea mai slaba, mai rea si mai pacatoasa… Iar in pilda fiului risipitor, Tatal de asemenea l-a primit pe fiul cel rau. Pavel insa pare ca are alte standarde…

  El ii numeste pe oponentii sai „frati mincinosi”, in alte locuri „caini” sau „scrîjilaţi”. Si mereu se victimizeaza, spunand cat de mult e „prigonit” de catre iudei…

  Galateni 2:4  „din pricina fraţilor mincinoşi, furişaţi şi strecuraţi printre noi, ca să pândească slobozenia pe care o avem în Hristos Isus, cu gând să ne aducă la robie;”

  Filipeni 3:2  Păziţi-vă de cînii aceia; păziţi-vă de lucrătorii aceia răi; păziţi-vă de scrîjilaţii aceia!

  Acesta din urma in original inseamna „mutilati” (katatome) si face aluzie la cei taiati imprejur in carne. Dar Pavel nu foloseste termenul corect de „circumcizie” (peritome) ci un termen derogatoriu. Este ca si cand ar fi „Pătiţi-vă de handicapaţii aceia…”.

  Filipeni 3:3: Căci cei tăiaţi împrejur Suntem noi. Aici foloseste termenul corect „peritome”.

  Inca din prima sa Epistola (catre Romani) Pavel incepe si modifica standardele, dand totul peste cap. El declara legea „blestemata”, cu alte cuvinte, toti cei ce tin legea, sunt scosi in afara legii, deci in „fara-de-lege”…

  In Galateni il vedem din nou pe activistul Pavel in razboi cu „Legea”, luptandu-se cu „fratii mincinosi” care vor sa il „aduca la robie”. In Filipeni, cum am vazut, nu se mai jeneaza deloc sa insulte, sa denigreze si sa blesteme si apoi sa se simta „priginit” de aceia impotriva chiar el a pornit razboiul, si pe care i-a scos in iliegalitate…

  Biblia nu descrie doar conflictul lui Pavel cu Petru, putem constata si contradictia intre „Evanghelia lui” si cea a lui Iacov de exemplu… In timp ce Pavel sustine ca mantuirea este „prin credinta, fara faptele Legii” (ca legea a devenit ilegala, a ajuns fara-de-lege), Iacov subliniaza ca credinta fara fapte este moarta… Nici Isus nu a calcat in picioara vreo lege, si a spus ca aceasta nu va trece niciodata… Nici nu a numit pe nimeni „Caine” (in afara de femeia siro-fenicianca) nici „oameni rai”, nici „handicapati” (mutilati), nici „frati mincinosi” nici nu a indemnat la separatism, l-a acceptat chiar si pe tradatorul Iuda. El nu l-a insultat si amenintat pe „peretele Varuit” Caiafa. Nu a spus ca „ei sunt rai” si „noi suntem buni”…

  De calcarea in picioare de catre Pavel a drepturilor femeii mai are rost sa discutam? Cred ca stim cu totii, nu trebuie sa va reamintesc… Isus a integrat femeile in serviciul sau, in timp ce Pavel le-a exclus…

  Pavel largeste tot mai mult prapastia pe care a creat-o intre iudeii „primitivi”, pe care ii declara orbi, impietriti, si noua sa religie pe care vrea sa le-o impuna celor educati si importanti (elita, cei de vaza), tinta lui fiind in final capitala imperiului Roman…

  Stiu ca voi vreti sa aparati cu indarjire litera Bibliei, si puteti sa o faceti. Eu nu spun sa nu o faceti, si nici ca e gresita sau nu. V-am aratat numai la modul cel mai real ca Biblia este totusi o carte a omului despre Dumnezeu, cu toate lucrurile bune si rele, pe care le are un om…

  ABEL

 12. Anonim zice:

  Biblia este divina, si eu sunt convins ca fratele Branham a predicat numai adevarul revelat de Dumnezeu, oricine ce ar zice despre Biblie sau despre Mesajul fratelui Branham, , pe care continui sa-l respect la fel de mult cat pe Ingerul Domnului = Isus Hristos, care l-a insotit in misiunea lui de-a readuce omenirii puterea lui Dumnezeu de vindecare a trupului si a sufletului, deopotriva .
  Fratele Branham a avut dreptate si cand a zis ca un semn al vremurilor din urma este si dezlantuirea deodata a tuturor duhurilor a caror actiune s-a facut simtita in istoria umana ( descrisa pe scurt in Biblie ) de-a lungul vremurilor ,dupa ce Adam a cazut in pacat cu Eva , acceptand samanta sarpelui sa faca parte din familia lui, fiindca isi iubea sotia
  Adam avea caracterul lui Dumnezeu ., Creatorul sau,, fiindca a fost facut in imaginea = chipul Lui. Fratele Branham a avut iarasi dreptate cand a invatat pe cei care-l asculta ca toate lucrurile, si cele bune si cele rele erau in Dumnezeu inainte ca El sa rosteasca primul cuvant in vederea creerii lumii noastre umane pe Pamant . Citind Biblia in lumina Cuvantului vorbit prin Mesajul orei ne putem foarte usor da seama ca Dumnezeu a exteriorizat prin Cuvant toate gandurile Lui, si pe cele bune, cu scop de perpetuare la infinit, dar si pe cele rele, cu scop de a le distruge, la o vreme potrivita , printr-un procedeu atat de simplu ca nimanui sa nu-i vina sa creada decat daca este predestinat pentru credinta . Si acest procedeu a fost jertfa Lui proprie Dumnezeu a zis asa : ” Cine va crede va fi mantuit, cine nu, va fi osandit ” fiindca El anuntase voia Lui ,cu mult mai inainte de a trece la actiune, cand a vorbit cu prima generatie a lui Adam , catre primii doi fii gemeni ai lui .. Iar cuvantul de judecata a urmat imediat actiunile acestora : Pentru Adam : ” Blestemat este acum pamantul din pricina ta …” iar pentru Cain : ” daca faci binele, vei fi bine primit, dar, daca faci raul, pacatul pandeste la usa, insa tu trebuie sa-l stapanesti ”
  Cum am zis intr-un comentariu anterior, citind Scriptura, „Sa ascultam, dar, incheierea tuturor invataturilor: Teme-te de Dumnezeu si pazeste poruncile Lui. Aceasta este datoria oricarui om.” (Ecl.12:13)

 13. Anonim zice:

  Abel, cel care se foloseste abuziv de acest nume ( ca pseudonim ) zice ca este fiul lui Adam, si eu nu-l contrazic , fiindca, asa cum am afirmat mai sus, si Adam a acceptat sa creasca in familia lui un pui de sarpe ( a zis apostolul Ioan intr-o epistola :” Cain, care era de la cel rau ” ) si acela, la maturitate, s-a ridicat impotriva geamanului sau , cu gandul satanic ( inspirat tot prin voia Domnului ) sa-l inlocuiasca prin procedeul crimei . Observam insa ca si Dumnezeu a folosit acelasi procedeu atunci cand a inspirat pe iacov ca sa-l inlocuiasca pe gemenul sau Esau , in scopul mostenirii ca drept de intai nascut , insa printr-un alt procedeu , fara a-l ucide ( elimina ), lasand competitia sa se desfasoare in continuare, pana in zilele noastre , cand Dumnezeu insusi va veni sa anunte castigatorul premiului alergarii

 14. Anonim, ti-e cumva rusine sa te prezinti? Oare pentru ca iti dai seama ca o iei razna (deviezi de la subiect), sau datorita lucrurilor incomode si partile stanjenitoare ale bibliei cu care esti confruntat?

  Ce lucru interesant ai putut scoate: „Dumnezeu isi exteriorizeaza gandurile sale RELE cu scop de a le distruge”… Bine, o introci ca la Ploiesti, o dai cu Jertfa in sus si cu Jertfa in jos…

  Dar stii ce ai zis de fapt aici?

  Dumnezeu din cand in cand are nevoie de un psihoterapeut, si mi-l imaginez cum sta pe o canapea si ii povesteste gandurile lui rele, ca sa scape de ele, cu alte cuvinte este BOLNAV…

  Dar cum nu exista o canapea atat de mare ca sa-l cuprinda, pacientul tau face altceva: Incepe sa regrete gandurile sale, adica pe OMUL pe care l-a creat (ca fratele Branham doar spune ca oamenii sunt expresia gandului lui Dumnezeu), si cum nu are nici un psiholog la indemana, se gandeste ca daca ar distruge oamenii, ar scapa de gandurile RELE 🙂 Si hop, un-doi mai trage un cataclism, „cum a fost in zilele lui Noe si in zilele lui Lot”… Si pentru ca Dumnezeu a avut mult mai multe ganduri RELE decat bune, pier milioane si raman doar opt…

  Crezi ca Dumnezeu s-a vindecat? Biblia spune ca nu, ca urmatorul cataclism este deja programat, APOCALIPSA. Dumnezeu trebuie sa mai scape de cel putin o treime din „gandurile rele” 😀

  OAUUU SUNT FAN, CE IMI PLACE. 🙂
  OARE CAND SE VA VINDECA DUMNEZEU?

  Cine esti? Behaitul, John sau Angelyca? Ca vreau sa te felicit! 🙂

 15. Anonim zice:

  Branhamismul a fost dovedit ca fiind fals de zeci de ori pana acum. testul Cuvantului si toate intamplarile si ce a zis Branham tot aiurea arata si dovedete asta.O credinta la care ti e frica sa ii pui testul adevarului este o capcana mortala indiferent cat de frumos este vopsita cioara respectiva.Si daca gasesti ca e falsa si incerci sa justifici falsitatea arata ca esti un om de nimic in care Dzeu nu a lucrat nimic. si te arati un inselator chiar. Bine a zis un intelept ca o credinta care nu poate fi testata nu trebuie crezuta.
  sti ce? mai mare CAIN ca si toxicul si istericul de branham nu se exista. am vazut predicatori mari din America ce au ajuns pentru o vreme din viata lor alcolici decazuti poate drogati lacomi de bani dar in nici unul din ei nu am vazut ura minciuna isteria aroganta si ratacirea lui Branham.
  mai mari Caini ca branhamisti nu sant pe lumea asta. ei leaga in lanturi femeile lor si baga pe toti in iad si ii condamna pentru ca nu vor sa creada toata plagiatura si falsitatea asa zisului Profet.
  „A faith that can’t be tested can’t be trusted.” Warren Wiersbe

 16. behaitul oilor si Glasul Pastorului zice:
  Martie 2, 2017 la 7:27 am

  Aceea din partea lui Dumnezeu, asa cum este scris (Apoc.6:17)

  ABEL:
  Deci e clar acum, cine este anonimul anterior, cu gandurile…

  Deci, in final, Dumnezeu are nevoie de noi, ca sa il vindecam de ganduri rele… HAHAHAHA

  Noi suntem creati dupa chipul si asemanarea lui (zice Biblia), expresia gandurilor sale (zice Branham). Si eu cred total in Biblie si Branham, si deci, daca noi suntem rai, inseamna ca gandurile lui Dumnezeu (majoritatea covarsitoare) au fost rele 🙂

  Accept si ideea de Jertfa, modelul Isus/Gologota, si ma las cu placere sacrificat (ca un miel) pentru ca Dumnezeul meu sa die salvat, sa scape de gandurile Sale negative!

  CAT DE TAREEEEE 🙂

 17. Omul Iisus zice:

  @Abel
  Iisus a fost psihoterapeutul Lui? Sper ca L-a invatat ceva. chiar si faptul ca nimeni nu merita sa moara daca aprinde focul intr-o zi anume.
  concluzia mea este ca Omul Iisus l-a salvat om , a salvat omenirea , de mania razbunarea si de uciderea poruncita de zeus tribal. porunci pe care naivii religiosi abia asteptau sa le implineasca . de unde vine uciderea crima pedeapsa ?

 18. @Omul Isus:

  Si eu sper ca ZEUS/IYHVEH s-a invatat minte…

  Qoauuuuu! Cum de nu mi-am dat seama?
  ISUS sau YESHUAH (YEHOSHUAH) inseamna YAHVEH ESTE SALVAT

  Atunci inseamna ca pica toata faza cu Apocalipsa si distrugerile viitoare… Mai trebuie ca si adeptii lui YAHWEH (Talibanii, Jihadistii de la ISIS, cei Evanghelici, Adventisti sau Branhamisti) sa fie salvati si ei la randul lor de OMUL ISUS. Eu cred ca vor fi salvati si ei…

  Ai citit si ce am scris aici?
  https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/2017/03/01/altul-care-pledeaza-pentru-desfiintarea-crestinismului-format-dupa-evanghelia-lui-pavel/#comment-3267

  Eu cred ca OMUL ISUS este UMANITATEA TREZITA LA CONSTIINTA LUI CHRISTOS!

 19. Omul Iisus zice:

  WOOOW ce revelatie ai avut Abel : OMUL ISUS este UMANITATEA TREZITA LA CONSTIINTA LUI CHRISTOS!
  Omul Iisus vrea sa salveze omenirea de religii bolnave de mintea bolnava si otravita cu ura unul impotriva altuia. practic asa a devenit Iisus Dumnezeu . Oamenii au gasit in El ceva mult mai bun si mai valoros , mai uman decat vazuse in razbunatorul zeu tribal.
  El Cristos este DUMNEZEUL ADEVARAT SI VIATA VESNICA. WOOW!

 20. Anonim zice:

  Voi, comentatorii anteriori, mergeti tot mai departe in ratacirea voastra de la Adevar .
  Imbatati fiind de acel vin al curviei spirituale, vedeti tot dublu, fie ziua , fie noaptea ., asa cum v-au indrumat toti predicatorii din toate cultele crestine actuale si va impotriviti cu indarjire singurului Mesaj crestin in aceste zile de pe urma, Mesaj care -L prezinta pe Domnul Isus hristos ca fiind Unicul Dumnezeu , in fata si prin Numele caruia se va pleca orice genunchi omenesc . .Departe foarte- ca cerul de pamant- toate gandurile voastre privitoare la un zeu tribal, al oamenilor din vechime a caror educatie voi speculati ca ar fi fost incipienta, , si un zeu modern, al inceputurilor unei civilizatii care a ajuns, in evolutia ei, la o educatie atat de inalta incat stie chiar mai multe decat Dumnezeu si in consecinta nu mai are nevoie de calauzirea si ajutorul Lui, ,ca sa priceapa cum stau lucrurile ..
  Nu sunteti amenintati cu nici o consecinta grava daca huliti un om, pe mine, de exemplu, ori pe fratele Branham, dar primiti acum avertizarea ca va paste o osanda naprazica din pricina ca ati hulit Duhul Sfant, care se presupune a fi Inatatorul legal la materia de studiu a credintei in Dumnezeu .
  Atata prostie despre care a scris Abel in comentarii nu se pate sa fie nascuta toata doar in propria lui minte neincapatoare pentru Adevar,- el pretinde totusi asta -, ci mai degraba ( asa cum se poate observa din recomandarile pe care le-a facut pentru a ne informa despre ce zic mentorii lui ) a fost adunata de prin tomberoanele in care a fost aruncata de catre refugiatii din culte religioase in urma razboaielor doctrinale care fac si astazi multe victime inocente : oameni luati ostatici cu consimtamant personal, si cu inimi impietrite la ascultarea Mesajului Cuvantului de eliberare de robia pacatului,, Cuvant vorbit de Ingerul Domnului in Persoana si adresat catre fratele Branham .

 21. Behaitule, ipocritule, care ai urlat ani de zile impotriva anonimilor, ti-a pierit Behaiala sau ti s-au terminat rimele?

  Amprenta ta este si fara rime inconfundabila, nu ai nici un singur raspuns in fata adevarul cu care esti confruntat, totusi o tii vesnic in amenintari, acum si sub umbra anonimatului… Crezi ca zeul tribal pe care il aperi nu te vede? 😉

  De parca pe mine ma mai sperii cu BAU-BAUL tau „osanda napraznica” si „hula impotriva Duhului Sfant”. Care hula? Ce Duh? Duh de vrajeala cu care ne-a aburit Magicianul Secolului XX? Sau crezi ca ma mai sperii tu cu vreo carte? Ai vazut filmul Matrix? Eu m-am deconectat de tot sistemul, am iesit din el… Vrajelile nu mai tin la mine, de nici o culoare… Lasa-te de asta, ca te faci tot mai mult de ras…

  Mintea mea nu e atat de incapatoare pentru adevar, cum e limba ta iute in a behai lozinci de proslavire a prostiei, demne tomberon:

  Citez: „singurului Mesaj crestin in aceste zile de pe urma” … „adresat catre fratele Branham”

  Hai ma, spune sincer, ai cumva un contract secret cu baronii de la Jeffersonville, iei ceva procente pentru fiecare mentionare a „fratelui Branham”?

 22. Anonim zice:

  Vad ca testul meu a dat, rezultatele scontate (https://dexonline.ro/definitie/scontat ) Am primit confirmarea ca Anonimii nu sunt ” bine vazuti ” , si nu sunt singurul care nu-i agreez. In al doilea rand, ei se inseala cu gandul ca pot sa ramana in umbra permanenta , fiindca felul de exprimare le descopera identitatea ,anyway they try to hide it !
  Yes, Abel, you guess!. Eu am ceva, absolut, insa nu un contract, ci un legamant si acesta este cu Domnul Sfant , nu cu acei frati ai mei pe care tu-i numesti ” baroni ” si in continutul lui este stipulat = prevazuta o clauza intr-un act scris dreptul meu la intreaga mostenire, a slavei ceresti ,nu doar la cateva procente din ea !
  Si actul in posesia caruia am intrat cu 30 de ani in urma este semnat cu sangele Mantuitorului meu Isus Hristos, , cel viu , nu cu cerneala produsa de oameni muritori . Nu-lpastrez intr-un oarecare seif, din care cineva ar putea sa-l fure, cu seif cu tot, ci in alt loc secret, chiar acela pe care este scris asa cum zice Scriptura !

 23. Anonim zice:

  Docrtrina Jesus Only a prezentat teoria Ca Iisus e Tatal singurul Dumnezeu. Branham nu a facut deat sa ia de la ei asta. Cum va permiteti voi sa mintitit sa spuneti ca Branham a descoperit asta? Minciuna e unealta diavolului si e in maina voastra mincinosilor. Mai omule tie chiar nu iti este rusine sa minti public? Tu crezi ca mai puteti prostii pe cei care cunosc adevarul?

  Uite – l ingerul are la vizitat pe Branham si la trimis pe teren sa vidnece bolnavi cu o conditie.
  „Daca ii vei face pe oameni sa te creada!” Totul e real si posibil cand omul are credinta. Se numeste si PLACEBO. „Totul este posibil celui care crede”

 24. Behaitule, bati campii, ca intotdeauna…

  Poti sa scrii sub 1000 de nume, nu ma deranjeaza. Imbecilitatea ta oricum miroase oricum de la distanta, chiar si sub blana de oaie… 🙂

  Tu crezi ca noi suntem prosti si poti sa ne distragi atentia cu „teste” anonime? Adevarul este ca dai colt in colt (esti incoltit) ca Hitler in barlogul (bunkerul) lui cand a vazut ca nu mai are scapare… Nu mai poti prosti pe nimeni, esti terminat… Ti se arata la fiecare minut ca iluzionistul (creatorul de iluzii) Branham al tau a fost un impostor ordinar… Si multe altele, la care nu ai raspuns… Colegii tai macar tac rusinati, pentru ca stiu ca nu are rost sa scoata capul din nisip (din nestire) fiindca ii va lovi in mod usturator urmatoara rafala de adevar (dus rece)…

  Numai tu nu ai inteles… Ei bine, lasa ca te vom aranja noi… Poti sa scrii ce vrei, ca o sa ti-o iei de fiecare data. Efectele le vei simti tu, nu eu sau altii. Sa vedem cat #REZISTI 🙂

 25. Anonim zice:

  Mai anonimule branhamist vezi ca asa cum tie Iisus iti este Mantuitor tot asa ne este si noua.Daca a murit pentru tine nu uita ca a murit si pentru noi. Daca te a iertat pe tine ne a iertat si pe noi. Daca in Mana Lui sta mantuirea ta si a noastra la fel. Daca tie ti a dat viata eterna gratuit la fel ne a dat si nou si toate acestea pentru un singur fapt: credem toti in El.Nimeni nu exitsa ca mijlocitor asa ca nu mai baga pe Branham si alte idei. Nu exista decat El.

 26. Anonim zice:

  Cet événement à été publié dans le magazine „Life” du 15 Mai 1947 .

  E o coincidenta ca Branham a spus de multe multe ori ca in luna mai 1947 la vizitat ingerul Domnului si ca sa intalnit cu Avak tot atunci? Nu e. Acela e ingerul lui Branham. Toata inchipuirea lui si a noastra ca era un inger inger de ala adevarat este falsa. De aceea branham a spus ca ingerul nu avea aripi. Branham nu a mintit aici. Intradevar asa este. Avak nu avea aripi. Avea o pelerina.

 27. Prietene Abel, nu TAC si nu are de sa-mi fie RUSINE,nu am facut nimic demn re rusine.Tu poate prin felul tau de a comenta, crezi ca ne bagi cu capul in nisip, dar e fals. AM DOUA PICIOARE SI UN CAP, ma pot calauzi singura deoarece stiu pe ce stau, de unde vin si unde ma duc. Tu nu ai nici un adevar care sa ma loveasca precum afirmi, din nefericire vor cadea asupra capului tau si a prietenilor de comentarii ipocrite,
  Va veni un timp de „dus rece” pentru tine, dar va fi „prea tarziu”!
  Voi „REZISTA, VOM REZISTA” ! DACA ISUS A REZISTAT SI NOI VOM REZISTA!
  NU NE POTI „ARANJA” TU SI AI TAI CAT PUTEM NOI „REZISTA !

 28. John zice:

  „Ce ne învață rugăciunea Tatăl nostru?

  Că Dumnezeu e departe de noi ( „care ești în ceruri” ), să fim pomanagii ( „dă-ne-o nouă astăzi” ), că suntem păcătoși ( „și ne iartă greșalele noastre” ) , că Dumnezeu ne ispitește ( „și nu ne duce pe noi în ispită”, e Dumnezeu sau Diavol? ), ne învață dualitatea ( „ne izbăvește de cel rău” ), că Dumnezeu e un stăpân absolut, tiranic și neiertător( „că a ta este împărăția, slava și puterea” ). Apoi colac peste pupăză, Dumnezeu nu mai e tiran, el împarte puterea la trei ( „în numele tatălui, a fiului și a sfântului duh” ). Cu atâtea învățăminte, care mai de care mai „benefice” pentru noi și încă continuăm să o repetă zilnic. Amin să ne fie!

  Pace și Armonie!”

  Troll cibernetic e cel care a scris asa ceva, iar Abel a copiat ce a zis ala. Nu o sa gasesti in Biblie dupa rugaciunea Domnului „în numele tatălui, a fiului și a sfântului duh” . Asta e o adaugire a trinitarilor ca sa se potriveasca invataturii lor.

  „și nu ne duce pe noi în ispită” – aceasta e tradusa gresit. In Noua Traducere din 2010 a Biblie editia a doua , spune asa la Mt 6:13 – „si nu ne lasa sa cadem in ispita” , schimba cu totul sensul. In alte biblii, in germana daca nu ma insel, acolo e tradus „calauzeste-ne astfel sa nu cadem in ispita”.

  Dar totdeauna se vor gasi batjocoritori ca acel individ de pe feisbuc, indivizi care nu vor intelege niciodata nimic din Biblie.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s