Pamantul este centrul universului cunoscut de oameni. Teorii stiintifice pe care le-am invatat pana acum si au fost luate de bune , se dovedesc false prin cercetarile cu mijloace tehnice moderne

Am  vizionat azi  5 video noi  care pun in discutie  divergentele  intre  ceea  ce sustin  oamenii de stiinta  de diferite orientari  de credinta

In incheiere,  un video  de sinteza  pentru ce s-a prezentat  anterior

Reclame

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

14 răspunsuri la Pamantul este centrul universului cunoscut de oameni. Teorii stiintifice pe care le-am invatat pana acum si au fost luate de bune , se dovedesc false prin cercetarile cu mijloace tehnice moderne

 1. Din ce am studiat citit vazut auzit, parerea mea este ca nu avem dovezi certe cum ca pamantul este glob sau pamantul este plat. Adevarul i-L stie Creatorul, oricum mantuirea noastra nu depinde de a sti adevarul in aceasta privinta, sunt lucrur multi mai importante ce trebuie adaugate la cunostinta noastra si implinite! Domnul sa ne ajute pe fiecare! Shalom!

 2. Desigur, Creatorul stie, tocmai de aceea i-a spus lui Moise felul in care a creat Pamantul , si aceste lucruri au fost chiar si scrise, si pentru noi , care vrem cu adevarat sa acceptam ca Duhul Lui sa ne deschida ochii, spre orizontul care nu are nicaieri vreo cat de mica curbura, , spre luna care ne arata aceeasi ” fata ” in orice vreme, am privi-o, noi si oricate generatii precedente sau viitoare, , spre razele de soare care sunt si ele totdeuna divergente, nu paralele, , si sa ne deschida si mintea ca sa pricepem de ce este asa . Si care, oare , or fi acele lucruri mult mai importante decat acelea pe care Cuvantul lui Dumnezeu ne invata ca sa le luam de bune si adevarate? Eu zic, numai oamenii care nu stiu si nu cred ceea ce este scris in Scripturi, numai aceia nu stiu si nici nu vor sti vreodata cum este pamantul si nici daca ei sunt mantuiti sau nu. ( fiindca ei au lipsit de la sfatul lui Dumnezeu tinut inainte de intemeierea lumii, cand prezenta s-a facut pe baza numelor scrise in Cartea vietii Mielului )

 3. Behă dragă, aceste subiecte despre „Pământul plat”, „Buricul Pămânutului” sau speculaţiile „Timpului de sfârşit” nu interesează pe nimeni şi nu sunt deloc de actualitate. Iată însă câteva mult mai importante şi mai actuale, care, zic eu, nu trebuiesc ignorate:

  Ascultare I

  Rezumat:

  Stânga regresivă multiculturală susţine că nu este nimic rău cu Islamul, este o religie ca toate celelalte, oamenii nu vor decât să trăiască în pace cu restul lumii. Terorismul, Şaria şi abuzurile nu au nici o legătură cu religia ca atare. ISIS nu este Islam ci o denaturare a acestuia.

  Dreapta reacţionară creştină susţine că Islamul este o religie care trebuie discriminată, pentru că este o religie rea în comparaţie cu creştinismul.

  Cei mai mullţi oameni consideră ca într-adevăr, când 1200 de femei sunt molestate în Germania, în noaptea de Anul Nou [în piaţa Catedralei din Köln] are o legătură cu învâţăturile Islamului… Ei consideră că terorismul, statul ISIS, abuzurile sub Şaria, sclavia femeii au legătură cu Islamul.

  Dar critica Islamului ca o religie diferită de creştinism nu este destul de radicală. Într-adevăr ceva este rău cu Islamul şi cu Statul ISIS, dar ceea ce este rău este ascultarea de Biblie. Coranul nu este altceva decât un rezumat al Bibliei.

  Mai întâi să facem un studiu biblic al legilor lui Moise:

  Lev. 20:10: Pedeapsa cu moartea împotriva adulterului: STATUL ISIS!

  Lev. 20:13: Pedeapsa cu moartea împotriva homosexualităţii: ŞARIA!

  Liderii adventişti din România au fost entuziasmaţi de faptul că Ivanka Trump a mers să-l întrebe pe Rabin ca să îi dea voie să meargă [în zi de Sabbat, ea fiind evreică] la inaugurarea tatălui ei ca preşedinte. Entuziasmul unora a fost mai degrabă din cauza „umilinţei” lui Ivanka, o miliardară, ea „prima fată” a Statelor Unite merge şi cere aprobarea Rabinului [Pastorului]…

  Lev. 20:18 Pedeapsa cu moartea pentru un cuplu care a făcut sex în perioada menstruaţiei

  Bineînţeles, în societăţile iudaice seculare, legea nu se aplică. Dar de unde ar ştii „restul cetăţii” când o femeie îşi are ciclul? Femeile de iudei ortodocşi au datoria să-şi prezinte – iertaţi-mă – chiloţii rabinului, pentru ca el să decidă, dacă ciclul s-a încheiat şi să dea iarăşi voie cuplului să îşi continue viaţa sexuală.

  Aceşti oameni se entuziasmează când o femeie trebuie să se „supună pastorului” în orice lucru, însă aceasta are şi un aspect nedemn şi dezgustător.

  Alte practitci ISIS (cea de mai sus a fost o excepţie ce ţine strict de iudaism):

  Numeri 15:30: Păcatul cu voia şi hula se pedeăseşte cu moartea: ISIS a executat sumar un băiat de 14 ani care a pronunţat „Ahhh Mohamed”. Deşi suntem indignaţi, trebuie să recunoaştem că ISIS implementează legea lui Dumnezeu, mai strict decât evreii şi creştinii.

  Numeri 31:17: Fetiţele Madianite: „Omorâţi orice prunc de parte bărbătească şi pe orice femeie care a cunoscut pe un bărbat culcându-se cu el; dar lăsaţi cu viaţă pentru voi toţi pruncii de parte femeiască şi pe toate fetele care n-au cunoscut împreunarea cu un bărbat.” – GENOCIDUL, SCLAVIA SEXUALĂ – aşa cum o practică ISIS.

  În versetele următoare ni se dau statistici, cifre exacte, câte animale şi „suflete” (v. 35) adică oameni, fetiţe minore au revenit „ca dare Domnului”, mai exact ca sclave sexuale lui Eleazar, Aaron… Nu vă faceţi iluzii că aceste fetiţe minore au fost educate să spună poezii sau să cânte frumos de la amvon şi după aceea s-au căsătorit în Israel la vârsta majoratului…

  Alte texte din Legea lui Moise care justifică acţiunile ISIS:

  Deut 7:2 Nimicirea „fără milă” a tuturor Cananiţilor: Politica Islamului a fost din totdeauna de a tolera religiile cărţii (evreii, creştinii) dar de a omorî păgânii sau a-i lua ca sclavi dacă nu se converteau.

  Deut 7:5 Nimicirea altarelor, a pomilor: Talibanii au aruncat în aer statuile lui Buddha, ISIS a distrus mormântul lui Iona şi alte monumnte istorice.

  Deut 13: Ne-tolerarea apostaziei: Se cere nimicirea totală a unei cetăţi sau a fratelui, sorei, soţiei care „te îndeamnă să slujeşti altor Dumnezei”

  Deut 17:14-19 Principiul Şariei: Împăratul să aibe mereu la el un sul al legii şi să implementeze punct cu punct legea lui Moise.

  Doar că Şaria e mai blândă decât Moise, în sensul că musulmanii nu sunt obligaţi să omoare orice femeie care a cunoscut împreunarea cu un bărbat şi să ţină doar fetiţele minore pentru ei, deoarece în Islam nu este vorba de „puritate rasială”.

  Deut 20:10-17 Cum să te porţi cu „cetăţile vrăjmaşe”: Le dai un ultimatum în care oferi două posibilităti: Fie „pace” şi ele vor fi nevoite să îţi plătească bir şi să îţi fie supuse, fie război, cu consecinţele că vei trece prin ascuţişul săbiei orice parte bărbătească (aşa „spune Domnul”, inclusiv pe populaţia civilă) şi să iei pentru tine (ca pradă) toate animalele, copiii şi femeile (ca sclavi şi sclave sexuale, că doar nu ca să-i convertească?). Exact asta face ISIS şi degeaba sunt condamnaţi, pentru că asta spune Biblia să facă! Ei vor să fie cu totul după „Cuvântul Domnului”. Nu în Coran se găsesc lucrurile acestea prima data, ci în V.T. Coranul, dacă a preluat aceste lucruri, le-a mai „îndulcit”, le-a făcut puţin mai umane.

  Deut 21:18 Fiul neascultător să fie scos în afara cetăţii şi omorât cu pietre: Orice fel de progres într-o asemenea societate este blocat, când copiii nu pot avea o opinie diferită de a părinţilor.

  Deut 22:5 Femeia să nu poarte haine bărbăteşti: Se implementează strict în ISIS (şi în Branhamism şi în multe alte biserici conservatoare). Astfel, când un creştin conservator (sau Branhamist) recunoaşte acest principiu, el de fapt recunoaşte că şi toate celălalte principii sunt valabile.

  Deut 22:13-21 „Semnele fecioriei” (cearşaful din noaptea nunţii): Câte abuzuri se puteau face şi câte femei nevinovate puteau fi ucise, datorită urii demente ale soţilor despotici? Este ca şi acum în Romania cu DNA-ul şi cu denunţurile abuzive ale unor oameni din puşcărie, care după ani de zile se trezesc că „i-a şantajat cineva”… La fel, şi pe o femeie (=un gunoi după legea lui Moise, a lui Pavel şi a lui Branham), de care nu mai aveai nevoie, puteai oricând să o acuzi că nu a fost virgină în noaptea nunţii, şi dacă ea nu avea un „cearşaf pătat roşu”, putea fi foarte lesne ucisă cu pietre. Cât loc de manipulare este într-o astfel de „lege”? Pe vremea aia nu se ştia nici de grupe de sânge, darămite de teste ADN. Câte dovezi nu puteau fi „fabricate” şi câte dovezi nu puteau fi distruse?

  Deut 22:23: Violul: Dacă cineva violează în cetate, o femeie logodită, şi aceasta „nu a ţipat” trebuie să fie omorâtă cu moartea. Dar ce face dacă violatorul i-a ţinut mâna la gură? Moare… Dacă femeia nu era logodită, atunci trebuia să se căsătorească cu violatorul. Asta s-a întâmplat în Sudan, conform legii Şaria, pentru că „Aşa vorbeşte Domnul”…

  Dacă un tată nu vrea să o dea de soţie violatorului, acesta trebuia să plătească 30 siclii de argint. În Romănia, într-un caz asemănător, un pastor învăţat şi profesor de teologie, a propus ca violatorul să plătească tatălui fetei violate o despăgubire de 30.000 LEI.

  Cei mai mulţi creştini, şi pastori, sunt de părere că aceste „legi” sunt perfecte şi sunt date pentru a creea o societate perfectă. Chiar dacă acum nu se aplică aceste legi, datorită separării dintre Biserică şi stat, creştinii cred că într-o zi Isus va veni şi va pedepsi toate acele înălcări de lege.

  Biserica în ziua de azi nu aplică legile lui Moise, cum o face Islamul, care în secolul VI s-a întors la Lege. Motivul nu este Isus, ci sunt învăţăturile lui Pavel, care, deşi nu a anulat sau invalidat Legea, a afirmat că oricine ţine Legea nu mai este în Har.

  Un alt motiv, pentru care Biserica nu aplică legea, este că ea are la bază dreptul (jurisprudenţa) romanilor şi raţionalismul grecilor. Aceasta a făcut ca ea să nu aluncece în alternativa (fanatismul) Şariei, deşi a făcut multe abuzuri şi Biserica.

  În plus, Biserica, începând din sec. XVII cu Galilei, revoluţia ştiinţifică, iluminismul, a fost supusă mereu unei critici (sănătoase) şi astfel a trebuit să bată tot mai mult în retragere (i s-au tăiat colţii şi ghearele).

  Cum e problema cu America? Ea are o contradicţie internă. America a fost înfiinţată ca primul stat secular din Apus. În acelaşi timp însă, baza socială au fost puritanii care nu au plecat din Europa din cauza persecuţiei papale. Ei au venit din Olanda, în care nu era nici vorbă de persecuţie, în schimb era ţara cu cea mai mare libertate religiasă din Europa. Asta îi deranja pe puritani, care nu vroiau libertate religioasă ci vroiau teocraţie. Ei au mers în America şi au înfiinţat mici teocraţii puritane, au măcelărit indienii, i-au făcut sclavi pe negrii, au ars vrăjitoare, toate acestea fiind perfect biblice.

  Problema este că cei mai mulţi credincişi cred că societatea ideală este bazată pe Biblie. Dar ei spun că „atunci când vom fi în cer vom trăi după Biblie, acum trăim pe pământ şi aici este Satana, sunt secularii, comuniştii, ateii şi nu-i putem omorî pe toţi”. Dar cei mai mulţi cred că dacă este vorba să înfiinţezi o societate ideală, aceasta trebuie să fie bazată pe Biblie. Ei zic că nu trăim sub Lege, dar legile acestea sunt cele mai bune, sunt ideale. Ellen White spune că dacă evreii ar fi ascultat de legile lui Moise, societatea din Israel ar fi înflorit. Şi dacă ar fi implementată legea lui Moise (o formă de Şaria) ar înflori America şi toate celălalte ţări din Europa.

  Islamul este o problemă. Cele 1200 de femei molestate sexual au fost o expresie a credinţei musulmanilor conservatori, credincioşi, că ei au dreptul şi datoria să umilească necredincioasele, violându-le, pentru că uite cum se îmbracă… Terorismul ISIS este expresie a religiei musulmane. Dar elefantul din sufragerie este că religia islamică este bazată pe Biblie, de fapt este mai biblică decât creştinismul. În bisericile evanghelice de origine americană (baptişti, penticostali, adventişti, branhamişti) există această înclinaţie de a se întoarce la un biblicism absolut: „Biblia, singura normă de viaţă şi religie”. Biblia luată ca un tot (deşi nu este o carte, ci o culegere de cărţi) este scoasă din contextul cultural-istoric. Ei cred că fiecare text conţine un adevăr propoziţional, este un adevăr absolut, şi ca atare, şi aceste legi ale lui Moise sunt norma perfectă de viaţă socială şi politică.

  Cei mai mulţi creştini sunt apolitici, dar imaginaţi-vă o situaţie de criză care oricând poate să vină. În România, bisericile neoprotestante foarte puternice politic, să fie puse într-o situaţie de criză, cum a fost pusă biserica din Roma atunci când barbarii au invadat Roma. Sunt puse în poziţia când trebuie să dea legile, şi fiţi sigur că ar face ce face şi statul ISIS în Orientul Mijlociu, adică s-ar inspira din V.T. ca să dea legi. Să omoare cu pietre homosexualii, să pedepsească adulterul cu moartea, să aplice legiule războilui (ultimatum: bir sau exterminare, sclavie sexuală).

  Creştinii pot face aşa ceva! De ce? Pentru că ADN-ul creştinismului şi ADN-ul islamului este identic. În creştinism, expresia acestui ADN a fost influenţată de o anumită teologie a lui Pavel, de raţionalismul grec şi de ştiinţa juridică romană care au fost încorporate în învăţătura bisericii. Maxima de bază în teologie, a oricărui profesor şi pastor creştin conservator neoprotestant este aceea că influenţa greacă a fost „începutul apostaziei” în Biserică şi că Biserica ar trebui să se conducă doar după Biblie. Dacă nu credeţi că Biserica dvs. poate face o asemenea teocraţie, mergeţi şi vizitaţi acele „independent ministries” în care tineretul lucrează practic ca sclavi şi unde cele mai absurde învăţături biblice sunt implementate.

  Astfel, este nevoie să facem puţină discriminare pozitivă în favoarea raţinuii, a ştiinţei, şi chiar a ateilor. Avem nevoie de un dialog cu ateii, aceasta ar ajuta cel mai mult Biserica. Avem nevoie de un duş rece al ştiinţei care să o trezească. Dacă nu, mă tem că atunci când statul ISIS va disparea, când islamul nu va mai fi o problemă, vor fi o problemă creştinii, şi Dumnezeu să ne ferească de creştini!

 4. Ascultare II

  (citat de la min. 33)

  Dintre musulmani, un procent foarte mic, poate 1%. merg atât de departe încât să intre în Statul Islamic. Dar daţi-mi voie să vă spun o comparaţie:

  Adventiştii de ziua a Şaptea [a se citi aici şi Branhamiştii!] au o doctrină profetică despre decretul duminical şi papalitate, persecuţie, ploaie târzie, sigilare, şamd… Câţi dintre adventişti o respectă? Deci câţi trăiesc tot timpul obsedaţi de papă, obsedaţi de ideea de a trăi fără păcat, să plece la munţi, să nu mai aibă legături culturale cu lumea, să nu mai citească nimic, să nu se mai uite la televizor, să nu mai facă educaţie, să se îmbrace numai în cenuşiu. Câţi trăiesc aceste idei? Foarte puţini, o minoritate. Dar această minoritate renaşte mereu din anumite texte religioase, dintr-o anumită filosofie. Şi aceasta se întâmplă şi cu Islamul…

  E adevărat că noi nu suntem asertivi, noi suntem agresivi pasivi. Noi aşteptăm ca să vină Isus şi să-i ardă pe toţi cu foc. Nu punem noi mâna pe armă să facem aceasta, n-avem nici măcar curajul… Dar sentimentele în general sunt aceleaşi. Aceeaşi ură faţă de om, faţă de libertate. faţă de secularism, faţă de progres [Branham: faţă de maşina de spălat, faţă de femei, faţă de semenii creştini]. Şi dorinţa de a vedea oamenii arzând în foc pentru aceste „ofense aduse lui Dumnezeu”.

  În principiu aici nu e vorba de iubire faţă de Dumnezeu, hai să recunoaştem. Biblia ne învaţă în ultimă instanţă că cel ce iubeşte pe Dumnezeu, dovedeşte aceasta iubindu-şi aproapele. Nu e vorba de iubire faţă de Dumnezeu ci mai degrabă despre nişte mecanisme ale psihologiei abisale. Este vorba de un anumit fetişism, de o anumită ură împotriva omului caumuflată în noţiunea că Dumnezeu este de fapt furios pe om. Dumnezeul care îl urăşte pe om, care îl îneacă la potop, care îl arde în foc, care îl duce în iad, care aduce lăcuste şi sabie şi toate nenorocirile, aşa cum îl cunoaştem pe Dumnezeu din V.T. în special sau din Apocalipsa, ca un Dumnezeu care aduce tot timpul nenorociri şi şi e într-un permanent război cu creaturile sale… Acest Dumnezeu este produsul minţilor noastre, această ură este în sufletul omului, omul doar o proiectează împotriva lui Dumnezeu. Oamenii urăsc viaţa, îşi urăsc semenii din motive diferite, dar această ură este cumva refulată în inconştient şi i se dă o proiecţie religioasă: „Da, Dumnezeu este cel ce urăşte pe om, cum să nu vă urâm noi”, cum spunea prietenul meu: „Cum să nu urăsc eu pe cei pe care-i urăşte Dumnezeu”. De fapt nu Dumnezeu îi urăşte, tu îi urăşti şi justifici această ură apelând la Dumnezeu, dându-i un înveliş teologic, care te face să spui: „Da, eu de fapt nu fac altceva decât să ascult de Dumnezeu”.

  Aşa că luptătorul mujahedin care pune mână pe un pistol mitralieră sau pe o bombă şi omoară oameni nevinovaţi, el spune: „Eu nu am nimic cu voi, doar îl ascult pe Dumnezeu”. Dar de fapt, el îşi creează un dumnezeu în mintea lui ca să aibă justificare să omoare oameni. Şi acestea sunt nişte adevăruri pe care trebuie să le recunoaştem şi să le înţelegem dacă vrem să existe speranţă pentru omenire.

 5. Am publicat acest rezumat al celor două filme pentru că cred că Branhamismul s-a născut dintr-un tată Adventist şi o mamă Penticostală. Şi că Bisericile conservatoare, neoprotestante, de tip american, au toate o problemă, fără excepţie. Dacă ideile exprimate de vorbitor şi preluate de mine nu convin autorului blogului, nu am nimic împotrivă dacă sunt şterse de pe blog.

  ABEL

 6. Acest blog apartine oamenilor carora nu le este rusine sa imparta drept Cuvantul adevarului, ( 2 Timotei 2.15) si-l scriu in continuare pentru oameni care nu mai sunt copii ce pot sa fie „purtati de orice vant de invatatura, prin viclenia oamenilor si prin siretenia lor in mijloacele de amagire;” (Efes.4:14)
  De aceea nu se sterge cu intentie nimic din ce scrieti, fie bine, fie rau, caci ” Asa vorbeste Domnul : Iata, iti pun azi inainte viata si binele, moartea si raul. Caci iti poruncesc azi sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau, sa umbli pe caile Lui si sa pazesti poruncile Lui, legile Lui si randuielile Lui, ca sa traiesti si sa te inmultesti si ca Domnul Dumnezeul tau sa te binecuvanteze in tara pe care o vei lua in stapanire.
  Dar daca inima ta se va abate, daca nu vei asculta si te vei lasa amagit sa te inchini inaintea altor dumnezei si sa le slujesti, va spun astazi ca veti pieri si nu veti avea zile multe in tara pe care o veti lua in stapanire, dupa ce veti trece Iordanul.
  Iau azi cerul si pamantul martori impotriva voastra ca ti-am pus inainte viata si moartea, binecuvantarea si blestemul. Alege viata, ca sa traiesti, tu si samanta ta,
  iubind pe Domnul Dumnezeul tau, ascultand de glasul Lui si lipindu-te de El: caci de aceasta atarna viata ta si lungimea zilelor tale, si numai asa vei putea locui in tara pe care a jurat Domnul ca o va da parintilor tai, lui Avraam, Isaac si Iacov.”
  In concluzie, cine alege binele, care se intelege ca fiind iubirea fata de Dumnezeu si fata de aproapele nostru, va trai in binecuvantare, iar cine alege raul, adica se va abate de la Cuvantul Uns, ca fiind invatatura Domnului nostru Isus Hristos, va pieri in nelegiuirea lui .
  Eu am spus de multe ori si spun in continuare, certificand prin versete din toate Scripturile, ca Mesajul pe care Domnul Isus ni l-a dat prin fratele Branham este ultimul Lui Cuvant vorbit pentru Biserica Neamurilor, care S-a nascut prin invatatura apostolului Pavel, a crescut si s-a maturizat prin aceea si este astazi pregatita ca Mireasa lui Hristos din toate Epocile crestine . Si cine nu poate recunoaste pe Hristos = Cuvantul Uns in el, este lepadat (2Cor.13:5)

 7. Pingback: Ce am scris, am scris ! | behaitul oilor si Glasul Pastorului

 8. Abel: Nu pot tacea la asemenea acuzatii, aberatii, ai dus totul in derizoriu, ai facut un ghiveci din toate. Ca sa pui capac, dai impresia ca tu esti deasupra tuturor si chiar a lui Dumnezeu..
  Te-ai asezat vreo data, fata in tata cu Tine si sa-ti expui asemenea (rezumate) ? Stiu si eu, cand e vorba de ali nici o problea, tu te scoti din ecutie, aici e bun ex. fr. Branham cel cu caratul cu roaba, cred ca-l stii, in viziunea mea ingusta cam asa te vad, poate gresesc, poate lucrurile sunt mai grave…. Nu are rost sa comentez mai mult, am mai spus: tu ai totdeauna cuvinte de combatut totul si pe toti care nu impartasec ideile tale.
  Ca sa parafrazez un personaj biblic:„Multa ta invatatura Abel si tot felul de studii stiintifice te-au dus la nebunie” Mai ai timp sa-ti revii!?!
  Shalom!

 9. Angelyca, multumesc de complimente, si de argumente, ai dreptate in tot ceea ce spui… 😉

 10. John zice:

  Am invatat o lectie din tot ce s-a scris de multe ori.Unul care tot sta sa convinga pe altul prin fel si fel de argumente, pare ca nici el nu e sigur de ceea ce afirma.Tu daca esti sigur in inima ta ca ce ai primit e corect, pot sa vina 1000000000000 de ex mesagisti sau 100000000000000 de branhamisti cu pareri diferite, ca nu ti-o pot lua din inima.

  Shalom

 11. Despre felul cum Constantinescu iterpreteaza ” dupa capul lui ” diverse subiecte si invataturi Biblice , mi-am exprimat deja opinia in comentarii la videourile lui pe care Abel le-a recomandat in comentarii la alte articole pe acest blog . El au luat-o ” pe aratura ” inca de cand a iesit din cultul adventist , despre care stia prea multe ca sa mai continue bunele relatii cu ei . Din pacate , insa , subiectele lui preferate au ramas acelea care inca mai dezbat invataturile lor dubioase, fiindca nu are unde ” sa mearga mai departe „, desi el pretinde si lui i se pare ca face acel lucru , vorbind din gat si pe nas, asa cum se forteaza sa vorbeasca ( inainte sa aiba legaturi cu misionarii straini care i-au convertit pe baza de” ajutoare ” oferite dupa revolutia din ’89, vorbeau normal, ca si oricare cetatean ) si altii care imita americanismul . ( din nefericire, am avut ocazia sa cunosc personal si eu pe cativa din ei .)

 12. In afara de faptul ca cineva care a luat-o pe aratura vorbeste pe gat sau pe nas, poti sa comentezi ceva pe subiectul deschis de mine? Cum vezi tu treaba, implementeaza ISIS ad-literam legea lui Dumnezeu? Si sentimentele unor crestini de satisfactie ca „Isus va veni si ii va arde pe pacatosi cu foc” sunt generate de acelasi tipar de ADN care se gaseste si la musulmani?

 13. Eu vad ca nu numai musulmanii, ci si multi de alte credinte jnterpreteaza dupa placul lor Legea lui Dumnezeu si cred ca este adevarat ca toti au acelasi tipar de ADN , fiindca fratele Branham ne-a aratat lucrul acestta cand a vorbit despre samanta sarpelui
  Dar eu vad si altceva, , ceea ce am invatat prin ascultarea Mesajului fratelui Branham, si, dupa cum am comentat in articolul ” Ce am scris, am scris ! ” sunt convins de faptul ca un crestin autentic poate fi usor deosebit de unul contrafacut prin faptul ca nici macar un gand al lui nu contrazice ceea ce este scris si nu vorbeste impotriva Duhului Sfant , inspiratorul Cuvantului care a fost vorbit in existenta in lumea noastra , de-a lungul istoriei si in zilele noastre . Biblia ne spune ca Duhul Sfant a locuit in plinatate in Isus Hristos si ne mai spune : „Voi insa nu mai sunteti pamantesti, ci duhovnicesti, daca Duhul lui Dumnezeu locuieste in adevar in voi. Daca n-are cineva Duhul lui Hristos, nu este al Lui. (Rom.8:9)
  „Stim insa ca tot ce spune Legea, spune celor ce sunt sub Lege, pentru ca orice gura sa fie astupata, si toata lumea sa fie gasita vinovata inaintea lui Dumnezeu. ” (Rom.3:19) ” Si cand va veni El, va dovedi lumea vinovata in ce priveste pacatul, neprihanirea si judecata. (Ioan.16:8) . In ce priveste pacatul: fiindca ei nu cred in Mine;
  in ce priveste neprihanirea : fiindca Ma duc la Tatal, si nu Ma veti mai vedea;
  in ce priveste judecata: fiindca stapanitorul lumii acesteia este judecat.
  Citind Romani 10, un crestin autentic va intelege ceea ce era de demonstrat ( o expresie folosita in scoala de profesori, la finalul explicatiilor pentru diverse teorii stiintifice lumesti, care nu corespund intotdeauna cu realitatea)
  continuare ….)

 14. O teorie stiintifica dumnezeiasca care ne-a fost predata prin Cuvantul vorbit generatiei noastre este aceea a Jertfei.
  Samanta sarpelui a infectat pe toti muritorii prin amestec sexual. Biblia ne spune ca viata este in sange si ca toti cei nascuti din femeie sunt zamisliti in pacat(Ps.51:5) .” toti s-au ratacit, toti s-au dovedit niste netrebnici; nu este niciunul care sa faca binele, niciunul macar. (Ps.14:3) Si eu, si tu,am fost pusi pe acelasi taler al balantei, ” Caci toti au pacatuit si sunt lipsiti de slava lui Dumnezeu.” (Rom.3:23 )
  Singurul Om cu sange curat omenesc este Cel nascut de fecioara Maria si sangele lui care a fost ” varsat ” pe pamant la Golgota a sfintit = curatit pamantul din care este format trupul de carne, pentru ca duhul de viata omeneasca curata sa poata sa locuiasca iarasi in el, asa cum era inainte de pacatul originar , dupa cum a fost profetit prin Ezechiel, : o inima noua, un duh nou si apoi Duhul lui Dumnezeu preia controlul asupra celui care nu mai este pamantesc, ci a devenit duhovnicesc ( Romani 8.9) Desigur, ADN -ul a fost schimbat, prin acea substanta a lucrurilor nadajduite, despre care a vorbit Pavel in Evrei 11 ( versiunea King James ) si care este credinta
  Sangele lui Isus Hristos ne curateste de orice pacat „ Un enunt care a fost demonstrat in intregime de vietile tuturor crestinilor autentici
  O alta teorie stiintifica dumnezeiasca este aceea a nasterii din nou „pentru ca oricine este nascut din Dumnezeu biruie lumea; si ceea ce castiga biruinta asupra lumii este credinta noastra.” (1Ioan.5:4), si acesta este un subiect care necesita o gandire mai profunda si in acelasi timp mai elevata decat aceea care se ocupa de analiza parerilor oamenilor lumesti
  Este scris despre aceasta ” Dar tuturor celor ce L-au primit, adica celor ce cred in Numele Lui, le-a dat dreptul sa se faca copii ai lui Dumnezeu;nascuti nu din sange, nici din voia firii lor, nici din voia vreunui om,( adica, prin dorinta sexuala care cauzeaza erectia ) ci din Dumnezeu. (Ioan.1:13) O nastere printr-un proces descris in Scripturi si care putut sa fie explicat de Mesajul orei ,datorita descoperirii date de Dumnezeu prin duhul si puterea lui Ilie

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s