Carti din Bibleoteca , relatand slujba misionara a fratelui William Branham

http://www.williambranhamstorehouse.com/free/message_books.htm

 Freely download any or all of these popular, authentic books by or about

Brother William Marrion Branham, his prophetic, supernatural ministry, life story, end time message and prophecies.  Share them with family and friends. 

BOOKS / ARTICLES ASSOCIATED WITH WILLIAM BRANHAM

14 Books by / about William Branham – 5.8Mb (text only)

A selection of books by or about a humble, uneducated man who was sent by God to this Age with a gift of faith and healing to demonstrate that Jesus Christ is indeed the same yesterday, today and forever. ( o SELECTIE de carti despre un om umil si needucat in scoli superioare care a fost trimis  de Dumnezeu la aceasta Epoca  cu un dar de credinta si vindecare divina, pentru a demonstra ca  Isus Hristos  este in adevar Acelasi  ieri si azi si intotdeauna  )

 

una dintre aceste carti : http://www.williambranhamstorehouse.com/pdf_downloads/the%20supernatural%20halo%20photograph.pdf

Cititi si luati  cunostinta despre  realitatea evenimentelor  povestite de martorii oculari din timpul cand acelea au fost in desfasurare,  de ce sa  acceptati  barfele si  misinterpretarile  rauvoitorilor  de astazi,care  pe vremea aceeea  nu erau inca nascuti pe lumea asta ?

Reclame

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

14 răspunsuri la Carti din Bibleoteca , relatand slujba misionara a fratelui William Branham

 1. Citind sau ascultand Mesajul original, avem dovezi ca antibranhamistii au o imaginatie diabolica pe care si-o folosesc pentru a rastigni a doua oara, pentru ei, Cuvantul Uns de Dumnezeu trimis crestinilor din aceste vremuri de pe urma

 2. John zice:

  Nu trebuie sa fii branhamist sa crezi Mesajul.A spus destul de clar in numeroase predici, ca nu el va fi premergatorul, ci Mesajul.
  Eu nu fac parte din acei care preamaresc pe profet si boteaza cu poza deasupra capului acelui care urmeaza sa fie botezat sau fac un idol si i se inchina unei fotografii a profetului, dar nu fac parte si nici din acei care il resping.Ii dau locul cuvenit si anume ca este ultimul mesager pt aceasta epoca si nimic mai mult.
  Mesajul se poate rezuma scurt si la obiect ” Inapoi la Scriptura” si nu „profetul spune, profetul a zis”, ci in final sa arati ca tot ce a spus profetul se gaseste in Scriptura.Ca a avut unele pareri de ale lui lui in predici, asta e altceva.Pe urma in peceti a spus „In urma cu ceva timp am spus ca calul alb e Duhul Sfant,dar dupa a venit descoperirea si i s-a spus ca e Anticristul”
  Unii nu fac diferenta dintre slujba progresiva de evanghelist si cea de profet , unde totul baga in aceeasi oala si vin si spun „Uite Branham mincinosul ce a spus intr-un loc si ce a spus in celalalt”

  Shalom

 3. Anonim zice:

  Oare ar putea un crestin authentic sa zica ” Iata, Isus mincinosul ! ” ori ” Iata, Isus cu doua fete ” ” prooroc ambiguu ori mincinos, care zice una acum si isi schimba vorba dupa cateva ore ” cand citeste aceasta relatare din Cartea Evangheliei dupa Ioan , cap. 11 ?,( doar versetele copiate de mine,fara sa ia in seama intreg contextul )
  „:Si Isus iubea pe Marta si pe sora ei si pe Lazar.
  Deci cand a auzit ca Lazar este bolnav, a mai zabovit doua zile in locul in care era;
  si in urma a zis ucenicilor: „Haidem sa ne intoarcem in Iudeea.”
  . „Invatatorule”, I-au zis ucenicii, „acum de curand cautau iudeii sa Te ucida cu pietre, si Te intorci in Iudeea?” Isus a raspuns: „Nu sunt douasprezece ceasuri in zi? Daca umbla cineva ziua nu se poticneste, pentru ca vede lumina lumii acesteia; . dar daca umbla noaptea, se poticneste, pentru ca n-are lumina in el.”
  . Dupa aceste vorbe, le-a zis: „Lazar, prietenul nostru, doarme; dar Ma duc sa-l trezesc din somn.” . Ucenicii I-au zis: „Doamne, daca doarme, are sa se faca bine.” Atunci Isus le-a spus pe fata: „Lazar a murit. . Si ma bucur ca n-am fost acolo, pentru voi, ca sa credeti. Dar acum, haidem sa mergem la el.” Atunci Toma, zis Geaman, a zis celorlalti ucenici: „Haidem sa mergem si noi sa murim cu El!”
  . Cand a venit Isus, a aflat ca Lazar era de patru zile in mormant.
  Si, fiindca Betania era aproape de Ierusalim, cam la cincisprezece stadii, multi din iudei venisera la Marta si Maria, ca sa le mangaie pentru moartea fratelui lor.

 4. Anonim zice:

  Eu va zic voua, Anonimilor antibranhamisti , voi sunteti cestini tot atat de autentici cat este o pisica domestica vargata , tigru, Si va provoc , inainte sa mai scrieti comentarii aiurea, fara legatura cu subiectele din articole, sa va ganditi la ce a vrut sa spuna Domnul Isus cu aceste cuvinte „Nu sunt douasprezece ceasuri in zi? Daca umbla cineva ziua nu se poticneste, pentru ca vede lumina lumii acesteia; . dar daca umbla noaptea, se poticneste, pentru ca n-are lumina in el.”

 5. Anonim zice:

  nu conteaza cine ce e. e decizia fiecaruia in parte. conteaza CA BRANHAM A FOST PRINS CU MINICIUNA. NU O DATA. NU DE DOUA ORI. CI INVATATURA DUPA INVATATURA, AFIRMATIE DUPA AFIRMATIE.
  Totul arata ca a plagiat si a furat si a mintit.

  Ioan intervine : Nu mai spune ! Chiar asa o fi ? Nu cumva opinia ta e preluata ” de-a gata ” de la-aceia ce urasc si care doar pentru ei Cuvantul vorbit rastignesc ? ( pe motiv ca nu gasesc ce vor si ce urmaresc (1Tim.1:7)

 6. Anonim zice:

  Oricate dovezi vedeti VA INCHIDETI OCHII LA ELE!
  Blestemul lui Dumnezeu va va ajunge curand ca inselati sufletele oamenilor. Nu va mai puteti scuza! Minciuna este vadita. Inselatoria este foarte clara.
  https://exmesajulorei.wordpress.com/2015/01/30/filoane-de-aur/

 7. Anonim zice:

  Si aici….Branham minte. Voi mintiti la fel. Veti ajunge in locul unde toti mincinosii vor ajunge.
  https://exmesajulorei.wordpress.com/2015/02/01/filoane-de-aur-partea-2/

  Ioan replica :
  Cum sa minta Branham aici, doar acela este blogul scris de un impotrivitor, deci numai potrivnicul minte, caci el a scris ce a scris in articolele respective

 8. Anonim zice:

  Ascultati voi, ce cititi care pe Branham barfiti fara ca-intai sa ganditi ca raspanditi ce nu stiti . De ce oare -ati preluat ceea ce altii-au varsat, ca niste caini vagabonzi mancand din cos de gunoi rasturnat de vant si ploi ? Cand puteati s-aveti Stapan chiar pe Isus, Cel Divin, sa mancati la masa Lui, impartasind din Cuvant viata-n cer si pe pamant !
  Cu voi, ex-branhamistilor, s-a implinit ce a scris Petru : ” s-a intamplat ce spune zicala adevarata: „Cainele s-a intors la ce varsase” si „scroafa spalata s-a intors sa se tavaleasca iarasi in mocirla.” (2Pet.2:22)

 9. Anonim zice:

  ESTE CU NEPUTINTA CA DUMNEZEU SA MINTA IAR BRANHAM A MINTIT MEREU! Asta arata ca voi v-ati intors in lumea decazuta a inselciunilor si minicunii!
  Branham a mintit! Dumnezeul adevarat si viata vesnica NU MINTE.

  Asculta diavole: DUMNEZEU NU POATE SA MINTA!
  Te infrunt cu Cuvantul lui Dumnezeu!
  Dumnezeu nu este un om ca să mintă! Numeri 23-19
  Dumnezeu nu poate sa minta! Evrei 6:18
  Diavole! Nu mai poti insela pe cei care cunosc Scripturile si puterea lui Dumnezeu.
  https://exmesajulorei.wordpress.com/2015/01/18/este-cu-neputinta-ca-dumnezeu-sa-minta/

 10. Anonimulica draga , blogul respectiv ne arata numai cat esti de naiv (https://dexonline.ro/definitie/naiv ) Tu spui multe lucruri bune, insa nu discerni, anume care si-unde sa le-asezi, astfel ca in scrisul tau apar doar cai verzi pe pereti . Ceea ce se vede clar din citatele ce-apar, chiar daca tu le ciuntezi, este ca nu vrei sa vezi Adevarul din Mesaj , si-astfel, te-ocupi de santaj ( https://dexonline.ro/definitie/%C8%99antaj ) verbal, sub acoperire aratand la toata lumea cat de tare esti in fire !

 11. Anonim zice:

  Dumnezeu nu este un om ca să mintă! Numeri 23-19
  Dumnezeu nu poate sa minta! Evrei 6:18

  Branham a mintit ca a descoperit el Cuvantul si ca el a fost prorocul ilie si ca a fost in nor in 28 febr. si cate si mai cate exista dovezi nu mai puteti ascunde. Diavolul este MINCINOS!

 12. Zici ca Branham a mintit …. si de-aia nu mai poti tu ? O, vai !…Vai de viata ta nenorocita, care -si ascunde necredinta in spatele unei blanite negre ciopartita de pacate si cusuta cu ata alba ! Tare te mai chinuie diavolul din mintiuca ta slabdezvoltata ! Vedem si noi ca diavolul este mincinos si ca el insista ca minciunile lui sa se faca adevaruri in ochii altora ca el , care nu pot asculta Cuvantul adevarului, fiindca Acela da in vileag si condamna comportarea lor .

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s