„Iata, voi preface Ierusalimul intr-un potir de ametire pentru toate popoarele dimprejur si chiar pentru Iuda, la impresurarea Ierusalimului. (Zah.12:2)

Mesajul trimis de Domnul prin fratele Branham ne-a aratat ca  plecarea Miresei lui Hristos  va fi  inainte de reconstruirea  Templului , mai precis  , inainte  ca sa fie adusa  pe altarul  deja construit  prima jertfa dupa  vechea randuiala,  de care Dumnezeu nu va mai tine seama . Acea jertfa va fi adusa de catre  persoana despre care a vorbit Cuvantul prin gura lui  Pavel  „potrivnicul care se inalta mai presus de tot ce se numeste „Dumnezeu” sau de ce este vrednic de inchinare. Asa ca se va aseza in Templul lui Dumnezeu, dandu-se drept Dumnezeu. (2Tes.2:4)  Lumea este deja inselata de el  prin acea invatatura  trinitara , fiindca, negand pe Isus – Unicul vrednic de inchinare- ca  EL ESTE  IHWH , se prezinta ca fiind  Vicarius Filii Dei = inlocuitor al fiului, care aduce jertfa pentru  tatal lui. Sub aceasta pretentie  el a ucis milioane de protestanti in epocile intunecate ale Bisericii  crestine , spund ca  o face in  numele fiului lui dumnezeu

Pentru cei care sunt ” la curent ” cu  evenimentele  mondiale care sunt in desfasurare  in legatura cu  construirea Templului  in Ierusalim  si cu pregatirile de razboi  ale marilor Puteri  lumesti  – Rusia , SUA, China – aceste stiri ar  trebui sa fie  UN SEMNAL DE ALARMA  in vederea  urgentarii  intrarii  in unicul loc in siguranta  , sub sangele  jetrfei lui Isus Hristos  din Nazaret , Regele Iudeilor  =Ieshuah Hanozrim Wemmelech Hiahudim = IHWH

 

Anunțuri

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la „Iata, voi preface Ierusalimul intr-un potir de ametire pentru toate popoarele dimprejur si chiar pentru Iuda, la impresurarea Ierusalimului. (Zah.12:2)

 1. „behaitul oilor …”, ceea spui tu dovedește clar că nu vrei să asculți de adevăr. In altă parte spui: toti cititorii… sa-si prezinte ( sa dea socoteala de ) credinta lor, chiar daca aceasta este la polul opus fata de parerile mele , fiindca noi, muritorii de rand, nu avem ce sa alegem daca nu ne sunt prezentate cel putin doua optiuni,… ; si nu le putem cunoaste daca nu ni le prezinta cineva”.
  Iar aici spui că tu crezi ceea ce a spus un om pe care l-ai numit „fratele Branham”.

  Deci, dacă tu crezi „tot” ce a spus acel om, cum vei putea spune că tu ești credincios cuvântului lui Dumnezeu, dacă cele mai multe din învățăturile „acelui om” contrazic Scriptura?

 2. Nici o invatatura a Mesajului nu contrazice ci intareste Scriptura .
  Isus a zis , in contextul interpelarilor fariseilor : ” cand veti inalta pe Fiul Omului veti cunoaste ca EU SUNT ACELA CARE de la inceput, va spun ca SUNT.” Dupa ce L-au rastignit pe Domnul Slavei , preotii au continuat sa nege identitatea Lui , cerand lui Pilat sa schimbe inscriptia de sub cruce , fiindca ziceau ca este neadevar, negand faptul ca Isus din Nazaret Regele Iudeilor este Domnul, Dumnezeul lui Israel ale carui initiale ale Numelui scris pe cruce in cuvintele ” Ieshuah Hanozrim Wemmelech Hiahudim ” sunt IHWH In Noul Legamant este scris ca ei au fost orbiti, pana in clipa in care ultimul Israelit adevarat dintre aceia imprastiati printre Neamuri va recunoaste pe Isus Hristos ca Domn. Taina lui Hristos despre care a vorbit Pavel ne-a descoperit faptul ca atunci ” tot Israelul va fi mantuit „(Rom.11:25-26) si Isus va veni pe nori ca sa ne duca in Casa Tatalui Sau
  Casa Tatalui este TRUPUL lui Hristos . precum a aratat Isus „Nu crezi ca Eu sunt in Tatal, si Tatal este in Mine? Cuvintele pe care vi le spun Eu, nu le spun de la Mine; ci Tatal, care locuieste in Mine, El face aceste lucrari ale Lui. (Ioan.14:10)Caci, daca este cineva in Hristos, este o faptura noua. Cele vechi s-au dus: iata ca toate lucrurile s-au facut noi. (2Cor.5:17)
  Puteti sa vedeti ca Mesajul Orei judeca duhovniceste Scriptura? (1Cor.2:14) Veti numi voi in continuare ” minciuna ” sau ” inselatorie ” acest fel de judecata = interpretare ?

 3. fratele Branham a contrazis absolut toate invataturile proorocilor domnilor dumnezeilor fabricati in adunarile nicolaitilor, dupa modelul fondat de prooroocii lui Baal din vremea lui Ilie Tisbitul, fiindca Branham a avut ungerea aceluiasi duh al lui Ilie in slujba lui.
  Duhul lui Ilie ne provoaca astazi si pe noi : Daca Domnul Isus Hristos este Dumnezeul adevarat si viata vesnica, ascultati Mesajul Orei . Daca insa credeti ca este o sfanta treime ( feminina ), mergeti dupa sfanta treime a invataturii catolice ( ecumenice )

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s