Sunt unii oameni lipsiti de discernamant ?…….

…….care au ajuns sa creada interpretarile eronate  ale Cuvantului vorbit prin fratele William Branham , facute   cu  vadita  intentie   de denigrare  de catre  cei care se prezinta  Anonimi   sau cu Pseudonime ,ca  ex-mesagisti .  Desigur , ei pretind ca ar fi , insa numai crestini nu sunt,  deoarece se constata ca mersul lor  nu este nici macar paralel cu  Calea Domnului  care are ca si jaloane  Cuvantul Lui, recunoscut de crestini  in cartea Bibliei                   Una dintre aceste interpretari este aceea  a afirmatiei  lui ca  Ingerul al saptelea al Bisericii- care este  de fapt  mesagerul pamantesc -omul trimis de Dumnezeu- care  avertizeaza   si care indruma Biserica  din epoca respectiva – va fi pe pamant  la  ceasul revenirii Domnului .  Ei pretind ca  Branham a  gresit, dovada fiind ca  el a adormit inainte de  acel eveniment, care inca si azi  este la viitor ., deci  n-a fost el  acel mesager .

In aceasta privinta  parerea si credinta mea  este ca  fratele Branham a  spus adevarul,  potrivit cu cele scrise in Scripturi,  anume faptul ca  apostolul  a zis  ”

 Nu vrem să nu ştiţi, fraţilor, despre cei ce au adormit ca să nu vă întristaţi ca ceilalţi care nu au nădejde. Căci dacă credem că Isus a murit şi a înviat, credem şi că Dumnezeu îi va aduce împreună cu Isus pe cei ce au adormit în El.      Vă spunem prin Cuvântul Domnului că noi, cei vii, care vom fi rămas până la venirea Domnului, nicidecum nu o vom lua înaintea celor ce au adormit.  Căci Domnul Însuşi, la un strigăt de poruncă, la sunetul vocii arhanghelului şi la sunetul trâmbiţei lui Dumnezeu, Se va coborî din cer şi, mai întâi, vor învia cei morţi în Cristos,  apoi noi, cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiţi împreună cu ei în nori, ca să-L întâlnim pe Domnul în văzduh; şi astfel vom fi întotdeauna cu Domnul.  De aceea, încurajaţi-vă unii pe alţii cu aceste cuvinte.”

Potrivit cuvintelor citate mai sus,  inainte ca Domnul sa coboare  efectiv pe pamant,  El va fi intampinat de catre Biserica  Lui in  vazduh, de aceea, fiecare mesager adormit  va invia , nu numai fratele Branham,  si  dupa  intalnirea noastra din vazduh vom reveni impreuna cu El  si vom fi toti pe pamant in ziua revenirii Lui . Va fi intocmai asa cum a profetit Iov  : „Dar stiu ca Rascumparatorul meu este viu si ca Se va ridica la urma pe pamant. (Iov.19:25) Chiar daca mi se va nimici pielea si chiar daca nu voi mai avea carne, voi vedea totusi pe Dumnezeu  Il voi vedea si-mi va fi binevoitor; ochii mei Il vor vedea, si nu ai altuia. Sufletul meu tanjeste de dorul acesta inauntrul meu. Atunci veti zice: „Pentru ce-l urmaream noi?” Caci dreptatea pricinii mele va fi cunoscuta.

Dumnezeul  vizibil de catre Iov si  noi toti ceilalti, care va putea sa fie iarasi atins ( pipait) de fiinte omenesti  este chiar Domnul Isus Hristos , fiindca nu este nici un alt Dumnezeu  viu si adevarat ,afara de EL

Zice cineva ca nu-i asa?

Post Scriptum

Orice om  duhovnicesc  , care-si pune mintea  sa  analizeze  toate denigrarile aduse fratelui Branham  va constata  ca  acelea nu sunt decat  rezultatul  unor incercari  conspirationiste de a abate  Biserica lui Hristos  de pe Calea  adevarului  biblic

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

15 răspunsuri la Sunt unii oameni lipsiti de discernamant ?…….

 1. vestea buna zice:

  invataturi false date de invatatorii falsi primul este tu lup imbracat in haine de oaie blogherule mincinos.

  Ioan spune :

  Cititorilor, va rog sa observati faptul ca sub pseudonimul ” vestea buna ” se ascunde o alta persoana decat Anca Pojoni ,aceea care a postat clipul, cu un an in urma . Persoana de sub anonimat a dat doar ” copy -paste, ” dar nu cu buna intentie, ci cu gand marsav

 2. Nestiinta si prostia n-au parte cu vesnicia ! ( si asta-i o veste buna pentru cine sti s-o spuna )

 3. Hmmmm, cam modificata „vestea cea buna”… Eu am auzit-o in forma asta, inainte sa imi zica cineva despre „profet”:

  Fapte 10:36  El a trimis Cuvântul Său fiilor lui Israel, şi le-a vestit Evanghelia (=VESTEA BUNA) păcii, prin Isus Hristos, care este Domnul tuturor.

  Galateni 4:4  Dar când a venit împlinirea vremurii, Dumnezeu a trimis pe Fiul Său

  Vi se pare normal? 1 Ioan 4:9 in Versiuna Branhamista:

  „Dragostea lui Dumnezeu faţă de noi s-a arătat prin faptul că Dumnezeu a trimis în lume pe ultimul Său Profet, William Marrion Branham, ca noi să trăim prin El.

  Suna cam islamic, nu?

  Ioan spune :

  Desigur, este vizibil de la mare distanta ca gandurile tale , puse in mod miselesc pe seama altora, exprima o puternica orientare spre o ura islamista fata de copiii Dumnezeului lui Avraam, Isaac si Iaacov , care sunt madulare ale trupului lui Hristos , dintre Natiuni

 4. Dragostea lui Dumnezeu pentru noi,, generatia care traim in vremea de pe urma a fost aratata prin Mesajul orei.
  Cuvantul Sau vorbit catre Biserica Mireasa dintre Natiuni ne-a fost trimis prin reverendul William Branham, ale carui lucrari au fost facute prin duhul si puterea lui Ilie, conform fagaduintei Aceluiasi Cuvant vorbit prin proorocul Maleahi , (Mal.4:5) prin apostolul Petru si prin insusi Mantuitorul nostru Isus Hristos, , cand a zis : ” Ilie va veni intai, si va reaseza toate lucrurile ” (Marc.9:12), fiindca pe Isus Hristos „cerul trebuie sa-L primeasca, pana la vremurile asezarii din nou a tuturor lucrurilor; despre aceste vremuri a vorbit Dumnezeu prin gura tuturor sfintilor Sai proroci din vechime. (Fapt.3:21)
  Vi se pare A-normal ca noi sa traim implinirea acestei profetii ? Poate acesta este motivul ca voi A-nonimii nu puteti accepta REASEZAREA !
  Post scriptum
  Prin A-nonim inteleg descrierea nedefinita a unui om al carui nume nu a fost scris la intemeierea lumii in Cartea vietii Mielului

 5. vestea buna zice:

  Branham nu a REASEZAT absolut nimic. Poti exemplifica macar 3 lucruri reasezate de Branham?

 6. Care ” trei lucruri ” ? – din cate subiecte am abordat pe acest blog, toate in viziune complet diferita de aceea a cultelor denominationale, , si la care nu te-ai angajat niciodata intr-o discutie fayr-play,ci mereu doar in comentarii de barfa impotriva omului Branham, , daca nu ai putut sa observi ” camila” dar mereu ai ” strecurat tantarul” actionand sub umbra pseudonimelor ,, ce pretentii crezi ca s-ar putea sa ti se mai implineasca ?

 7. vestea buna zice:

  Nici un subiect de pe blogul tau nu arata vreo descoperire restaurata de Branham.Numai copy paste de pe youtube si de pe la alti vagabonzi.
  Arata domnule o descoperire sau reasezare venita prin Branham!

  Ioan zice :

  Bine, eu am dat copy-paste ! Oare tu ce-ai facut cand ai postat comentariile copiate de pe site-uri barfitoare ale Mesajului orei ? Aceia nu sunt ” vagabonzi ” ? https://dexonline.ro/definitie/vagabond iesiti dintr-o adunare crestina stabila in Cuvant si ratacitori astazi , printre altii de teapa lor , care nu au alta ocupatie decat aceea de-a cauta noduri in papura ?
  Intr-un fel este bine ca nu ai observat cat de des dau eu copy-paste in articolele si comentariile mele, la versete din Scripturi, altfel ai fi putut sa cazi in pacatul de hula impotriva Duhului Sfant, asociindu-L cu vagabonzii tai

 8. Ai fost vreodata la un spectacol de TEATRU ? Prin comentariul tau mi-ai trezit amintirea unei intamplari din sala de teatru in timpul cand se juca piesa FIGARO , la care am asistat in vremea cand eram la liceu
  Un actor canta : ” Figaro, Figaro, Figaro, ( de trei ori ) da-mi palaria, da-mi palaria , da-mi palaria ( de trei ori ) deci cantecul parea sa se lungeasca la nesfarsit , si atunci un alt actor, ascuns printre spectatori ( incognito ) a strigat din sala : „ Da-i, domnule, odata, palaria , sa poata continua spectacolul ! ”
  Nu-ti dai seama ca este timpul sa te pocaiesti ?

  Post scriptum :

  Acest comentariu trebuie inteles duhovniceste , daca cineva poate s-o faca ( fara sa-i sara mustarul)
  Poate iarasi ma vei acuza ( ca sunt batjocoritor ) Ce pot eu face , daca a venit si peste mine duhul lui Ilie , ca pe Muntele Carmel, odinioara in discutia lui cu prorocii lui Baal (1Reg.18:27) zeul trinitar

 9. vestea buna zice:

  Arata domnule o descoperire sau reasezare venita prin Branham! Chiar asa slab esti si tu si mesajul incat nu ai gasit una?

 10. anonim zice:

  ce rușine!
  Vestea bună este despre Isus. Acolo în poza nu există acest Nume!
  Blestemați sunt cei care schimba Numele Lui pentru a promova un muritor mincinos.

 11. A-nonimilor, ce rusine pentru voi ca ati ramas asa de inculti – nu stiti nici macar cum va numiti !. De ce nu vreti sa va rugati de Domnul sa va dea vedere ? De ce va erijati in conducatori ai altora , fara sa vedeti groapa la marginea careia ati ajuns ?
  Ori, nu sunteti asa cum banuiec eu ? Inseamna ca sunteti cei mai perfizi inselatori , care va ascundeti identitatea prin tot felul de nume aiurea, ca sa nu afle cei ce va cunosc .adevarata fata si comportamentul zilnic in societate Pacat ca internetul permite lucrul acesta
  Toate lucrurile pe care le prezint pe acest blog,, invatatura de credinta complet diferita de aceea a cultelor, de care desigur ca sunteti constienti, ca altfel nu ati numi-o ” minciuna”, sunt descoperiri ale Cuvantului vorbit de Domnul , de care voi, in ruptul capului, nu vreti sa tineti seama .
  De ce insistati sa vi se potriveasca si voua aprecierea facuta de Stefan fata de aceia care au aruncat cu pietre in trupul lui, omorandu-l in piata cetatii lor ?
  „…Oameni tari la cerbice, netaiati imprejur cu inima si cu urechile! Voi totdeauna va impotriviti Duhului Sfant. Cum au facut parintii vostri, asa faceti si voi. (Fapt.7:51) Pe care din proroci nu i-au prigonit parintii vostri? Au omorat pe cei ce vesteau mai dinainte venirea Celui Neprihanit, pe care L-ati vandut acum si L-ati omorat. – inlocuindu-L cu sfanta treime –
  Fratele Branham este UNUL DIN EI, Mesajul lui a pregatit deja Biserica pentru rapire . Asa ca voi va identificati cu fetele acelea fitoase din povestea narata de fratele Branham, in care fata orfana determinata sa fie doar servitoarea si tinta batjocurilor lor a ajuns sa fie aleasa ca mireasa,

 12. Ioane, dacă mai adaugi comentarii în răspunsurile altora, riști sa nu le citească nimeni, pentru ca nu este normal și nimeni nu-și așteaptă la asa ceva. Nici nu primeaste vreun anunt pe email. Setează-ti și tu blogul ca sa existe răspuns la comentarii, imediat sub el și asa vom afla când ne vei răspunde…

  Cat despre poza lui Polonia pusa de vestea buna… mai e ceva mai zis? Chiar daca nu reprezinta tot Branhamismul, Anonimul are dreptate: RUSINE!!! ESTE IDOLATRIE GEN ISLAM. Și pentru ca nu poți spune nimic impotriva ma faci pe mine islamist. Adică arunci pe alții mizeria din țarcul (sau stâna) voastră…

 13. Telefonu-mi prea deștept a scris Polonia în loc de Pojoni…

 14. OK, Abel , dar obseva si faptul ca tu ai zis ” suna cam islamic, nu ?” Eu doar am contracarat (https://dexonline.ro/definitie/contracara ) afirmatia ta
  Daca vre-un cititor ar putea observa, rusinea noastra, a tuturor, este ca rubricile de comentarii ale blogului destinate a fi oportunitate ( https://dexonline.ro/definitie/oportunitate) de marturie crestina au ajuns, de fapt , sa fie campuri de bataie de genul aceluia din povestea cu fat frumos si Zmeul, in care Zmeul a pus intrebarea : ” Cum vrei sa ne luptam? In sabii sa ne taiem ( care ar insemna pentru noi o lupta dreapta cu sabia Cuvantului ) in buzdugane sa ne buzdugim ( sa ne lovim tare cu cuvinte din lume ) sau in ciorapi sa ne mirosim ? ( sa ne barfim in public ) Se zice in poveste ca Fat Frumos a ales ultima varianta .
  Depinde cine si pentru cine se considera pe sine Fat Frumos Cel din poveste a rezistat mirosului de zmeu,( dupa Biblie, asemanator injuriilor lui Goliat in confruntarea cu David ) ) insa Zmeul a lesinat si Fatul i-a taiat frumos capul .

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s