Doi stapani .(Mat.6:24) Declaratie de dragoste

Eu  iubesc  pe Domnul Isus Hristos,  Acela   care  mi-a fost prezentat  asa de frumos si  in cuvinte detaliate  ale Scripturilor  de catre Mesajul orei  , predicat de fratele William Branham . De aceea  nesocotesc  pe  celalat, care este prezentat de catre o intrega crestinatate apostata ,ca  o  persoana diferita  , a unei dumnezeiri  tripersonale,  invatatura pe care o consider lumeasca  = draceasca

Nici mie nu mi-a fost usor sa ma innoiesc in  duhul mintii mele  (Mat.6:24) in privinta  felului in care L-am invatat pe Hristos, dupa ce mi-a fost  inoculata  din copilarie  credinta in trinitate  si toate traditiile  de inchinare  din bisericile  care venereaza  ” sfanta ”  Treime . Multumesc lui Dumnezeu  de fiecare data  cand ma gandesc  cat de bun este El cu mine  si cat de ingaduitor  a fost  cand  , din  nestiinta , m-am” razboit „cu  fratii  care  mi-au  marturisit adevarul  experientei lor in Cuvantul  din Scripturi , care-L prezinta pe Hristos  asa cum a  facut-o  apostolul Pavel ( ca si toti Proorocii  lui Dumnezeu  , in vremea lor ) :

„. Iata, dar, ce va spun si marturisesc eu in Domnul: sa nu mai traiti cum traiesc paganii in desertaciunea gandurilor lor, avand mintea intunecata, fiind straini de viata lui Dumnezeu, din pricina nestiintei in care se afla in urma impietririi inimii lor.    Ei si-au pierdut orice pic de simtire, s-au dedat la desfranare si savarsesc cu lacomie orice fel de necuratie.

Dar voi n-ati invatat asa pe Hristos; daca, cel putin, L-ati ascultat si daca, potrivit adevarului care este in Isus, ati fost invatati    cu privire la felul vostru de viata din trecut, sa va dezbracati de omul cel vechi care se strica dupa poftele inselatoare; si sa va innoiti in duhul mintii voastre,   si sa va imbracati in omul cel nou, facut dupa chipul lui Dumnezeu, de o neprihanire si sfintenie pe care o da adevarul.

De aceea, lasati-va de minciuna: „Fiecare dintre voi sa spuna aproapelui sau adevarul”, pentru ca suntem madulare unii altora.”

Cand am inteles ca proorocul Osea  se referea la  felul de inchinare  a  Poporului lui Dumnezeu , Israelul din vechime, cand a zis : „Faptele lor nu le ingaduie sa se intoarca la Dumnezeul lor, caci un duh de curvie este in inima lor si nu cunosc pe Domnul! (Osea.5:4) mi-am dat seama ca si eu, desi fusesem crescut  intr-o atmosfera  crestina,  eram  totusi ”  fara Hristos, fara drept de cetatenie in Israel, strain de legamintele fagaduintei, fara nadejde si fara Dumnezeu in lume. (Efes.2:12)

Mi-amintesc  cu emotie  de lacrimi  ce bucurie  a inundat sufletul meu cand am  priceput  ce inseamna  omul cel nou, facut dupa chipul lui Dumnezeu , adica  faptul ca  asa cum  persoana mea  este alcatuita din  trei elemente , unul material, care este trupul de carne, si doua spirituale, care sunt  duhul si sufletul,  Domnul Dumnezeu  Si-a  aratat  Chipul  Lui  (Fac.1:27) (Col.1:15) celor rascumparati  , in Persoana  lui Isus ,  Dumezeu insusi a imbracat  un chip de om , pentru ca sa ne imbrace pe noi  cu omul cel nou, care se innoieste spre cunostinta, dupa chipul Celui ce l-a facut. (Col.3:10)

O lucrare atat de simpla , ca-ti sta mintea-n loc – se stabilizeaza in Cuvant –  atunci cand ajungi s-o pricepi  ! Intr-adevar,  aceasta te opreste  din ratacirea  pacatosului   (Iac.5:20) si te stabilizeaza  in credinta crestina , pentru totdeauna !

Despre lucrarea lui Dumnezeu  care desavarseste  innoirea  noastra , apostolul Pavel  ne-a dat  invatatura  detaliata , zicand, printre altele , in scrisoarea lui  : „Si, dupa cum am purtat chipul celui pamantesc, tot asa vom purta si chipul Celui ceresc. (1Cor.15:49)  De aceea este scris: „Omul dintai, Adam, a fost facut un suflet viu.” Al doilea Adam a fost facut un duh datator de viata. Dar intai vine nu ce este duhovnicesc, ci ce este firesc; ce este duhovnicesc vine pe urma.  Omul dintai este din pamant, pamantesc; Omul al doilea este din cer.   Cum este cel pamantesc, asa sunt si cei pamantesti; cum este Cel ceresc, asa sunt si cei ceresti.

Mesajul orei  a prezentat  chipul  Miresei lui Hristos,  fiindca  asa cum este Cel ceresc asa sunt si cei ceresti ,  o Singura  Persoana,  Hristos fiind Capul  si Biserica , madularele Lui .” Hristos este Capul Bisericii, El, Mantuitorul trupului. (Efes.5:23)(Col.1:18)Voi sunteti trupul lui Hristos, si fiecare, in parte, madularele lui. (1Cor.12:27)  Tineti tare, cu viata voastra  traita in sfintenie, la aceasta marturisire de credinta  :

. „Pocaiti-va”, le-a zis Petru, „si fiecare din voi sa fie botezat in Numele lui Isus Hristos, spre iertarea pacatelor voastre; apoi veti primi darul Sfantului Duh.. Caci fagaduinta aceasta este pentru voi, pentru copiii vostri si pentru toti cei ce sunt departe acum, in oricat de mare numar ii va chema Domnul Dumnezeul nostru.” Si, cu multe alte cuvinte, marturisea, ii indemna si zicea: „Mantuiti-va din mijlocul acestui neam ticalos.”( Fapte2.38-40)

 Domnul Dumnezeul nostru. care ne cheama  este  Isus Hristos  din Nazaretul Iudeii El este Dumnezeul Mesajului orei, adus de William Branham ,  El a zis : Veniti la Mine, toti cei truditi si impovarati, si Eu va voi da odihna. (Mat.11:28)

Reclame

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Doi stapani .(Mat.6:24) Declaratie de dragoste

 1. Branham investigat zice:

  Pentru Branham trinitatea era ba de la Dumnezeu, ba de la diavol. Depinde unde predica si cum se simtea.

  Ne-a asmutit pe crestinii trinitari care explica diferit Tatal, Fiul, si Duh Sfant. Noi am fost invatati ca trinitarii cred in TREI DUMNEZEI. Este minciuna lui Branham si a acolitilor lui. Nu este adevarat.

  Ganditi-va bine ca si doar la cativa ani si la peste 25 de ani distanta de la „evenimentul” de la raul Ohio din iunie 1933, el predica inflacarat si trinitatea si unitatea in acelasi timp.

  Iata ce zice Branham:

  „Vedeti, voi credeti in Dumnezeu; voi credeti in Fiul, credeti in Duhul Sfant; aceea este Trinitatea. Noi credem in ea. Intelegeti?”
  51-0506E AT.THY.WORD LOS ANGELES, CA

  „Cel care a fost peste noi, Cel mort si inviat, este glorificat in Prezenta lui Dumnezeu in seara aceasta, El vine inapoi in forma Persoanei a treia a Sfintei Treimi, Duhul Sfant, si locuieste in noi si se misca si dovedeste ca sa fie acelasi Domn Isus.”
  58-0208 THE.QUEEN.OF.THE.SOUTH_ SOUTH.BEND.IN

  „Lasati-L sa va deschida ochii. EL este Duhul Sfant, a treia Persoana a Sfintei Treimi aici seara sa va unga ochii cu alifia lui Dumnezeu: deschideti-va ochii.”
  58-0316E DOOR.TO.THE.HEART_ HARRISONBURG.VA
  http://mesajul.blogspot.ro/2013/07/branham-trinitar-si-unitar.html

  LEGĂMÂNTUL LUI ABRAHAM CONFIRMAT, 61-0318
  E-70 … Nu trei Dumnezei, unul numit Tată, unul numit Fiu, unul numit Duhul Sfânt. Ha! Dacă crezi aceasta, frate, mai bine du-te la Biserica Catolică. Acolo este unde aparţii tu. Doar exact. De acolo a venit aceasta. Nu există o astfel de învăţătură în Biblie. Nu este aşa un lucru ca acesta. Trinitatea nici măcar nu este menţionată în Biblie, nici măcar o singură dată.

  Din moment ce Biserica Catolică era considerată de Branham „Curva cea mare”, eu înţeleg prin aceste cuvinte o insultă oribilă adusă oricărui credincios trinitar indiferent de religie: „Pleacă de aici, tu nu ai treabă cu noi, tu aparţii de aceia (curva…)”

  ÎNVIEREA LUI LAZĂR, 51-0729A
  E-28 Şi fie ca Duhul Sfânt, a treia Persoană a Trinităţii, să vină acum înăuntru, Promisiunea, Mângăietorul pe care Tu ai spus că-L vei trimite. Şi El va lua lucrurile lui Dumnezeu şi ni le va arăta.

  Poftim???

  MÂNGÂIETORUL, 61-1001E
  100 Aceasta este corect. Ce este aceasta: „Peste descoperirea spirituală să cunoşti Cine este Isus Cristos.” Nu a treia persoană a trinităţii: nici o trinitate nu este în aceasta.

  OK, am crezut că nu am înţeles eu bine.

  „Dumnezeu este într-o trinitate”, zice Branham.
  „Trinitarianismul este de la diavolul”, zice Branham.
  DEMONOLOGIE, TĂRÂMUL RELIGIOS, 53-0609A
  97 Acum, aceasta era răspunsul direct de la Dumnezeu. Acum, Urim-ul şi Tumim-ul de azi, ghicitorii au luat o bilă de cristal ca să modeleze aceasta, un lucru fals. Dumnezeu este într-o trinitate. Puterile lui Dumnezeu sunt într-o trinitate. Şi diavolul este într-o trinitate şi puterile lui sunt în trinitate. Eu pot dovedi aceasta cu Biblia.

  Sau totuşi am auzit eu bine? Să citim dar mai departe, cine ştie, poate urmează demonstraţia biblică?

  APOCALIPSA CAP. 3, 61-0108
  174 Acum, frate preţios… Trinitarianismul este de la diavolul. Eu spun că „AŞA VORBEŞTE DOMNUL”. Priveşte de unde a venit. A venit de la Conciliul Nicean, când biserica Catolică a devenit o autoritate. Cuvântul „Trinitate” nici măcar nu este menţionat în întreaga Biblie. Şi aşa ceva ca trei Dumnezei, aceasta este din Iad. Este un singur Dumnezeu. Aceasta este exact corect.

  Aici Branham construieşte o contradicţie faţă de punctul său de vedere, şi ca să iasă mai bine în evidenţă, accentuează nu doar prin „Aşa vorbeşte Domnul” ci şi printr-o comparaţie cu ceva ce nu există în Biblie, ceva „rău”, ceva ce este „de la diavolul” şi „din Iad”.

  Şi evident, nimeni nu ar vrea să fie asociat cu ceva „de la diavolul”. Totuşi, aceasta este o tehnică manipulativă folosită şi în negocieri, când cineva scoate în evidenţă calităţile sale şi accentuează defectele celuilalt, pentru a câştiga avantaj. În realitate, nici catolicii, nici alte culte protestante, nu cred că sunt „TREI DUMNEZEI”. Este un argument construit, la fel ca şi acela că expresia „Trinitate” nu există în Biblie. Totuşi, în aceasta se amintesc „trei”, fapt ce nu trebuie contestat.

  Să dau un exemplu simplu: Termenul de „trinitate” se poate înţelege ca un „grup”. La fel şi biserica este un grup de oameni. Ce-ar fi să afirm că grupul nu există, deoarece cuvântul grup „nu apare în Biblie”?

  ESTE RĂSĂRITUL SOARELUI, 65-0418M
  52 Dar acum, adevărata trinitate a lui Dumnezeu, fiind Unul manifestat în Cristos, care era viaţa şi a rupt peceţile şi a biruit pe vrăjmaş, şi a înviat, acel (unul) adevărat Dumnezeu viu. „Eu sunt cel ce era mort şi sunt viu în veci, şi am cheile morţii şi ale iadului.” Dumnezeu, în Unul, făcut om şi a locuit printre noi şi a biruit orice vrăjmaş. Şi a dovedit că trinitatea lui Satan a fost biruită şi că trinitatea lui Dumnezeu a fost făcută cunoscut, pentru că Dumnezeu singur avea puterea să aducă viaţa înapoi. El era Emanuel. Dumnezeu a fost manifestat în trup.

 2. Branham trinitarul haotic zice:

  A DOUA PECETE, 63-0319
  193-5 {122} Acum observaţi cum acest călăreţ alb. Când el a mers afară, el a slujit în trei stadii. Diavolul, aşa cum v-am dovedit seara trecută, este într-o trinitate, tocmai la fel ca şi Dumnezeu, dar este acelaşi diavol tot timpul în cele trei stadii.

  CELE ZECE FECIOARE ŞI CEI 144.000 DE EVREI, 60-1211M
  253 (Dacă) Voi spuneţi: „Păi, acum, El este a treia persoană, sau a doua per…” (Atunci) Voi nu aţi fost încă pecetluiţi, doar lăsaţi-o în pace. Vedeţi, voi aţi aranjat-o acolo pe hârtie, astfel că nu există un lucru ca acesta în Biblie: „Noi binecuv… Noi credem în sfânta treime.” Voi sunteţi departe… Voi nici măcar nu sunteţi pe hârtie acum, vedeţi? Pentru că nu există un astfel de lucru menţionat vreodată în Biblie. Găsiţi cuvântul „trinitate” în Biblie şi veniţi…

  SPERANŢA NOASTRĂ ESTE ÎN DUMNEZEU, 51-0929
  E-13 Apoi a suferit din cauza lui Pilat din Pont, a fost răstignit, a murit, a fost îngropat, a înviat a treia zi, stă la dreapta lui Dumnezeu Tatăl, făcând mijlociri acum, pentru că noi, care am acceptat Duhul Sfânt, a treia Persoană a trinităţii…

  EXPERIENŢE SPIRITUALE TIMPURII, 52-0713A
  E-66 … Într-adevăr, noi nu suntem mult în această lume, noi ne uităm în jos la ea, dar Dumnezeu, noi credem că suntem acceptaţi în Cristos Isus, şi în schimb, avem Duhul Sfânt. Noi îl iubim pe El, acea a treia Persoană a Trinităţii Care arde prin inimile noastre. Şi noi Îl iubim. O Duh Sfânt.

 3. Branham investigat zice:

  Dovezile arata alceva decit pretentile voastre mincinosilor.

 4. Fariseii au intrebat pe Isus cand va veni Imparatia lui Dumnezeu. Drept raspuns, El le-a zis: „Imparatia lui Dumnezeu nu vine in asa fel ca sa izbeasca privirile. (Luc.17:20) Imparatia lui Dumnezeu este acolo unde Se descopere Cuvantul
  Pentru cine cunoaste Mesajul este clar vizibila tactica de denigrare a fratelui Branham folosita de Investigator , fiindca el a amestecat unele afirmatii din anii 50, cand Descoperirea lui Isus Hristos nu era inca completa, cu afirmatiile din anii 60, cand ingerul Domnului S-a prezentat in plina lumina a Cuvantului vorbit catre generatia noastra , dupa cateva epoci intunecate ale Bisericii, , care ajunsese sa gazduiasca , inconstient, scaunul de domnie al Satanei ( Apoc.2.13), Sub conducerea oamenilor lui – nicolaitii- care au preluat conducerea , a fost impusa inchinatea in trinitate sub amenintarea cu frica mortii . Sunt , din pacate, si astazi inca multi care sunt supusi robiei lui (Evr.2:15)
  Stiu bine ca oridecateori mentionez aprecierea mea la adresa omului trimis de Dumnezeu ,lucrul acesta taie la inima pe cineva, dar , ce as putea sa fac eu ca sa nu mai fie asa? pot doar sa ma rog Domnului pentru iertarea mea si a lui, de asemenea

 5. Oamenii acestia au doar creier, intelect, rationare, sufletul le este bolnav de necredinta, nu -si accepta vindecarea, daca ar accepta-o ar insemna sa accepte Restaurarea fiintei lor. Pentru aceasta trebuie o decizie (decizia este la noi, Liberul Arbitru) Dumnezeu nu poate face nimic daca noi nu vrem. Alegerea este o samanta (o ai sau nu). Un mort nu poate reactiona la sensibilitatea Sufletului, ca nu o are…

 6. Branham investigat zice:

  1963.
  A DOUA PECETE, 63-0319
  193-5 {122} Acum observaţi cum acest călăreţ alb. Când el a mers afară, el a slujit în trei stadii. Diavolul, aşa cum v-am dovedit seara trecută, este într-o trinitate, tocmai la fel ca şi Dumnezeu, dar este acelaşi diavol tot timpul în cele trei stadii.

  1965
  65-0418M
  52 Dar acum, adevărata trinitate a lui Dumnezeu, fiind Unul manifestat în Cristos, care era viaţa şi a rupt peceţile şi a biruit pe vrăjmaş, şi a înviat, acel (unul) adevărat Dumnezeu viu. „Eu sunt cel ce era mort şi sunt viu în veci, şi am cheile morţii şi ale iadului.” Dumnezeu, în Unul, făcut om şi a locuit printre noi şi a biruit orice vrăjmaş. Şi a dovedit că trinitatea lui Satan a fost biruită şi că trinitatea lui Dumnezeu a fost făcută cunoscut, pentru că Dumnezeu singur avea puterea să aducă viaţa înapoi. El era Emanuel. Dumnezeu a fost manifestat în trup.

 7. Branham investigat zice:

  Angelyca. Dumnezu a dat oamenilor Cuvantul ca s ail studieze si atunci cand observa minciuna sa faca diferenta intre fals si adevar intre miniciuna si realitate. Da Angelyca Dumnezeu ne-a dat creier si ratiune ca sa NE APARAM credinta in Cuvant si sa demascam prorocii falsi. Daca nu ti folosesti tu creierul ti-l foloseste cel rau.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s