„…si sa izbaveasca pe toti aceia care, prin frica mortii, erau supusi robiei toata viata lor. (Evr.2:15)

Verificand  statisticile  blogului, am observat  ca arata , zilnic, un numar  relativ constant de cititori .surdo-muti .  adica din aceia care nu au capacitati de exprimare in limbaj  normal obisnuit .. Apoi, m-am gandit ca poate problema lor este alta,  nu doar  la nivel fizic, ci la nivel spiritual . Versetul pe care l-am citat  in titlu  ne da de inteles in context  faptul ca unii oameni  se tem sa depuna marturie  , ca si copii ai lui Dumnezeu, pentru  Cuvantul Lui . Se tem, fiindca  , cu toate gandurile lor ca  ei sunt totusi mantuiti  in credintele lor,  de  fapt  nu au fost inca  izbaviti diin robia celui  care inca  mai detine sub controlul lui  puterea mortii, – adica   diavolul –  .

Dovada biblica  pe care ma bazez in afirmatia de mai sus  o gasiti in scrisoarea catre Romani 10.9 -11.   Si, dupa cum am fost invatati citind Scripturile, prin relatarea unui eveniment  din viata  apostolului Pavel, ,  (Fapt.23:11)  marturia noastra  trebuie sa  fie depusa  si dincolo de  locul unde  am  depus  prima ” marturie a  unui  cuget curat „, oricat de aproape sau departe ar fi  acela . Fiindca  numai lucrarea aceasta ne poate mentine „ vii si lucratori pentru  Dumnezeu ” (Rom.6:11)

  • Caci Cuvantul lui Dumnezeu este viu si lucrator, mai taietor decat orice sabie cu doua taisuri: patrunde pana acolo ca desparte sufletul si duhul, incheieturile si maduva, judeca simtirile si gandurile inimii. (Evr.4:12                                                                                                                                                                                                                                                               Cine nu are nimic de scris ,simtindu-se  chiar ofensat la citirea acestui  articol,  dovedeste  starea lui de robie
Reclame

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la „…si sa izbaveasca pe toti aceia care, prin frica mortii, erau supusi robiei toata viata lor. (Evr.2:15)

  1. Poate ai dreptate cu asa zisi „surdo-muti”, dar eu pot spune un lucru: am obosit sa ascult sa citesc sau sa raspund la „ cercetări fără rost şi certuri de cuvinte, din care se nasc pizma, certurile, clevetirile, bănuielile rele, zadarnicile ciocniri de vorbe ale oamenilor stricaţi la minte, lipsiţi de adevăr şi care cred că evlavia este un izvor de câştig. Domnul ne spune: „ Fereşte-te de astfel de oameni” 1 Tim 6; 1-5 Peste tot doar certuri si rautati, la toate nivelurile! Domnul sa se indure de noi!

  2. Stii ceva, Angelica ? Cu ce putem fi mai deosebiti decat Domnul nostru,,pentru a evita un astfel de eveniment ce a avut loc si in prezenta Lui ? ” Fariseii au venit deodata si au inceput o cearta de vorbe cu Isus; si, ca sa-L puna la incercare, I-au cerut un semn din cer. (Marc.8:11) Si cu Stefan s-au certat oamenii denominationali ai acelui timp ” Unii din sinagoga numita a izbavitilor, a cirinenilor si a alexandrinilor, impreuna cu niste iudei din Cilicia si din Asia, au inceput o cearta de vorbe cu Stefan; (Fapt.6:9)” Dar cu Pavel, cum crezi ca s-au purtat religiosii din vremea de inceput a crestinismului ? Te-ai gandit vreodata cum era daca si ei ar fi obosit ?.. Cuvantul ne-a invatat ,- cum ar spune prietenii nostri care se impotrivesc Mesajului – sa actionam in doua directii ( ceea ce nu inseamna a fi fatarnici ori nedecisi in actiune si nici a face compromis , cum ne caracterizeaza ei )) , anume sa raspundem nebunului dupa nebunia lui si in alte cazuri „ sa nu raspundem nebunului dupa nebunia lui „, totusi sa nu-l lasam fara raspuns . Odata, pentru ca sa nu se creada intelept, si alta data pentru ca sa putem sa fim deosebiti de el ( sa nu semanam cu el )

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s