O lectie de istorie biblica

Cine  vrea cu adevarat, POATE !  – sa o  priceapa –

Reclame

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

27 de răspunsuri la O lectie de istorie biblica

 1. Abia astept sa va vad mutrele in 2018, dupa ce nimic din ce speculeaza „desteptul” de pe Youtube nu va fi avut loc… 😀

  Daca acum, nimeni nu mai indrazneste sa deschida gura – se vede clar ca sunt in robia branhamismului, ingroziti fiind de frica de moarte, MOARTEA CULTULUI LOR – ce va fi la anul pe vremea asta? Sperante spulberate, Iluzii naruite, depresii?

  Solutia este asa simpla: Treziti-va, oameni buni, veniti-va in fire si lasati-va de tampenii religioase si de flecarii spirituale. Altfel, intr-adevar veti muri. Nu neaparat la propriu, dar la spiritual sunteti terminati! Va spun eu, care am murit si am reinviat. Nu aveti alta cale! Si este bine asa. Aceasta inseamna „moartea in pustie”. Trebuie ca Copilul (OMUL) din voi sa renasca! Intr-o lume noua, si o Era Noua, Luminata!

  Va recomand filmul (sau cartea) „Sfarsitul copilariei” si va doresc „Moarte buna”! 🙂

 2. Ce grijuliu…… toti sunt supusi mortii si la fel toti vor invia, depinde ce ai ales pe cand erai in viata!

 3. ” Lectia ” este pentru cine vrea sa o invete, nu pentru cine se multumeste doar sa o comenteze , fara insa a-i atinge, macar tangential, continutul !

 4. Branham a mintit zice:

  Branham a mintit ca este profetul Ilie. Branham a mintit ca este ingerul 7 din Apoc 10.
  Branham a jignit pe toti crestinii si femeile.
  Branham a batjocorit pe orice predicator si slujitor al Evangheliei doar pentru ca acestia nu au vrut sa ii accepte erorile in special dupa anii 60.
  Branham a mintit ca a descoperit Epocile.
  Branham a mintit ca a descoperit Pecetile.
  Branham a mintit ca a descoperit botezul din Fapte 2:38.
  Branham a mintit ca a descoperit taina Dumnezeirii.
  Branham a mintit ca a descoperit taina Babilonului.
  Branham a mintit si a inselat omenirea ca din 1963 nu mai e valabila mantuirea prin Jertfa lui Isus.
  Branham a prezis „prin inspiratie divina” ca totul se va sfarsi in 1977.
  Prietenul lui Branham, alt profet psihopat, Jim Jones, a convins 1000 de oameni sa se sinucida impreuna cu femeile si copiii lor in 1978 dupa ce Domnul nu a mai venit in 1977.
  Branham a mintit tot timpul, de la raul Ohio din 1933, sau o simpla vanatoare si Cadillac, pana la data lui de nastere si alte diferite evenimente.
  A mintit continuu. A fost mincinos patologic. Branhamistii sunt mincinosi patologic. Din pacate, cei mai multi, fara voia lor, nu vor asta.

 5. Branham a spus adevarul , si L-a proclamat pe Domnul Isus in fata tuturor, fara deosebire de sex, stare sociala sau limite de inteligenta . A fost un om sincer si cu totul devotat Cuvantului lui Dumnezeu . Oricine-l judeca in alt mod demonstreaza ca are nevoie de iertare, intocmai ca si aceia care L-au rastignit pe Domnul prima data , atunci cand El S-a rugat pentru ei, zicand : ” Tata , iarta-i, ca nu stiu ce fac !

 6. Branham a mintit zice:

  Astea sunt argumentele tale la dovezile sus prezentate? Esti comic.

 7. Branham a mintit zice:

  Ce ar trebui sa faca un proroc pentru a fi dovedit ca fals? Nu sa fie prins cu minciuni nesfarsite?
  BA DA! Chiar asta?

  Intrebarea anului 2017 pentru cititorii acestui blog: Cum poate fi numit proroc adevarat unul care a mintit in mod continuu?

  În Noul Testament, chiar Mântuitorul ne dă sfatul: „Păziţi-vă de prooroci mincinoşi. Ei vin la voi îmbrăcaţi în haine de oi, dar pe dinăuntru Sunt nişte lupi răpitori.”
  Doar nu ai fi vrut sa vorbeasca de dracu si nu de Domnul? Cum altfel ar fi inselat oamenii.
  Cuvantul lui Dumnezeu l-a dovedit ca fals mesajul lui Branham si pe el.

  Ezechiel 12:24 Căci nu vor mai fi vedenii mincinoase, nici proorociri înşelătoare, în mijlocul casei lui Israel!
  Ezechiel 22:28 Proorocii lui au pentru ei tencuieli de ipsos, vedenii înşelătoare, proorocii mincinoase. Ei zic: ,,Aşa vorbeşte Domnul, Dumnezeu!” Şi Domnul nu le-a vorbit!
  Ieremia 14:14 Dar Domnul mi-a răspuns: ,Proorocii lor proorocesc minciuni în Numele Meu; Eu nu i-am trimis, nu le-am dat poruncă, şi nu le-am vorbit; ci ei vă proorocesc nişte vedenii mincinoase, proorociri deşerte, înşelătorii şi închipuiri scoase din inima lor.

  Ier.23:16, 26 ,,Aşa vorbeşte Domnul oştirilor: ,N-ascultaţi cuvintele proorocilor care vă proorocesc! Ei vă leagănă în închipuiri zadarnice; spun vedenii ieşite din inima lor, nu ce vine din gura Domnului. V.26 Până când vor prooroci aceştia să proorocescă minciuni, să proorocească înşelătoriile inimii lor?

  DUMNEZEU PORUNCESTE TUTUROR SA NU AIBA TEAMA DE EI!
  Poate că vei zice în inima ta: ,,Cum vom cunoaşte cuvântul pe care nu-l va spune Domnul?” Când ceea ce va spune proorocul acela în Numele Domnului nu va avea loc şi nu se va întâmpla, va fi un cuvânt pe care nu l-a spus Domnul. Proorocul acela l-a spus din îndrăzneală: să n-ai teamă de el.

 8. Branham a mintit zice:

  ,,Iată, zice Domnul, am necaz pe cei ce proorocesc visuri neadevărate, care le istorisesc şi rătăcesc pe poporul Meu, cu minciunile şi cu îndrăzneala lor; nu i-am trimis Eu, nu Eu le-am dat poruncă, şi nu sunt de niciun folos poporului acestuia, zice Domnul.” Ieremia 23.32

  MANA LUI DUMNEZEU ESTE IMPOTRIVA LOR!

  Ezechiel 13:6-9 Vedeniile lor sunt înşelătoare, şi proorociile lor mincinoase. Ei zic: „Aşa vorbeşte Domnul!” cu toate că Domnul nu i-a trimis; şi fac pe oameni să tragă nădejde că se va împlini cuvântul lor. Nu Sunt înşelătoare vedeniile pe care le aveţi, şi nu Sunt mincinoase proorociile pe care le rostiţi? Voi ziceţi: „Aşa vorbeşte Domnul!” în timp ce Eu n-am vorbit. De aceea, aşa vorbeşte Domnul, Dumnezeu: „Pentru că spuneţi lucruri înşelătoare, şi vedeniile voastre Sunt minciuni, iată, am necaz pe voi, zice Domnul, Dumnezeu”. „Mâna Mea va fi împotriva proorocilor, ale căror vedenii Sunt înşelătoare şi ale căror proorocii Sunt mincinoase; ei nu vor rămâne în adunarea poporului Meu, nu vor fi scrişi în cartea casei lui Israel, nici nu vor intra în ţara lui Israel. Şi veţi şti că Eu Sunt Domnul Dumnezeu.

 9. Anonim zice:

  Esti penibil Peter2100.Numai un redus mintal poate debita cretinatati asa cum inasiri post de post,Duci lipsa de nebagare in seama si lipsa de activitate pe blogul fariseului Lica?
  Crezi ca o sa vii prin argumentele tale sa prostesti pe un adevarat credincios al mesajului? Numai cine vine cu argumente de …asa cum vii tu, inseamna ca nu e sigur de ce scrie si cauta prin IQ-ul redus pe care il are sa convinga pe altul ca e mai … decat prevede legea,Pleaca acolo unde iti e locul „prietene” si anume acolo unde s-a dus Iuda Iscariotul.Nu esti mai prejos de el.

 10. anonim 2 zice:

  Intrebarea anului 2017 pentru cititorii acestui blog: Cum poate fi numit proroc adevarat unul care a mintit in mod continuu?
  bună idee!!!!

 11. anonim 2 zice:

  Intrebarea anului 2017 pentru cititorii acestui blog: Cum poate fi numit proroc care a mintit in mod continuu?

  mai corect spus e asa.

 12. anonim 2 zice:

  și : poate fi numit proroc adevărat un proroc care a mințit continuu?

 13. Branham a mintit zice:

  Iata un exemplu consistent al modului in care Branham exagera si mintea audienta lui naiva. TRebie sa fii handicapat mintal sa tot aperi un proroc MINCINOS-MINCINOS-MINCINOS ! DOVEDIT FARA DAR SI POATE CA E MINCINOS in aproape toate afirmatiile si invataturile su falsele descoperiri pe care de curand am aflat stupefiat ca le-a copiat de la Clarence Larkin si alti mari reformatori si invatatori dar a spus ca Dumnezeu le-a descoperit lui personal pentru Mireasa. Ce mizerie!

  Despre acelasi eveniment Branham spune:

  Here We Have No Continuing City, 50-0200,
  They called, said, „Every preacher come to the platform.” Hundred and fifty, more preachers come up to the platform. They was having a conference, international conference.

  – 150 predicatori.

  Life Story, 50-0820A,
  They said, „All the preachers come to the platform.” Two or three hundred preachers walked to the platform.

  – 200-300 predicatori.

  Life Story, 51-0415A,

  They was having a conference…he said, „I want all the preachers to come to the platform.” And I guess there’s three or four hundred preachers got on the platform.

  – 300-400 predicatori.

  Life Story, 53-1108A,
  So that night I just waited to see what the would do. They had all the preachers come up on the platform. They said, „We’re—we have…” About five hundred of us up there.

  – 500 predicatori!!!
  Uriasa minciuna!

  In doar 3 ani Branham a schimbat numarul de la 100 si ceva la 500. Asta inseamna cam 500 %, ceea ce este ENORM!
  (am preluat de pe blogul acesta http://mesajul.blogspot.ro/2016/02/cum-exagereaza-branham.html)

 14. Auzi „Cutarica” ex-mesaj, si voi va contraziceti, in Ezechiel si, Ieremia, le vorbeste poporului Israel, si nu neamurilor, cum spui tu aici pe blog, iar ca sa va vina voua bine in Maleahi spuneti ca le vorbeste poporului Israel si nu neamurilor, si alte contraziceri aveti si voi…. Domnul ca aibe mila de voi, si nu mai purtati de grija de cei de la mesaj. Daca voi sunteti corecti ce va intereseaza de alti, stati in patratica voastra! Este o vorba in popor „Cainele moare de drum lung si „desteptul” de grija altuia”!

 15. John zice:

  Ei nu au liniste daca nu arunca cu mizerii. Nici nu merita sa te rogi pentru asemenea oameni.

 16. Ilie era un om supus acelorasi slabiciuni ca si noi; si s-a rugat cu staruinta sa nu ploua, ….. (Iac.5:17) iar Dumnezeu a acceptat cererea si n-a plouat deloc in tara trei ani si sase luni. , fiindca Dumnezeu insusi i-a poruncit sa sa se roage asa !(1 Regi 17)
  Fratele Branham era un om supus si el acelorasi slabiciuni si s-a rugat cu starunta pentru vindecarea bolnavilor iar Dumnezeu a acceptat cererile lui si a vindecat mii de bolnavi pentru care s-a rugat Branham , fiindca Dumnezeu insusi i-a poruncit sa se roage pentru ei . https://supranaturalul.wordpress.com/
  Cu toate miile de slabiciuni pe care omul Branham le-a avut !
  „Fratilor, daca s-a ratacit vreunul dintre voi de la adevar, si-l intoarce un altul,
  sa stiti ca cine intoarce pe un pacatos de la ratacirea caii lui, va mantui un suflet de la moarte si va acoperi o sumedenie de pacate.( Iacov 5.19-20)
  Haideti, deci, sa nu lenevim in aceasta lucrare a Mesajului Orei, care ne-a fost incredintata prin Duhul si puterea lui Ilie , pentru toata Casa lui Israel ( samanta lui Abraham raspandita astazi in taoate Natiunile pamantului https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/2016/08/05/eu-voi-pune-mintuirea-mea-in-sion-si-slava-mea-peste-israel-isaia-4612-13/
  https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/2016/08/06/si-cu-faptul-acesta-se-potrivesc-cuvintele-prorocilor-dupa-cum-este-scris-fapte-15-15/

 17. Da, fratele Branham avea mii de slabiciuni… El, fiind ingerul al 7-lea, era (per definitiorum) „ticălos, nenorocit, sărac, orb şi gol”. Deasupra de toate, era si mincinos, arogant, fatarnic, sovin, misogin, si cate si mai cate (sunt toate dovedite)… Dar scopul meu in acest rsaspuns nu a fost sa scot in evidenta, ce oricum stiam, eu doar am vrut doar sa iti dau dreptate Behaitului, cand a spus ca Branham avea mii de slabiciuni…

  Cat despre „miile de bolnavi pentru case s-a rugat Branham cu staruinta”, aceasta nu il inalta pe el (la cer?), in pozitia de „Ilie” (care este un suflet inaltat), nici de profet, si – Doamne fereste – nici de „Fiul Omului”, sau de „Cristos”, si ce titluri idolesti ii mai confera unii adepti ai sai…

  Branham a facut ce au facut si alti „initiati” in tainele vindecarii: A creeat in oameni sentimentul ca ei sunt deja vindecati, asa cum vedem in filmul de mai jos de ex. la minutul 3.

  Nu a fost Branham, nici Dumnezeu, nici Fiul Omului, nici Fiul lui Peste, nici chiar Isus Cristos (despre care Biblia recunoaste ca a fost „neputincios” in a vindeca pe unii bolnavi, in care nu se putea induce acel sentiment…) cei care i-au vindecat pe bolnavi. Este OMUL INSUSI care isi creeaza realitatea in orice moment. Exista insa facilitatori care il pot influenta in sensul acesta.

  Pana acum 50-60 ani, aceste lucruri erau cunoscute doar de asa-zisi „inititati”. Branham insusi recunoaste atat ca a fost initiat (de „inger”) dar spune si clar in ce a constat „initierea”: „Daca ii faci pe oameni sa te creada, nimic nu va mai putea sta in calea ta, nici macar cancerul.”

  Astazi, aceste „secrete” sunt accesibile la toate colturile, respectiv in toate librariile cu carti de spiritualitate si dezvoltare personala, si pe multe canale de YouTube. Trebuie doar sa fii deschis sa iei informatia, dar poti decide si sa ramani in continuare un ingamfat incapatanat, care sustine ca „Branham e Ilie, trimisul, unicul, singurul, supremul, ultimul… bla bla”

  Aveti un exemplu in acest filmulet, despre cum fuunctioneaza vindecarea „prin credinta”, despre care agentii religiosi care vor sa manipuleze oamenii, facandu-i dependenti de o ei, de o doctrina, sau de un „Mesaj”, nu va spun niciodata adevarul. Din fericire, astazi informatia circula liber, cu viteza luminii in jurul globului (de, Doamne ajuta, ce bine ca „in vremea sfarsitului cunostiinta va creste” si ca „oamenii vor umbla incoace si incolo” (mai precis, informatia, pe caile internetului, Aleluia Doamne! :))

  Vi se arata live pe ecran, cum o tumoare este dizolvata cam intr-un minut (intre minutul 6 si 7) prin cuvintele si sentimentul de vindecare indus pacientului de catre facilitatorii chinezi specializati, care nu au nici o treaba cu Branham, Isus sau Buddha. Este un mecanism pur natural, de care orice om poate beneficia, atat de simplu ca si cum ai bea apa, daca doresti…

 18. Branham a mintit zice:

  Slabiciunea in general a unui om e nevinovata, minciuna insa nu este deloc. Este unealta diavolului de a insela oamenii.

  Care a fost slabiciunea lui Ilie? A mintit audienta? A dat cifre false pentru a se proslavii precum Branham? nicidecum. Ilie a avut teama de o femeie. De Izabela. Asta a fost o chestie nevinovata.

  Multi au slabiciuni.
  Un zugrav promite ca termina de zugravit un apartament in 5 zile dar nu se tine de cuvant deoarece au aparut neprevazute. E o slabicune a meserioasilor de a da termene ireale de finalizare ca sa nu piarda lucrarile. ca exemplu am dat asta.
  Sau slabiciunea de a nu rezista unei ispite nevinovate fie ca e inghetata si ciocolata pentru un diabetic , fie o barfa o critica fratilor despre pastorul care nu spune ce face cu banii bisericii.
  Slabiciunile nu sunt minicuni. Nu sunt fanatisme. Nu sunt plagiate. Slabiciunile nu sunt falsificarea Cuvantului lui Dzeu.

  Slabiciunea este una, inselatoria este alta.

  Branham nu a dovedit slabiciuni mari in viata lui insa a aratat mari falsuri si inselatorie de proportii apocaliptice. Slabiciunea voastra de a apara un sarlatan este teribila. In ciudala sute, ,literar la sute de dovezi ca mesajul lui Braham este fals si el a fost un mincinos care a folosit Cuvantul si Numele Isus pentru a se promova pe sine in fata ca ilie si Dumnezeu voi fugiti de adevaratul chip ce branham vi la dat. chipul fiarei mincinoase.

  Slabiciunea voastra a devenit pacatul vostru atunci cand ati neglijat toate dovezile numai pentru a va satisfacesi dea va inchina la idolul din inima voastra.

 19. Domnul Isus Hristos a avertizat pe toti copiii lui Dumnezeu , zicand : „….. despartiti de Mine nu puteti face nimic. „(Ioan.15:5)
  Insistentele unora ( care pretind ca ei cunosc Adevarul ) de a prezenta omul pe primul plan si de a sterge Cuvantul lui Dumnezeu din vocabularul lor este o mare cursa pentru Biserica lui Hristos .
  Eu am luat bine seama – citind Mesajul timp de treizeci de ani trecuti -ca asa zisul ( cum este prezentat in comentariile de mai sus fratele Branham ) mincinos, inselator, sarlatan, etc. nu a facul nici un alt ” rau ” oamenilor care ascultau predicile lui in afara de acela de a le ” induce ” credinta pentru vindecare tocmai prin explicarea Cuvantului lui Dumnezeu , asa cum El ESTE , scris in Sfanta Scriptura .

  Insa in video prezentat mai sus de ex-mesagisti nu am auzit un „cuvintel ” macar despre Domnul meu, care este si ramane , totusi , ( cu toate eforturile oamenilor de-a se vindeca pe ei insisi (Luc.4:23) Vindecatorul Suprem

  Mi-a placut sa ascult informatiile prezentate si am acumulat unele cunostinte noi din aceste conferinte ale lui Gregg Braden , dar parerea mea este ca ,poate fara stirea lui , este totusi un om care este in slujba stapanitorului lumii acesteia , nu in slujba lui Dumnezeu , cum este, suta la suta fratele Branham .

 20. Branham era un „terapeut” exceptional, si atat! Gregg Braden insa, si multi altii ca el, fara sa tina macar o singura predica, sunt mult mai „in slujba lui Dumnezeu” decat a fost „raufacatorul” Branham. Il numesc asa din cauza a tot raului pe care l-a vorbit (l-a spurcat) impotriva femeilor, a bisericilor, a tuturor oamenilor minunati care nu acceptau pretentiile sale (mincinoase!), si care a fost dovedit in tone de articole pe internet.

  Priveste doar la caracterul celor doi. Cel despre care tu zici ca este „in slujba stapanitorului lumii acesteia” se aseamana mai mult cu Domnul Isus decat „profetul suta la suta”… Braden este un om de stiinta, un invatator, Branham este un fanatic religios si un ignorant. Nu am gasit la Braden sa acuze sau sa judece pe cineva (cum a facut si Domnul Isus), dar Branham este un judecator aspru si un acuzator inrait. Vei spune ca Branham era „profet” si asa fac toti „profetii lui Dumnezeu”. Braden e un om bland si echilibrat, pe cand Branham era un isteric cu o mentalitate de Ev Mediu, asdemanatoare cu cea a talibanilor sau a liderilor de la statul islamic, care se cred DUmnezei pe pamant, si in numele „Profetului” taie si spanzura cum vor ei. Si, intr-adevar, prin oamenii (demonii) sai, Mesajul a distrus mii de vieti, si la propriu si la figurat.

 21. Ma gandesc, Abel, oare tu ” te auzi ce spui”, cand scrii, sau vrei ca numai altii sa auda ? Eu zic ca tu ” nu zici bine”, niciodata cand vorbesti despre fratele William Branham. El a spus femeilor si bisericilor ” femei ” conduse de ” oameni blanzi ” carora nu le pasa deloc de distanta fata de Cuvantul lui Dumnezeu si de pacatul in care traiesc ei si altii , nimic mai mult decat felul in care priveste Dumnezeu , starea lor . De aceea ei, la fel ca si tine, l-au considerat a fii ” isteric si cu mentalitate retrograda ( de Ev-mediu )” , tocmai fiindca prezentarea pe fata a starii lor spirituale reale ” ii taia la inima ” La fel ( aceeasi atitudine ) in vorbirea si comportarea lor fata de Domnul Isus o aveau si fariseii, pe vremea lor, cand El a fost nevoit sa le zica de mai multe ori : ” Vai de voi, farisei fatarnici ( Matei 23) ” Desigur, fariseii nu erau oameni „rai din cale afara ” , ca daca erau asa, Isus n-ar fi zis celorlalti, cand i-a invatat ce este fericirea ” Caci va spun ca, daca neprihanirea voastra nu va intrece neprihanirea carturarilor si a fariseilor, cu niciun chip nu veti intra in Imparatia cerurilor. (Mat.5:20). Daca vrei cu adevarat sa stii, Abel, ce era totusi rau la ei, analizeaza-ti mai pe’ndelete atitudinea ta fata de omul trimis de Dumnezeu !

 22. Behaiala, faci ce faci si pana la urma ajungi mereu sa-l „proslavesti” pe Idolul Mincinos ca fiind „omul trimis de Dumnezeu”

  Nu raspunzi deloc la subiectele ridicate de mine, asa ca iti voi adauga si alte intrebari:

  1: Cine iti da tie/lui Branham dreptul sa aprecieze „distanta fata de Cuvantul lui Dumnezeu” sau „pacatul in care traiesc”. Ce stiti voi ce e in inima oamenilor si cine va da dreptul sa ii judecati? Ca orice secta, voi acuzati pe toti cei ce nu va impartasesc ideile, ca fiind „pacatosi” si „anti-cuvant”, „anti-christi”…

  2: De cand femeile trebuie sa fie „conduse”?

 23. Anonim zice:

  priviti la cuvintele celui ce spune ca e omul „trimis de Dzeu”. sute de dovezi incontestabile ca Branham a fost un plagiator mincinos si fals. Din proprile lui cuvinte direct aflam acest adevar. daca va place minciuna si sa traiti in minciuna santeti in intunerecul ce va curprins viata mintea si sufletul.

  https://exmesajulorei.wordpress.com/2015/01/18/este-cu-neputinta-ca-dumnezeu-sa-minta/

  https://exmesajulorei.wordpress.com/2015/01/24/despre-erezie-si-minciuna/

  https://exmesajulorei.wordpress.com/2015/01/30/filoane-de-aur/

  https://exmesajulorei.wordpress.com/2015/02/01/filoane-de-aur-partea-2/

  de ce oare nu puteti dovedi nimic cu nimic din ce branham a spus. voi trebuia sa va dovediti cuvintele adevarate in primul rand dar daca nu aveti e si normal ca taceti ca mormintele

  Ioan raspunde la acest comentariu :

  Habar n-ai, tu, Anonime , ca de doi ani ( si mai bine), cel pe care l-ai citat -Lica Nemes, cel ciudat, care a interpretat totul in mod eronat -nimic n-a mai publicat din tot ce i-am comentat , ca raspuns la ” nerozii” de oameni ce ” bat campii” ( asa precum este scris si inteles doar de copii (Marc.10:14):”… Pentru ca voi inconjurati marea si pamantul ca sa faceti un tovaras de credinta; si, dupa ce a ajuns tovaras de credinta, faceti din el un fiu al gheenei, de doua ori mai rau decat sunteti voi insiva. (Mat.23:15)
  Anonime, ti-e rusine….duhul care-i ” peste tine” si te tine ” subjugat” in stare de anunimat e constient, negresit, ca al tau nume primit cand pe Pamant ai venit , din Cartea vietii-i ” delete”( pe romaneste; DILIT ”
  Dar Domnu’ ti da sansa tie sa ajungi in vesnicie : Poti primi un nume nou, de la Duhul Sfant, cadou !

 24. Este oare asa de greu de inteles ce am spus in scris , incat trebuie explicatii? Ei bine, pe cine am condamnat eu, cand am exprimat observatiile mele la citirea Bibliei? Daca chiar Domnul Isus i-a laudat pe farisei pentru ” neprihanirea lor „, este gresita observatia mea? Si daca, cu toata lauda , le-a zis ” Vai de voi”, oare ce inseamna asta? Fratele Branham a predicat adevarul si in acest subiect , zicand ca este nevoie sa trecem trei stagii ,( etape) pentru a fi mantuiti si prima este neprihanirea , apoi sfintirea si botezul cu Duhul Sfant . . Fariseii erau neprihaniti, si atat, ei nu puteau sa treaca in etapa urmatoare, fiindca nu au apreciat Cuvantul . Isus a spus ca sfintirea se face prin Cuvant , La lectiile Mesajului am invatat ca pacatul este necredinta in Cuvant,, aceasta este sursa raului in omenire . Daca este scris ca nu este alt Vindecator decat Domnul Dumnezeu, eu inteleg ca oricine invata ca omul se poate vindeca pe sine insusi , fara interventia Duhului lui Dumnezeu, este inca un pacatos , si nu a trecut de neprihanirea fariseilor . Observatia aceasta nu-i condamnare, respectivul poate sa se pocaiasca , ca si Pavel, de exemplu, si este si scris chiar ” cei din urma vor fi cei dintai „. Insa situatia prezenta este asa cum este si poate sa fie observata .
  Eu am scris un articol despre deosebirea dintre femeia Biserica si Mireasa lui Hristos , Si eu cred ca oricare om matur stie ca atunci cand este o nunta mireasa este ” condusa” de cineva la ceremonia nuntii ( parinti, frati, nasi,care garanteaza fecioria ei ) si nu singuri, ci cu ” alai” (grup de mai multi oameni, care canta si danseaza) In plan biblic, care este un plan spiritual, avem aceeasi imagine, asa cum a scris apostolul :”Caci sunt gelos de voi cu o gelozie dupa voia lui Dumnezeu, pentru ca v-am logodit cu un barbat, ca sa va infatisez inaintea lui Hristos ca pe o fecioara curata. (2Cor.11:2)
  Acuma imi dau eu seama de ce sunt multi care nu iubesc Mesajul orei , fiindca ei nu-l inteleg . Si nu-l inteleg fiindca judeca fireste continutul lui, asa cum a predicat apostolul „Dar omul firesc nu primeste lucrurile Duhului lui Dumnezeu, caci pentru el sunt o nebunie; si nici nu le poate intelege, pentru ca trebuie judecate duhovniceste.” (1Cor.2:14)

 25. anonim 2 zice:

  O gândire duhovniceasca nu înseamnă una care apară minciuna și inselatoria.
  pentru a identifica minciuna este nevoie de o gândire duhovnicească nu pentru a apara minciuna.
  naiv și orb esti!
  Duhul Sfânt demasca minciunile și Cuvântul la dovedit fals pe branham. și plagiator și mincinos și plin de otravă și boli psihice !
  Diavolul este tatăl minciunii. fiu al minciunii ești tu făcând ce faci.
  Dzeu îți va cere socoteala sarlatanule.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s