Atentie, crestini ! Se apropie Craciunul .Multi sarbatoresc nasterea lui Isus Hristos , dar originile acestei sarbatori au fost gasite doar in religiile pagane, nicaieri in Scripturi !

Anunțuri

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

11 răspunsuri la Atentie, crestini ! Se apropie Craciunul .Multi sarbatoresc nasterea lui Isus Hristos , dar originile acestei sarbatori au fost gasite doar in religiile pagane, nicaieri in Scripturi !

 1. HALVAUA LUI BRANHAM zice:

  Oameniiau sarbatorit venirea in lume a Mantuitorului. Ar trebui sa citesti Biblia nu mesajul lui branhamel.

 2. Anonim zice:

  Branham a tinut craciunul si sia facut brad si la promovat si apoi la criticat ca dupa aia sa il promoveze din nou. Branham este omul pe alecaruia cuvinte nu poti merge nici la buda.

 3. Care oameni au sarbatorit ? Ca despre nasterea lui Isus au stiut doar familia lui Iosif si a Mariei, magii si cativa pastori ! Imparatul Irod si cei de la curtea lui numai sa sarbatoreasca nasterea n-au avut de gand, cu toate ca , in prefacatoria lor, au promis ca vor merge sa I se inchine . Locuitorii Betleemului ? Nimeni nu a fost dispus sa ofere ” salas ” gravidei Maria , si a fost nevoita sa intre pe usa unui salas de animale domestice !
  Daca asculti ce este relatat in aceste filme documentare, vei sti ce au sarbatorit cu adevarat oamenii din toate timpurile, la Craciun ! Fiindca nasterea Mantuitorului , asa cum ne-a invatat fratele Branham, nu a fost la Craciun
  Fratele Branham a predicat adevarul, dar nu a fost atat de incuiat la minte ca unii habotnici de azi, ca sa- si lipseasca copiii de bucuriile varstei si sa-i determine sa se simta inferiori celorlalti copii din jurul lor .

 4. Anonim zice:

  pai da. cei care au stiut data de nastere au mers si au sarbatorit-o/. Magii, pastori, ingerii chiar. E simplu. Si azi e la fel doar ca stiu mai multi despre Mantuitor.
  Branham a predicat in mod ipocrit una si a facut alta. A spus c craciunul si bradul e de la diavolul dar an de an tinea si facea bradut la copii. dar altii sa nu isi faca. branham e habotnicul sef. voi sunteti doar urmasii lui. Unii nu va supuneti habotniciei lui branham si asa santeti si voi mai normali si va bucurati de momentele acestea. ca daca ati asculta 100% de branham ati ajunge la psihiatrie internati si v-ati blestema sa muriti asa cum liderul vostru sef branham a facut.

  Ioan spune ;
  Daca ai fi in stare de asta, ai observa ca ascultam 100% , spunand tuturor ca Craciunul este o sarbatoare pagana festita crestineste ( nu ziua nasterii lui Isus) si lasand copiii sa se bucure de primirea darurilor , fiindca -i lasam sa mearga la Isus , care si El imparte altora darurile Lui .

 5. Anonim-ule, comentariul tau m-a determinat sa recitesc Scripturile si iata ce am constatat :
  Ingerul a fost primul mesager ( de fapt cuvantul INGER inseamna MESAGER al lui Dumnezeu ) care a informat pastorii in ziua nasterii lui Mesia : „astazi, in cetatea lui David, vi S-a nascut un Mantuitor, care este Hristos, Domnul. (Luc.2:11). Cum au sarbatorit ingerii si pastorii nasterea unui Mantuitor, care este Hristos, Domnul ? Cu mancaruri si bauturi alese, cu programe distractive si cadouri sub un brad impodobit ? Nicidecum ! Atunci , cum ? Raspunsul corect se afla la Luca 2 . 13+20
  Evanghelistul Matei a relatat despre venirea magilor de la rasarit , la catva timp dupa nasterea lui Isus . Imparatul Irod a aflat de la magi data nasterii, dupa vremea in care se aratase steaua Cand au ajuns magii la Betreem, nu L-au gasit pe Isus in iesle, ci intr-o casa . Ei L-au numit ” Imparatul de curand nascut , al iudeilor ” Probabil atunci Isus avea varsta de peste un an , Ajungem la aceasta concluzie deoarece Irod a poruncit sa fie ucisi toti copiii din zona, pana la varsta de 2 ani .. Deci, nici magii nu au sarbatorit Craciunul , dar ei au adus daruri pruncului si , de asemenea, I s-au inchinat ! Si noi, si fratele Branham daruim copiilor lucruri de care au nevoie. De ce i-am lipsi de bucuria pe care o merita , prin simplul fapt ca sunt copii? Fiindca unii ca tine judeca in mod eronat orice informatie primesc ?
  Bine zici, tu : ” E simplu. Si azi e la fel …” Ce folos ca stiu mai multi despre Mantuitor , daca nimeni nu face ce au facut ingerii, pastorii si magii ? Nici un om religios nu se mai inchina astazi lui Isus ca Domn ! Nu un ” domn oarecare „, cum ar fi unul dintr(e)ei , ci printr-o inchinare la Singurul nostru Stapan si Domn ., care este Isus Hristos . Cine mai poate marturisi astazi ca El este Dumnezeul adevarat si viata vesnica si ca nu este un alt dumnezeu afara de El ?
  Toti asa zisii crestini de astazi, care au baut vinul amestecat al intelepciunii omenesti ( care este numita in Proverbe 9 nebunie ) sunt ametiti spiritual si vad tot tri persoane ! ( inchinandu-se la stanta treime )
  Bine ar fi ca si tu sa te trezesti din aceasta amorteala a ” vinului amestecat ” si sa nu mai fii ” oaspete din valea locuintei mortilor „, ci sa poti deveni un ” martor viu al Mesajului orei ” Blameaza-te pe tine insuti, nu blama Mesagerul si Cuvantul adevarului vestit prin el .

 6. O constatare excelenta a Behaitului, din care omit doar partea cu „a predicat adevarul” pentru ca doar asa e reala, si ingros ceea trebuie tinut minte:

  „Fratele Branham […] nu a fost atat de incuiat la minte ca unii habotnici de azi, ca sa- si lipseasca copiii de bucuriile varstei si sa-i determine sa se simta inferiori celorlalti copii din jurul lor .”

  Ce ai nimerit-o si tu, la fix !!!

  Cu brad sau fara brad… proorocul habotnic (ce nu predica chiar tot timpul adevarul) cu siguranta ca nu si-a lipsit copiii de „bucurii”, lasandu-le mostenire milionul, cu care acestia au „pus pe roate” afacerea de zeci si chiar sute de milioane de $$$.$$$.$$$ intitulata nonsalant „Inregistrarile Vocii lui Dumnezeu”…

  la uitati in ce fel de palate se lafaie familia habotnicului mincinos impreuna cu liderii organizatiei perverse, cu o cifra de afaceri anuala uluiotare, care depaseste cu mult imaginatia noastra…

  Din aceasta „sfanta” nonsalanta, s-a nascut orgoliul familiei habotnice si al cireadei de servitori de oriunde aiurea (se stiu ei, taranii securisti de la Uliuc), care ling firimiturile ce le mai „pica” de la masa Boierului Iosif… (a mia parte dintr-un milion, sunt o mie de euroi acolo, ce sa mai…) Asa ca, fara sa lucreze nici o zi in ultimii 15 ani (in afara de a-i pupa mana darnica a Boierului si a-l asigura ca „treaba merge bine” in tara lui Dracula, acesti viziri vanduti habotnicilor, cu banii dumneavoastra, ai platitorilor de „zeciulei” (biruri), locuiesc in case de lux, conduc masini bune, isi umfla burtile de nu mai incap in izmene, si totul FOR FREE. Ati priceput???? Chiar ca aici i-a iesit socoteala lui Branham.

  Asadar, si prin urmare, in realitate nu BRADUL conteaza, ci BANUL 🙂 Dai banul, ai si brad – daca doresti – nu e nici o problema, ca si stamosul habotnicilor umbla cu dublu-standard… Nu dai banul, sau comentezi, pui intrebari deranjante, sau te ridici impotriva „preaiubitilor conducatori”, vei simtii urgia lor, pana si de la amvon, chiar daca ai fi cel mai credincios Branhamist…

  In acest sens, haideti ca anul acesta sa-l dam dracului de „Brad frumos” si sa cantam mai bine ceva in asentimentul Boierului, sa i se bucure si lui inimioara lacoma si sa spuna si el un sincer „AMEN”:

 7. Banul este ” ochiul dracului ” Cine-l vede si-l priveste ca si tinta in viata este inselat in asteptarile lui pentru mantuire , este hipnoizat si ajunge sa fie devorat de Sarpele cel vechi . (Apoc.12:9)
  Nu degeaba a zis Domnul Isus „”Ferice de cei saraci in duh, caci a lor este Imparatia cerurilor! „(Mat.5:3) Cuvantul se refera la duhul omului lumesc, care ravneste permanent dupa lucrurile si bogatiile lumii acesteia , avand mereu gandul sa faca ceva ca sa manance fara sa munceasca
  Dar daca esti lipsit de duhul lumii si esti umplut cu Duh Sfant nu mai privesti dupa lucrurile care se vad si inseala ochiul, si nu te mai hazardezi la interpretari eronate , manat de ranchiuna si invidie ca tu nu ai ce au bogatii , ci gandesti asa cum este scris : „…………..”

  • „Banul este ” ochiul dracului ” Cine-l vede si-l priveste ca si tinta in viata este inselat in asteptarile lui pentru mantuire , este hipnoizat si ajunge sa fie devorat de Sarpele cel vechi .”

   Aici cu siguranta ca te referi la Clanul Branham + Slugile lor din Romania si alte tari…

 8. Nu neaparat la ei . Sa nu zici ca numai tu nu esti prins in aceasta alergare dupa un castig, fie el cinstit sau nu tocmai .. In societatea actuala toate schimburile =tranzactiile se fac pe bani , incat nimeni nu mai poate scapa de ispita fara o permanenta supraveghere a Duhului Sfant si e vai de cine nu-L are decat ca si oaspete sporadic https://dexonline.ro/definitie/sporadic ) adica de cine nu-I este gazda permanenta De aceea este bine sa implementam (https://dexonline.ro/definitie/a%20implementa ) indemnul apostolului „…fiti plini de Duh ” si sa ne straduim sa scapam de gunoiul din ograda noastra , nu de frunzele cazute pe aleea vecinului. Doar nimenea nu ne pune sa fim tot timpul cu ochii atintiti peste gard !

 9. Nu stiu daca o sa ma crezi sau nu, sau poate o sa ma crezi nebun, dar nu sunt (si nici nu am fost niciodata) prins in alergarea dupa castig. Nu mi-a placut si nu imi place sa fac afaceri de nici un fel, si nu am cautat sa ma imbogatesc, mai ales pe cai necinstite, dar nici in mod cinstit. Nu posed case, sau averi materiale, conduc o masina second hand care a costat mai putin decat un Logan nou… Lucrez cam 9-10 ore pe zi, am un venit sigur si constant de care sunt foarte multumit si cu care pana la pensie as putea sa imi cumpar o casa.

  Poate ca pana acum doi ani consideram aceste lucruri ca o virtute, desi am fost in felul acesta „de la natura”, nu m-am fortat sa traiesc „smerit”. Acum, dupa ce mi-am resetat religia si sistemul de credinte, sigur ca nu ma voi schimba, umbland dupa bogatii, dar nu mai cred in „dracul” si in „ochiul dracului”…

  Treaba insa e cu doua fete… Pe de-o parte, un om orientare cu totul „materialista”, va fi „sedus” de aceasta lume, metaforic vorbind va fi „devorat de sarpe”, in sensul ca va ramane nedezvoltat pe plan moral si spiritual.

  Pe de alta parte, un om dezvoltat spiritual, isi poate folosi abilitatile pentru a „atrage” spre sine bani, sau bunastare materiala, fara ca aceasta sa il „seduca” sau sa il „inrobeasca”. Puterea adevarata nu este asadar in „drac” sau „ochiul” acestuia (banul), ci in OM. Cum spun aia in Star Wars: „The Force is strong in you”, daca nu ai evoluat, poti fi sedus de „partea intunecata a fortei”. Dar daca „Forta” a crescut mare in tine, esti alt om…

 10. Fiindca tot am deraiat de la subiectul articolului, vreau sa zic si eu ceva : cand eram in scoala generala in satul bunicilor mei ,am citit intr-o carte ca un om se poate considera a fi atunci cand sadeste un pom, zideste o casa si creste un copil . Nu am putut sa uit lucrul acesta si, vrand -nevrand am actionat in acea directie , dupa exemplul preluat de la parinti
  Tatal meu a lasat in urma lui un copil si doua case , cu pomi in gradina
  Eu am mai zidit doua mai mici langa ele si am crescut sase copii . Am plantat si cativa pomi pe un teren pe care l-am cumparat la cativa ani dupa revolutia din 89, cand terenurile agricole erau ieftine fiindca nu le mai lucra nimeni .Am muncit numai eu pentru bani, sotia a preluat toate treburile gospodariei . Au fost unii ani grei, in care ne-am hranit din roadele campului , lucrat de nevasta , copiii si bunici , fiindca banii nu erau suficienti pentru a cumpara mancarea de la magazin . I-am investit in mare parte in materiale de constructie , iar mana de lucru a fost tot a familiei si a catorva frati pe care i-am platit cu pretul pietei de munca din vremea respectiva .Nimeni nu a lucrat pentru mine gratuit si nici ieftin . Nu am primit niciodata donatii de la nimeni afara de parinti , care mi-au dat tot ajutorul cat au trait . Cand nevoile familiei au crescut peste masura, am plecat peste hotare , prima data in 2001 unde un frate de credinta m-a gazduit pana ” am intrat in pita” apoi am umblat pe picioarele mele . Din 2006 traiesc si muncesc la Londra, iar sotia si copii au ramas singuri in tara . Casa si nevasta m-a primit de atunci doar ca oaspete , in vremea concediului sau lipsei de lucru Abia .la sfarsitul acestui an sper sa-mi intregesc iarasi familia, intr-o casa luata cu chirie .fiindca copiii mai mari si-au terminat studiile superioare si au locuri de munca asigurate , ceea ce ne da siguranta ca ne putem plati datoriile si putem locui iarasi toti impreuna , de data asta sub statutul de imigranti . Cred ca este de prisos sa ma mai laud cu ajutorul Domnului Isus Hristos , ma gandesc ca se intelege de la sine ca nu ma laud degeaba . El mi-a dat sanatate , putere morala de a trece prin toate incercarile si forta de a duce toate greutatile Si nu degeaba este scris despre parintele nostru Abraham ca era strain si calator, cautand Cetatea pe care a zidit-o Dumnezeu pe pamant , Cu timpul , ne dam seama ca ajungem sa ne identificam cu el, sfarsind calatoria pe meleaguri straine , dar tot(i) „in familie „. Aici la Londra avem trei biserici la Mesaj , multinationale si una nationala , in care numarul romanilor a crescut apreciabil in ultimii ani. Eu nu cunosc decat pe cativa frati care ” au cazut de la credinta „, in schimb cunosc multi care au venit la credinta, dintre toate Neamurile, in ultimii 15 ani de cand am plecat peste hotare si am posibilitatea de a tine legatura cu toate bisericile, indiferent de ” linia” pe care au apucat sa umble fiecare . Toti muncesc, nu isi cersesc painea, asa cum stiu ca fac cei din denominatiuni, care dupa o scurta „sedere” in care se vaicaresc prin adunari se intorc acasa cu multi bani starnsi la colecta La Mesaj nu stiu sa se fi intamplat asa ceva decat lui Lica, cand a vizitat America si apoi Anglia , fiindca el dupa aia a umblat.( si cu ce s-a ales ?) Munteanu este platit cu contract de munca Nu are sens sa blamezi pe fratii care dau , conform Cuvantului, fiindca aceia care-L neglijeaza ,totusi ” capata „, conform zicalei : „Bota are doua capete : cu unul dai, si cu celalat ,” capeti”. Daca tu si Lica si Cristi si mai cine Collins o fi v-ati resetat religia, trebuie sa stiti ca sunteti fara importanta pe care incercati mereu sa o afisati, fiindca ” cu o floare nu se face primavara ” Daca voi nu ati inteles Mesajul orei, asta nu inseamna ca toti ceilalti sa fie ca si voi Dumnezeu insa poate sa sfarame – la vremea Lui – si inima voastra pietrificata de ” cunostinta care ingamfa ” , prin Duhul care da viata si speranta=credinta in viitor =toate promisiunile Lui , oriunde ne-am afla .

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s