Evanghelia poate fi citita in stele ?

Reclame

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

12 răspunsuri la Evanghelia poate fi citita in stele ?

 1. Păi dacă „Evanghelia” a fost construită să se „potrivească” cu bolta cerească, normal că mai apoi se poate „citi” şi din stele… 😉

  Ce e mai veche? „Evanghelia” sau astrologia (respectiv stelele)????

  Aşa că ajungem din nou la celebra întrebare: Cine a apărut primul? Oul sau găina?

  La multi Ani!
  Abel

 2. Dumnezeu ne spune ca Adam a fost acela care a primit in viziune imaginea gainii si cand i-a rostit denumirea, Dumnezeu a fost Acela care a creat-o fizic, prin Cuvantul vorbit de Adam , ca si ajutor potrivit pentru el . Oul este doar mijlocul prin care Dumnezeu i-a dat gainii posiblitate de inmultire. Chiar si noi, oamenii, tot prin ou ne inmultim , chiar daca acela este ” clocit ” in uter, nu intr-un cuibar din paie !
  Timotee, ” Fereste-te de intrebarile nebune si nefolositoare,”…… (2Tim.2:23)

 3. Nu merge cu „Dumnezeu spune….”

  Doar niste carti spun…! Sa ramanem asadar obiectivi 😉

 4. Aaa, şi înca ceva:

  Ouătoarele au apărut cu zeci, chiar sute de milioane de ani înainte de „Adam” 😉

  Şi cine e bossul până la urmă? După tine, se pare că „Adam”, care „vorbeşte” şi îl pune pe „Dumnezeu” la treabă, de parcă ar fi vânzătorul de la Mc Donalds: „Ia tataie tu nişte lut în mână, scuipă în palme şi frământă-mi o găină, că mi poftă de un Mc Chicken” 🙂

  Vai de facultatea voastră de dărâmături spirituale, ce sa mai zic….?

 5. Găina un ajutor potrivit pentru Adam?

  WTF?

  Şi pentru cioban care e ajutorul potrivit? Mioriţa?

  LOL 😀 🙂 🙂

  Ioan spune :
  Da, Abel, gaina, cocosul, vaca si taurul, etc, chiar si animalele salbatice au fost proiectate de Dumnezeu ca sa fie ajutorul potrivit omului, a carei parte feminina nu era separata de sinea Lui , la inceput ( Isus a zis ca ” la inceput nu a fost asa „) Ceea ce Dumnezeu a vrut sa tina ascuns de Adam era chiar aceasta calitate , sexualitatea, pe care a dat-o omului doar dupa ce a vazut ca el, observand zilnic comportarea vietuitoarelor din jurul lui , se simtea ” singur ”
  Cand Dumnezeu a venit pe Pamant ca om, El ne-a aratat ca ” partea feminina ” a lui Dumnezeu este Omenirea intreaga , pe care , la sfarsitul vremurilor, o va readuce inapoi intr-Unul , in Hristos .- Apropo, Isaia zice ” Caci facatorul tau este Barbatul tau …”- Cat despre partea feminina a omului, Isus a zis ca , dupa inviere, oamenii nici nu se vor insura , nici nu se vor marita – ceea ce inseamna ca sexul asa cum il cunoastem astazi si care a cauzat izgonirea lui Adam di Eden , nu va mai fi – ci vor fi ca ingerii (Marc.12:25)Pentru ca nici nu vor putea muri, caci vor fi ca ingerii. Si vor fi fiii lui Dumnezeu, fiind fii ai invierii. (Luc.20:36)
  Glasurile celor sapte Tunete ne-au dat aceste descoperiri din Cuvant, prin Mesajul orei
  Dar Cumatrul Lica Nemes, unul din mentorii tai, a scris pe blogul lui antimesaj un articol extrem de eretic, afirmand ca in cer exista ingerite aducand ca dovada o viziune din Biblie despre doua femei care purtau efa , numai de dragul de a se opune Adevarului. Asa cum faci si tu in majoritatea comentariilor tale .

 6. John zice:

  Scriptura spune ca vietuitoarele , fie ca e gaina, cocos, au aparut inainte de crearea omului. Chiar in Genesa 1 gasiti. Nu mai trebuie de adaugat nimic.
  Ca unii predicatori asa zisi ai Mesajului infloresc unele lucruri, asta e treaba lor,dar pe mine nu ma intereseaza ce spun si predica ei. Daca nu se gaseste in Biblie,atunci nu ma intereseaza.

  Genesa 1:

  24. Dumnezeu a zis: „Sa dea pamantul vietuitoare dupa soiul lor, vite, taratoare si fiare pamantesti, dupa soiul lor.” Si asa a fost.

  25. Dumnezeu a facut fiarele pamantului dupa soiul lor, vitele dupa soiul lor si toate taratoarele pamantului dupa soiul lor. Dumnezeu a vazut ca erau bune.

  26. Apoi Dumnezeu a zis: „Sa facem om dupa chipul Nostru, dupa asemanarea Noastra; el sa stapaneasca peste pestii marii, peste pasarile cerului, peste vite, peste tot pamantul si peste toate taratoarele care se misca pe pamant.”

  Apoi, apoi, adica dupa ce a fost facuta fauna si vietuitoarele, a fost adus la existenta omul.

  Ioan scrie : Nu te supara, frate John, eu cred ca ai tras o concluzie eronata , fiindca eu citesc in Biblie ca Adam a fost ” format ” pe pamantul ” gol” adica fara nici o vegetatie si fara nici o vietuitoare , (fie aceasta un singur mormoloc intr-o baltoaca sau un tantar deasupra ei ). In Biblia mea, Cuvantul scrie ca samanta era inca in pamant atunci cand omului i-a fost suflata viata in nari ., iar Dumnezeu s-a gandit ca ” nu este bine ca omul sa fie singur ” de aceea a facut toate celelalte vietuitoare,dupa aceea in prezenta omului dand Cuvantul si putere de creatie in domeniul fizic omului dintai,ca suflet viu , dar pastrand creatia in domeniul spiritual pentru omul al doilea ca duh datator de viata
  Ar fi fost corect daca ai fi inceput comentariul asa : Scriptura spune ca vietuitoarele , fie ca e gaina, cocos, au fost proiectate de Dumnezeu in prezenta omului pe cand acesta era inca in teofanie si au aparut dupa formarea trupului de carne ca si locuinta terestra a omului

 7. \Biblia trebuie citita cu mai multa atentie si inteleasa ” astazi ” , prin cunostinta crescuta ,pe care Dumnezeu ne-a dat-o prin Mesajul orei. . Un iezuit ( catolic) apostat de nationalitate franceza a scris -in generatia precedenta – o carte cu titlul ” Biblia hazlie ” sub pseudonimul Leo Taxil
  https://www.scribd.com/document/3848485/Taxil-Leo-Biblia-hazlie
  In cartea asta, incercand sa -si bata joc de Cuvantul lui Dumnezeu, el scrie ca a observat o mare contrazicere intre afirmatiile biblice din Geneza 1 si Geneza 2 . Este adevarat, contradictia apare ca ” mare” in ochii oricarui cititor lipsit de ” descoperire „. Fratele Branham, omul caruia Dumnezeu i-a incredintat propovaduirea Evangheliei prin descoperire, a fost acela care in predicile sale a spulberat orice indoiala a crestinilor cu privire la autenticitatea divina si adevarul ” curat ” al Sfintelor Scripturi .
  Toate ” ideile ” pe care le-am prezentat pe acest blog si care multora le apar ca ” noi” fiindca nu au fost ” subliniate ” pana acuma de alti asa numiti ” mesagisti ” eu le-am gasit in Mesaj si in Biblie, bine documentate in textul Scripturilor din Vechiul si Noul Testament … Fratii nu au nici un drept sa le puna la indoiala inainte de a citi expunerea si a verifica in Scripturi cele scrise de mine in articole si in comentarii
  In ceea ce priveste CREATIA ,” iezuitul hazliu ” avea o viziune extrem de fireasca si prin aceea nu avea cum sa cunoasca situatia , ca adica in capitolul 1 Dumnezeu a prezentat lui Moise ” proiectul ” generat in gandirea Lui , iar in capitolul 2 Moise a relatat ” istoria ” adica felul in care s-au desfasurat evenimentele . Nu exista contradictie intre proiect si infaptuirea acestuia ., intre Geneza 1 si Geneza 2 . Cine pretinde ca ar cunoaste Mesajul si nu cunoaste continutul acestuia, dovedeste ca a primit un duh fals , un duh de ratacire, nu Duhul Sfant .. Eu cred ca ar fi mai bine sa va documentati bine mai intai si numai dupa aceea sa scrieti comentarii , fiindca acesta este adevarul : Mesajul ne introduce corect in Scriptura Si ne calauzeste prin Glasurile celor sapte Tunete

 8. Citind si intelegand Cuvantul asa cum este scris, vom constata ca nu in a sasea zi , ci chiar in a saptea zi a sfarsit Dumnezeu lucrarea Lui .. Mai citim si ca cerurile si pamantul au fost facute chiar ( doar ) intr-o singura zi si intelegem ca aceasta a fost si inca este chiar ziua a saptea !
  Sase zile a fost un timp in care Dumnezeu a realizat Proiectul, iar manopera a durat foarte scurt timp , De unde stiu ? Bineinteles, dintr-o carte profetica , in care este scris : ” Ascultati lucrul acesta, casa lui Iacov, voi, care purtati numele lui Israel…… . De multa vreme am facut cele dintai prorocii, din gura Mea au iesit si Eu le-am vestit: deodata am lucrat, si s-au implinit. ”
  Fiindca este scris „De multa vreme am facut cele dintai proorocii „, intelegem ca primele proorocii au fost cele scrise in Geneza , 1 ( Sa fie lumina, intinderi, luminatori, plante, animale, ) si acestea au fost gandite la intervale de lunga durata, , insa implinirea lor , lucrarea a fost facuta deodata si in aceeasi zi este si ziua de odihna dupa incheierea completa a lucrarii Lui. Acesta este doar cunostinta partiala revelata in Vechiul Testment, dar mai avem de citit cateva versete in Noul Testament, prin care este completata lmaginea intraga a creatiunii si a zilei de odihna, asa cum ne-au invatat lectiile predate la Facultatea de Constructii Divine si Spirituale , High School of Message of the Hour
  Continuare in comentariul de mai jos, publicat dupa ” burzuluiala ” lui Abel https://dexonline.ro/definitie/burzuluial%C4%83

 9. John zice:

  Care sunt glasurile celor 7 tunete?Inca nu am primit un raspuns clar din Scriptura.
  Am spus,daca ceva nu e adus cu versete biblice,nu ma intereseaza.
  Nu vreau citate din predici!

  Ioan spune : John, ” amaratul ” de tine, nu-ti dai seama ca pe acest blog incepi sa citesti, aratat in texte Biblice, tocmai ceea ce Glasurile celor sapte Tunete ne-au vorbit prin Mesajul orei ?

 10. Biblia nu poti sa o intelegi deplin decat daca o citesti prin descoperirea data in fiecare epoca de Mesajul Orei pentru acea epoca . Nu accepti Mesajul Orei dat acestei generatii, , nu vei primi nici raspuns clar din Scripturi pentru intrebarile tale .

 11. Ia uite-te la el ce arogant: „Nu accepti Mesajul Orei, nu vei primi raspunsuri clare”. De parca intelepciunea se gaseste numai la voi?

  In al doilea rand: Cine a zis ca eu vreau un raspuns „din Scripturi”?

  In al treilea: Eu nu vreau de fapt nici un raspuns la teme despre creationism biblic. Ca sa revenim la subiectul articolului, ti-am spus ca „Evanghelia” e in asa fel plasmuita ca sa dea bine cu astrologia, care aparuse mult inainte de Jesus. Si povestile cu dânsul sunt tot in asa fel scrise, ca sa „impineasca Scripturile” care de fapt erau mult mai vechi decat Jesus, si nu aveau nici o treaba cu acesta… Si acum veniti voi, de pe bancile facultatilor de ignoranta stiintifica si spirituala si „dovediti” ca „Evanghelia se potriveste in stele”? Nu numai Evanghelia „se potriveste” cu astrologia, ci si toate celelalte mituri din orice alte religii, pentru ca astrologia a izvorat din complexul arhetipal mitologic al omenirii. Acele puncte de pe cer (stele, ce or fi) doar nu sunt in realitate „leu”, „fecioara”, „berbec”, „taur”? Sunt corpuri ceresti care nu au nici o treaba cu inchipuirile mintii omenesti si cu simbolurile ei. Tot omul le-a conferit valori simbolice. Asa ca filmul postat de tine demonstreaza exact NIMIC.

  Patru: Pentru cei care inca mai cred infantiliceste ca „Biblia are toate raspunsurile stiintifice”, despre „cum functioneaza cerurile si pamantul (plat, desigur)” recomand aceasta prezentare:

  Cinci: Ia mai lasati-ma in pace cu gainariile voastre cu tot si numarati-va singuri ouale!

 12. In Evanghelie citim „. Omul acela s-a dus si a spus iudeilor ca Isus este Acela care-l facuse sanatos. Din pricina aceasta, iudeii au inceput sa urmareasca pe Isus si cautau sa-L omoare, fiindca facea aceste lucruri in ziua Sabatului. Dar Isus le-a raspuns: „Tatal Meu lucreaza pana acum; si Eu, de asemenea, lucrez.” ( Ioan 5.15-17 ) Tocmai de aceea cautau si mai mult iudeii sa-L omoare, nu numai fiindca dezlega ziua Sabatului, dar si pentru ca zicea ca Dumnezeu este Tatal Sau si Se facea astfel deopotriva cu Dumnezeu.
  . Isus a luat din nou cuvantul si le-a zis: „Adevarat, adevarat va spun ca Fiul nu poate face nimic de la Sine; El nu face decat ce vede pe Tatal facand; si tot ce face Tatal face si Fiul intocmai.”
  Lucrarea lui Dumnezeu pe Pamant a inceput cu omul si tot prin om va fi si incheiata .. Din versetele citate mai sus ( si din acelea care urmeaza ) intelegem ca Sabatul inca nu a inceput, fiiindca Dumnezeu nu si-a sfarsit inca lucrarea in realizarea capodoperei Sale
  ” Sa luam, dar, bine seama, ca atata vreme cat ramane in picioare fagaduinta intrarii in odihna Lui, niciunul din voi sa nu se pomeneasca venit prea tarziu.
  Caci si noua ni s-a adus o veste buna ca si lor; dar lor Cuvantul care le-a fost propovaduit, nu le-a ajutat la nimic, pentru ca n-a gasit credinta la cei ce l-au auzit.
  Pe cand
  noi, fiindca am crezut, intram in „odihna” despre care a vorbit El cand a zis: „Am jurat in mania Mea ca nu vor intra in odihna Mea!” Macar ca lucrarile Lui fusesera ispravite inca de la intemeierea lumii.
  Caci intr-un loc a vorbit astfel despre ziua a saptea: „Dumnezeu S-a odihnit in ziua a saptea de toate lucrarile Lui.” Si aici este zis iarasi: „Nu vor intra in odihna Mea!”
  Deci, fiindca ramane ca sa intre unii in odihna aceasta si pentru ca aceia carora li s-a vestit intai vestea buna n-au intrat in ea, din pricina neascultarii lor,
  . El hotaraste din nou o zi: „astazi” – zicand, in David, dupa atata vreme, cum s-a spus mai sus: „Astazi, daca auziti glasul Lui, nu va impietriti inimile!”
  Caci, daca le-ar fi dat Iosua odihna, n-ar mai vorbi Dumnezeu dupa aceea de o alta zi.
  Ramane, dar, o odihna ca cea de Sabat pentru poporul lui Dumnezeu.
  Fiindca cine intra in odihna Lui se odihneste si el de lucrarile lui, cum S-a odihnit Dumnezeu de lucrarile Sale. . Sa ne grabim, dar, sa intram in odihna aceasta, pentru ca nimeni sa nu cada in aceeasi pilda de neascultare. Caci Cuvantul lui Dumnezeu este viu si lucrator, mai taietor decat orice sabie cu doua taisuri: patrunde pana acolo ca desparte sufletul si duhul, incheieturile si maduva, judeca simtirile si gandurile inimii . Nicio faptura nu este ascunsa de El, ci totul este gol si descoperit inaintea ochilor Aceluia cu care avem a face. (Evrei 4)
  Citind versetele de mai sus, concluzia este una simpla si lesne de priceput : Dumnezeu si-a sfarsit lucrarea de Proiectant inainte de intemeierea lumii si tot El este si Executantul, termenul de finalizare a lucrarii fiind doar la sfarsitul vremurilor , cand isi va uni iarasi toate lucrurile, in Hristos , dupa cum este scris : „ caci a binevoit sa ne descopere taina voii Sale, dupa planul pe care-l alcatuise in Sine insusi, ca sa-l aduca la indeplinire la implinirea vremurilor, spre a-Si uni iarasi intr-unul, in Hristos, toate lucrurile: cele din ceruri si cele de pe pamant.” ( Efeseni 1.9-19)

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s