Un film lung,impartit in mai multe episoade , care povesteste viata lui Yusuf, un profet din semintia lui Ibrahim

Urmarind acest film, mi-am dat seama de ce a zis fratele  Branham ca arabii se inchina la acelasi Dumnezeu  care este si al evreilor si al crestinilor . Ei, fiind totusi samanta lui  Abraham, au insa ochii inca  legati , la fel ca si multi dintre evrei, si au fost rataciti prin invatatura lui Mahomed ca sa  nu primeasca  rascumpararea  facuta de  catre Domnul Isus Hristos pana cand  vremea  Neamurilor  lui Israel  va ajunge la  sfarsit . Insa binecuvantarea promisa lor in paginile Scripturii  le sta inainte ..

Sunt trist pentru faptul ca traducerea este disponibila doar in limba engleza, pe care multi  frati nu se straduiesc inca s-o invete  fiindca sunt inconstienti  cat si ce pierd prin aceasta indiferenta a lor

Pentru cine  vorbeste limba engleza, este disponibila dublarea filmului in aceasta limba

Anunțuri

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Un film lung,impartit in mai multe episoade , care povesteste viata lui Yusuf, un profet din semintia lui Ibrahim

 1. uite aici cum sta treaba…

 2. Abel,, stii cantecu’ ala ; Paroles. paroles, parole, ancore des paroles, en touts ces momments …
  Cam asta este ceea ce a zis vorbitorul din video-ul tau . Vorbe omenesti, dar goale de contunut spiritual

 3. A zis ca atat islamul cat si iudeo-crestinistmul se inchina aceluias dumnezeu…. (FALS, adaug eu)

 4. Am vizionat filmul pana la capat(in timp de aproape o saptamana) .Iudeii si islamistii sunt monoteisti si, dupa cum am vazut in film, se inchina ( daca nu toti, unii dintre ei, astazi majoritatea nebagand seama nici o religie ), ei se inchina la Dumnezeul lui Abraham, ( Ibrahim ) Primii crestini se inchinau in Numele Domnului Isus Hristos ca singur Stapan si Domn . Crestinii din religiile de azi se inchina la un dumnezeu tripersonal , care este un idol din punctul de vedere al Scripturii.
  Intre cele trei religii exista mai multe contradictii, fapt care arata ca sunt facute de oameni , care au distorsionat permanent imaginile generate de Cuvantul lui Dumnezeu in mintea lor . Si in filmul acesta sunt multe lucruri prezentate eronat , scoase din contextul Scripturii Cuvantului lui Dumnezeu , chiar daca prezinta altele cu mai multa acuratete decat o fac ceilalti religiosi Cine cunoaste bine continutul predicilor in care fratele Branham compara viata lui Iosif asa cum o prezinta Scriptura cu viata lui Isus din Nazaret va intelege de ce v-am recomandat acest film , cu toate ca in el este amestecata minciuna religiei islamice cu adevarul Bibliei, pentru a-si revendica pretentiile lor la dreptul de mostenire care nu le-a fost dat .Cine stie ca Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu ( nu Coranul )crede asa cum este scris si cum realitatea vizibila o dovedeste si astazi Sara a vazut razand pe fiul pe care-l nascuse lui Avraam, egipteanca Agar.
  Si a zis lui Avraam: „Izgoneste pe roaba aceasta si pe fiul ei; caci fiul roabei acesteia nu va mosteni impreuna cu fiul meu, cu Isaac.” Cuvintele acestea n-au placut deloc lui Avraam, din pricina fiului sau Dar Dumnezeu a zis lui Avraam: „Sa nu te mahnesti de cuvintele acestea, din pricina copilului si din pricina roabei tale: fa Sarei tot ce-ti cere; caci numai din Isaac va iesi o samanta, care va purta cu adevarat numele tau.

 5. Anonim zice:

  Deci dupa Branham citire Isus este Alah si Alah este Isus.

 6. Anonim, concluzia pe care ai afisat-o in comentariu imi demonstreaza ca -pe langa faptul ca te rusinezi de propriul tau nume, esti si destept……nevoie mare! (vorba lui Ion Creanga)
  M-ai facut sa cred ca ai lipsit de la lectia in care s-a predat cunostinta ca omul deosebeste prin vorbire lucrurile si fiintele dupa denumirea si dupa numele pe care le pune (da) lor

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s